Kony Takko!

Eller var det Tony Kakko? Idag smäller det iaf, idag är dagen som jag och Emelie gått och väntat så länge på! Sonata fucking jävla Arctica i Huskvarna, ikväll.. jag har biljetter. Jag har ett sånt lyckorus i kroppen, det går inte att förklara men det pirrar samtidigt som jag är nervös och galet genom-lycklig! Jag hoppas att det är en bra spelning och jag hoppas att hela kvällen blir oförglömlig.. Nu åker Sonata Thirran på sen blir det systemet och sen resecentrum för att sätta oss på tåget!!
Tänkte skriva om något mer också men jag inser att allt som snurrar i mitt huvud just nu är SONATA ARCTICA!!
Mickapicka, sup för mig ikväll också och ha det så jäävla roligt!! Önskar att jag kunde dela på mig den här helgen så att jag kunde va både i Luleå och Huskvarna.



Om ni undrar varför min tatuering heter Mary Lou så har ni svaret ovan. Min och Slempas låt, hoppas hoppas att de spelar den ikväll!!





SONATA ARCTICA!!!!

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om världens bästa grej som händer imorgon. Jag tror ingen har missat att jag och Emelie ska åka till Huskvarna imorgon och se finsk powermetal ;D Som jag har längtat, det var 6 år sedan jag såg grapparna så det är på tiden, dock missar jag årets roligaste fest men det får fan vara värt det! Det blir rock n roll för hela slanten ;D Så imorgon blir en dålig bloggdag, jag bjuder på ett inlägg just innan jag åker sen så kommer jag inte skriva något förrän jag kommer hem vilket är lördag förmiddag och då jävlar får ni en reserapport samt en jävla massa bilder på Tony Kakkos vackra nuna.
Emelie sitter och smörjer på min tatuering, samtidigt säger hon hur äcklig den är :P Den är slemmig säger hon och hon vill att jag ska gå in i duschen så hon får tvätta av den. Bäst att lyda även om det bara är salva på den och det är de som gör den lite grisig. Nåväl, jag ska iväg till trappan så det är bäst att göra sig i ordning.
Känner att jag har tappat bloggtagget, allt jag skriver blir dåligt och tråkigt, jag orkar inte heller tänka efter så att jag kanske någon gång får till en rolig del i inläggen. Förr kom det av sig självt, kanske dags för en bloggpaus så att jag får lära mig att andas ;D
Nu ska jag röka och dricka mitt otroligt goda kaffe, har ni testat göra kaffe i en bryggare som inte har glasbägaren där kaffet ska åka ner i? Inte? Välkommen till bäckgatan, kom så bjuder jag på kaffe!! Fråga Emelie, hon älskar't! Om ni inte orkar fråga henne så kan ni helt enkelt gå in på hennes blogg och läsa hennes kafferecension. Http://emhoe.blogg.se

Emelie, jag ongrar mig!





En bebis!!

Okej, first thing first.. Anonyma kommentarer är inget jag föredrar, är det Micka så är det lugnt för hon skriver på groteskt att jag alltid vet att det är hon ;) Däremot då jag får en kommentar som även innehåller mitt namn från en anonym så vet jag att det är någon jag känner. Därför vill jag vet vem som skrev den här kommentaren "Malin, den var riktigt jävla snygg ;P nästan lika snygg som mig hehe ;)" Vem har skrivit den kommentaren , skriv genast en kommentar och berätta vem du är för jag är nyfiken på vem som tror sig vara snyggare än min gadd! ;D
Marie har bajsat ut en son i natt, grattis raring! Du är så duktig! Men kunde du inte ha fött honom typ 2 dagar tidigare så att jag iaf hade kunnat få se sötnosen innan jag åkte tillbaka hit? :) Willmer ska pojken heta, gulligt med lite äldre namn på barn. Hade fruktansvärt svårt med det förr men nu jag börjat acceptera det, kan ha att göra med att världens vackraste pojke heter Elliot ;)  Dock ska mina barn aldrig heta på Kurt, Greta osv.. jag vill inte få det att se ut som att jag hatar mina barn ;P
Tredje saken är tatueringen som inte ens gör ont, sitter i skräddarposition nu och skriver på laptopen, det kunde jag INTE efter första sittningen :P Skönt iaf att man kan leva normalt utan att de ska strama och va jobbigt.Ska ta en lång dusch nu och sen smörja in min lilla tatuering.Idag ska jag laga mat åt Emelie, blir stekt ris med lax och räkor i, vad tror ni? Aldrig gjort förr men jag hoppas på att det ska bli gott, dags att dra fram laxen och räkorna från frysen. På återskrivande! :D


Jag hittade ingen bild på Marie, så jag tog en randombild som jag hade på datorn. Det är Sahin tillsammans med Ahmets barn på baren i Alanya. Stället detta utspelar sig är Bella bar, eller Maxima bar som det nuförtiden heter och det utspelade sig året innan lilla Sahin åkte in i armén.. Alltså 3? år sedan!!





Det våras (höstas) för en sms-konversation!!

Sitter hos Emelie men ska snart gå upp och lägga mig, ja ni läste rätt! Det blir en tidig kväll faktiskt då mannen kom igår efter att jag vaknat vid 23 och stannade till tidig morgon! Tatueringen gör fortfarande inte ont vilket känns förjävla underbart! :D Har inte så mycket att säga, ska skriva ner min och Emelie sms-konversation så att ni mina läsare inser vilket mongo jag faktiskt lever med. Tänk också på att vi satt ungefär 1 meter ifrån varandra då vi skrev.

E: Vill du smsa med mig?
M: Hej snygging. Kåt ellåår?
E: Våt som en slemmig padda som badat i träskmark och luktar därefter, sugen på att undersöka saken?
M: Jag gillart! Får jag göra en muffdiving?
E: Ja givet, men avsäger mig allt ansvar för eventuella dunkningsolyckor! Får jag slicka dig i röven samtidigt som jag har 2 fingrar i din anal?
M: Bara 2 fingrar? Jag är för slapp för det :( Du har inte en gran som kan riva mig lite skönt i tarmen? Angående risken att jag skulle drunkna så skrämmer det inte mig. Du har inte simglasögon så att inte mina linser försvinner i vattenfallet?
E: Nej tyvärr inte, men kanske lite fisting? Simglasögon? Du behöver nog snarare en hel dykar utrustning!
M: Fisting låter intressant, jag gillar också att bli pullad med tår i näsan. Är det för sjukt för dig :$
E: Närå, jag är öppen för förslag! Men du, om du vill kan du passa på att tvätta håret i min våta slida när du slickar mig, men ta med egen schampoo för jag har inget!

Efter detta brast jag och Emelie i skratt på grund av ett internt skämt, men inser ni nu varför jag är som jag är? Jag skyller allt på Emelie.. Här kommer också bilder från diverse fester + arlanda. NJUT!

  
  
   
   
 

I shaved my balls for this?





Min nya tatuering.

