Ikeafärd nr 2 imorgon!

Nu har jag rensat ut min garderob, jag har alldeles för mycket kläder! Men jag vill inte kasta något då det kan vara bra att ha någon gång. Imorgon ska vi som sagt till Ikea igen, jag måste ha lite mer klistersaker till väggen och det lär säkert bli något mer också. Nu står Anna och borstar tänderna, antar att det är läggdags, dock blir det en dusch för min del först. Annars har det inte hänt så mycket idag, har varit och handlat på Ica, bäst att ni antecknar! ;D Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på tv4+ det är en massa spökprogram där nu, sånt gillas :D






Tried to bring that fairytale life, you wanted horror.

Nu är jag hemma, och det blev återigen dyrt då jag handlade. Har även idag gjort av med fyrsiffriga belopp. Idag kändes det inte så bra, okej när det är kläder jag slösar alla mina pengar på men ljus? Allvarligt, jag har bara köpt ljus, nån vas 2 tavlor och en massa prydnadssaker. Köpte sånt man klistrar på väggen också, har satt upp det på väggen också och de blev faktiskt riktigt bra, däremot köpte jag nog för lite så vi måste dit imorn också :P Ska försöka att inte handla så mycket. Fortfarande oförskämt pigg idag, trodde att det var en sån dag då man vaknar skitpigg och sen brakar allt ihop och man nästan dör, men icke! :D Vi har fortfarande våran hyrbil, Fårran går riktigt bra faktiskt! Vi får ha den till 15 imorn så det blir att åka iväg tidigt imorgon sen kanske det blir en bio på kvällen, någon som vet någon bra film som går? Jag vill se the dark knight, går den fortfarande? Nu håller iaf Anna på att skära upp massa frukt som vi ska äta till någon film som vi ska se, vi började se en i torsdags, kanske ska se klart den? :) Är väldigt skygg mot msn idag, ring om det är något!





IKEA idag!!

Kollade mitt konto, såg att jag hade bra med pengar kvar. Ingen ångest här inte ;D Så jag ringde och hyrde en bil, Ikea blir av idag, fan va roligt. Dock har vi bilen från 15 idag, Ikea stänger 18 så jag hoppas att jag hinner gå runt och hitta sakerna jag ska ha. Försökt ringa fetknoppen men hon trycker bara bort mig, så hon får inte följa till Ikea! :D Ringer Jenny nu och hör hur fan man tar sig dit för jag är vilse, Linköping är en stad jag inte besöker så ofta. Ska bli kul att få upp saker på väggarna, har inte satt upp så mkt än så länge eftersom att jag inte vetat om jag skulle bo kvar i den här lägenheten eller flytta till en annan. Nu blir jag iaf kvar på bäckgatan, känns bra för jag gillar min lilla lägenhet med mina fjuttiga 32 kvm :) Nu måste jag göra mig klar iaf, måste ju iväg och hämta bilen på en timme. Skriver sen och lägger eventuellt upp några bilder från gårdagen, men det är inte så säkert. Tjo!






Solen kviner och fåglarna skvittrar!

God morgon alla barn! Hur mår ni idag? Jag mår alldeles utmärkt, tror aldrig att jag mått såhär bra efter jag druckit, någonsin. Kan nog va bra att inte käka :D Däremot har jag träningvärk i tamefan varenda kroppsdel, eller iaf armarna, ryggen och stjärten(?) antar att jag kommer känna av mer träningsvärk sen då jag stiger upp. Gick massvis med pengar igår, vågar verkligen inte kolla mitt konto då jag vet att jag kommer få en dödsångest utan dess like. Funderar på att storstäda idag, inte för att jag har de direkt stökigt men söndagar är väl en bra dag för att städa? Eller så kanske jag tar det imorgon då jag ändå ska tvätta också ;D Nu ska jag lägga mig en stund till och stirra i taket, sen blir det en dusch och sen ska jag ut och gå. Det är alltid bra att röra på sig då man festat dagen före, man blir aldrig så pigg som av det. Funderar om man kanske ska åka till Linköping imorn och gå på Ikea, hade väl vart rätt roligt! Känner att jag måste inhandla en hel del saker som jag kan sätta upp på väggarna!


Känner du igen dig? :D





Jag sa aldrig mer fylleinlägg

men detta är inget sådant. Har druckit och druckit och druckit ikväll men inte blivit vidare onykter, jag hatar när man har såna kvällar! Var som mest onykter då vi åkte härifrån, men 20 min senare då vi var i stan så var jag i stort sett nykter igen och fullare än så har jag inte blivit. Har dansat en jävla massa ikväll iaf, vilket alltid är trevligt speciellt med Emelie då vi har våra snygga moves. Har även fått visa upp min robotdans för en jävla massa nollor, alla blev dom lika imponerade. Det är kul att va tatuerad, idag har jag fått komplimanger och tummen upp av en massa människor som tyckte att den var fin :) Träffade på några människor som jag inte sett sen före sommaren, roligt det också. Det tråkiga var dock att Anna var nykter, hade nog varit roligare om hon också kunde supa. Nu har jag käkat lite potatis som var riktigt äckligt, men vad gör man inte för att va mindre bakis :) Nu blir det sängen iaf! Ring om ni vill något!





Supa och söka stolar!

Nu är jag färdig, har fått ordning på klänningen och sänkt några cider. Hoppas nu bara att den här kvällen blir roligt. Hade inte tänkt skriva så mkt utan bara lägga upp några bilder på hur jag ser ut ikväll, har lockigt hår, de ni! Kanske inte syns på bilderna men det har jag faktiskt. Nu kör vi!

  

Pretty, I'm so pretty! (Förstå ironin!)





Förbannades klänningshelvete!!

Sitter här och är förbannad på min jävla klänning som vägrar sitta som den ska. Jag behöver fyra säkerhetsnålar för att den ska sitta på plats, jag har två. Hur fan gör man då? Självklart ska det också lossna massa skorpor från tatueringen hela tiden och det ser förjävligt ut. Tror att jag måste börja dricka så att jag lugnar ner mig, käkat lite nudlar också och hoppas på att de blir en bra grund för alkoholen, får poppa lite popcorn också och trycka tillsammans med mina öl. Ska ner i förrådet och se om jag har några säkerhetsnålar där, annars blir jag vansinnig. Måste hitta något annat att ha på mig, men ofta jag har många klänningar? Jag använder inte klänningar just för att dom aldrig sitter som dom ska, precis som den skiten jag har på mig. Känner att jag blir förbannad nu, återkommer senare!





Svettapa!

Känner mig som en iaf, fyfan nu har jag tränat för jag hinner inte ut och gå idag. Nu ska jag dricka en kopp kaffe, sen duscha och färga håret. Blir att börja fixa till sig sen också, måste nog äta ngt men de enda jag har hemma är nudlar och jag tror inte att de är så bra att festa på det heller. Men vad vet jag? Blir en billig fylla ikväll :D Jag hoppas verkligen inte att jag blir dålig och för full för att jag inte ätit, jag vill ha roligt ikväll! Längesen jag var ut här hemma och jag har sett fram emot det här väldigt länge! Sitter och taggar till musik nu, för tillfället är det Sonata arctica med Mary-Lou, jag och Emelie har ett speciellt band till den låten och jag får ett lyckopirr i kroppen då jag hör den! Lägger upp bilder på hur jag ser ut senare ikväll, om jag blir söt dvs :P Annars får ni nöja er utan också!







Fuck me like you hate me!

Vilken härlig dag, tack gode Gud för vädret. Vilken härlig dag, jag lever den för diiiig. Vilken härlig dag och allt blir bara bättre, ju mera jag ser av allt som du ger till mig <3 Jag saknar Malin, jag saknar när hon sjunger den låten för mig. Våra liv har gjort att vi kommit in på olika vägar och vi lever inte ens längre i samma land. Enda gångerna jag får träffa henne är då jag åker ner till turkiet och spenderar några veckor där och då hon är hem.. Saken är den att det förutsätter ju att jag också är hemma (I Piteå), vilket inte händer ofta. Med det menas alltså att jag träffar min absolut bästa vän som jag växt upp med kanske 25 av årets 365 dagar, det känns inte bra :(
Har sovit så sjukt dålig i natt, somnade kanske vid halv 5, vaknade vid 8 och låg vaken till 9 så somnade jag om och sov till för ungefär en timme sen. Jag som ska festa idag? Inte käkat mat sen i söndags och sovit alldeles för lite, hur tror ni det slutar? Jag gissar på bark! Tur att Anna är med, hon ska va nykter så hon får väl se till mig. Blir finsittning på trappan, nu ska alla nollor få bli ettor, trevligt. Dock så åker vi dit efter "sittningen" då själva festen börjat, hoppas bara att man är med på gästlistan ;D Annars får det väl bli bajspalace eller otten :P
Tatueringen läker som fan alltså, tom skorporna har börjat lossna, underbart. Jag vill att den ska va helt läkt så man slipper ge den så mycket uppmärksamhet! Fick iaf grönt ljus av mappa, dom tyckte att den var mkt fin och det känns bra. På den förra skakade dom bara på huvudet ;D Dom kom hem från Turkiet igårkväll, dom har alltså nyligt träffat min älskade Malin. Fan, jag måste ringa henne nu. Det finns ingen som känner varandra så bra som vi gör, liksom på rutin vet både jag och hon vilken sida vi ska gå på vid varandra för att hörlurarna ska va i rätt öra och så vi hör vad vi båda säger. Vi har en hel del likheter som faktiskt är lite skrämmande, men rätt fränt ändå :) Jag och hon har varit bästa vänner sen vi var små, våra mammor gick också i samma klass, heter samma namn och var bästa vänner dom också, detta var dock inget vi visste förrän vi var lite äldre :D Duscha och färga håret sen puss!







Tatueringar är ett beroende.

Gör aldrig en tatuering om du inte är redo att fylla kroppen :D Jag kan lova att redan då man sitter där i stolen och blir tatuerad så går tankarna runt i huvudet på nästa projekt. Jag har bestämt vad jag ska göra och jag ska gå på måndag på både Lucky 7 och House of pain här och höra om dom kan rita upp något, får jag som jag vill så gör jag nog den i slutet av oktober. Däremot så förstörs ju då min plan om att bli en bra medborgare och lämna blod, man måste nämligen vänta 6 månader när man gjort en tatuering innan man får börja lämna blod, känner jag mig själv rätt så lär det dröja innan det gått ett halvår mellan tatueringarna. Det här gången blir den en rock n roll pinuppa på vänstra vaden, het som fan ska hon va! :D Om det är någon som läser det här och som känner sig grym på att rita pinuppor så får ni gärna göra de åt mig ;D Eller har ni någon bild på en pinuppa som är lite rock inspirerad så får ni gärna ge den åt mig :D
Har nyss kommit hem från en promenad, känns som att det gick grymt mycket snabbare idag men det var skönt, har skavsår fan fulla fötterna nu, måste nog köpa nya skor (a) Ska gå och sminka av mig nu sen ska Anna sminka mig med mina nya ögonskuggor som får mina ögon att framhävas, prepare to be amazed! Ska försöka fixa håret i någon snygg uppsättning också med lockar så att tatueringen syns imorgon. Sup lugnt ikväll alla norpanporpan-bor för imorgon ska det härjas och då vill jag att de ska va pigga och fulla människor ute på krogen.





Pengar är till för att spenderas..

ja så säger dom iaf, har än en gång kommit hem från stan med fler påsar än jag tänkte, dock lämnade jag ju tillbaka lite saker så jag spenderade  bara några hundra över de jag spenderade igår. Idag har jag varit förbi bolaget och köpt cider och öl, I know, jag dricka cider? Emelie reagerade också på det idag men nån gång kan man dricka slisk också :) Blev en tröja från gina, smink och en ögonbryns razor från make up store och en berlock till armbandet. Hur lång tid tror ni det kommer ta innan jag snittar upp ögonbrynet med den razorn? Inte så länge tror jag iaf ;D Var förbi på apoteket också och handlade lite saker. Känns som att jag håller på att få ögoninflammation, inte bra då jag ska ut imorgon och då vill jag ha mina linser. Får väl ha glasögon idag och hoppas på att det är bättre imorgon :) Var förbi ticket och fritidsresor idag också 2800 för en flygstol en vecka, känns som att jag avvaktar och ser om priserna går ner.. Annars är ju som att va utomlands i Hageby ;D Inhandlade en hårfärg också så ikväll blir det att piffa till sig ;D Nu ska jag bara dricka lite vatten och sen blir det en långpromenad, blir samma sträcka som igår och den tar väl 1-1½ timme, skönt! :D


Det här är armbandet jag har, dock så har jag bara de röda hjärtat, M:et, läppstiftet. Har den blåa runda också men när jag köpte den så hade den utgått i blått och kommit i rosa. Lär inte köpa så många saker, men visst är armbandet rätt sött? ;D





Det värker i hjärnbögen!!

Jag har huvudvärk, som fan alltså! Var är mina piller? Jag lovar att någon har tagit dom för jag har ALLTID piller hemma. Nu måste jag ist gå och duscha och fixa till mig och åka in till stan för att inskaffa dessa medan mitt huvud sprängs. Iofs så kan det nog ha att göra med att jag druckit för lite kaffe, känner hur kaffelukten sprider sig i lägenheten nu så först blir det en kopp och en cigg! Våra bästa år på tv, kult! :D





Vaxa bryna!

Nu sitter jag och käkar frukt och ser på LA Ink, avsnitt som jag redan sett men fan jag kan kolla på Kat hur många gånger som helst, satan i helvetet va het hon är! :D Och nej, jag är inte lesbisk but for her i would make an exception!! Nu ska jag gå och vaxa mina ögonbryn, fan va ont men fan va snabbt det går, jag har inte tålamod för att stå flera timmar framför spegeln och plocka. Tatueringen läker fint, kliar som satan dock men det hör ju till! Nu orkar jag inte skriva något mer, är mega trött faktiskt och det ska bli skönt att sova, men först blir det en film! Imorn ska jag till stan och lämna igen lite saker som jag inte riktigt fastnade för, får väl se om jag hittar något nytt. Blir nog en sväng förbi bolaget också, är sugen på öl!! :D Nu ger jag upp, Hej då! :D Och vem fan ringer på min hemtele och lägger på när jag svarar? Hatar sånt!





Everybody was kung fu fighting!

Nu har vi sett Kung fu Panda och eftersom att jag har världens sämsta humor så skrattade jag såklart ihjäl mig. Hade inte tänkt skriva så mycket utan nu ska jag ut och gå en stund hade jag tänkt, får se hur lång tid det tar men lär va tillbaka om 1-2 timmar om det är någon som vill hälsa på mig ;D Blir en sväng förbi ok där jag ska hämta ut ett paket också och förbi HC för att köpa frukt och grönsaker, nu jävlar lever vi hälsosamt ;D Puss







Dom kallar det visst köpberoende :P

Då hade jag kommit hem från stan, hade inte tänkt spendera så mtk pengar men det blev en hel del mer än vad jag tänkt, som vanligt. Blev 3 halsdukar/sjalar, 4 tröjor och en klänning. Inhandlade ett par leggings, örhängen, en ring och smink + armband från make up store. Det blev jävligt dyrt men jag har knappt handlat något i sommar så det var jag värd ;D Blev ett par solglaggar också, heta som fan, nu kan jag dra ut och steka med mina stekarkompisar ;D Köpte en klocka igår också, ja jävlar va fin den är :D Svart läderband och i uret är det en döskalle, den skrek Malin då jag såg den så jag var bara tvungen :D Nu ska jag ta mig en cigg och ett vattenglas, sen ska jag köra lite modellande i mina nya kläder för Anna, har än inte testat något så vi får se om det passar ;D Jag kan inte säga det för många gånger, jag ÄLSKAR att vara tillbaka!!








If you love something, set it free..

If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was. Tänkte ta och lägga upp en bild på min tatuering, det finns väl en person på den här jorden som vet vad den egentligen står för. Men chansen att den personen läser min blogg är lika med noll. Nu gjorde jag inte den här tatueringen för någon annan, utan jag gjorde den för mig. Det här är mitt sätt att få avslut och glömma och gå vidare. Sehnsucht.

 

I will never ever forget the way you made me feel.

Tack jag vet, den är fin som fan ;D Och jag vet att dens er sned ut, men det är den inte. Jag älskar den!





Dags att vakna nu era horungar!