Idag har jag som sagt varit och tatuerat mig, gjorde klart min brud på vaden och jag är väldigt nöjd med denna. Hon ser dock ut att vara lite mörkare än vad hon kommer att bli pga att färgen är så stark nu, det kommer bli bättre då hon har läkt. Har inte alls lika ont den här gången som jag hade sist och det är jävligt skönt eftersom jag ska på spelningen på fredag. Efter tatueringen gick jag med Rebecca och Emelie på stan, käkade på paus och strosade runt i några affärer. Har tvättat av gadden nu, den ska bara få lufttorka så ska jag ta en bild, sen smörja in den ordentligt. Efter det bär det av ner till Emelie för att boka tåg.
Mina damer och herrar, låt mig presentera.. Mary Lou!



Var inte oroliga, alla färger kommer att lägga sig och smälta in mer.
Hon är gullig och jag älskart!





Tatuera sig nu då.

Tja, sitter och trycker en macka med kyckling på, bra skit då jag ska försöka få upp blodsockret idag så att jag slipper svimma då jag är hos tatueraren. Har inte tid att skriva då jag måste börja åka snart för jag måste hämta ut pemgar och så före. Lägger upp en bild då jag kommer hem på slutresultatet :D Tyck synd om mig, jag har många timma fyllda med smärta framför mig!!





Tatuering, Sonata & Uppsatser!!

Nu har jag betalat mina räkningar, vilken underbar sysselsättning det är! Trodde att jag skulle behöva leva ruskigt fattigt den här månaden, det kommer jag att få faktiskt men inte riktigt så fattigt som jag hade trott! Väldigt mycket ångest har släppt sen jag kom hem och det beror på att jag tagit reda på och styrt lite saker som jag ska göra här framöver! Imorgon är en stor dag, Mary Lou, dvs brÿden på min vänstra ben ska äntligen bli klar! Känns som att jag gått med den halvklar i flera månader även om jag gjorde första sittningen för inte alls så längesen! Pratat med mina lärare angående kurserna jag läst + kursen jag läser. Fick VG på kursena som jag läst klart, fint de! Fick även veta att det inte är någon brådska med uppsatserna som ska in, har till nästa vecka på mig om jag vill. Sofia är underbar och lätt den bästa läraren jag haft, satan va hon gillade att jag har kvar all min norrländska även om jag bor i det här råtthålet!
Torsdag kommer jag bli liggandes, då är tatueringen en dag gammal och det kommer att strama om den, sist kunde jag inte gå och det lär jag inte kunna göra nu heller. Nåväl det är lätt värt och jag skulle göra om tatueringen vilken dag som helst för den är så jävla bad ass!
SONATA ARCTICA på fredag, ohlala, ska bli så jävla grymt att se dom! Längtar som ett barn dagarna innan julafton! Vet att jag ska se finnjävlarna men på något sätt känns det ändå så jävla overkligt. Hoppas bara att jag inte har ont i tatueringen, iofs så brukar öl dämpa bort den smärtan relativt bra. Mer öl åt folket!!
Har tagit några bilder också idag då vi satt på arlanda och lekte mongisar, dessvärre har jag inte så många då vi tog de flesta bilder med Slems kamera, hon ska dock skicka bilderna till mig senare men tills dess får ni nöja er med dessa!!
 

  

Tack för resandet idag gumman, höjdpunkterna är absolut Gyllende måsen och vår tågresa då du så gulligt somnade in med huvudet mot min axel medan jag kvävdes av min jacka under mitt försök att få lite mörker. Dvalan vi hamnade i var i alla fall väldigt behövlig och bra för nu kan jag inte sova :(





En hink kaffe, tack!

Hej kompisar! Sitter på arlanda just nu och tänkte styra ihop något som kan liknas vid blogginlägg, jag är galet trött då jag ungefär sovit 15 minuter i natt. Steg som sagt upp vid 4, lämnade öjebyn vid halv 5 och hämtade upp Emelie i Rosvik. Flyget gick kl 6 och där fick vi frulle, god som fan var den! Kaffe, juice, müsli, yoghurt, bröd, smör, skinka, ost, satan aldrig ätit så bra frukost förr! Jag och Emelie är galet höga på kaffe just nu, eftersom vi båda var ungefär lika med döda så drack vi 2 koppar på flyget, efter flygturen drog vi en frukost på gyllende måsen där vi först började med en liten kaffe. Både jag och Emelie insåg att detta inte var tillräckligt så vi bad sedan om en monster-as-jävla kaffe, "en hink alltså" var svaret vi fick och därefter fick vi den största kaffen vi någonsin sett!
Nu sitter vi alltså här framför tha cåmputta, höga på koffein och väntar på vårt tåg som går om ungefär 50 min! Blir raka vägen hem och sova sedan, måste sova några timmar innan jag kan börja skriva på en uppsats, måste också ringa mina lärare då mina betyg ska va satta imorgon, jag får INTE glömma! Nu får det vara nog med bloggandet, ögonen svider och stjärten kliar. Adjö mina vänner!





Åka flygplan!

Nu har jag packat klart, duschat och borstat tänderna, med andra ord är jag redo för att lägga mig och sova några timmar innan jag klockan ringer 04:00. Jag är alltså inne på mina sista timmar i norrland för den här gången och även om jag bara varit här i några dagar så känns det bra att jag hunnit med att träffa så många som jag faktiskt gjort. Lite dåligt samvete för att jag inte hunnit umgås med vissa personer så mycket som jag velat, men jag måste ändå tänka på att jag åkte hem för att träffa familjen och det är också det som jag har prioriterat medan jag varit här.
Skönaste är dock att brorsan skaffat något så det funkar med trådlöst internet i huset, tidigare har jag snålat av grannens internet och där blev jag nedkopplad hela tiden ;D Så nu kan jag sitta överallt i huset och ändå ha hur bra internet som helst, ni anar inte hur skönt det är efter en sommar då jag fick vinkla datorn i konstiga vinklar för att internet skulle fungera. Nu ska jag lägga mig i gästsängen och titta på ett avsnitt av desperate housewives, imorgon har jag mycket att göra men jag hoppas att det inte ska ta allt för mkt tid att göra det. Får se om man får besök också, god natt och farväl Piteå, nästa gång jag skriver är jag i Norrköping!





Forza Lulä!!

Sitter och för över bilder från mammas och pappas kamera till deras dator då de inte riktigt vet hur de fungerar. Jag vill verkligen ha deras kamera för bilderna blir så jävla klara och fina jämnfört med bilderna som blir då jag tar med min skitkamera! Farmora är här iaf, vi har suttit och kollat på hockey hon och jag, Brynäs - Luleå kollade vi, alltså en repris från i lördags :D Vi visste båda hur matchen slutade men ändå så satt vi där och svor och var nervösa, förstår inte hur en hockeymatch som redan varit kan påverka ens nerver så pass mycket! Ikväll spelar grabbarna mot färjestad, dessvärre visas inte matchen på tv och jag tänker inte åka till luleå heller men jag håller tummarna och hoppas att de vinner!
Nu ska jag kolla genom bilderna som jag lagt över på datorn, ska lägga upp något, vet dock inte vad än men något roligt eller fint ska jag nog hitta bland deras bilder, mamma har faktiskt tagit efter mig som paparazzi i familjen så det finns en hel del att välja bland :)
Inte många timmar kvar nu i norrland, ska bli skönt att komma hem till min lilla lägenhet i ghettot :)

 
 

Fanns dessa bilder på mappas kamera, det är mina fyra älskade syskonbarn som är det bästa i mitt liv. Längst upp är det syskonen Segerkarl och de två undre är syskonen Standar! Sötnosar!





Mor kära mor!

Har varit och handlat kläder med min kära mor, eftersom jag lämnar Piteå imorgon på morgonen så vill jag passa på att umgås med familjen så mycket som möjligt. Idag kommer farmor och hälsar på, har inte träffat henne sen jag kom hem så det ska bli roligt, farmor är min idol! Det finns ingen roligare och sötare människa än henne, igår ringde jag henne men ingen av oss fick något vettigt sagt då vi båda bara satt och skrattade i telefonen ;D
Nu ska jag laga middag åt familjen, det är så skönt att vara i ett hus med stort kök istället för att va hemma i mitt lilla ruttna, men fina kök i Norpan, där orkar man aldrig baka eller laga mat för det finns nästan ingen plats för det!
Det röda i min tatuering har fortfarande skorpor på sig, jag förstår inte varför då resten av tatueringen är läkt och har varit det i typ 2 veckor nu. Vi får se var min tatuerare säger då jag kommer, hoppas då som fan att hon kan fortsätta på den för nu är jag less på att ha den halvklar! Pratade med mannen igår också, tydligen så är jag saknad i norrköping och det känns ändå bra ;D Hade ju varit tråkigt om det inte fanns någon där som ville att jag skulle komma hem! Nu har jag då inte tid att sitta vid datorn något mer, ska som sagt laga mat och min kära far kommer hem från arbetet om ungefär 45 min, bäst att maten står på bordet då ^^. Har mycket att se fram emot i veckan och det känns så himla bra, tatuering på onsdag och på fredag ska vi till huskvarna och se Sonata Arctica, faaaan va bra det kommer bli!!!



4 dagar kvar!!






Min kompis är snyggare än din!

Oooh, då var den här helgen över! Skönt på ett sätt men samtidigt tråkigt då dagen då jag åker tillbaka närmar sig med stormande steg, med det menas alltså att jag måste återvända till verkligheten och återigen ta tag i livet :) Vad säger vi om gårdagen då? Hade tagit på mig mina fultrosor för att hindra mig själv från att ragga, tycker detta funkade otroligt bra, vad tycker du kära Picka? Började dricka lite hos Micka med henne och Vickan, efter de drog vi på Marres inflyttningsfest, sjukt fint hus och poolhus, jag vet vart jag ska grillas i sommar ;D Stannade dock väldigt kort stund och åkte till Öjebyn på en fest istället, träffade många vänner igår som jag inte sett på länge och det är ju alltid roligt! Var på valdino och på kalles, helt okej men inte bättre, dock så förväntar jag mig inte så mkt då jag går ut här. Drack många drinkar, starka jävla rom & cola och på grund av det så gick jag och Micka hem före krogen stängde och sov :P
Tack för igår Micka, det är alltid roligt och träffa dig och jag ser framemot nästa gång, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge ;) Nu ska jag lägga mig i duschen för sen ska jag hooka upp med några vänner och se film! Lägger upp en bild på min otroligt snygga vän från gårdagen så att ni kan bli avundsjuka över att jag har snyggare kompisar än er!



Min alldeles egna sugar mama <3





Eeeuuuww!

Fyfan va dåligt jag mår, och antagligen har jag väl förtjänat det! Känns som att jag har en fotboll i halsen och jag missbrukar bafucin som värsta heroinisten dagen innan han ska in på avgiftning! Många har ringt mig idag, antar att det är bra då jag var tvungen upp förr eller senare och ta tag i bakfyllan och be den dra åt helvete :P Brorsan och hans fjälla kom hit med barnen också, fick en present, tack för det! :D Satan, lördag idag, jag vet inte riktigt vad som händer idag, har många olika fester jag kan åka på men vi får se var vi hamnar jag och gofisen Pikablea!
Åker hem gör jag också, tisdagmorgon.. Jag har alltså bara 3 dagar kvar här i Pitä! Skönt att komma hem men tråkigt att lämna familjen, nåväl ska inte skriva något mer nu. Ska ta mig upp på övervåningen och lägga mig i duschen med en inpackning i håret. Känns som att det behövs! Slänger upp en skön låt som jag kan njuta av såhär i bakfylleångorna!



Inte riktigt min stil men annorlunda kan också vara bra :)





Malin <3 Piteåpolisen!

Hallå där, nu är jag hemma efter en krogsväng i Sveriges tråkigaste stad Piteå. Kvällen började med att vi hinkade i oss massvis med sprit hos Emma! Emma var dock fullare än vi andra så vi fick blanda med oss färdare (sprit och dricka) på vägen och supa ner oss påväg till krogen. När vi gått en bit så insåg Emma att hon hade glömt sin börs (plånbok) hemma så hon fick springa tillbaka, under tiden satte vi oss och på vägen och drack våra färdare. Precis då Emma kom tillbaka kom polisen, jag trodde givetvis att de genast skulle hälla ut våran sprit och önska oss en trevlig kväll (så gör polisen hemma i norrköping) istället gick vår konversation ungefär såhär. Jag är M och polisen är P.
P: Hej tjejer!
M: Hallå där, vill du hälla ut våra förfriskningar (syftade på våran sprit)
P: Njaa, beror lite på hur gamla ni är.
M: 22 år!!
P: Då tycker jag att ni knatar vidare och är lite mer diskreta med flaskorna, ha en trevlig kväll!
Var annars i Sverige låter polisen en gå vidare med flaskor som innehåller hembränt? Piteå ftw!
På kalles var det drygt som vanligt, stannade inte speciellt länge och som väntat avslutade vi vår kväll på Sunes. Nu är jag hemma och ska sova, inte speciellt trött men måste va på topp imorgon då min älskling kommer. Laddar upp några bilder från kvällen, dessvärre så kommer de inte i ordning men det får duga ändå!

  
  
  
  
  
  
  
  
   
   

Hahaha, vi är gulliga tjejer!!





Det märks att jag är i norrland.