Gårdagen bjöd på en hel den roliga saker, så roliga att jag nästan knivhögg min vän Emelie! Nu har jag glömt några känns det som, men det absolut roligaste var att Emelie knäckte att hon stannar och gör sin praktik här i norpan, hon hade tidigare tänkt göra den i Piteå och då åka iväg och va borta mellan Januari och Juni, jag hade saknat henne jätte mkt då :( Hade också en vinare på borden då jag kom in i lägenheten (Tack storebror!) så det kan nog bli så att jag dricker lite av den i helgen, jag har längtat som fan efter att ha festat här, Piteå kan suga en mamasnana. Nu blir det iaf en dusch och sen är väl planerna att dra sig in mot staden, funderar på om jag ska betala räkningarna först då det kan spenderas en hel del kr idag. Jag är inte så ekonomisk om man säger så, men så länge jag betalat mina räkningar så är det väl lugnt?









Hemma!!

Då har man varit hemma ett tag, resan gick bra men fan va väskor jag hade :P Tror inte det är meningen att man ska ha fyra väskor själv, tur att Anna var med så jag fick lite bärhjälp :) Kom fram vid halv 11, fan va regnigt det var här. Tog en taxi från resecentrum, var en turkbananas som skjutsade oss, kan lova att han tog en omväg som heter duga. Han cirkulerade i stan för att komma upp i en hundring och sen körde han till Hageby, orkade inte säga ngt utan betalade och var bara nöjd över att va hemma ;D Gick upp och lämnade väskan, skickade ett sms till Emelie om att jag skulle komma ner så snabbt jag smekt skruttan mot alla dörrar osv för att markera och få tillbaka min muttlukt i lägenheten, fick till svar att hon ville att jag skulle göra detsamma i hennes lägenhet ;D Vandrade ner till Emelie där hon tvingade mig att färga hennes hår, snäll som jag är så ställer jag upp, fick ju trots allt kaffe av henne :)
Skulle ju som sagt lägga upp bilder på min resa hem, blev inte alls många bilder. Blev en på mig, en på min öl som jag drack på kallax, en i flyget och ett i tåget. Spännande? Inte så värst, lägger upp dom iaf så kan ni se hur jag såg ut sekunderna innan jag lämnade Öjebyn. Lägger upp en bild på tatueringen imorn då den fortfarande vill kladda sig lite och jag är rätt röd runt den, inte så fint :D På Lördag blir det fest på trappan eller Takida, vad tror ni väger tyngst? Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, i min säng, fy fan va jag har saknat den :D Stan imorn, wihoo!!

   






Älskade Norrköping

nu kommer jag snart heeeem!! Allt är klart, jag har duschat håret, sminkat mig. Tatueringen är tvättad, smord och inplastad. Plasten får sitta kvar till då jag kommer hem, vill inte ha klet i kläderna :P Bär väl snart av, hade tänkt käka något innan jag åker med flyget annars lär man inte ha så mycket energi då man kommer hem. Sitter och lyssnar på Takida nu, skräll? Men fan va bra dom är. Hade inte tänkt skriva så mycket, ska gå ner och umgås med snormonstret ett tag, man vet aldrig när vi ses nästa gång :)
Började tänka på det här klippet idag och det får mig fortfarande att skratta som aldrig förr.






Mina sista timmar i Norrland!

Sådärja, nu är det inte så avlägset till då jag andas in de sista av norrlandsluften på ett tag, ska bli skönt. Gruvar mig dock för att åka, jobbigt att resa med tung packning speciellt nu när jag har tatuerat mig och jag inte  kan bära väskorna som jag brukar :D Men det är det värt, fick komma och tatuera mig tidigare igår, killen som gjorde den ringde redan då jag satt i bilen påväg till lule och frågade om jag kunde komma tidigare, så jag gaddade mig redan vid 15-tiden. Gjorde inte så hemskt ont förrutom på vänster sida av ryggen. Sen tog den lite längre tid än jag hade tänkt, hade jag gjorde den på lucky 7 så hade den varit klar på 30 min nu var det ju en lärling som gjorde den och den tog drygt en timme. Men jag är nöjd och han gjorde ett bra jobb, det är ju bra att han är noga eftersom det är ju något som jag ska bära med mig resten av livet.
Annars har det inte hänt så mycket, Micka är megasjuk och har fått en influensa så vi gick och la oss redan vid 21 igår, somnade dock inte förrän vid 2 så jag hann kolla genom en film och tänka en hel del. Kom fram till att jag hade glömt mina glls, dom måste jag ju ha?! Tur att  Anna ska följa mig så hon kan åka förbi huset och hämta mina glasögon ;D Kom på igår att jag ska lägga upp bilder sen då jag kommer hem om min journey hem, eftersom jag kom på det i natt så har det hittills blivit dåligt med bilder, men jag får väl försöka ta lite mer intensivt idag. Nu ska jag borsta tänderna. Ha det guld mina vänner :)





Farväl Piteå!

Nu åker jag, en timme före jag hade tänkt. Får väl se hur många saker jag egentligen glömt. Rymde inte alla saker men det var nog väntat, får hoppas att anna har lite plats över till mina skitsaker ;D Nästa gång jag skriver är jag en erfarenhet och en tatuering rikare. Längtar till imorn då löningen kommer, puss!





The final countdown!

Jag är inne på mina sista timmar i Öjebyn på väldigt länge! Om ungefär 3 timmar åker jag och här sitter jag med världens knullrufs i bara sovtroller och ett linne och gäspar. Ska hinna duscha, packa, mysa med flisan och sen också fixa till  mig själv. 3 timmar, det blir några stressade timmar här framöver. Men jag orkar inte stressa upp mig själv, är jag inte färdig på avtalad tid får dom väl sätta sig och spela lite guitar hero medan jag packar färdigt :) Har kommit fram till att jag aldrig i helvete kommer få med mig allt mitt smink och det känns inte bra :(
9 timmar till nåljävlarna ska punktera huden, jag längtar! :D Det kommer att bli fint!! Är dock osäker på några detaljer kring den men det ska nog ordna sig, får gå dit lite före och prata med han. Igår på Miami ink var det 3 pers som tatuerade sig på samma ställe som jag ska göra, dvs bakom mellan skuldrorna rätt långt ner på nacken. Alla dom grinade rätt illa men jag anser att dom är pussys och att det inte alls kommer att göra så ont :D Nu blir det en dusch samtidigt som jag sjunger med i en låt som jag älskar att vakna upp till :) Märks väl om jag hinner blogga innan jag åker, annars kanske jag lånar Mickas dator ikväll eller så skriver jag då jag är hemma i norpan vid 23-tiden imorgon!



Texten tilltalar, får mig att tänka tillbaka och sakna. Fast på ett bra sätt :)





Tatuering idag..

men det är jävligt många timmar kvar. Men som jag misstänkte så blir det nog inte så många timmars sömn i natt, har alldeles för många tankar i huvudet, främst då gaddningen men också över min packning. Har fortfarande panik över hur jag ska få med mig allt och sen är jag dessutom livrädd att jag ska glömma en massa saker. Typ laddaren till mina hörlurar, nu har jag redan packat ner dom men ändå. Tänk om jag glömmer datorn? för så yr som jag kommer va imorn så skulle det inte förvåna mig. Glömmer väl tågbiljetterna eller bokningsnumret till flygbiljetterna. Jag hatar verkligen att resa runt! Tänk om man kunde teleportera sig från ett ställe till ett annat, va skönt det hade varit! Fast rätt jobbigt också, tänk om man låg där och pilla på bäret så kommer någon släkting från ingenstans ;D Brrr jag gruvar mig, jävla nåljävlar, är så jävla rädd för dom, Visa mig en nål och det börjar svartna för ögonen på mig, dock gäller bara detta vid blodprov osv, men det är nog för att jag haft dåliga upplevelser vid sådant. Piercings och tatueringar har än så länge inte varit något problem för mig, iaf inte när det är gjort eller under tiden, tiden före är den som är värst för mig. Men jag ser också fram emot imorn, spendera lite tid med mina favorittjejer innan jag åker hem. Kommer sakna varenda en av dom, men förhoppningsvis ska jag kanske lyckas få dom att hälsa på, jag tror Micka är den enklaste att övertala! :) De andra två skulle jag helt ärligt bli väldigt förvånad om dom tagit sig ner till norpan före den dag jag flyttar tillbaka, men den som lever får se, alla kan chocka här i världen. Nu ska jag sluta upp med att tänka så jävla mkt, ska dra på mig en myströja och gå ut och sätta mig på bron och kyla ner benen lite medan jag tar mig en ciggbanas, det är jag värd. Rökt 3 st idag, visst är jag duktig? Snart ska jag sluta helt! ;D Sov i spökhus imorgon, jag gruvar :( Sov gott mina raringar :)



I'm so fucking hardcore! ;D





I go by the name Översten!

Jag blir kallad översten mer och mer just nu, vet inte om det har att göra med att jag umgåtts med Micka rätt intensivt senaste veckorna, hon kallar mig Översten. Ibland drar hon hela mitt nickname som är "Överste Röv" Var mitt smeknamn kom till var under en blöt natt i slutet av oktober förra året och varför jag kallas de kommer jag dessvärre inte att avslöja, de som känner mig vet och resten av er behöver inte veta :D Mickas man kom igår och hämtade henne från mig och det första han sa var "Jaha, hur är det med Översten idag då" Vet inte hur jag ska reagera på de smeknamnet, skratta antagligen då det är den reaktion jag tar till mot det mesta. I like my nickname och de som var med då namnet uppkom får sig ett gott skratt och mitt namn sprider glädje.
Nu ska jag gå och duscha, har inte hunnit med det än idag och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, kan eventuellt bli något avsnitt av Miami Ink och LA ink, är det bara jag eller är Ami James på något konstigt sätt rätt het?? I would most definitely tap that!







Tatueringar

är något vackert! Imorn ska jag göra en och jag är sjukt nervös även om jag vet att det ska gå bra. Jag är inte nervös över att det ska göra ont, för jag vet att jag klarar den smärtan hur enkelt som helst, däremot är jag rädd att den inte ska bli bra. Det är en lärling som ska göra den, men det sägs att han är duktig. Annars för väl helt enkelt nån annan hoppa in och fixa till den. Ska bli roligt iaf :) Planerna för imorn är att jag, Rebecka och Emma ska åka in till luleå och strosa bland affärerna och kanske handla ngt, sen möta upp Micka för att käka och sen åker jag och tatuerar mig, sen spenderar jag natten i Alvik och dagen efter tar jag flyget hem. Så i natt är sista natten jag sover i Piteå, jag ska mysa med Felicia hela natten! Nu ska jag iaf tagga till mig lite med senaste avsnitten av Miami Ink och LA ink, sen blir det dusch och lite packning.


Om jag svamlar och tycker synd om mig så får du ge mig en smäll på käften Micka och säga åt mig.






Stabbing the drama

Soilwork är grymma och ännu bättre än dom live.  Nu blir det en promenad med Flisan, enjoy!!







Jag har panik!!

Jag har precis börjat packa, har gått genom 2 av husets 8 rum och min väska är redan överfull!!! Sen vet jag dessutom att jag har hur mycket saker som helst som jag inte kan packa ner förrän imorgon. Ändå har jag under hela sommaren faktiskt försökt att stå emot köpberoendet och jag tycker inte alls att jag har handlat något. Jag har dessutom skickat ner 75% av mina skor och kläder när brorsan åkte ner, hur kan det då va möjligt att jag har mer saker nu än då jag åkte hit?! Finns det någon vänlig själ som kan ge mig tips på hur man packar bra? Jag har vikt, rullat och gjort fan allt och ändå så ligger hälften utanför :( Jag har en väska + att jag ska ta dataväskan och en handväska. Jag orkar inte släpa på mer väskor så jag måste på något sätt få allt att rymmas. Lämna saker här vill jag inte heller, hur ska jag klara mig utan mina kära klädesplagg? Nåväl, jag är en erfaren resaruntare så på något sätt måste jag ändå fixa det här! Det är tur att det finns skön musik som lugnar ner mig i denna panikartade situation. Har också rensat min msn ordentligt idag, tog väl bort en 85% av det jag hade, så nu ni som jag fortfarande har kvar, tänk på att ni är speciella jävlar ;D Lägger upp låten som jag lyssnar på nu.



She's kind of weak she's not too fine, but I'm burning inside and I'm shaking again!





Jag ska flytta till Houston!

Fick precis ett mail av min kära vän Anna, där i mailet fanns en kalender med brandmännen 2008. Jag funderade helt allvarligt på att flytta till houston och bränna upp något? Göra en riktigt stor brasa så männen kan komma och arbete ;D Någon som hänger på? Annars har jag inte så mycket mer att säga, har vaknat och sen varit till affären och handlat margarin, spännande va? Känner att jag skriver lika roligt som blondinbella just nu, börjar skämmas lite över min blogg då Micka markanadsför den som aldrig förr ;D Hon anser att 35 läsare är för lite och att jag ska bli störst i världen bara för att jag har världens bästa bloggnamn! Träffat syrran och Lina idag också, Oskar har börjat skolan idag så han kunde inte följa med, alltså sista gången jag träffar dom till jul, julafton är väldigt avlägset. Undra om dom kommer ihåg mig när jag kommer hem, om jag kommer hem :(
Kollade genom aftonbladet men det verkar alltid va samma saker, börjar lessna. Det står om Arboga-morden (tar aldrig den rättegången slut?), nån farlig psykpatient har rymt när han hade permission, det står lite om os, att alla floppar så jävuslkt, lite om U, S and A-valet och lite om hur man går ner 50 kg på 2 sekunder. Någon mer är jag som lessnat på aftonbladet? Tur att Piteå-Tidningen finns, där har vi äkta och spännande nyheter! Länge leve lokaltidningarna som skriver som saker som humlor i hallen!






















Han har större tuttar än Emelie!!!





Me Love You Long Time, Me so Horny!

Äntligen är det dags att gå och lägga sig! Gjorde bort tvätten idag så det är bara kvar att packa ner den i väskan, skönt :) Rebecka har hunnit vara förbi, följde henne på affären för hon skulle köpa lunch till jobbet och sen så åkte vi förbi kioskpiraten där hon inhandlade lite godis. Såg sen Zohan igen, skrattade lika mycket denna gång ;D Tänkte skriva något otroligt spännande och roligt till er mina läsare men jag känner att orken inte riktigt räcker till en dag som denna, jag får hitta på något roligt till imorn! Tack för i helgen Micka, alltid roligt att busa runt med dig ;D Sov gott/Översten!






Segaste dagen någonsin.

Den här dagen verkar aldrig ta slut, längtar till klockan blir lite mer så jag kan lägga mig och sova för natten. Micka åkte precis hem iaf, hon har legat till nu så hon måste ha varit riktigt dålig idag :D Jag såg precis vad jag får i lön den här månaden, den var på betydligt mer än vad jag trodde så en utlandsresa kan det nog snabbt bli, ska kolla upp resor då jag kommer hem. Hittar jag en någorlunda billig flygstol så drar jag. Dock rätt dyrt nu då sommaren varit så dålig, många som åker och då går ju inte priserna ner så mkt :( Jag vill ändå dra till Alanya, jag saknar Malin och alla vännerna där nere, har ju inte träffat dom på snart ett år och dom tjatar om när jag ska komma ner igen. Men vi får se, gäller väl att prioritera sakerna lite. Har dom kvar min soffa hemma i norpan så kan det nog bli så att jag slösar pengar och köper den kontant ist. 2 dagar kvar till tatuering och 3 dagar till då jag är hemma, sommaren har ändå gått relativt snabbt. När jag satte mig i bilen och vi skulle åka från norrköping så kändes det som att det var en evighet till då jag skulle återvända, nu känns inte den dagen så fruktansvärt avlägsen ändå. Känner mig fruktansvärt otagg på att blogga idag, får se om Rebecka kikar förbi senare, borde diska också men jag orkar fan inte. Nu ska jag ta tag i tvätten så jag slipper göra det då jag kommer hem :) Auf wiedersehen!



Visst är det vackert? Alanya by night. Snart kanske jag kommer, älskade alanya, älskade hamn, älskade vänner. Jag saknar mina frozen tequila på The Doors <3





Shes alive!

Nu har Kjelle B vaknat till liv och tagit sin in i duschen ;D Själv är jag fortfarande rätt seg i huvudet, ont gör det också. Känner att det nog inte blir så många knop idag, tvätten får nog vänta till imorgon. Någon som har tips på vad man kan göra till middag? Jag känner mig inte så taggad att ställa mig framför spisen och laga något avancerat. Orkar fan inte ens sitta här längre, mina ögon svider ;D Återvänder till sängen, tjo





2 timmar senare!