Jag är fortfarande jävligt förkyld men ska trotsa det och festa ändå! Blir att åka på förfesten hos Emma sen när de andra ska ut får jag se hur jag mår, antingen hänger jag på eller så tar jag en taxi hem! Det märks verkligen att jag är i norrland, jag hade inget att dricka och orkade inte heller åka på bolaget, som om det vore världens mest naturliga sak så skrattade pappa åt mig och berättade att jag var i norrland och att bolaget inte är nödvändigt här. Dock är jag inte riktigt på den där norrländska nivån då man dricker sprit och fanta, åkte på Ica och inhandlade en grenadine, en citron-flaska och en sprite så jag iaf får lite drinkar och inte bara grogg. Grogg har jag fördruckit mig på och bara lukten av spriten gjorde mig illamående!
Har duschat nu så ska ta och fixat sminket och håret, ska ta mig en sluring också så att jag kommer i form, är så grymt otaggad nu, vill lägga mig och sova! Ringde också en killkompis idag och frågade om han skulle festa, det skulle han men dessvärre skulle han inte ut :( DOCK så berättade han att han köpt hus med en pool och grejjer?!! Han ska ha inflyttningsfest imorgon, hus? lilla Martin? det går inte ihop i mitt huvud men kul för honom, ska bli spännande imorgon och se hur huset ser ut :) Har inte tid med detta så lägger upp en låt som jag kan tagga till!



Open your blue eyes, tell me that you love me whore





Bring it!

Idag hr jag träffat halva skaran av mina syskonbarn, Emilia och Elliot har varit här och fikat. De visste tydligen inte att jag var hemma så de blev nog chockade då de såg att jag var här, glada också hoppas jag :P Förkylningen sitter i, även om jag hade bestämt mig för att vara frisk då jag vaknade så brydde sig inte riktigt kroppen sig om det. Febern sitter i lika mycket som snoret rinner och halsen värker. Har den där härliga förkylningssmaken i munnen också, ni vet vilken jag menar va? Fifan va äckligt! Borstar tänderna var femte sekund känns det som!
Fortfarande i valet av kvalet om jag ska dricka, hade jag vart hemma i Norpan så hade jag def inte druckit, men nu är jag här i Piteå för att hälsa på, stannar bara över helgen och det är många som vill träffas och festa.. Känner mig tvingad på något sätt och antagligen så kommer det sluta med att jag sitter full som fan på sunes efter krogen stängt ikväll. Förfesten blir nog här, ingen vill styra så jag får väl ställa upp :P Dock inte hört med mina peeps men de brukar inte göra något att vi tjejer festar här. Bäst att åka förbi affären och köpa gotta, brudarna brukar uppskatta det :) Nu tänkte jag åka förbi syrran och hälsa på henne och barnen! Adjö :D



Ta hand om mig ;D





58 snorpapper senare.

Just det, jag skulle sova.. Hur kommer det sig då att jag flera timmar senare ligger här med rödsprängda ögon, kalla tår, cement-täppt näsa och febersvettig kropp. FAN! Så jävla typiskt att jag ska bli sjuk då jag åker upp och hälsar på, helt allvarligt så har jag inte haft såhär ont i halsen sen jag vaknade upp efter att ha opererat bort halsmandlarna, det är skrämmande och jag ska vara frisk då jag vaknar imorgon!
På onsdag ska min pinuppa på vaden bli klar, fifan, 3 plågsamma timmar framför mig även om de 2 första timmarna går relativt bra så plågas jag tillräckligt för hela dagen den sista timmen hon håller på! Har egentligen inte pengar till att göra klart den, men jag gör hellre klart den och sitter hemma en hel månad än att avboka och sen gå ut och supa upp pengarna vilket jag gör i vanliga fall! Haha kom just på att jag har en webcam, därför tog jag 3 bilder för att visa för er kära läsare hur tragisk jag kan se ut. Vet att jag bjudit på många väldigt oattraktiva bilder, men dessa tar nog fan priset. Ladies and gentlemen, prepare to be amazed! Eller äcklade :P Jag bjuder på det iaf! Ligga någon? ;D Jag vet att du vill!

  

B-E-A-utiful! Konstigt att jag helt plötsligt började nynna på "dont you wish you girlfriend was hot like me" när jag tog dessa bilder, God damn it, jag älskar mig själv mohaha!!  
Och Micka min älskade rumpnisse, jag ska ut med dig på lördag även om jag så ska operera in tamponger i näsan för att få den att sluta rinna. Dags att somna in, ciao!





Brÿden!

Jag skulle supa idag, det slutade med att det inte fanns något att dricka, vilket gjorde att jag tappade suget (orkade inte fixa) och sket i det! Brorsan har varit hit idag, kul att träffa han och Anette, ska få en present på lördag och jag misstänker att det kan vara i flytande form ;D Rebecka var också förbi, fick en påse med massa gott och blandat (saker, inte godis) som kan va bra att ha. Fick även världens snyggaste öronmuffar, misstänker dock att en bumbibjörn har blivit avrättad för att de där muffarna skulle tillverkas! Imorgon bär det av till stan relativt tidigt, ska förbi bolaget och kanske köpa något som jag kan ha på mig senare på kvällen då det vankas fest. Ska sätta fast löshår i Vickans hår + att syrran och brorsan ska komma med deras barn och fira mig. Fullt upp imorgon men det är alltid roligt!
Har gått hela dagen idag och sagt brÿden, alla skrattar ihjäl sig och mamma är förskräckt. Hon anser att jag umgåtts för mycket med folk i norrköping och att jag genast måste flytta upp för att återfå min charmiga norrländska! Tro inte fel mina läsare, norrländskan finns kvar och kommer aldrig att försvinna, dock så gillar jag vissa ord från östgötskan/turksvenskan (;D) som jag måste få använda ibland. Nu ska jag faktiskt lägga mig, förkylningen gör mig väldigt trött och imorgon ska jag upp tidigt och ska va på topp.





Fick denna låt introducerad för mig igår, me like!





Knullad med grovsalt i halsen?

Saudan saudan, min hals värker som aldrig förr! Svälja är rena rama tortyren och röka är ta-mig-fan ännu värre! Sitter och lyssnar på presskonferensen om Carolin, får väl se om det sägs något spännande. Hittills så berättar de bara saker som man redan visste :P
Verkar bli fest med Vickan ikväll, så roligt! :D fast tydligen så ska de (familjen) komma och fira mig imorgon och frågan är då om jag pallar att va bakis! Jag vill då iaf åka och hälsa på barnen idag så att jag får pussa ihjäl dom ;) Nu blir det lite frukost och efter de en dusch och sen ska jag sminka till mig lite. Jag behöver pengar men får inte pengar förrän efter 12 och då har bolaget stängt, låna mig pengar!! ;D





Tillbaka i Piteå!

Sådär, efter en lång dag är jag återigen tillbaka på det lite nordligare breddgraderna! Tåget var seeegt som fan, tur att det bara var 2 timmar och att jag hade laptopen med mig, jag och Slempa hann titta genom ett avsnitt av greys, the hills och lite av miami ink! På flygplatsen tryckte vi en friscoburgare på max innan vi satte oss på planet. Flygresan gick relativt snabbt även om det var jävligt obehagligt då han skulle landa, vettefan vad han höll på med men jag tycker synd om de som var flygrädda, själv tyckte jag att det var rätt behagligt då det pirrade i Vadjäjdjäj (muttan) som om jag var med om värsta förspelet! Eftersom att mamma och pappa inte visste att jag skulle komma hem så blev detta en chock för dom, flisan var ute då jag kom så jag tog in henne och frågade "Har ni int tänkt å släpp in hundn?" Mamma kom precis gående då och hennes haka hängde, och jag överdriver inte då jag säger det ner till knäna på henne! Pappa blev också chockad men efterlyst på tvn var mer spännande! Åkte direkt jag kom hem med Vickan till Micke för att hälsa på honom, skev, skevare, skevast är allt jag säger om det ;D Nu är jag "hemma" igen och allt är som vanligt, sitter i gästrummet på sängen med laptopen i knät och Felicia (hunden) ligger vid mig! Detta är dock en skräll då hon alltid brukar sura på mig åtminstonde 1-2 dagar innan hon kommer i närheten av mig. Måste säga att jag älskar mammas mat, det har jag insett sen jag flyttade hemifrån! När jag bodde här var jag kräsen som fan och klagade på alls, ny öppnade jag kylen och det var som ett himmelrike! :D
De har hittat Carolins kropp, skönt det! Nu får man veta vad som riktigt hänt med henne då jag tror att det mesta som han berättat hittills bara är skitsnack! Man inser verkligen hur litet norrland är då jag kom hem och frågade "Vet ni vem 50-åringen är" så fick jag genast ett svar med namn osv. Men norrland är fint och det är skönt att vara här även om det bara blir i några dagar. Nu ska jag lägga mig i denna otroligt osköna gästsäng och sussa några timmar! Imorgon blir det att träffa alla mina syskon och syskonbarn, längtar fan ihjäl mig!!!




Imorgon kommer mina älskade sockerungar <3





Inte där än men påväg!

Fy satan, jag hatar verkligen att duscha på morgonen.. Eller själva duschen är det bästa som finns men sen att gå ut nyduschad i lägenheten som förmodligen är den kallaste i hela världen varje morgon (snåla jävla graflunds!) Nu sitter jag här i min rosa versace handduk och känner mig som en afrikan på besök i nordpolen!
Måste säga att jag idag hade massa kommentar då jag loggade in här och skulle skriva lite i min kära blogg, jag förstår alla bloggerskor och bloggare därute som får över 2000 kommentarer om dagen, det skulle också få mig att skriva mer och roligare saker! Nåväl, kul med kommentarer och fortsätt gärna skriva till mig, jag lovar att jag ska bättra på mitt skrivande (inte antalet inlägg utan innehållet i dom)!
Känner nu att värmen i mig piggelinkropp har återkommit och med det säger jag adjö! Jag har inte tid att sitta här, jag måste diska och göra mig vacker innan jag beger mig ut på uppdrag!
Dagens fundering är iaf varför alla i sin hemstad vill träffa en då man kommer hem och hälsar på, människor man inte ens tidigare umgåtts med? Det är skumt och det känns falskt. Kanske har jag nått en högre social status sen jag flyttade till Norrköping?



Om jag hade såna tofflor som griseknoen så kanske jag inte hade frusit efter duschen?





Många planer här framöver!

Har insett att jag har mycket att göra de här 2 veckorna som kommer, jag behöver en kalender för det känns som att jag inte har ordning på något just nu. Jag vet att jag ska ha en kalender någonstans, men vart vet jag fan inte och allt känns bara som ett stort kaos. Just nu gör jag inte så mycket, har precis duschat och ska lägga mig i sängen! Vet inte hur mycket jag kommer att hinna blogga imorgon då jag har en den att utföra men det ska nog ordna sig. Hoppas att ni mina kära läsare mår underbart, droppa en kommentar så jag vet vilka det är som läser!! Ha det guld och sov gott!





I fucked ya wife, cause the bitch is a big hoe

I fucked ya sister, I fucked ya cat. I would fucked ya mom but the bitch is too fat! HAHAHA CB4, Chris Rock, så jävla bra!! :D Vad gör jag då, inte så mycket ska packa en väska till imorgon sen kommer väl hempa förhoppningsvis hem snart så att jag kan färga in mörkare etapp-slingor i hennes hår, på mitt hår ska vi väl förmodligen färga över den ljusa bajsrand som kommit från ingenstans! Ska lägga upp Emelie skolfoton genom åren, antagligen så kommer ni tycka att det är skittråkigt men jag skrattar ihjäl mig, bilderna lär inte heller komma i ordning då jag är väldigt osäker på åldern på vissa bilder. Varför jag lägger upp bilderna är egentligen för att jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser en av bilderna + att jag vill ha kvar dom, jag måste visa det för min far, han kommer skratta ihjäl sig!
Har som sagt inte så många dagar in the northpole så jag måste planera dagarna till det yttersta för att hinna med att smeka Mickas tuttar, Rebeckas stjärt samt träffa min familj då! Nu lägger jag upp bilderna ist!

  
  
  
 

La upp en bild också som min kära vän Martin ritat, jag och Emelie är med på den bilden + en till person. Kan ni gissa vem som är jag? ;D





Poeten Slemelie!

Sitter hos Emelie nu och hon går genom sina skåp, där hittade hon en diktbok som hon skrev i då hon var mellan 10-12 år! Tänkte lägga upp bilder också på Emelie genom åren men min telefon och hennes dator går inte ihop så jag lägger upp dom bilderna sen ist ;D Här kommer ett utdrag från henne diktbok!!

Godis är gott,
finns i färger som gult och blått.
Finns också i grönt och rött,
och det smakar ju sött.
Godis är liksom kaker,
hemskt onyttigt och massor av olika smaker.
Då är det bättre med grönsaker!
/Emelie Holmgren 10/4-98

Nu blir det en magnum och tv, tjo!





Mina vänner..