Micka ligger fortfarande, var upp för 2 timmar sen och såg till att hon var vid liv. Fick ett mycket hest svar "Jag kommer ner snart, måste bara ligga en stund till" Jag tror att Micka är sämre än mig idag ;D Huvudvärken börjar dock komma tillbaka så jag ska ta laptopen och lägga mig i sängen och slå i gång en film. Märks väl när gudinnan är redo att stiga upp :) Någon som vill komma och tvätta åt mig? ;D





Aldrig mer fylleinlägg! :D

Skrönan om att man mår bättre dagen efter man festat om man äter innan man lägger sig måste vara världens största lögn. Idag har jag mått så fruktansvärt dåligt och har inte tagit mig upp förrän nu, Pickabela ligger fortfarande ;D Har hunnit ta mig en dusch och det hjälper ju alltid till så att man blir lite piggare. Jag tror det är det där jävla vinet vi drack som gjorde att jag mådde illa, eller den mängd tequila som passerade strupen igår. Jag tror nästan att de är tequilans fel. Full var jag iaf! Fortfarande grymt jävla besviken på den här staden och det ska bli så fruktansvärt skönt att få börja tvätta och packa idag, att riktigt få känna att jag är påväg att lämna det här! Har faktisk haft lite ångest, längtat till norpan och jag har saknat Jenny och Emelie fruktansvärt mkt men jag vet att jag kommer sakna mina syskonbarn och familj ännu mer när jag är där nere, meeen de är bara att härda ut :D Vet då iaf nu att flytta tillbaka hit är inget jag tänker göra förrän jag har en liten i magen. Nu blir det en morgoncigg och sen ska jag upp och banka på gudinnans dörr och se om hon lever. Ha en underbar bakisdag! Btw, såg att jag inte hade några bakistroller.. KATASTROF!



Saknar norrköping och allt jävla vatten <3





Tragiska Piteå.

Såja, då hade jag kommit hem också från en blöt utekväll. Idag har jag verkligen insett hur tragiskt piteå är och hur mycket jag uppskattar att jag åker hem på onsdag. Har träffat människor som jag en gång såg upp till, folk som i mina ögon var "något" när jag bodde här, idag inser jag vilka patetiska jävla människor dom är!! Helst av allt skulle jag bara vilja skratta dom rakt upp i ansiktet och be dom åka och lära sig något av livet, och få dom att inse att det faktiskt finns något utanför den jävla skitstad som jag befinner mig i just nu. Sitter iaf hemma nu, Micka har precis gått och lagt sig men jag tänkte ladda upp några bilder från ikväll. Så vad har då hänt ikväll? Vi satt hos mig, bara jag och Micka och svepte i oss 2 vinare och några öl, sen åkte vi till djupviken till ante och sammes syster marias karl, tråkigaste någonsin, Gick ut på krogen, 1906, träffade min bästa vän Martin, drack en frosen nånting och en appletini, båda var dock ruskigt äckliga men vi blev kända som tjejerna med de snygga drinkarna. Gick på Adana för Micka var hungrig, träffade på några arjeplog-killar och drack en cider och nån öl! Sen gick vi på Kalles och insåg att kvällen sög, sen var Micka sugen på flott så vi körde driven på Max där Micka beställde den största bugaren + att jag fick något att äta också, tack älsk. Nu ska jag gå och sova, men bjuder på några pics först. Sov gott!

   
  
  
  
  
  
  
   
   
 

Ingen aning om vafan det blev för bilder jag la upp nu och helt ärligt så bryr jag mig inte heller. Jag är fortfarande fruktansvärt kär i dig och det kommer aldrig försvinna, det kommer du se också på torsdag. Nu ska jag sova, fyllan har tagit över mitt förstånd. Ha det underbart.





Inne i dimman!!

Nu är jag onykter, likaså micka! Vi är påväg till djupviken till ante och samme syster Maria. Långskatavägen, någon som vet var det ligger för jag är helt lost!! Fan va kul det här ska bli iaf. Skriver imorn tjyz!





Gissa maten!

Micka förklarade för mig idag hur det var att äta en speciell maträtt. Förklaringen var följande "Harkla upp en stor snorig lobba och spotta den på en liten assiett, skvätta över lite citron och eventuellt lite salt och svälj sedan ner den igen" Det var konsistensen hon förklarade, någon som vet vad hon menade? :D





Where have you been babydick?

Nu har jag och Micka varit iväg på affären och handlat en bonaqua och lite chirre till ikväll. Hunnit med att trycka middag också som var gott som fan, Tack Micka! Blir väl snart att plocka ögonbrynen eftersom att jag inte har kvar ngt vax här men det kändes jävligt jobbigt, efter de en dusch och därefter förtära lite underbar vätska! Sitter och kollar på pledge this! nu, nån skitfilm med Paris Hilton, jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att hon är satans ful. Nån som festar ikväll? Eller som vet om 1906 har öppet och isf om uteserveringen är kvar?
Känner mig galet taggad idag så jag hoppas att den här kvällen blir rolig, har haft några letdowns hittills. Nej nu är jag less på att skriva, Zohan var iaf grymt jävla rolig, skrattade ihjäl mig när han simmade i vattnet. Michael Phelps kan ju slänga sig i väggen!! ;D







Jag vill dricka ditt urinprov!

Då hade man vaknat och stigit upp, fått i sig lite fiberbaggar och några koppar kaffe. En film har vi också hunnit beta av, puff puff pass såg vi, ingen höjdare men den gick an. Nu ska vi se Don't mess with the Zohan, tror att den är jävligt bra faktiskt, hoppas de då jag sett så sjukt dåliga filmer nu senaste tiden. Sen ska väl jag och Micka äta middag, soppa med kräftstjärtar och en västerbotten ost-paj, fan va gott! Sen ska vi dricka vin och öl ur urinmuggar, MUMS! Ikväll blir det inge ligga av diverse anledningen, lite besviken men de får gå. Är i norpan nästa helg och har redan fått erbjudande om att ligga hela sommarn, har varit efterlängtad ;D När man en gång testar på Mallan vill man bara tillbaka haha.. Micka kom precis med ett bra koncept "Once you go Mallan, du vill alltid ta av brallan" Vet inte om grammatiken blev riktigt rätt men det spelar ingen roll. Nu kom gudinnan med en kopp kaffe, dags att slå i gång filmen. Hörs sen.





Gudinnan har anlänt!

Då var Micka här, har hunnit in till stan för att köpa jackan och den är så jävla nice :D Blir att ha den imorgon, måste bara hitta något som jag ska ha till! Ikväll blir lugnt, ska kolla om de finns någon film som vi kan kolla på. Jag hoppas så inni helvete att de blir en grisfest imorn med massa folk på krogen, däremot vet jag inte riktigt var man går ut i den här staden. Förr var Kalles givet men nu känns de jävligt sört att gå dit. 1906 var bra som fan förra sommaren men nu måste man ut så jävla tidigt för att komma in där för ALLA går dit. Får se om de blir nå folk som går ut, brukar inte va så mkt då det är helgen före löning men alltid finns det väl några törstiga människor som vill hälla i sig lite alkohol. Nu sitter vi på youtube och kollar på ett riktigt roligt klipp :D



Lär inte skriva mer denna aftonen, återkommer imorgon istället! Skulle dock uppskatta om jag fick tips på någon bra film som vi kan se. Tjoflöjt!





Jag har kommit till insikt!

Jag har nu den senaste månaden börjat lyssna på musik som jag lyssnade på tidigare och jag inser nu att fan va bra musiksmak jag hade/har. Låten som jag nöter mest idag är en låt av from autumn to ashes som är ett grymt bra band från USA som tidigare hade två sångare. En av sångarna har dock hoppat av bandet för något år sedan och de senaste albumet som släppte som jag gillar kom dessvärre 2004 (tror de var då). Lägger upp en av mina favoritlåtar från albumet The Fiction We Live, är den här låten för "tung" för er mina vänner (jag vet att ni inte brukar uppskatta min musiksmak) så kan ni lyssna på no trivia med bandet ist, den är också sjukt bra men något mindre growl(ing?) eller skrik som mina vänner skulle säga i den låten :D







Lökringar..

Nu tänker jag inte på de lökringar som jag brukar kasta till måsjävlarna då jag leker hämta ringen utan lökringarna man får under armarna. Jag har aldrig lökringar, förrutom på en tröja! Därför använder jag inte den heller, men hur fan kan de va så att man bara får det på en tröja? Det är inte bara en gång jag fått det utan varje gång! Nu är de också så att två av mina kära vänner har precis samma tröja fast i andra färger, dom får också lökringar i den fast aldrig när dom använder något annat? Har nån svar på varför det blir så? Jag vill använda den tröjan för den är fin, men jag gör inte det så länge de är lökringar på den, jag svettas ju för fan inte ens?! Nej jag är djupt besviken på den tröjan då jag trodde då jag köpte den att vi skulle bli bästa vänner för livet. Nu skrattar den hånfullt åt mig varje gång jag öppnar garderoben för den vet att jag vill använda den men att jag inte kan. Tröjor kan va elaka :( Nu ska jag snart in till stan för att köpa den där jävla jackan, vet inte ens om den är kvar men jag håller tummarna!! Idag kommer Micka, så ruuuligt ;D 



Någon som tycker det är hett med onionringar? ;D





Lillasyster ställer upp!

och det är jag, lillasyster i det här fallet. Brorsan har varit förbi med barnen, dom kom runt halv åtta för att brorsan skulle på massage. Han kommer och hämtar dom om 15 mins så då får jag sova igen. Varför gör jag detta? Var min första tanke då alarmet ringde, jag hade kunnat lega hela dagen om jag så ville men nej, jag ska upp före fan för att se till mina syskonbarn. Men det är ens jobb då man är lillasyster och dessutom bor 110 mil bort :) När man då är hemma får man alltid ställa upp, iofs så ställde jag upp lika mycket då jag bodde här men det har väl att göra med att jag är en sucker för barnen och jag vill umgås med dom så mkt som möjligt :) Skönt är iaf att dom blivit så pass gamla att dom passar sig själva, nu sitter dom och spelar tv-spel så då får jag lite tid över till annat ;D
Läste precis på aftonbladet att hon tjejen som kräktes i direktsändningen har varit med på Tyra Banks program, inte vet jag om det är något jag skulle locka tittare med? Tyra kanske har slut på bättre idéer. Snygg är hon iaf! En annan sak jag läste var att de jämnför Brolle och Måzze Z! Vafan, Måns är en jävla tönt från skåne som har en låt som heter Cara Mia? Need I say more?! Brolle, mannen, Broll-shit. Vi älskar Brolle!





MICKA!!!

Snälla, döda den här mannen åt mig! HAHAHAHAHA







Give it up for Sammy the Salmon and his amazing salmon dance!

Måste bara lägga in den här låten, den påminner om goda tider! Så mina vänner, ser ni att jag är otagg, slå på den här låten och jag lovar att tagget kommer att komma till mig innan ni hinner säga spank the monkey!!



Rebecka och Emma, känner ni tagget? Fan va gott med öl.





In this river..

Idag saknar jag väldigt många som inte längre finns i mitt liv. Känner mig lite deprimerad, livet kan ta slut så jävla plötsligt och det gör mig ledsen. Många vänner (både ytliga och nära) åt mig har gått bort och när jag tänker på de så är det en ständig påminnelse om att man ska ta vara på varje dag som man får för man vet aldrig när det är den sista. Jag hoppas iaf att jag slipper gå på fler begravningar där det är unga människor som dött, det finns inge jobbigare. Nu blir det att ta en dusch och sen lägga sig i sängen och kolla på någon serie.



Saknar också en människa idag som jag sårat otroligt mycket, en person som aldrig kommer förlåta mig för det jag gjort. Jag hoppas att du har det underbart, jag tänker på dig.





Leos Lekland

Idag har jag, syrran, brohoe och de fyra små barnen varit iväg på Leos lekland på storheden. Alltid kul att vara där då man blir som ett barn själv. Jag har klättrat åkt och hoppat som att jag vore fyra år igen! Hann även med att äga min storebror i airhockey, så jag blev helnöjd!! Inte så mkt mer att berätta om dagen då jag precis kommit hem från Luleå, har även kommit fram till att jag aldrig skulle kunna jobba på ett dagis då jag i stort sett hatar barn, förrutom sina "egna" då. Jävlar va irriterande dom är.. och skriker gör dom också! Var massa ungar där som var mellan 13-15 års ålder, inte vet jag om jag tyckte att såna saker va så roliga i den åldern? Vad jag gjorde när jag var 14 ska förbli osagt, men nog roade jag mig med helt andra saker än ett klättertorn?! Imorn kommer iaf Micka hit och ska spendera helgen. Imorgon blir det nog lugnt men på lördag ska min sugar mama laga mat åt mig ;D Sen blir det nog ett eller femton vinglas, får väl se vad kvällen bjuder på för bus :D 

  
  
  
  
  
 

Tydligen är busfabriken i norpan 1000 gånger bättre, vad säger du Hemp, om vi ska ge Busfabriken ett besök? ;D
 





Up, Up and Away!

Nu har jag och gofisen vaknat, även om hon gärna hade velat ligga lite längre. Nu blir det en snabb frukost och sen bär det av in till stan, sen får vi se vad vi hittar på. Skriver sen. Lägger upp en av mina favoritlåtar som varit med länge nu :)







Barney Stinson <3

This is so going in my blog! What up?, Awesome, True story, Have you met Ted?, High five, och sist men inte minst Suit up! Hur kan man inte avguda denna man? Innan jag lämnar er för den här kvällen så ska jag bjuda på några scener med denna fantatiska man, måste nog va en av världens bästa serier; How I Met Your Mother! 




Legen wait for it, dary!





Förmånen med barn

är att man får gå och lägga sig tidigare än vanligt. God natt :D







Im an awful person!

Jag är verkligen det. Jag plågar mina medmänniskor. Idag var det Emilias tur. Jag har som jag tidigare skrivit fått en plattång och en locktång av mamma, jag har prövat plattången på mig själv men aldrig locktången. Så jag tvingade Emilia att låta mig testa den även om hon inte riktigt ville det till en början. Så jag provade den och den var helt okej, men lockarna har en tendens att lägga sig snabbt på en sjuåring som rör sig i 190. Iaf så när jag var färdig så började jag sminka henne också, så nu ser hon ut som en liten översminkad fjorro (förlåt Emilia!) Här får ni några bilder som bevis på hur hemsk jag faktiskt är!

  





Anmäld för barnarbete..

borde jag bli. Min brorsdotter Emilia är här nu och ska sova över hos faster Malin. Vi har varit en reva på stan där Emilia fyndade en keps och två tröjor, själv la jag av en "skinn"jacka som jag ska köpa imorgon, När vi kom hem tvingade jag Emilia att diska ;D Därför bör jag kanske bli anmäld för barnarbete :) Nu håller vi iaf på att tolla några filmer som vi ska se senare, vi ska väl ut och gå en stund med Felicia också även om vi redan har varit ut med henne tidigare idag. Emilia vill säkert spela lite Soul Calibur också om jag känner henne rätt så det måste hon ju få göra. Skriver mer sen då jag har tid, tror inte Emilia vill sitta här längre, hörs!





I trim my bush

jag tycker verkligen att den videon är hysteriskt rolig! Antar att jag har grymt låg humor och skrattar åt det mesta, men jag är en jävla gladfis och det är bra i de flesta fall. I natt har jag drömt så jävla sjuka drömmar, var hemma i lägenheten så kom plötsligt en person upp (inga namn nämnda) och grät och lämnade fyra madrasser åt mig. Han hade flyttat in på tredje våningen alltså under Emelie som bor under mig. Han förklarade senare att han grät fast han tittade på fawlty towers som han annars tyckte var så roligt, och det var bara mitt fel?! Jag som aldrig annars drömmer har börjat drömma det mest konstiga drömmar, inte för att de gör ngt, jag tycker att det är rätt roligt :)
Nu ska jag återvända till barnen och roa dom, Emilia sa idag att jag var en surpuppa så jag måste väl ta och busa med dom som vanligt även om jag inte riktigt hade orken till det. Senare blir det en snabb repa på stan, ska in och köpa en sjukt snygg svart "skinn"-jacka. Den är så lovely att jag bara vill humpa den. Micka kommer i helgen, fan va roligt så det kanske blir en fest här i helgen ist. Ni är välkomna! :D





Guitar Heroes!