Tänkte att detta skulle bli ett hyllningsinlägg till mina 5 favorittjejer där ute i världen, men direkt jag skrev det så kom jag på att jag orkar fan inte skriva något sådant. Just nu lägar jag käka, det blir potatis och wokgrönsaker idag med lite kött till, orkade inte tillaga något väldigt märkvärdigt så det fick bli bra idag! Måste bara säga att jag är livrädd för att däcka före krogen nästa helg, jag fick en kommentar av en anonym person och i den stod följande "Smäller du nästa helg före krogen så ska jag se till att du straffknullas med grovsalt i röven av en oljig grek!!!! Puss lillgumman!!" Vem kan det va måntro? Pickablea såklart, var inte orolig honey, skulle aldrig smälla av om jag var med dig! :D
Nu ska jag ta mig en dusch och en cigg, sen blir det att plugga några timmar, har sökt massa jobb idag så vi får se hur det blir med det! :D Äh vafan, jag hyller er lite iaf mina tjejer!
Slemelie; Tror inte att jag behöver säga så mycket om vad jag tycker om den här tjejen, alla förstår nog som läst min blogg hur mycket hon betyder för mig. Du har hjälpt mig otroligt mycket under jobbiga stunder och det är dig avigt tacksam för. Jag älskar dig och du är världens bästa granne raring :)
Pickablea; Du är den mest galna människan jag vet och när jag träffar dig så blir jag exakt likadan! Det är sällan jag har så roligt som då jag är med dig och det är så sjukt tråkigt att jag bor så långt bort! Snart ses vi igen och det ska bli så jävla roligt ;D Ö-ö-ö-överste röööv!
Malin; Babyguuurl, det finns ingen som känt mig så länge som du gjort. Du är min rockstjärna, själfrände och mitt hjärta.. Vi har knappt träffats sen du flyttade till Turkiet och sen jag flyttade hit men ändå när vi ses är vi bästa vänner. Du och jag är lika och utan dig vore jag ingenting. <3
Rebecka; Du är sjyk i huvudet och det älskar jag med dig, din robotdans kan få mig att brista ihop i skratt närsomhelst och jag saknar dig massor! När jag kommer hem ska vi ta fårran och dra runt på äventyr ;D
Jenny Ölhund; Ja, jag är medveten om stavningen på efternamnet. Hjärtat, du är de sötaste jag vet och det är så sjukt tråkigt att vi glidit ifrån varandra som vi gjort men det är sånt som händer då man växer upp och flyttar runt i Sverige. Jag ser dig ändå som en av mina bästa vänner och varje gång vi ses är det som att ingen tid passerat och att vi fortfarande bor kvar i Piteå och är bästa vänner ;D Du och jag raring in the spoon position 4-evva HAHA ;D

  
 

I love you like a fat kid loves cake <3





I stand, not crawling, not falling down!

Hekonidosej! Hej mina vänner, idag har varit en oerhört seg dag, skulle tvätta men det får vänta för jag orkade fan inte. Mått allmänt kasst så har mest legat i sängen idag och tyckt synd om mig själv! Mannen åkte rätt sent idag vilket var skönt då jag fick bakisångest då han åkte, efter det la jag mig och sov för jag pallade inte att vara vaken. Ska strax återvända, blir dock svårt att sova då jag vaknade vid midnatt och då kom Emelie hit och hängde!
Annars då? Imorn ska jag plugga lite, börjar en ny kurs inom socialpsykiatri, låter ju väldigt spännande.. inte. Såå less på att studera nu så jag antar att det är dags att jag börjar söka lite jobb :P Hade tänkt ta mig en dusch nu för inte ens det har jag orkat med idag, lyssnar på tung musik nu som jag faktiskt hade glömt, inte lyssnat på detta på säkert 2 år. Mudvayne ftw!






En dunk och en lingondricka!

Ursäkta min dåliga uppdatering men jag fyllde som sagt år igår och därför hade jag och Emelie födelsedagsfest tillsammans, det kom inte riktigt så mycket folk som det skulle egentligen då vissa fick förhinder men det var nog lika bra för de var alldeles nog och tillräckligt, det blev galet trångt i lägenheterna! Fick några vinflaskor vilket jag tackar för :) Jag och Emelie fick även varsin present som hörde ihop. Jag fick en dunk med sprit, Emelie fick lingondricka, så det blev höger-vänster med det under kvällen. Det blev mest höger (spriten) och av den anledningen så hittade Emelie mig med skor, jacka och packad krogväska på min soffa halvt avdäckad, alltså ingen krogsväng för mig men det var nog lika bra. Mannen kom och umgicks och busade, helt okej trevlig födelsedag, tack alla mina vänner som förgyllde den, ni är guld! :)





Runk å spel stjiven!

Vad är det för en dag? Idag är en vanlig dag för idag ska det förtäras en jävla massa sprit! Har precis kommit från bolaget där det blev en vintetra som vanligt, gott med vin! ;D Blir att börja dricka snart men först blir det en dusch, känner mig inte så fräsch sen gårdagen om man säger så :P
Läste om hon Carolin som försvunnit från Piteå, tydligen har dom anhållit en man och de har hittat hennes blod i hans bil, fan obehagligt sånt där :P Jag trodde inte att sånt hände i Piteå men tydligen så var det bra att man flyttade därifrån, där går ingen säker ;P Tur att man bor i trygga, trygga ghettot!
Såg också att hon Katrin fått sparken från Idol, HAHA! Bättre present hade jag inte kunnat få! God natt :P






Nu fyller jag ååår!!

och jävlar va tuttarna har börjat hänga sedan gårdagen, inte lätt det där men det är sånt som händer när man når en sån här hög ålder! Vad händer då? Int så myche, jag är bakis och vi har precis vaknat, Emelie sov här i natt för hon älskar mig ;D Ska börja städa men det känns tråkigt som satan men det kommer att komma schjyyykt mycket folk så det kommer att krävas två lägenheter :P Borde förbi bolaget men får se om det hinns, ge mig förslag på födelsedagsmiddag för jag och Emelie har idétorka! Btw, har inte fått ett enda grattis idag, inget samtal, inget sms eller något.. fyfan va oälskad jag är :(





In flames is the shit!

Hej kompisar! Idag har jag fyllt år, började med att jag och Emelie började sänkte 4 kannor öl på trappan där jag fick min första present av min bror vilket var en sonata arctica thissa som kommer passa perfekt till spelningen som jag och emelie ska på den 31 oktober! Blev även en jävla födelsedagssång för mig där, skämdes som aldrig förr men det är sånt man får ta då man fyller år Trappan stängde kl 01 så vi fortsatte till crompan där det blev några öl till, killen som håller i karaoken fick även hela krogen att sjunga för mig så jag fick än en gång skämmas sönder :P Iaf så fick Emelie upp mig på scenen där vi sjöng wonderwall, skämdes som fan men det är sånt man får ta då man fyller år :D Fick även min andra födelsedagspresent på crompan, en in flames t-shirt, alla som känner mig vet vad in flames betyder för mig, det finns inget större och jag grät som aldrig förr. Fredde blev chockad och sa att han till nästa födelsedag ska fixa bandet för han förstod inte hur en tjej som aldrig annars gråter kan gråta för en t-shirt med ett band. Nu sitter jag hemma, sket i tårtan och köpte massa glass istället så jag får hoppas att det duger... Nu kommer Emelie och gästbloggar om kvällen ;D