Det kan man kalla mig och Rebecka, ja jädrans vad vi har briljerat på det ikväll. Hon kör dock med helt fel för hon är vänsterhänt, testade det och det gick åt helvete ;D Annars har vi varit iväg och solat, alltid skönt att värma upp sig i det här jävla skitvädret, fick för mig att jag var sökande till idol i solariumet, för jävlar va jag drog av hit efter hit! Blev Måzze Z, Pink och en Brolle-låt! En film har vi också hunnit se ikväll, Sports movie? tror jag den hette, typiskt amerikansk film där dom kör parodi på andra filmer. Nu var det alltså sportfilmerna som fick sig lite och den var väl okej, precis som alla andra. Man skrattar men det är lite för mkt ibland. Nu blir det iaf att krypa ner under täcket, vet inte riktigt när brorsan kommer med barnen imorn men det känns som att det ändå kan bli en kort sovmorgon för mig.
OS är ju en jävla flopp för Sverige, minst medaljer i norden, SKÄMS! Men egentligen, vem fan bryr sig? Alla vet att det är vinter-OS som räknas då det enda sport som egentligen spelar någon roll spelas, dvs hockey. Vem glömmer OS 06 och målet i tredje perioden då Lidas la av ett slagskott ala Obsut från blå och avgjorde matchen, tala om OS ögonblick!



Pure concentration!





I don't have time for this shit..

Nu har jag kommit hem från Svensbyn! Gott med lite tårta, fick även veta att brorsan kommer förbi imorn och skeppar av ungarna för han ska in till Left hand och höra med Fredde om tatueringstider, nu ska han även fylla insidan av armen. Tatuering blir som en jävla drog, det går inte att sluta. Brorsan påminde mig även om att jag snart ska plågas, han sa att de gör sjukt ont på ryggen, speciellt över ryggraden så det ska bli spännande, jag är inte så jävla kinkig då det kommer till smärta så jag tror ändå att det ska gå bra :) Kan nog bli så att jag åker in till Luleå på torsdag och går på Leos lekland med mina små hjärtan, vill hitta på så mkt som möjligt med dom nu innan jag åker hem :) Emilia ska även kommer och sova över någon natt nu innan helgen, så det blir mysigt :)
Sjukt trött just nu också, känns som att jag haft fullt upp hela dagen, städat, varit på stan, styrt middag med flickorna, varit hos brorsan och nu ska jag iväg igen, blir en solning och sen kan det nog bli en film med Rebecka, kan bli så att vi ser det här och efter de lirar lite guitar hero, men som sagt, vi får se. Haha dock sjukt i svensbyn, jag och brorsan parkerade bilen längst brorsans gård, sen när vi kommer ut så står den 5 meter längre bort? Hur kan det komma sig? Det var absolut ingen lutning och vi hade en växel i?
Jag ser ut som en transa just nu, Emilia (7 år) har sminkat mig med grön ögonskugga, sen rouge fulla kinderna samt ovanför läppen?! Glitter har jag också fulla håret, känner mig som en schlagertransa! ;D Sola.nu






Grattis storebror!

Idag fyller min storebror flengo 29(?) år tror jag ;D Med det menas alltså att nästa år är det 30 årsfest och det ser jag fram emot :D Idag har jag inte så mycket planer, har precis duschat (skräll?) och tänkte bege mig in mot stan för att hitta något till brorsan, vet dock inte vad jag ska köpa. Sen blir den surisar med Rebecka :D Blir väl att vi betar av en film också kanske. Givetvis blir det en sväng förbi svensbyn också för en kopp kaffe och en tårtbit!
Insåg idag när jag vaknade att om en vecka ska jag lägga mig under nålarna, jag längtar men börjar bli lite nervös. Eftersom förra tatueringen knappt kändes så kommer säkert den här göra sjukt jävla ont :/ men de är det värt! Regnar fortfarande, tycker att regnet bör ta slut någon gång men tydligen inte. Jävligt uppmuntrande speciellt då man får dagliga sms om 40 grader i skuggan, 35 i havet osv, känn att ja bli förbannad nu! Känner att Rebecka snart kan dyka upp och jag sitter fortfarande i handduk, kanske borde springa och klä på mig osv.






Jag röker hasch om jag vill!

Eeeeh, jaha då var man återigen i Öjebyn. Har varit hos Anna, vi hann se 3 filmer faktiskt. Började med 2 sjukt dåliga och avslutade med en något bättre. Hade en massa ljus tända också så vi hade mest mys i hennes stora fina soffa. Regnet har avtagit lite också, satan vad det har öst ner idag! Nu kunde jag iaf gå till och från bilen utan att regnet tog sig genom kläderna, det kunde jag inte förr idag! Jag tycker dock att det är riktigt mysigt att sova då det regnar, speciellt i en husvagn.. Nu har jag ingen husvagn så jag får väl nöja mig med att det smattrar mot taket/fönstret på huset. Min blogg har börjat tappa läsare, jag ser en trend som går neråt, eller den har legat stabilt nu på några läsare, mån tro om jag har några fans som läser den varje dag ;D I s(th)ink so! Nu blir det iaf återigen en dusch, jag gillar att duscha då det är bland de mest njutningsfulla jag får uppleva just nu, jag vet, jag är patetisk men jag får ligga om jag vill! Jag vill bara inte ;D Efter det ska jag lägga mig med bokjäveln som aldrig verkar ta slut, kan kanske ha att göra med att jag alltid somnar efter 2-3 sidor! En bok på över 500 sidor tar en stund att läsa då :) Nu ska jag och mysfisen iaf gå upp på övervåningen och bädda upp, får se om syssan vill sova med mig i natt också ;D Hoppas att jag får drömma lite fookdrömmar i natt också! God natt mina vänner :D








Desperat hemmafru.

Väldigt få vet att jag är otroligt pedant när det kommer till mitt hem. Innan min inneboende flyttade in hos mig fick jag höra att jag ibland var nästan jobbig. Jag städade, diskade osv innan folk hade hunnit äta upp. Jag taggade dock ner när R flyttade in för hon var expert på att dra fram och lämna det där. I början städade jag men det slutade bara med att jag blev grymt irriterad osv, så jag lät det ligga. En grej som är bra är dock att mina vänner vet att jag är så. Hade några killkompisar hos mig och vi hade haft en jävla grisfest + en efterfest. På morgonen vaknade dom före mig, jag låg och sov länge och när R vaknade så sa hon till killarna "Malin kommer få sån jävla ångest då hon vaknar och ser det här" Vad gör dom? Jodå dom städar, dammsuger, diskar osv så när jag kliver upp var det hur fint som helst ;D Iaf när jag kom hem hit till mams och paps fick jag panik, det var saker fan överallt så jag började plocka och ifrågasätta hur dom kan leva i ett sådant kaos! Dom har inte ens speciellt stökigt har jag i efterhand märkt. Men då var det kaos för mig, nu lever jag mitt i kaoset och gästrummet som jag sover i är inte längre så fint som det var då jag kom hem. Golvet syns typ inte längre för jag har kläder Ö V E R A L L T ! Men nu har iaf mamma och pappa åkt utomlands och då har jag tagit över som hemmafru, jag har städat, diskat x 4 och lagat 2 middagar. Först till Emilia och Elliot och sen till mig och brorsan. Känner hur städilen börjar krypa i fingrarna men jag tror jag ska tagga ner med det till då jag kommer hem. Även om det städades där för ett tag sen så känns de som att det kommer va en hel del damm, överallt. Nu luktar jag iaf Yes diskmedel (deras diskmaskin är trasig :() så nu blir det en dusch :D Sen blir den en tripp till affären och sen bär det av till Anna







Pics

från helgen! Hade tänkt fota en jävla massa, men jag hann som aldrig innan både jag och Micka låg i sängen halvt avdäckade. Jag lägger väl upp en på mig och en på min sugar mama!

  

Eftersom att jag inte fick min efterlängtade grisfest i helgen så får jag väl försöka igen nästa helg. Annars får jag väl helt enkelt inse att det är så sjukt tråkigt att festa i norrland om man jämnför det med norrköping. Jag vill hem!!





borrobompbomp pssccch!

God damn it vilka sexdrömmar jag haft i natt! Blev satans sur och besviken då jag vaknade. Det konstiga är väl kanske att personen jag drömde om har jag inte träffat på över 5 år? Varför drömmer jag om honom nu? Det var nice ändå :D Michael Phelps tog alla åtta guld och är nu störst i världen, hur fasen ska han hitta motivation för att fortsätta? Han kanske ska ta guld i alla distanser som han inte har det än? Hade vart rätt fränt att ha guld i alla :D Imorn blir det surströmming igen fast den här gången med Emma och Rebecka, vet inte om jag är så sugen men vi träffa dom så mkt som möjligt innan jag åker hem, är ju trots allt inte alls länge kvar nu, 8 dagar eller något? Idag är planerna att umgås med Anna lite, somnade igår så hann aldrig med det :( Men först ska jag va barnvakt, Emilia och Elliot är här nu för brorsan ska åka till skellefteå med mams och paps bmw på Burlins, skräll ens?! Klippkort nästa? Regnar som satan, jag som tänkte gå ut och gå med Flisan, nåväl de ger väl med sig om en stund, hoppas jag. Jag orkar inte ta några kort idag. Kan dock lägga upp låten som jag lyssnar på just nu och den stämmer in som fan för idag är första dagen jag eldar i kaminen för att det är så galet kallt i huset, Takida - Summer's gone.



Jag hoppas att nästa sexdröm jag har handlar om trummisen i Takida, GURR!





Did I say that? Or just think it? Was I talking? Did they hear me?

Då var jag hemma och mjukisbrallorna har åkt på. Trött blev jag, nå så jävluskt då jag klev in genom dörren. Ska väl ta och ringa Anna nu och höra om hon vill hitta på något. Mår dock illa men det är väl en del av baksmällan ? Måste kolla på fear and loathing in las vegas idag igen, somnade igår och jag insåg igår att det var huvva längesen jag såg den. Älskar den filmen, speciellt i början då de sitter i bilen och plockar upp liftaren. Johnny Depp är så galet skön! Känns som att det blir en väldigt, väldigt tidig kväll för mig, jag längtar redan nu att få krypa ner under täcket med en bok. Felicia är deppig, hon saknar nog mamma och pappa. Hon har inte ätit sen i förrgår men då hon blir nog hungrig så äter hon nog. Undra hur mycket hon kommer att sura när dom kommer hem med tanke på att dom aldrig åkt i från henne. Mig är hon ju alltid sur på i några dagar innan man hunnit charma till hon och smörat lite för henne ;D Jag och Micka har idag suttit på youtube och kollat klipp och vi hittade en hel del jävligt roliga, tänkte lägga upp ett som jag skrattade sönder mig när jag såg/hörde :D



Adam Sandler är ofta alldeles för mkt, man har vissa stunder då han är så hysterisk rolig!





Kill Buljo!

Dags att uppdatera bloggen lite, är fortfarande i luleå, eller Alvik rättare sagt. Micka hoppade precis i in duschen så jag passar på att lindra mitt bloggberoende lite. Kvällen igår blev väl inte riktigt som vi tänkt oss, när jag kom till luleå så åkte vi till Jenny och käkade mat där och drack vin. Efter det bar det av till läbbiga där jag drog i mig lite rom och någon vitryss. Tanken efter det var att vi skulle ut någonstans, Mickas jobbarkompis skulle komma och hämta oss, dock så var han alldeles för full och satt fast i älvsbyn. Jag och Micka bestämde oss därför för att åka förbi statoil och inhandla en jävla massa onyttigheter som vi gottade oss med samtidigt som vi slog igång fear and loathing in las vegas. Somnade väl nån gång där efter 12 snåret ;D Vaknade idag vid 8 med ett dunkande huvud, gudinnan Micka kom genast med cola och huvudvärkstabletter så nu känns det helt okej. Idag har det blivit en jävla massa komediserier samt att vi sett Kill Buljo, den norska versionen av Kill Bill, låg och dålig humor, precis som jag älskar!
Kan förövrigt bli en resa utomlands trots allt, folk tjatar och får mig sugen ska kolla närmare på det då jag kommer hem till norpan! Fick i natt veta att jag ska få pengarna som mrs R är skyldig mig om 10 dagar då hon får lön, någon mer än jag som tvivlar på det? :D Men men, vi får väl se om hon chockar.
Skriver mer då jag kommer hem!






Sommarplåga.

Satt och tänkte på det tidigare idag, sommarplågan 2008, jag har ingen aning om vilken det är? Är det dom där två fjortisarna som kastar drinkar i taken? Isf tar jag livet av mig, det måste ju va världens sämsta låt! Blir ju bara värre och värre för varje år, tom krokodiljäveln är ju bättre än den. Nåväl, nu blir det att föna och platta håret och försöka få någon ordning på den. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, hatar att jag har 90% av mina kläder hemma i norpan.
En rätt frän sak är att en tjej som jag spelat fotboll med i mina ungdomsår är i Peking nu och brottas för Sverige. Får väl önska Jenny lycka till! Just ja, Ara blev av med bronsmedaljen, känns som att det kvittar men det var oerhört starkt och bra av han att sätta ner foten och våga säga till när något var så jävla uppenbart fel.



Då super vi!





Supa och sitta på alla stolar!

Det är mina planer för dagen, känner ett övertagg i kroppen vilket brukar betyda att det barkar för mig som det annars så ofta gör. Micka får iaf skratta åt mig och när jag är med henne så gör jag de mest sjuka saker, hon har bra inflytande på mig. Dock så ska jag hålla mig från bastun, never ever bastun igen ;D Nu har jag vaknat iaf, väldigt utvilad faktiskt. Tagit mig en dusch har jag också gjort samt tagit på mig jeansen jag ska ha ikväll, dom var nytvättade så nu hinner dom forma sig en aning. Hade tänkt ta en kjol men jag vill inte se ut som en sluttyhoejoe när jag åker hem på söndag som jag ALLTID gör då jag åker hem från luleå. Iofs ska jag ju åka bil så det spelar kanske inte så stor roll. 
Summan av kardemumman är något jag tycker är otroligt fult, så det lämnar vi. Micka är min sugar mama, enda jag behöver göra är att ta mig till Luleå så blir jag full, Kjelle B står för berusningsmedlet! Fint de :) Nu blir det frukost och lite OS iaf, nära dock imorse att Phelps missade guldet men eftersom han är den superhjälte han är så tog sin sjunde guldmedalj. Seven down, one to go! Nu blire frukost!





Misfits

Det finns vissa låtar som man aldrig tröttnar på, hur jävla många gånger man än hör dom. Det här är en låt som jag älskat, älskar och alltid kommer att älska.



Michale Graves <3





Ångestfylld..

vet inte vad det är med mig, ont i magen, hjärtklappning osv. Grymt mycket ångest och jag vet inte ens varför. Vill sätta mig ner och gråta, sova en vecka men det går inte. Ska snart iväg på jobbet, sista natten med gänget, fyfan va skönt. Annars så har det inte hänt så mycket idag, var förbi syrran och mös med barnen lite och fick mig en kopp kaffe. Min tredje bror har köpt sig en HD idag, väldigt oväntat. Iofs så sålde han sin gamla hojj för ett tag sen och min familj är ju en motorcykel-familj så jag förstod väl att han inte skulle va utan speciellt länge. Jag vill också ut och resa, känns som alla ska iväg utom jag. I vanliga fall är det ju jag som åker och inte dom. Syrran var för ett tag sen på Kreta med sin familj, mamma och pappa åker i natt och brorsan och hans fjälla har beställt en resa till fort lauderdale. Kan nog bli en sista minuten när jag kommer hem trots allt men det beror lite på hur länge min älskade Malin stannar kvar i Turk. Nu orkar jag inte sitta mer här och det här blir det sista jag skriver idag, får se om jag hinner skriva något imorn annars så skriver jag då jag kommer hem på söndag och avger en rapport om hur grisfesten spårat, för det kommer den säkerligen att göra ;D Det är tur att mina syskonbarn finns, dom piggar alltid upp mig hur dåligt jag än mår. Som vanligt har linslusen och sötmongot Lina varit i farten så jag bjuder på en bild på henne. Ha en bra kväll, tjo.






Det kan vi göra själva!