Hej! Slemelie här, jag skriver mer hos Malins blogg än i min egen, men Malins blogg är bättre än min så det är helt okej!Vi har haft en helt underbar kväll ikväll, vi började runt 22.00 på Trappan med en massa öl...först satt vi helt ensamma, men blev inbjudna till lite Pyramid-spel med några lärare och vi var givetvis på! Jag förlorade som fan alla gånger och vinnarskalle som jag är så blev jag neturligtvis irriterad! Fan! Nåja, jag beställde ännu mer öl och det var naturligtvis uppskattat (av någon mer än Malin, undra vem). Jag delade ut lite julklappar...eller födelsedagspresenter...(vad är skillanden när man fyller år så sent?) och först fick Malin en Sonata Arctica-tröja av hennes brorsa (som jag fixat och betalat...än så länge) och sen på Cromwell så fick hon presenten från mig...det var en In Flames-tröja som var snygg som fan! Min älskling Malin började gråta innan hon hann se presenten, hon fick nys om att det var en  In Flames-tröja och blev helt galen! Skrattade, grät och log om vartannat!n Så jävla skönt att kännna och se som personen som köpt den presenten till henne! Jag är så glad att jag prickade rätt! Nåja, nu sitter vi i Hageby hos Malin och chillar, inte direkt trötta om jag känner oss rätt! Jag har skickat iväg världens pinsammaste sms ikväll till en kille som jag spanat in skitlänge...idag satt jag på toaletten på Trappan och insåg att jag antingen måste ta tag i saken eller lägga ner honom, så jag skickade iväg ett gode pinsamt sms och får helt enkelt hoppas på det bästa! Känns inte så bra, men det bjuder jag på! Vi lever väl bara 1 gång!?!

  
 

Tärda, dvs inte så gulliga tjejer men det är sånt man får ta. Snygga thirror (t-shirts) har vi iaf!!





Då taggar vi till!

Tjo, skrivit klart min sluttenta nu, så jävla skönt!! Så nu blir det att dra iväg ut på trappan för att dricka lite öl och fira min kommande födelsedag! Ska bli så skönt att släppa allt det här nu och bara slappna av och må bra i helgen :P Taggar till en schjuuukt bra låt just nu som jag tänkte lägga upp. Vi hörs av imorgon, då är jag en gammal tant med hängtuttar och grått hår! Lär dra nu för jag orkar inte sitta hemma mer nu!



Ni förstår ironin i detta va? Jag HATAR den här låten!





Män som är kärring och piercingsmycken!

Tjoflöjt! Nu sitter jag hos Emelie som står i duschen, hon tog med sin väska in för hon har något hemligt i den och hon litar inte på mig :/ Har köpt nytt piercingsmycke till läppen, det blev en svart ring med två pärlor på! Den sitter fint i läppen nu och jag tror att den får stanna där ett tag! Annars då, ska upp till mig och plugga medan Emelie går till Jenny och sen ska vi till trappan och fira mig lite smått, fyller ju år efter 12-slaget och det är ju faktiskt fredag :)
Åt en sallad på paus idag till lunch/middag var längesen sist och fyfan va gott det var! Nu orkar jag inte skriva mer, är sjukt otaggad för att blogga och har varit det ett tag nu, kanske har märkts då jag inte orkar lägga ner någon energi på att skriva något vettigt :P Tjyz!





Imorgon fyller jag år!

Tänkte bara påminna er om det ifall ni hade glömt att skicka presenter till mig ;D Har pluggat nu så ska ställa mig i duschen och sen göra mig färdig för att åka in till stan. Fredrik och Linda ska gadda sig så vi tänkte glida förbi både house of pain och lucky 7 idag för att säga hej och skratta åt dom när de plågas ihjäl :D
Annars är mitt liv väldigt händelsefattigt just nu, vilket är mega tråkigt men det är sånt man får leva med ibland. Imorgon blir det roligt i alla fall för då ska vi sypa och fira våra födelsedagar!



I miss my bitches!





Hej alla barn!

Nu lägger jag mig för jag ska upp tidigt imorgon och skriva sluttenta, känns inte alls roligt då jag enbart suttit och pluggat hela dagen. Trött i huvudet, öm i kroppen så det ska bli skönt att lägga sig och sova några timmar. Orkar inte tillägga mer utan jag hoppas att ni haft en underbar torsdag!
Luleå vann idag mot SSK med 6-2, känns som att torsdagar är våran dag, förra torsdagen vann dom som bekant med 8-2 mot fröllorna, allt ordnar sig då Bartecko kommer. Lubos for president!


Vi älskar lule, vårt kära lule!





Jo, du är ganska disturbed

Så brukar min bror säga till mig då jag säger att jag lyssnar på Disturbed.. Hur tycker ni att jag ska tolka det? Faktiskt så sitter jag och pluggar nu men kom på att jag var tvungen att lyssna på lite disturbed och då kom jag ihåg den här tunga låten som har en jävligt grym/äcklig video. Gillar låten som fan och jag älskar skrattet i början, så jävla evil!! Råkk än råll!!







I am stricken and can't let you go.

Haaaallåååå, vad händer hos er mina vänner? Jag har precis städat lite, ska käka något och ta mig en dusch för sen blir den plugg resten av dagen. Har inte hunnit med att göra så mycket, har mest legat i sängen och pratat om hur vissa kulturer och familjer skiljer sig åt. Sånt som är självklara för en person är helt sjukt i min värld. Men så är det och det är bara att acceptera, jag kan inte göra något åt deras synsätt och tänker inte heller försöka få min åsikt framförd :P
Fick lotter på posten av kära farmor idag, vann storvinst, 10 spänn! Det sitter bra i såna här fattiga stunder ;) Fredag imorgon, känns inge roligt då jag har slut-tentorna då, men en av dom får vänta till måndagen för jag tänker inte sitta 10 timmar imorgon och inte heller tänker jag sitta och skriva en sån på min födelsedag på lördag! Har insett på senare tid att det är mys att sova med någon, jag har alltid hatat de förr men nu sover jag aldrig så bra som när någon ligger halvt på mig och snarkar mig i örat ;D Har inte tid med detta utan skriver mer då jag pluggat färdigt!
Idag är det disturbed som gäller!






I töck om dä men dö jär gåode fäijt!

Idag skulle jag plugga, därför greppade jag tag om laptopen och begav mig ner till Emelie eftersom jag studerar bättre där. Jag började läsa i boken men det är också allt jag gjort, blev några kaffekoppar, en cigg och prat med King kong på msn istället. Det var längesen jag pratade med honom och som vanligt hann vi sakna, bråka och skratta åt varandra. Nu saknar jag alanya, det är första året på vääääldigt många som jag inte åkt dit. Han tjatar fortfarande och hoppas att jag ska komma i år men han och de andra får tyvärr vänta till i maj/juni nästa år! Nu skulle fanskapet ut och slåss också, varför? jo för att han fick nys om att jag alltid bråkar med en turk där nere, det är inte ovanligt att han och jag har knytnävs-slaggis och detta gjorde lilla king kong vansinnig.
Pickablea, jag saknar dig också raring och jag längtar som en tok till då vi får hälla i oss oförskämt många rom & cola, det känns som att det var alldeles för längesen nu! Alltid så jävla roligt att festa med dig oavsett om det barkar och slutar i en bastu eller om det slutar med massa fett+kolhydrater i soffan!
Satt också och funderade över min födelsedag som närmar sig med stormande steg, jag funderar om jag ska göra en tårta eller kanske köpa en färdig, eller strunta i det helt och hållet. Eftersom att det inte kommer att komma så många människor och fika (dom kommer och dricker sprit ist) så känns det onödigt att göra något jätte ambitiöst, vi märker väl vad det blir men det lutar nog åt en färdig tårata :P Om någon ids baka en åt mig så vill jag hemskt gärna ha en Super Mario-tårta!!