Skottlossning på vischan! I know, jag är sen ;D Har tänkt skriva om det sen igår då jag hörde de på radion när vi åkte till skellefteå men jag har helt enkelt inte orkat. Denna händelse skapade en liten debatt på jobbet imorse när vi satt och drack kaffe. Det var alltså en 63 årig man i Jävre (söder om Piteå) som under gårdagen sköt en person på sin gård. Personen hade tänkt göra stjäla saker från gården och 63 åringen tog upp hagelbössan och skjöt honom, det är inte första gången personer varit till hans gård och stulit massa saker. Det är också många av hans grannar som blivit bestulna av saker under natten, så många tror att det varit planerat att som skulle stjäla och att tjuvarna bara väntade på rätt tillfälle, det tillfälle som gavs då det blev strömavbrott och tjuvarna kunde gömma sig i mörkret. Nu är han iaf anhållen för mordförsök. 63 åringen sköt honom "bara" i benet, det tycker jag är rätt. Man måste ju ändå få försvara sig på något sätt? Jag har sagt det förr och jag är fortfarande så jävla sjukt arg på Sveriges myndigheter och poliser, lagar och allt helvete. T.ex. om en person går in på din gård, för att kanske stjäla bilen, och det är isigt på gården och personen i fråga ramlar och bryter benet. Då är det ditt fel för att du inte sandat?! Samma om du har en vakthund och han biter en inbrottstjuv så är det också ditt fel, hur jävla sjukt är inte det? Förbannat, 63 åringen är en hjälte som vågade försvara sina saker och sin egendom, cpbarnet som blev skjuten hade ingen rätt att vara där. Enda felet 63 åringen gjorde var väl att han siktade lite väl lågt.
Aldrig förr har väl Euskefeurats låt kvadn passat bättre in, "Det kan vi göra själva"






På det sjätte smäller det!

Fuck me va Michael Phelps briljerar, jag så är fruktansvärt imponerad av det mannen att jag inte ens kan förklara det med ord. Dock börjar han se mer och mer sliten ut, tror ni han pallar med 2 till guld? I sure hope so, jag är lite förälskad i honom. Nu har jag vaknat, som vanligt blev jag väckt, mina syskonbarn är här men det var av brorsan och min pappa jag blev väckt, inte för att det gör något, vill hinna träffa mamma och pappa idag eftersom dom åker ikväll. Sen får inte jag träffa dom förrän jag åker hem och det har jag absolut ingen aning när det är? Jul? Njaaae, kanske. Har redan blivit lovad en massa jobb under jul om jag kommer hem och eftersom det är en storhelg så kommer jag tjäna in de jag betalat för resan på en halv natt. Verkar va en bra dag idag, brorsan var rädd att han skulle bli varslad, de blev han inte. Han får behålla sitt jobb och det är ju alltid en trygghet, tror han var lite nervös över den här dagen då de skulle få beskeden :) Min andra bror har också pratat med facket, han ramlade för något år sedan från ett tak och har sen dess varit sjukskriven. Han kommer aldrig kunna återvända till det jobbet utan han har velat ha en utbildning så han kan  jobba som något annat, vilket han absolut inte får. Endast de som håller på att stämpla ut, som inte vill jobba får en utbildning, inte han som vill jobba. Men efter ett snack med facket så kan man kolla genom försäkrningspapprena eller ngt, där finns det några paragrafer som säger att han kan få halva utbildningen betalad av dom, och det är ju bra :)
Mina föräldrar kommer att träffa min bästa kompis imorn, jag är avundsjuk :( Mams och Paps ska ta med korv, mjukost och smörgåsrån åt henne, vet nog ingen som älskar korv och rån så mkt som min rockstar! Nu blir det frukost och sen en dusch för att vakna till. Imorn ska jag supa ordentligt i Lule, längtar! :D



I love you!





I've got nothing left to say, just take me away..



This time all I want is you, there is no one else who can take your place..

God natt!





Idétorka.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva, har precis kommit hem från brorsan i svensbyn. Varit där och fått mig en kopp! Inte alls sugen på att jobba då jag redan är rätt trött men det får gå, 2 nätter sen blir det som Kjelle B så fint sa "Åka jänk och klappa plåttak från krog till krog" vem kan avböja något sådant? Jag har dessutom festat på tok för lite den här sommaren så jag måste nog passa på då jag är ledig. Får dessutom betalt för hela den natten och få lön för att festa måste ju vara det ultimata? ;D Nu åker mjukisbrallorna på och sen bär det av mot arbetet.





They are pipping.

Då var man hemma från Skellefteå, blev längre än vad jag räknade med då Burlins inte ens tagit in bilen då vi kom dit på avtalat tid och skulle hämta den. Blev en del rännande i affärerna på Solbacken, mamma köpte en sladdlös plattång och locktång till mig, tack mamma! :D Var in på Shape också, blev så jävla besviken då jag la märke till att de inte har kvar min soffa, får kolla de när jag kommer ner till Norrköping men fan om dom inte har kvar dom, då kommer jag blir så sjukt ledsen :( Längtat efter den soffan sen i maj! Jag och mamma satte oss iaf och såg på OS på Burlins och tog oss en kaffekopp, vi satt där precis då han brottaren fick bronsmedaljen. Jag blev så till mig så jag tippade kaffekoppen över mig. Jag lovar att jag brände sönder hela armen, sen luktade jag kaffe resten av visiten. Mamma sa att det iaf är bättre än armsvett(?) hur ska jag tolka det? :D
På tal om bronsmedaljen så blev det väl en liten skandalscen då medaljerna delades ut. Ara Abrahamian kastar ner medaljen på mattan och lämnar den och utdelningen i ren protest pga det som hände i semifinalen. Nu har han bestämt att han ska lägga av också. Inte vet jag om jag skulle va så drastisk, domare har fel många gånger och det är inget man kan göra åt men visst skulle de va jävligt bittert om man var i hans skor.
Förklaringen till min rubrik är något som hände under gårdagen. Brorsan var här och hälsade på med sin tjej Erika och deras två barn. Så hade Erika en ringsignal på hennes mobil som hon spelade upp, det var två ekorrar som pippade. För att inte barnen skulle förstå så fick jag det förklarat för mig på engelska vad det var hon skulle spela upp. "Det är två ekorrar, they are pipping" Tyckte översättningen var klockren!
Nu blir det iaf att lägga sig och läsa och hoppas på att somna en stund så jag orkar med natten, kanske ska starta en tvättmaskin, mina kläder är något fläckiga av kaffet jag spillde tidigare. Tur var ju dock att jag hade en svart tröja, men de var vitt tryck och de blev brunt.. Ser skabbigt ut!

Jag tycker att brottning är lite gay, håller någon med mig?






What what, in the butt?

Jag dör av skratt! Nu ska jag och mamma till Skellefteå. Jobbar i natt, drygt som fan men det ger bra med kosing och jag har bara 2 nätter kvar, i natt och på fredag ;D



I will give you what you need all I wan't is your big fat seed   HAHAHAHAHAHA





In munksund!

borrobompbomp pssccch! (Det är min trumvirvel för er som inte förstod). Sitter och gästspelar vid min vän Annas dator! Känns lite fel att sitta vid en stationär dator, tangentborden är så jävla obehagliga. Forza bärbart!! Sitter och har lite modevisning, Anna ska välja kläder till ett bröllop i helgen man kan inte riktigt bestämma sig, vi har dock enats om en klänning, Anna är inte så nöjd tror jag men vi tvingar! Har sett världens bästa film idag, skynda er iväg och hyr!! The signal hette den, måste nog vara världens bästa skräckfilm, hur ska jag kunna sova i natt?
Imorn ska jag upp tidigt och följa mama till skellefteå för att lämna in bilen, samtidigt som dom på bmw fixar den ska vi handla! Det är bra att mamma handlar hem mat innan hon åker, så slipper jag slösa pengar på sånt ;D Får se hur det blir på lördag, tanken var att jag skulle till lule och festa, dock går sista bussen vid 14 och jag har jobbat natt. Känner jag mig själv rätt så kommer inte jag somna förrän vid 12 tiden, så den bussen lär jag missa. Får se om brorsan kan skjutsa mig annars blir det nog svårt att ta sig dit. Någon som vill skjutsa? ;D Nu sitter Rebecka och Anna och tittar på vad jag skriver, känner att jag får lite scenskräck, skriver mer sen. Adjö!





I still hate..

men nu är jag något lugnare. Ska iväg till Anna med Rebecka nu för att kanske se en film eller ngt. Vädret är så jävla tråkigt så man tappar som suget på att hitta på något alls. Alla mina syskonbarn har dock varit förbi idag och det gör att man blir lite gladare i detta eviga mörker. Dags att gå och göra sig i ordning och åka, Anna väntar. Skriver väl mer då jag kommer hem för jag är skitless på att skriva.

  

 





I'm not a lesbian, but I hate men!

I know better, 'cause you said forever and ever, who knew? God damn it! Känner att jag är lite förbannad just nu. Tänker inte gå in på varför men jag hatar män, jag gör verkligen det. Satansjävlafittcpn! Nu är det inte jag som blivit "offer" för ännu en idiotkille utan en av mina vänner, men jag blir fan lika arg varje gång. Varför skjuta upp och skylla på olika saker ist för att va ärligt och säga från början "Jag vill inte träffas mer" Svårt? NEJ!! Jag vill inte träffa någon! Så, då vet mina läsare det!
Nu ska jag släppa det och tänka på annat. Lina och Oskar är här, jag och Lina har målat naglarna, blev väldigt fint men hur lätt är de att måla naglarna på en 3 åring? Hon har världens minsta naglar och rör sig i 190 hela tiden. Orkar inte skriva något mer, ska gå och äta sen bär det av till Anna. Fuck you, you fuckers!






And there he was, showing off in his wheelchair!

Sådär, då var man hemkommen från stan. Satan va mamma kan springa runt på affärer!! Nåja, hon köpte en ögonskugga till mig så jag blev nöjd ändå :) Hittade en kamera också, jag vill ha deras kamera :( La upp som förslag att vi helt enkelt kunde byta eftersom att dom redan kan min kamera, de vill hon inte! Köpte världens fräckaste sak också, nagellackborttagning, det är en burk som man bara stoppar ner fingret i och när man drar upp nageln igen så är nagellacket borta! Vilken fantastisk uppfinning! Efter att vi varit färdigt på stan så åkte vi förbi Coop, mamma behövde handla lite för vi ska äta surströmming idag (Rebecka är du green with envy ;)) Jävligt gott ska det dock bli, var längesen jag fick äta det. Blir inte att man gör det till sig själv i norpan, luktar ju så förbannat äckligt också så jag vill inte ha den lukten i min lägenhet :P
Jag vet att man inte ska va elak mot andra människor, främst så ska man inte skratta åt människor med funktionshinder osv. Men jag dog när vi var på Coop, för där var en kille som satt i rullstol som försökte charma en tjej, tänkte genast på Jason Rouse och då kunde jag inte hålla mig. Killen wheelade runt henne, fram och tillbaka och körde på bakhjulet. Jag vet inte om det lyckades charma henne, dock kul att se :P "I know i'm going to hell for that but fuck it, its going too be warm and im going to know people there!" Nu ska jag börja göra maten, eller kanske inte riktigt än men något ska jag nog hitta på att fördriva tiden. Sen är planerna att jag ska åka och umgås med Anna, lär bli trevligt :)





Green with envy

tycker att det är ett jävligt fult uttryck, vadå grön? Varför jag tog den rubriken idag har absolut inget att göra med texten. Jag känner mig bara allmänt grön idag då jag har rågröna ögon, grön tröja + piercingen i läppen lyser grönt ;D Men grönt är fint, jag gillar den färgen :) Idag vaknade jag kl 5, jag säger ju att jag är pensionär!! Fast jag var pigg så vägrade jag stiga upp, greppade tag i en bok som alltid fungerar bra för mig då jag ska sova. Jag kan mig själv bra för vid kl 6 kastade jag bort boken och somnade om till 10. Nu ska jag och mamma iväg och köpa en digi till henne, hon vill ha en då dom åker utomlands på fredag. Erbjöd dom att låna min men mamma gillar att handla och dom orkade inte skicka den med posten sen. Jag är trött idag, mega mega trött. BTW!! Mamma sa att jag var brun idag då jag kom ner i linne, kaaatjiiiing! Nu måste jag iaf åka iväg, tog ett par bilder för att visa hur grön jag var men jag ser så sliten ut på dom så jag vet inte om jag vågar lägga upp dom, eller vafan.. Vem bryr sig!

   


Jag vet att jag ser blek ut på bilderna, men jag är faktiskt lite brun iaf!






Brother Ali

Eftersom att jag stal "Uncle Sam Goddamn" - rubriken av denna man, Brother Ali så kan jag iaf lägga in låten. Jag har gillat denna kille länge, han har bra texter som fan och han har en hel del vettiga saker som han vill ha sagt. Lyssna på Prince Charming, tycker att den är sjukt roligt :D Albino är han också, lägg märke till hans kritvita ögonfransar :D



Welcome to the United Snakes, land of the thief home of the slave.
The grand imperial guard where the dollar is sacred and power is God.





Uncle Sam Goddamn!

Dåligt med uppdatering idag och det har att göra med att jag har haft ett liv idag! Började med en romantisk middag på Max med min lesbiska flickvän Reba, testade något nytt. Det var en cheeseburgare med lök, någon röd och vit sås. Inte så gott! Efter det åkte vi till Coop Forum och inhandlade 2 mjölk och 1 fil till Rebbans morsfars ;D Tittade lite på elektriska prylar som man ska ha i köket, jag insåg att jag hade allt som fanns där. Behöver en till stekpanna men såg på prislappen att jag klarar mig med en än så länge! Vi kom senare fram till att vi var tvungen att hitta på något så vi åkte till världens bästa affär Dollars där vi hittade otroligt fin ram som verkligen visar att dollars är en sån jävla budgetaffär (se bild på fotoramen), hittade även en pojkvän, en fin badrock med tofflor till, roliga böcker, lite hårborttagningskräm och en bok. Givetvis blev det en hel del godis också ;D Sen åkte vi på världens sämsta affär ÖoB (heter den så?) där hittade vi en hel del saker som vi fyndade + hånade.. Hittade en gorilla som man skulle trycka på, gorillan skulle då låta farligt och arg men både jag och Rebban uppfattade honom som en överkåt pojke som ville ha muff! Lägger upp lite bilder från våran dag när jag skrivit färdigt! Efter att vi hade varit där så åkte vi förbi Rebecka och lämnade mjölkfilen och busade lite med hennes hund! Sen fettade vi oss med lite godis som vi hade inhandlat på Dollars. Kom sedan på att det kanske skulle va bra om vi förbrände något av det som vi tryckt under dagen så vi brassade iväg till Hortlax och hoppade på mina systerbarns studsmatta. Jag är sjukt slemmig och vidrig idag så ni får klara er utan bilder på mig, däremot hade min lesbo gjort sig fin så hon fick agera modell idag. Lägg märke till bilden med godisarna, mån tro vad för godis jag gillar?

   
   
   
  
   
 

Lägg även märke till Rally Forran, hon är fiiin ;D





Var är veganerna?

Någon som hört Block 44 - En ängel ? hade lagt in den om jag hade hittat den på Youtubarn men de gjorde jag inte. Iaf så har jag blivit ordentligt deppad då jag hört den senaste månaden. Försökt att inte lyssna men så idag kom den på min playlist och jag blev glad av den. För den betyder något helt annat för mig nu, tolkar den inte alls på samma sätt som jag gjorde förr. Man ska inte koncentrera sig på avslut utan man ska blicka framåt och glädjas åt de som komma skall. Jag ser ljust på framtiden och idag är jag gladare än på väldigt länge :D Vet inte om det har att göra med att jag tatuerar mig om 2 veckor och att datumet för min hemresa närmar sig med stormande steg.
Lägger in en annan låt med Block 44, inte alls den musiken jag lyssnar på i vanliga fall då jag är en metaltjej men norrland rockar och man måste visa att det inte bara är skit som kommer från Umeå!






Känns som att jag sagt det förr..

men nu är läsarrekordet än en gång ett faktum. Konstigt väder idag, ena stunden regnar det hur mycket som helst och nu skiner solen :) Sitter och kollar på damfotbollen, Sverige leder just nu med 1-0 tror dock inte att de siffrorna kommer vara särskillt länge. Kanada kommer säkert köra över svenskarna under andra delen av matchen. Har inget vettigt att skriva, blir en dusch nu och sen ska jag väl iväg och busa med mina vänner. Hade tänkt umgås med Anna men hon hade inte tid, blir väl kanske imorn ist :) Ser hunden genom fönstret nu, inte bara mina föräldrar som glömmer henne ute. Jag släppte ut henne för en halvtimme sen för hon ville ut, kanske måste släppa in henne också :D





Hade tänkt tagga ner med bloggandet.

Måste dock säga att Michael Phelps, vilken man! Idag tog han sitt tredje OS-guld under det här mästerskapet, han har chans på 5 till och finns det någon som inte tror att han kommer att ta dessa? Phelps har nyss fyllt 23 år och har redan 9 guldmedaljer i OS sammanlagt. Han har inte bara vunnit medaljerna, han har också satt nya världsrekord. Sen att han vinner med 1-2 sekunder före tvåan säger ju en del om hur jävla överlägsen den mannen är. USAs egna guldgosse, varför kan aldrig Sverige få fram någon sådan? Jag glömmer bort allt annat runt OS, känns som att de enda man bryr sig om är Phelps. Sverige har en silvermedalj än så länge? Eller? En cyklist från Sollefteå, right? Nåja, det här mästerskapet är Phelps och jag kommer följa med och njuta av att se han briljera. Nu återvänder jag till tvn.






Galna tider.

Det är ju massor med folk som läser min blogg, och inte bara en gång per dag utan massor, min läsar-linje pekar uppåt. Igår hann nästan dubbelt så många läsa min blogg än vad det normalt brukar va. Nu orkar jag dock inte försöka toppa det utan nu har jag varit på toppen och sett hur det var där bland blondinbella, kenza och den där blonda fjortisen och hennes lesbiska vän. Didn't like it så nu är jag tillbaka på botten igen! ;D
Tror helt allvarligt på att jag börjar att bli gammal, jag har alltid sett mig som en barnrumpa som har hela livet framför sig och så är det nog kanske. Men jag har insett att jag har en hel del saker som anses vara vuxet! Jag vet inte när det hände eller när jag inhandlade eller skaffade alla dessa saker men det är en skrämmande tanke. Jag tror att jag växte upp utan att ens märka det själv. Jag tom sover som vuxna människor och det är nog den största ändringen. Förr kunde jag sova överallt när som helst. Jag sov aldrig under nätterna utan det var dagarna till för. Sov länge gjorde jag också, kunde utan problem sova bort ett dygn och ändå va trött då jag steg upp. Nu då? Jag går och lägger mig 23 och vaknar senast 8:30 piggare och mer utvilad än någonsin.
Nåja, får se vad den här dagen har att erbjuda. Känns så konstigt att va ledig och nu när jag ordnat till dygnet och fått nässpray så är jag piggare än på länge och nu har jag inget att göra :( Nu blir det i alla fall att äta frukost! Men det där med åldrandet tåls att tänka på. Hann du med när du blev "vuxen"?



Jag vill inte att åren ska passera i den fart dom gör nu för då kommer jag snart se ut så :(





Läsarrekordet är ett faktum!

och det blev inte bara med en läsare, utan faktiskt flera. Nu kan jag sova gott! Återkommer imorgon!



Carlos Mencia <3





Allt och inget!

Nu har jag varit och solat, bränt mig i vanlig ordning också :) Men det är skönt att sola, speciellt då det är så dåligt väder! Man tinar som upp i ett solarium och när man är brun så känner man sig fräschare och finare på något sätt. Dock skrattar alla åt mig då jag säger att jag är brun, dom tycker att jag fortfarande har en nyans av vit! Vilken låt kom då jag la mig och sola då? Curly Sue såklart, har verkligen försökt att undvika den låten men det går fan inte. Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that you're giving to me. Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine. Orden ekar i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska få dom därifrån. Orkar inte tänka på det där mer nu.
Kan inte säga hur less jag är på att få jävla kronofogd-brev i min brevlåda! Dom är inte mina, har fan aldrig haft en betalningsanmärkning i hela mitt liv, göra en adressändring verkar va så helvetes svårt! Du bor inte hos mig längre, jag ångrar att jag någonsin ställt upp för dig och jag vill bara att du ska försvinna ur mitt liv men dina jävla brev ger mig en ständig påminnelse om att du finns och jag vill I N T E  veta av dig! 
Nu ska jag kolla lite tåg alternativt flygbiljetter till Rebbanbebban, kolla lite priser så att hon kan komma mer till mig! Antar att flyg är billigast, brukar va det men hon har aldrig flygit förr och då tror jag inte heller att man är så sugen på att sätta sig på ett flyg själv och sen irra runt på arlanda. Jag tycker att de är skitlätt, men jag har flygit så jävla mycket under min livstid och spenderat alldeles för många timmar på arlanda. Däremot kan hon ju ringa mig då hon landar så kan jag guida henne ;D



Har kommit fram till att det är mycket roligare att läsa en blogg där det finns bilder så jag laddar upp denna för jag är inte så sugen på att ladda upp en bild på min tomatfejja nu. I det här solariet så brände jag sönder mig iaf.

Tangerat mitt läsrekord idag, vem vet om jag hinner slå det gamla. Det är ju trots allt 2 timmar kvar av dygnet. Funderar också på att ha fest hemma på lördag, men vi får se. Någon som vill komma? God natt





Guitar hero III

Jag har ju spelat en hel del den senaste veckan och jag måste säga att jag är relativt duktig nu. Ungefär i samma klass som den här mannen!



Skämt åsido, det där är sjukt!!





Jag hatar män!!

Läste i Mias systrar att var tredje vecka så misshandlas någon kvinna ihjäl av någon hon haft eller har en relation med. Jag vill inte leva i ett sånt land där anmälningar mot misshandel osv förbises och ingen ingriper förrän kvinnan är död och det är försent. Jag känner att jag blir förbannad! För fyra år sedan slogs en kvinna ihjäl här i piteå av hennes föredetta som väntade hemma i hennes hus då hon kom hem från krogen. Hennes dotter låg då på övervåningen och sov med hennes pojkvän och blev sedan då allt var över väckt av polisen. Det sjuka är då också att den saken inte fick direkt mycket uppmärksamhet till en början. En jägare hade blivit dödad av en björn och detta var tydligen en större nyhet. Säger inte det en hel del om dagens samhälle? Att han som dödat henne också först enbart fick 10 års fängelse ist för livstid eftersom att kvinnan inte lidit tillräckligt mycket är ju också helt sanslöst. Senare ändrades dock domen men ändå? Gaah, jag blir så jävla frustrerad över att det går till såhär. Nu ska jag gå och sura och hata män lite till.

Slår nog läsarrekord idag också, då måste jag har 3 unika läsare till, vettefan hur jag ska få folk att läsa min blogg! Jag förstår de som inte gör det för mer meningslös och tråkig blogg kan man ju leta efter!





Romantisk middag med min lesbo!

Då har man precis kommit hem, har varit in till stan och inhandlat menthol nässpray! Nu jävlar ska de sprayas :) Får bara akta mig så att jag inte blir beroende av skiten som jag vanligtvis blir då jag börjar om att använda det. Sjukt jobbigt att sluta med det, framförallt då man ska sova! Köpte nya piercingsaker. En stav och en ring, den jag har nu i läppen är grön och något mindre än den tidigare. Staven jag hade innan var för lång så jag bet tag i den hela tiden. Vi åt middag också, blev en biotallrik på arbaillo. GOTTA! Efter maten tyckte Rebecka att det var på tiden att jag testade den andra staven så det gjorde vi. Dock hade jag väldiga problem med att få loss den, jag nöp mig själv, bet på staven och provade tamefan allt! Rebecka tog en servett, stoppade den i käften på mig och trolleritrollera så var staven borta.
Nu ska jag bara vänta på att hon slutar jobba så ska vi iväg och saolbåda mågànn! Slänger in några bilder från dagen! Idag är jag också väldigt anti allt. Jag och Rebecka satt och pratade om pojkvänner och jag insåg då att jag absolut inte vill ha någon pojkvän, inte vill jag heller träffa någon ny och styra saker. Iaf inte så länge en speciell person springer runt i tankarna på mig i stort sett dygnet runt! Nej, jag väntar till den personen försvinner och jag kan fokusera på annat.

 

Hoppas förövrigt att Rebban kommer ner och hälsar på mig då jag åker hem för annars kommer jag sakna ihjäl mig efter henne :(





Can you even look me in the eyes?

Nu har jag varit vaken länge men ändå lyckats hålla mig från detta beroende som håller på att göra mig vansinnig! Jag gillar egentligen inte att blogga då jag är en person som inte gillar att människor vet allt som händer i mitt liv. Nu skriver jag kanske inte allt här, men ändå relativt mycket. Men slutar jag skriva så kommer jag stänga in allt inom mig själv och det kan jag inte göra, för då börjar jag må skit. Nåväl, jag fortsätter skriva och får väl se hur länge jag håller på.
Har hunnit läsa ut en bok idag, Mias systrar. Har läst de andra tre i den serien otaliga gånger, sen var jag på ICA i öjebyn med mamma en dag och där såg jag den här boken, givetvis köpte jag den. Att jag inte köpt och läst den för längesen är nästan en liten skräll! Tänker inte gå in om handlingen då jag tror de flesta vet vad de böckerna handlar om, sjukt dock att myndigheterna och poliserna skiter fullständigt i vad som händer och misstror när någon vågar berätta. Sverige, Sverige älskade vän. Som Kent så fint säger det; Vad är det som hänt?
Har iaf nyss duschat, tänkte gå ut och sätta mig på trappen och ta mig en cigg och njuta av vädret men det verkar dock inte vara något vidare så det kanske blir att spela lite ps3 ist :P Senare idag blir det middag med Rebecka innan hon börjar jobba. Vet dock inte var vi ska äta, någon som har tips på ett bra ställe? Inget hamburger eller pizzaställe vill vi på :P
Pinks låt Dear Mr. President tilltalar mig, visste inte att hon kunde göra sån musik. Och ja, jag vet att den är gammal men det spelar ingen roll. Gammal musik kan också vara bra.
16 dagar kvar, sen är jag hemma!!



Jag längtar efter dig och hageby! <3





Bloggrekord!!

eller läsarrekord det kanske heter? Jag har aldrig haft så många läsare som idag, trevligt! Dagen började otroligt lugnt för mig, har varit så galet trött så har mest legat i sängen och läst. Efter det blev det inköp av godis och oreo, hyrde en film också och åkte till punkt! Där såg vi (jag, Emma, Rebban) One missed call, vi hade alla sett den förr såg vi när vi startade den. Dock så jävla äcklig! Jag hatar skräckfilmer och jag tror en scen i den filmen var bland de äckligaste någonsin. Annars har vi väl pratat om det som oftast brukar komma upp då vi pratar, sex, onani, pojkar osv. Ämnen som man aldrig heller blir less på att prata! Nu är jag megatrött så ska ta och borsta tänderna och försöka ta mig in i duschen. Sen blir det att lägga sig och läsa lite innan jag somnar, ska bli så galet skönt att lägga sig när det är mörkt ist för att jobba. Jag älskar mörker!
Någon mer än jag som älskar Oreo-kakorna? + har någon smakat twinkies? Hört att dom finns på citygross ute på ingelsta, någon som vet om det stämmer? :)

 

Någon som vet av andra godsaker från amerika? ;D





Chris Sligh

gör mig lycklig. Jag kan se det här klippet hur många gånger som helst och ändå så sitter jag där med ett leende på läpparna och inser att han vill jag gifta mig med!







Jag har ett supergrisminne!

Kommer ni ihåg One more time - Den vilda ? som var med i melodifestivalen 96? De gör jag, och texten kan jag också. Jag var alltså vid det här tillfället typ 9 år, skulle fylla 10 år under hösten. Varför kan jag texten? Det är sjukt och det skrämmer mig att jag kommer ihåg såna onödiga saker, är det sen något viktigt som jag måste komma ihåg att säga, göra osv så har jag glömt det inom 5 sek. Många har under min ungdom sagt att jag har ett så kallat supergrisminne, jag vet inte vad som menas med det men det låter lite obehagligt?
Har legat i sängen hela dagen idag och läst och myst med Flisan. Hon är så jävla söt eller snarare fulsöt, så jag vill äta upp henne. Hon ser så blåst ut på ett gulligt sätt, det kan nog vara för att jag tycker att hon ser ut som sen där idioten i Ice Age :D Titta själv, hennes nos och de är lite snarlikt! Alla charmas av Felicia, hon är en speciell donna ;D

  





Idag är jag sentimental och längtar hem.

den här skitlåten gör det inte bättre heller. Jag tror att jag njuter av att plåga mig själv.



Alltså, jag vill fooka med han.





Återigen gryr dagen vid din bleka skuldra..

Jag tror vi flyyyyyyyr rakt in i soooolen.. Jag tror fan inte ens låten går så men det är skitsamma. Nu har jag vaknat, eller det var längesen har hunnit läsa ut en bok på över 300 sidor sen jag vaknade så den som har lite förstånd har då insett att den här donnan har inte sovit många timmar alls. Men det gör inget, för sova kan jag göra ikväll eller i natt eller när jag än vill. Ni förstår inte vilken frihet det är att slippa lägga upp sina dagar och planera in sovtimmar så att man ska orka med livet! Vars är Rebecka?!! Längesen jag hörde av henne och det är tråkigt, jag som snart åker hem måste passa på att umgås med mina vänner för jag kommer sakna dom när jag åker hem :( Någon som vet var Rebecka håller hur? Isf skulle de va tacksamt att ni berättade det för mig! Slänger upp en bild så ni vet vad ni ska leta efter :D

Det här är då Rebecka från tidigare i sommar då vi satt och hällde i oss mänger med öl, sprit, vin och likörer! Ni vill jag veta vad som hänt henne! REBECKA VARS ÄR DU?!!!






Lite skönare, tack!

Fyfan va skönt, såhär trött har jag inte varit på länge så nu ska jag skriva väldigt snabbt och sen gå och sova. Jag hoppas bara att jag inte vaknar vid 11-12 tiden som jag har en tendens att göra. Ledig nu i fyra nätter f y r a ! ni har ingen aning om hur skönt det känns. Nu har jag äntligen tid att sova och kurera min hemska förkylning. God natt mina kära vänner, jag hoppas att alla mina vänner som drack igår mår fruktansvärt dåligt och har världens mest hemska baksmälla! Så går det då man struntar i mig och smuttar på flaskan!





Min kreativa sida.

Jag är ungefär världsetta på att va sämst på att rita. Detta tycker mina syskonbarn är hysteriskt roligt och ska alltid be mig rita så att dom kan håna mig. Idag gjorde vi en teckning och Lina tyckte att den skulle hamna i bloggen. Jag tänker absolut inte säga vad jag ritat och inte ritat, men ni lär väl kanske se. Det är jag, en 6 åring och en 3 åring som har ritat. Jag har ritat de absolut fulaste på teckningen. Nu blir det att käka lite grillat och sen en dusch, sen måste jag verkligen sova för jag har inte hunnit med det än! 4 timmar kvar innan helvetet börjar!!






Förbannat vad jag bloggar!!

Är det ett tecken på att jag har absolut inget liv alls? Förmodligen! Idag känner jag mig ensam, så jag ska gå och ta en dusch och därefter lägga mig så jag orkar med natten. Hon jag jobbar med började om igår och när hon insåg att jag var sjuk fick hon panik. Lovade på mitt liv att jag inte skulle sjukskriva mig i natt så det är väl bäst att bara pallra sig iväg till äckeljobbet. Nåja, jag saknar min grannhora idag, jag älskar henne för hon är en av de sjukaste människorna jag känner. Med andra ord är hon precis som jag när det kommer till att vi spårar and i love it!



General Emelie aka Shitler! <3





Tatuering

sitter och funderar vad mitt nästa projekt ska bli. Nästa tatuering (efter den jag gör den 26:e) blir antagligen gjort i norpan eller i linköping. Vettefan om jag vill göra på Lucky 7 mer, dom gaddade mig sist och jag är nöjd men jag ska göra något lite mer avancerat den här gången. Helst vill jag göra den på left hand men jag orkar inte vänta på tider :D HoP vet jag inte alls hur dom är i Norrköping, inte ens varit in där om jag ska va ärlig. Hört också att de i linköping är grymt duktiga. Nästa projekt blir nog något större än de jag har. Funderar på en sleeve på vänsterarmen, hade vart fint va? Brorsan har en grymt snygg sleeve som Fredde på left hand gjort på frihand. Jag skulle vilja ha de stuket, men något mer feminint ;D Vi får se, jag ska berätta om mina ideér så får vi väl se om nån snäll jävel kan tänka sig att rita upp något åt mig :)


Nu ska jag ju inte ha likadan eftersom jag inte kan ha samma tatuering som min brohoe, men jag gillar stuket och de vill jag också ha fast kanske något annat än en djävul? Jag funderar lite döskallar, stjärnor osv? Nice va?!





Sigara içmek öldürür!

Yes, så långt sträcker sig mina turkiska kunskaper och det betyder "rökning dödar" tror jag. Min bästa vän ringde precis, hon bor i turkiet och har jobbat i en reception på ett svenskt hotell. Så var det sist iaf, hon hade en äcklig cp turk till pojkvän som jag har hatat i alla dessa år men är det han som hon vill vara med så måste jag ju va en bra vän och acceptera honom. Nu är inte det fallet, längre! Nu ringde hon, kanon i arslet från horhotellet hära hamnen! Hon ansåg att det var ett bra ställe fram till då hon får flytta in i sin lägenhet om 2 dagar, det är ju trots allt gratis ac ;D Hon har sagt upp sig, bett sin turkiska pojkvän dra åt helvete, har därefter skaffat sig en svensk pojkvän som jobbar där som kommer från karlstad. Min första  fråga var "Håller han på äckliga f'ärjestad?" "ja" "usch!" men jag måste nog erkänna att han nog ändå är bättre än äckel turken! Inget fel med att han är turk, han är bara en äcklig människa rent generellt! ´Hon säger själv att det känns som "Smala Sussie" och jag menar, vem vill inte leva i det kaoset?
Btw, härligt att vakna nu :/





Hemska tider!

Den här natten tog också slut, seg har den varit med OS har underlättat!! Har väl inte hänt så mycket i natt, nån har ramlat, en tant har onanerat och nån har kräkts. Jag älskar mitt jobb! Jag har fått beröm av tanterna att dom gillar mig och tycker att det är synd att jag slutar, vissa undrar vafan de är för fel med kommunen som tvingar mig att jobba varje natt. En bad mig hålla käften och en annan försökte kyssa mig dvs inget extraordinärt! Idag spelar Emilia sin första fotbollscup, trodde aldrig att jag skulle hålla på svensbyn i fotboll men man får väl offra sig. Får se om jag åker och kollar, känns som att jag hellre sover :P Jag vet, jag är en dålig faster!!
Hittade Felicia (vår hund) ute på trappen nu när jag kom hem, där stod hon och trampade gladare än någonsin. Trodde någon var vaken men insåg snabbt att dörren var låst. Antagligen har mams och paps var lite för berusade då de kom hem i natt och glömde Flisan utomhus. Tur är väl att hon aldrig lämnar gården. Inte första gången det händer heller, sist var det vinter och då plockade postbilen upp henne ;D Nu sitter hon här och myser, jag tror att hon får sova med mig i sängen nu.
3 nätter kvar, sen är jag fri!





080808

Då var den här dagen slut. Men min natt har bara börjat! Fan va less jag är på att vara här nu, vill hem och sova. Hade sjukt med huvudvärk då jag skulle på jobbet men de var slut alvedon så jag proppade några tramadol ist. Så nu är jag dåsig av dom + trött av febern men det ska nog gå bra :) Hade ett mysigt samtal idag med en gammal vän, var längesen jag pratade med honom och det var skönt att få göra det. Älskar hans skratt och hans sjuka humor! Nåja, bäst att fortsätta jobba, bara 7 timmar kvar. Då kör vi!





Är det bara jag?

Eller är det satans varmt idag? Tror det är jag och mina 40 grader som termometern visar. Har sprungit mellan duschen och sängen idag, så jävla färdig. Huvudvärk har jag och megatäppt näsa. Snart börjar jag jobba också, hade velat sjukskriva mig men vafan, de är ju bara 2 nätter och det kan jag nog härda ut! Har seriösa funderingar på att lägga ner den här bloggen, känns som att jag får så stor press på mig av mina miljoner läsare! Känner att jag måste va hysterisk rolig och skriva bra saker hela tiden. Jag har inga bra saker att skriva, rolig är jag inte heller! Roligt är dock att det nog blir Slipknot i november(?) tror jag det var iaf, Micka kommer ner till norpan och då blir de rock n roll! Nu ska jag sova en stund till och ta en dusch för att kanske få lite energi så att jag orkar med jobbet. Satt och kollade på bilder, hittade några då Lina testade solbrillor. Fan va söt hon är!

  





14 timmar senare..

vaknar jag mer utvilad än någonsin :) Förrutom ett samtal i natt så har jag sovit i sträck och det är så underbart! Jag behövde verkligen det. Förkylningen är ett helvete iaf, kan inte andas med näsan men de som känner mig vet nog att det kan jag i stort sett aldrig. Ont i halsen har jag också + att jag hostar. Nåja, det är bara en förkylning, hade kunnat vara värre saker! Blir väl att hacka ner några fisherman och värma dom med mjölk, det är alltid ett bra sätt då man ska kurera halsen och få upp bihålorna. I natt jobbar jag, skräll? 2 nätter på raden nu sen är jag ledig i 4 nätter! Tadaaaam! Fan va skönt ska bli!!! Nu ska jag gå och snyta mig och sen blir det en dusch. 
BTW!! Jag har hittat en att se In Flames med!! Fredrik såklart! Jag vet ingen på den här jorden som älskar in flames så mycket som honom. Om jag hade tänkt efter så skulle jag ha ringt till han direkt :) När det kommer till in flames så får man aldrig ett nekande svar av honom. Roligt iaf :) Vill någon följa med? Jag vill att ALLA ska följa och bli frälsta av älskade älskade Anders <3





Dra åt helvete!!

Just nu vill jag be hela världen dra åt helvete. Jag har sovit för lite och alla är på mig hela tiden. Det ska klagas, kommenteras och hela tiden ska folk säga åt mig hur jag lever osv även om dom inte har någon jävla aning. Så nu har jag stormat iväg, sitter på sängen och ska lägga mig. Jag vill ge fingret till alla idioter, främst min mor idag men det finns även andra som jag vill be dra käpprätt åt helvete. Btw, någon som vill köpa ett DS? 800 pix, som hittat!
Din lilla fittjävel, jag kan också enbart tänka på mig själv och skita i mina medmänniskor. Därför blir det blocket + en rensning av mitt förråd när jag kommer hem. Många saker ska kastas! Som sagt, är inte pengarna på mitt konto på söndag så vet du vad som väntar. Tänker inte dalta och acceptera allt du gör längre DRA ÅT HELVETE!






Det är tur att Jason Rouse finns!

Han piggar alltid upp :D



"Oooh, the canadian said the K-word again!" HAHAHAHA





Seriously

som Izzie i Greys hade sagt. Jag behöver hjälp! Jag måste få sova och jag vet inte vad jag ska göra för att bli trött? Någon som har några tips? Skulle va jävligt uppskattat just nu måste jag säga. Jag är en äkta pillerpopper och antagligen har väl kroppen slutat reagera på skiten så nu behöver jag andra lösningar! Ser ut som att jag tjackpundat i en månad, rödsprängda ögon, svarta ringar runt dom och allmänt sliten. Jag kan lova att jag hade mått bättre om det var fallet är som jag mår nu. Nu blir det guitar hero 3 i brist på annat, jag tackar världen för det spelet. Tack!






Hur kan det va möjligt?!

Hur kan jag vakna nu?! Ingen människa kan ju endast behöva 3-4 timmar sömn per dygn? För det är typ de antalet timmar jag sovit de senaste 4 dygnen! Jag vill sova ordentligt nu. Jag är less på att gå runt och känna mig som en döende med svidande ögon. Skitjävlaförbannat!!! Jag vill ha min säng!





SOVA!

står på schemat nu, orkade inte skriva ngt på jobbet :) Nu är jag iaf ledig en natt och det behövs. Håller på att bli riktigt sjuk också känner jag, hostar, nyser och har mest ont i halsen. Nu blir det att leta upp öronproppar, dricka lite fil och pillertrilla så jag får sova! Skriver väl då jag vaknat! Adjö :)





Fortfarande vaken..

Ligger i sängen och lyssnar på ljudbok, det brukar få mig att somna. Är så fruktansvärt trött, ögonen svider så fort jag har dom öppna och jag gäspar vad femte sekund ungefär, men sova det kan jag fan inte. Börjar få panik också med tanke på att om 3 timmar så börjar jag, det är snart!! Ska inte skriva så mkt, måste fortsätta att försöka sova. Måste bara säga att fan va skönt det är med trådlöst headset men jobbigt att de måste laddas, givetvis tar batterierna slut då man som mest behöver dom :) Skriver sen då jag är på arbetet.





Dålig inspiration

Jag tycker att de är jobbigt att blogga nu :/ Jag har inget att skriva om och mitt humör är inte på topp. Somnade vid 10 idag, kl 13 så vaknade jag av syskonbarnen igen. Så det blev inte många timmar idag. Ska väl lägga mig efter middagen men de är ju ingen garanti att jag somnar. Somnar jag inte så kommer jag att ta livet av mig i natt, jag lovar att de var nära nu natten som var.
Jag funderar på saker som jag egentligen inte borde fundera och reflektera över men jag kan inte låta bli. Det är inget jag direkt kommer att skriva om här men mina tankar och framförallt drömmar är helt sjuka just nu! Jag tror det beror på att jag har druckit för lite den här sommaren! Fylla är underbart och underskattat!
Nu blir det att fortsätta lira guitar hero, måste faktiskt säga att jag börjar bli riktigt grym! Fast de gör ont i fingrarna som satan :( Krampar typ, mån tro om det är ett tecken på att man ska spela lite längre ;D You rock!





Ge mig arsenik!

Då var jag hemma och det skulle väl antagligen va bäst att sova. Sitter på min säng och funderar lite över livet, kommer dock inte fram till något vettigt då jag förmodligen är övertrött. Tror att jag kommit över den där trött-tröskeln som jag var inne i tidigare i natt. Nu är jag pigg igen men lägger jag mig ner så lär jag somna på två röda. 
Idag åker Hempa tillbaka till Norpan, hon är en gris! Jag vill också :) Fast först har jag lite saker att göra i norrland innan jag kan åka hem. Bland annat en tatuering, fest med Micka, lite jobb och träffa vännerna. Umgås med min familj då också såklart, dock åker mamma och pappa utomlands nästa fredag, schysst att åka då jag är hemma? Dom kommer dessutom hem 2 dagar efter att jag åkt till norpan! Nu är de inte så många dagar kvar som jag ska jobba!! i natt och sen fre, lör + fre, fyra till, kan det verkligen stämma? Isf blir jag otroligt nöjd iaf! Handlade som sagt idag, blev dock inte så mkt. Ett linne med bar rygg som jag kan ha då jag tatuerar mig, ett par bruna leggings och en sjukt fin blå/turkos sjal. Jag älskar sjalar, halsdukar osv så jag blev nöjd!
Nu blir det att somna till "Aldrig fucka upp"
Fick förövrigt Micke Dubois - Mycket mer än bara svullo av Micka idag! Så nöjd jag blev! Svullo borde få nobelpriset i humor!







Snålt om inlägg idag!

Och det beror på att jag haft fullt upp hela dagen! Började med att jag vaknade av att mina fyra syskonbarn bråkade om vem som skulle få börja spela.. Då hade jag sovit i 4 timmar. Steg iaf upp och umgicks med dom, fick då ett sms om att jag skulle bli bjuden på krubb i stan så åkte in till stan där jag var till kl 17. Inhandlade lite diverse saker som jag behövde :) Efter det var det tänkt att jag skulle sova några timmar, så blev det INTE! Jag är sjukt trött nu och vill bara sova, men har 3 timmar kvar på jobbet. Jobbigt, minst sagt! Tjotjo!





Avgjuta sin egen fitta?

Kollade på aftonbladet om en konstnär som gjutit av 100 fittor, varför gör man något sådant? En fitta är fan inte vacker, hur fan den än ser ut! Började fundera på om jag hade några vänner runt omkring mig som skulle ställa upp på något sådant, de flesta jag tänkte på var solklara nej.. Emelie och Micka, haha ni var undantag, tror fan ni skulle ställa upp på något sådant!
Sjukt va trött jag varit i natt och det har nog gått ut över en och annan, INTE bra. Men jag får skylla mig själv då jag inte sovit något under dagen. Nåväl nu får jag iaf sova men är inte det minsta trött längre, tror jag kommit förbi spärren. Så nu blir det lite guitar hero 3 och sen sängen. Måste även säga att jag måste va sämst i världen på det. Jag klarade inte ens av att köra en hel låt då jag körde på training och på de mest långsamma som gick ;D Nåja, snart är jag bättre, måste bara ge det lite tid och träning! Bra låtar förövrigt på de spelet, blev lite chockad då Weezer kom med My name is Jonas! Ha en underbar dag mina vänner! Fortfarande, In Flames någon? ;)





Någon som vill följa?

När jag skrev det senaste blev jag sjukt sugen på att se In Flames, tänkte därför kolla upp om dom spelade något i stockholm och nog fan gjorde dom det. Närmare bestämt den 30 oktober, är det ingen som vill följa mig? Kom igen mina piteå-vänner, då har Mallan precis fyllt år också och hur kan man fira det bättre än med att se In Flames? Jag vet att ni vill och jag vill ännu mer! Om någon av mina söta läsare ska se dom, droppa en kommentar så hänger jag på! Jag vill inte missa detta!!






In Flames

Förbannat! Jag har försummat mitt absoluta älsklingsband! Jag har helt enkelt inte lyssnat på dom, och varför har jag inte gjort det? Ja inte fan vet jag, det finns ingen ursäkt! Brorsan har idag köpt ett gitarrhjälte till sitt ps3 så han stod och spelade, jag låg i soffan och tittade på och vilken låt kom? Jo In flames med take this life och då helt plötsligt förstår jag varför dom regerar så förbannat mkt som dom gör. UNDERBART!
Har inte sett dom live på några år, men jag kommer ihåg det som igår. Dom är och kommer alltid vara de bästa jag vet! Jag avundas alla som fått se dom i år!







Sista inlägget för idag!

Sådärja mina trogna läsare, nu får ni inga fler inlägg för idag! Nu ska jag iväg med söt Rebecka och sola lite för att bättra på brännan! Erik sa i början av sommaren då jag kom hem att jag omöjligt kunde bli brun, hur mycket jag än är utomlands så är jag ändå alltid blekast av alla, det ska han få äta upp! Iofs så går det ju inte att bli brunare än Erik då han måste ha ziggisblod i sig! Iaf så blir det en romantisk middag efteråt med fjällan! En på jobbet tror att vi är lesbiska för att vi smsar med varandra ibland, varför inte gå hela vägen och köra en riktig dejt med middag osv? Skämt åsido, Piteå är sjukt! Iofs inget fel att vara lesbisk men jag älskar snopp för mkt! Hoj!






Kvinnlig fast ändå inte?

Vafan, jag gjorde ett test precis "hur kvinnlig är du" och jag fick 73 poäng. "Du är kvinnlig, fast ändå inte. Du befinner dig i den neutrala och gråa zonen." Hur fan ska jag tolka det? Shemale? Pojkflicka? Jag vet inte, jag är inte så speciellt tjejig av mig iaf, thats it. Kan om jag vill men oftast vill jag inte :) Idag har jag dock för första gången i mitt liv köpt sånt ansiktsrengöring osv, har aldrig haft problem med hyn och har aldrig behövt ta hand om det. Märker dock nu att det håller på att ändras så jag tänkte att de är bra att börja i tid innan den hinner bli speciellt dålig!

Vill du se hur pass kvinnlig du är så finns testet på http://www.environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php





Bussen har stannat ditt mongo, dags att kliva av!

Nu har jag suttit och tittat på mina brorsbarn då dom spelat Soul Calibur IV, satan va duktiga dom var!! Dom flisade allt som kom i deras väg, det kanske är en bra taktik att våldtrycka på alla knappar samtidigt? Söta är dom iaf, sen så ville Emilia att fota mig + att vi skulle göra grimarser, måste givetvis ställa upp och det kommer ni få smakprov på i slutet av detta inlägg!
Pappa har vunnit på lotto, vet inte hur mycket för de sa han aldrig men glad var han. Varför är det alltid folk som inte behöver pengar som vinner dom? Typ 97 åringar vinner massa miljoner och pappa vinner på lotto. Jag kan lova att jag är i större behov av pengar än vad min pappa är! Men det är väl bara att säga grattis och glädjas för honoms skull.
Jag är sjukt sliten idag, jag vill va ledig i 2 veckor utomlands så att jag få vila upp mig och komma tillbaka till Sverige på topp, precis som jag brukar göra men jag kan inte. Jag har alldeles för många saker som jag ska köpa samt göra, direkt jag kommer ner till norpan ska jag gå förbi Lucky 7 och boka en tid för nästa tatuering, vet dock inte vad jag ska göra då men något ska jag göra som ska täcka upp vaden!
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det väl stan med Rebecka :)

   
   
  





En liten film om Brolle

eller med Brolle? Filmade en hel del igår, satt på första bänken så jag och Emelie såg grymt bra. Iaf så zoomade jag också vilket kanske var dumt eftersom jag ser att filmerna blev sjukt suddiga då jag la in dom på datorn. Men vem bryr sig, ljudet är okej och Brolle är söt. Har förstått att han charmar kvinnor/flickor i alla åldrar med sitt leende. Äldre märkte jag igår då Brolle hade dragit dit en jävla massa pensionärer, medelåldern låg helt allvarligt på 115 och man såg hur alla tanter tänkte tillbaka, mindes och blev sjukt sugen på denna yngling. Jag och Emelie är förälskad men också Emilia, 7 år kom till mig och sa att hon varit på brolle igår. Hon sa att han är jätte snygg fast har konstig lugg. Det säger väl det mesta? Alla älskar brolle!



Fast jag hade nog hellre sett Anders Fridén, jag är min man!





Soul Calibur IV

Jag slog läsarrekord igår, nästan iaf! Igår var det dubbelt så många som läste min blogg jämnfört med vad jag brukar snitta per dag, roligt! Kanske är en bra taktik att sova! Igår när Brolle sjöng "Världens hörn" ni vet den om att han är född i en liten by och att de var längesen han bodde där. Att han nu bor i en storstad och att han hör hemma där fast inte alls. Galet va sentimentala jag och Emelie blev då, tårarna var inte långt bort och jag tror att vi för en sekund insåg att vi hör hemma i norrland och lilla piteå. Sen slutade han sjunga och vi tittade på varandra och insåg att Brolle förtrollar, för vi hör fan inte hemma i Piteå, inte längre iaf.
Annars vad hände på Nolia, man brukar ju gå runt och titta på saker och köpa en massa. Jag och Emelie gick raka vägen till godisremmarna, sen blev de frukost för mig på stället. En langos ville Emelie ha, jag var inte så grymt sugen på de men de fick gå! Sen såg vi brolle och sen åkte vi hem, då åt Emelie upp min jan & berrys och jag spelade lite soul calibur IV på ps3an! :D  Det roliga är att jag spelade det för typ 6-7 ? år sedan på ps1 och det är fortfarande samma personer man kan välja typ Ivy, Voldo osv. Jag var dock inte lika grym nu som jag var tidigare, måste träna! :D
Jag regerar iaf på Raphael!






Suspicious mind

körde brolle som extra nummer, jag har alltid älskat den låten, eller Emelies version "Jag är kåt i en trapp" är nog den jag älskar. Suspicious mind påminner mig bara om dig, som så många andra låtar. Jag vill inte tänka på dig, för jag vet att du inte tänker på mig. Nåväl, de försvinner väl med tiden.. förhoppningsvis.
Nu ska jag sova, god natt.





Brolle for president!

Sådär, nu är jag galet trött! Sov inget efter jobbet och de känns i kroppen nu, blir att lägga sig och sova faktiskt. Lär sova i en evighet, känns som att jag behöver det iaf. Orkar inte skriva så mkt, så jag lägger in några bilder istället. God natt!
Lägg också märke till ringarna under mina ögon, de är så man ser ut efter att man jobbat som en jävla apidiot!
Att det ska vara så jävla svårt att betala tillbaka pengar som man är skyldig, jag ser det som en självklarhet och skulle må riktigt dåligt om jag struntade i att betala tillbaka pengar till en vän. Finns tydligen människor som skiter i det och ändå har gott samvete, tragiskt hur lite man kan bry sig om andra än sig själv.

   
   
 








Glasspriser!

Idag fick jag tips av en herre vid namn David om att jag kunde blogga om politik, religion och glasspriser. Eftersom jag har noll koll på de två förstnämnda så får detta inlägg alltså handla om glasspriser. Jag köper inte mycket glass då jag kanske inte äter glass, ja knappt iaf! Däremot köpte jag då en sån Ben & Jerrys för någon dag sedan som fortfarande står i stort sett orörd i frysen. Har ingen koll på vad den kostade som vanligt då jag handlar något, jag drar bara visa-kortet och låtsas vara mijlonär! Meeen jag har hört att den kostar runt 50 lappen, 50 spänn för en halvliter känns något överdrivet för glass? Det är ju för fan i samma prisklass som hembränt här i norrland!
Jag läste också på om detta, vad som gjorde att glasspriserna tydligen skjutit i höjden, tydligen handlar de om efterfrågan på grädde? Men hur förklarar de isglassarna då? Jag vet då inte, och det är inget som jag heller tänkte sätta mig in i. Vad jag vet är att om jag köper glass, pinnglass då så står en Piggelin högst på listen, sist jag köpte en sån kostade den nog 5 spänn, kanske 6. Vad ligger den på idag? Någon som vet?
Nu ringde min kära vän hempa och berättade att hon just svängt in på e4:an och körde söderut mot Öjebyn! Däremot la hon snabbt på då hon insåg att jag blev något besviken då hon inte ringde då hon var i Norrfjärden, det är rutin att hon ringer då och skriker "I PAAAAASÄÄÄÄR!" (Jag passerar) och då vet jag alltså att hon är i närheten, ja snart iaf. Så nu la hon på och lovade att ringa då hon passerade norrfjärden. Nu blir det iaf Nolia och älsklings Brolle!
På återseende!

 

Lite missvisande då de är Elin i musikvideo, jag hade helt enkelt inte tid den där dagen och då fick hon göra ett inhopp!





Min vän Emelie!

Jag har precis fått två sms av henne som piggar upp och glädjer mig under denna mörka stund då jag lider av att vara vaken. I det första stod det "Jag torkar bajs och lyssnar på i love europe" genast blev jag otroligt avundsjuk, jag menar vem vill inte torka bajs och lyssna på christer sjögren? Ärligt kan jag inte ens säga vad som är värre att göra, men jag tror fan att torka bajs är bättre är Chrille! I det andra smset stod det "Jag fattar inte hur man kan bajsa så mycket! Tur att Christer Sjögren är med och stöttar mig!" Och då kanske ni förstår vilka nivåer mina och Emelies samtal brukar ligga på, men det gör inget att vi har bajshumor, vi har grymt roligt tillsammans iaf! Jag avslutade vårt smsande med orden "Christer for president!" Någon som håller med mig? 

 















Vem kan säga nej till Chrilles sensuella leende? GURR!





Hysteriskt roligt!

Jag kan fan inte sluta skratta åt detta!! Sverige har många komiker men det finns fan INGEN som är roligt är Robert Gustavsson, jag skrattar iaf så tårarna sprutar just nu!

 





Perversa gamlingar!

Jodå, i natt har jag hunnit med att bli bortlovad. Det var en man som tyckte sig veta vad hans sonson ville ha för typ av kvinna, jag var perfekt enligt honom. Han stod och malde på i en kvart om sonsonens färdigheter. Hur han bodde och hur välhängd han var?!! Jag tackade vänligt men bestämt nej tack men nu var det inte det jag skulle ta upp utan jag förstår inte varför jag fortfarande blir förvånad över hur jävla perversa gamla människor är! Karlarna pratar om att vi ska ligga, att dom är välhängda osv osv, tanterna pratar om när dom blev tagna bakifrån. Jag hoppas som fan att jag aldrig blir så! Men å andra sidan så är jag ju frigid, oskuld och tänker aldrig på sådana saker, inte blir jag kåt heller. Så risken att jag blir det när jag blir äldre är väl minimal!
Nu blir det en kopp kaffe och en cigg ute på trappen, är fan redan 19 grader ute, SKÖNT!





Vad fan är detta?!!

Någon som har en aning eller förslag? Hur som helst är den/det jävligt äcklig!!









Änglar finns

Jag har turen att ha en jävla massa änglar runt mig, mina vänner är änglar, min familj är änglar men också damen jag jobbar i natt med är en ängel. UB vet att jag är väääldigt dålig på att förbereda mig för att jobba, jag är svindålig på att äta och under natten så halsar jag bara i mig kaffe. Hon tar förgivet nu att jag inte har ätit att jag kommer och anser att jag måste äta för att klara av att jobba nätterna. Så vad gör hon? Jodå, hon packar matsäck åt mig, inga jättemåltider för de vet hon att jag inte äter. Idag hade hon med sig pastasallad åt mig, så jävla god. Morötter, vitkål, pasta och rostbiff + en banan. Nu blir det att försöka få i sig lite jordgubbar också. Visst är hon underbar? Undra hur jag hade mått nu om jag inte hade ätit mer än melonerna jag åt innan jag åkte hit, förmodligen inget vidare. Nu slutar jag iaf om 4 timmar, sen är jag ledig en natt SKÖNT! Imorn kommer Emelie vid 13 då ska vi på Nolia och strosa runt och lyssna på brollemannen. Nu blir det en kaffekopp och en cigg, därefter jordgubbar! Btw, natten började åt helvete men nu är de lugnt, sömnmedel + hemenevrin är grymt när man ska få någon att sova!






Cannabisplanta.

Var tvungen att skriva igen, för när jag satt och åt mina melonbitar så tänkte jag som snabbast bläddra genom vår fina dagstidning Piteå Tidningen. Där kunde man läsa att i en park i centrala Luleå så odlas det cannabisplantor. Jag hatar luleå, har alltid hatat luleå. Inte hockeylaget, men staden. Åk dit och ni kommer att förstå mig! Många i Luleå har ringt till polisen om detta men polisen har inte tagit tipsen på så stort allvar då de ansett att det varit Hampa, en annan planta som är väldigt lik cannabis. Det krävdes en man från Jamaica för att övertyga polisen om att den var  äkta. För det finns säkert ingen potthead i Luleå som kunde intyga att det var Cannabis?
Nåväl om Luleå odlar Cannabis i parkerna i staden så måste jag kanske tänkta om, Luleå kanske inte alls är så fy skam ändå!



Nån som vill följa till Luleå och krypa runt i buskarna?





Vaknade något sent idag

närmare bestämt gör ungefär en halvtimme sedan. Blev själv chockad då jag såg på klockan. Så nu har jag duschat, måste gå och ordna till mig lite mer innan, man vet ju aldrig vem som friar till en i natt ;D Eftersom jag vaknade nu så blir de en lätt Frunad (Frukost/Lunch/Middag) lägger in en bild på den sen. Nu måste jag iaf gå, om en kvart ska jag sätta min på cyrveln och trampa till arbetet, jag längtar!



Bra skit att grunda med då man ska jobba en hel natt, tror ni jag får mycket energi av det? ;D





Larmrekord!

Ett jävligt dåligt sådant, i natt har det larmat som aldrig förr. Mannen som ramlat och slagit sönder huvudet har legt på larmet, tror det slutade med att han ensam larmat 195 ggr, det är alltså mer än var det brukar komma in på 3-4 dagar, härligt! Kan ärligt säga att det här är den absolut värsta natten jag någonsin varit med om, jobbrelaterat alltså. Känns i kroppen, tror aldrig jag varit så här trött efter en natt, skönt faktiskt för nu kanske jag inte har problem med att somna som jag alltid annars har. Har köpt en bok som får följa med under täcket "En tillräckligt vacker dag för att dö", jag som är en riktigt sucker för sanna historier och självbiografer blev överlycklig då jag hittade den här boken i natt på jobbet. 3 kronor kostade den så det var ett riktigt klipp ;D  Om någon ska på kalaset i kväll och se Lasse W, FILMA!!! Jag måste få uppleva lite av Lasse, annars är det ingen riktig sommar. God natt :D






Mitt i allt elände

så tar jag mig ändå tid att le ibland. Detta är en sak som alltid får mig att le!



Forza paint!





Ännu en fredag

sitter jag här på jobbet och tråkar. Idag är det dock galet, vi har alltså hand om över 50 personer, en av dessa har hunnit larma på oss över 70 gånger sen jag började kl 21, grymt less man blir ibland. Imorn ska Emma och Rebecka till kalaset och se Lasse, jag är fruktansvärt avundsjuk och less på det här jobbet just nu. Varje jävla helg ska det va jag som jobbar! Min bränna börjar iaf lägga sig, jag kan nu har kläder på mig utan att de känns som att huden skavs bort ;D Nu blir det en rök på balkongen för att lugna nerverna, så less på larmljuder från telefonen! Återkommer imorn då jag fått sova och jag är på bättre humör.





Disturbed!

Man kan nog säga att jag är lite disturbed, men disturbed är också ett av världens bästa band som leverar tung musik som fan. Däremot har jag lyssnat alldeles för lite på dom på senaste tiden. Ska bli ändring på det!



Liberate är tung som fan, texten är grym också! <3

Can't you see that the pace has just fallen behind, all the hate in your heart will be leaving you blind. So bold motherfucker, don't you limit your mind.





Fuck you I'm from Norrland.

Brollshit på söndag, blir mysigt va? Emelie och jag ska på stora nolia och mysa ikapp då han sjunger låten som han skrivit till mig "Det är hon". Man kan nästan tro att "Världens hörn" också handlar om mig, ja om jag var kille då! För jag är född i en liten by, i norrland. And i love it! Eller nej, de gör jag fan inte och det är därför jag bor i en något större stad och där älskar jag att bo! Men norrland har sina fina saker också, naturen, familjen, vänner osv. Bortskämd blir man medan man är här också, jag tror jag har tvättat en gång och möjligtvis diskat en tallrik sen jag kom hem. Mamma vill att jag ska flytta tillbaka, de tror jag hela min familj vill. Förrutom Marcos då, men han kan kissa på sig. Nu kom Matte och Elliot förbi, ska gå ner och kolla vad dom gör, låter som att dom spelar ps3, på återseende!
Jobb i natt också, bröööööl! Tjoho! Btw, får hört idag att jag är duktig och bra att jobba med. Jag tar åt mig väldigt lite av denna information. Meeen jag vet att jag rockar på mitt jobb, that's it! Ingen behöver berätta de för mig ;D





Äntligen hemma!

Mitt jobb har varit sjukt idag! Det sägs att det sista som lämnar människan är hoppet, jag tror det stämmer. Däremot tror jag att hoppet kan tolkas på olika sätt. I natt har inte bara en karl stött på mig, vad hoppas dom på? En karl hade igår ramlat och slagit upp hela huvudet, dom sydde ihop såret och i natt har jag suttit och "vakat" över honom så att han inte skulle ställa sig och ramla igen. Vad gör karl? Jo han ser att jag sitter där, han är ofta väldigt kramig av sig. Stryker ofta en på kinden, vill ha pussar osv. I natt var de värre. "X vart är du påväg? Ställ dig inte upp så du ramlar igen" fick till svar "Men jag är ju så kär i dig och nu ska vi ligga" Lite  äckligt va? Tänk dig då att den gubben är runt 80. Flickorna sa det idag på jobbet "Malin, det är nog något speciellt med dig, det är många här nu som är förälskade i dig. Aldrig har vi sett X som han är då du kommer. Han skiner upp och blir som en helt ny människa" Jag gillar inte de. Iofs, kanske ska dra en Anna Nicole Smith, gifta mig med någon som snart dör och sen ärva massa pengar. ;D
Tror förövrigt att min mobil håller på att gå sönder, precis som alla saker gör när jag köpt dom. Idag har inte ljudet fungerat, kunde inte spela musik, ringsignalen, alarmsignalen eller smssignalen funkade inte heller. Startade dock om telefonen då jag kom hem och nu funkar det igen.. Är dock säkert bara en tillfällig lösning, snart lär inte det funka heller.
Nu blir det en ljudbok, har börjat på "Aldrig fucka upp" han som läser har grymt irriterande röst och gör pauser där det inte ens ska va det, men den är sövande och just nu behöver jag sova. Adios!





Galet tröttsamt

att gå runt i dessa mörka korridorer, förr var det iaf ljust ute men nu börjar sommaren lida mot sitt slut och så även de ljusa nätterna. Jag gillar inte mörker, vågar inte ens gå ut och röka ensam :( Jävla idioter på detta jobb som inte verkar ha bättre för sig än att gå runt och prata och hitta på lögner om min kära vän. Skulle helst vilja ta upp detta med dessa och fråga vad i helvete dom grundade allt på och av vilken anledning dom gör det. Meeen jag ska inte komma hit och röra om i grytan och skapa intriger, jag ska trots allt inte jobba kvar här senare, det ska dessvärre min vän göra. Jag vill inte skapa problem för min vän och hennes önskan om att jag ska strunta i det måste jag ju följa.
Nu ska jag gå och fortsätta jobba, puss hej





RSS 2.0