Mm, me like it alot!





Plättar med sylten pååå

det är så gott att få! Nu ska jag knata iväg till affären och inhandla ägg och mjölk, det står plättar på matsedeln idag då det var ett önskemål av Emelie! Känns inte roligt att gå ut då jag helst vill sitta inne idag och ruttna men nikotinbegäret är för stort så jag är tvungen. Jag hade behövt mina vänner idag, jag saknar dom hur mkt som helst men det är ju trotsallt inte så jävla länge till jag får träffa dom, längtar sönder mig och hoppas att den här tiden ska gå snabbt! En vän skickade en bild till mig idag och jag kan inte sluta skratta åt det, det gjorde min dag!! Tack raring :)



Ni fattar ju inte! hahahaha





Vilken härlig dag

Det står still i mitt huvud och jag ska snart börja plugga, det är inte det minsta lockande men det är något som jag måste göra :P Har faktiskt inget att tillägga, ska ställa mig i duschen för att piggna till lite och sen ska jag till HC och köpa cigg.. Jag fick idag ett bevis på att jag spenderar mycket mer pengar på kläder än saker som jag faktiskt behöver :P Kläder är bra att ha, det kan bli en kall vinter men jag får ångest då man får ett belopp på det man har spenderat, detta är alltså bara en butik som jag inte ens handlar speciellt mycket kläder från :|
Brittiska Cosmopolitans läsare har fått rösta fram världens sexigaste män, på listan fanns det jävligt många hunkar, Johnny Depp knep första platsen och männen som kom efter honom var inte direkt fula dom heller men hunkarnas hunkigaste hunk var inte med?!! Hur fan man man glömma Colin Farrell?! På tal om raggsockar så hatar jag hon Katrin som varit gift med mannen som jag avskyr mest av allt i hela världen, Alex Schulman därför blev jag jätteglad då jag hittade den här bilden på aftonbladet, hur dåligt tror ni att hon mår över den?



HAHAHA jag kan inte sluta skratta åt den!!






En glasflaska i huvudet!!

Helt ärligt, jag har inget emot människor oavsett vilket läggning de har. En person får knulla vem de vill och jag har inget med det att göra, dömmer gör jag inte heller för jag förstår varför män är homosexugay! Den här mannen är dock en person som jag inte skulle tåla att träffa på, hade jag sett den här mannen på ett dansgolv på samma krog som jag var på så hade han genast fått en glasflaska i huvudet, jag mår dåligt efter att jag sett den här filmen.. Om jag ska ta livet av mig någon gång så kommer jag att titta på den här filmen före för när jag ser den här filmen så inser jag att jag inte vill va en del av den värld som fött fram honom, jag tycker synd om hans föräldrar, deras son måste vara deras livs största misstag/misslyckande hittills... Jag tror att han kommer från övik och håller på Modo!

 

Jag tror att han är ultra homosexugay, vågar du sätta emot?





Ååååh slappna av!

Luleå förlorade i sudden, nåväl en poäng är bättre än ingen poäng även om Luleå tydligen var det bättre laget, tänker lämna det nu då jag bara blir förbannad då jag tänker på det. Sitter och kollar på house, det är iaf det som visas på tv för tillfället, jag sitter mest i mina egna tankar och funderar om man kanske ska krypa ner under täcket och göra en tidig kväll. Vet iofs att om jag lägger mig så kommer mina ögon va mer pigg än vad dom någonsin varit tidigare så där skulle jag ligga och stirra ut i mörkret.. Känns inte roligt. Känner mig ensam just nu och vill ha besök, det här är inte alls nå roligt! Saknar Rebecka, bara att umgås och kolla på en film hade suttit riktigt fint idag men det är sånt lyx jag får klara mig utan ikväll :) Imorgon blir det plugg för hela slanten, ska skriva klart den andra av fyra uppsatser den här veckan så att det blir gjort! Jag hoppas förövrigt att jag inte får ett samtal på fredag av ett dolt nr, jag orkar inte med det!



Jag saknar dig och din robotdans baby! :D





Tack för hjälpen!

Måste säga att ni mina läsare måste va de mest ohjälpsamma jävlarna som finns på denna jord. Ingen hjälpte mig med frågan som jag ställde igår och jag vet att någon där ute visste svaret!! Iaf så skrev jag klart arbetet själv, sen gick jag till Emelie och åt lite mat med henne och Jenny :P Nu sitter jag här, Emelie pluggar massa konstiga ord som jag inte förstår innebörden av och Jenny studerar blommor. Själv ska jag nog ta en cigg och bege mig uppåt sen, ta en dusch och städa lite kanske. Jag behöver dammsuga men jag orkar inte dra fram aset för den låter så mycket :( På lördag smäller det, då blir jag gammal och på onsdag (inte imorgon) kommer jag göra något busigt och chocka lite, tänker dock inte berätta vad det är utan det är sånt som märks :) 50 min kvar till nedsläpp, snälla lulä, 3 poäng!





Nu kastar jag in handduken.

Det står still i mitt huvud just nu och det beror på dessa kinesiska jävla behandlingsmetoder. Detta måste utan tvekan vara den tråkigaste kursen jag någonsin läst, alternativmedicin, fyfan! Har iofs bara 2 frågor kvar på den här skituppsatsen sen är det bara slut-tentan kvar! Jag behöver dessutom hjälp med en sak, jag måste få veta vad "holistisk människosyn" innebär, jag har skrivit ner en jävla massa men jag tror att jag tog ut svängarna lite för mycket så hjälp med det skulle faktiskt betyda en hel del då jag behöver något lite mer konkret än det jag skrivit nu.
Jag har seriöst väldigt ont i mina fingrar nu, det känns som att jag inte kan böja på dom längre, vad kan det bero på måntro? Jag tror att det är studiernas fel, någon som håller med mig? Blä, får ångest när jag blickar ut över min lägenhet, har kläder överallt så det blir en snabb städning + en dusch innan sängen. Om någon orkar så får de väldigt gärna ringa och väcka mig imorgon, jag måste upp senast vid 10. Ni är ganska gulliga ;D
Btw skönaste inställningen står Emelies pappa för, på hennes födelsedag så pratade de med varandra en stund medan jag stod och skalade potatis. Man måste tänka positivt i dessa mörka hockeytider och kanske ska man ta efter Herr tunnbrödbagare. Samtalet gick ungefär såhär:

D: Hörrdu, det går bra för Luleå!
E: Mm, eller hur.
D: Jo, jag brukar läsa tidningen uppochner, då ligger de ju först!

Det är tur att det finns människor som ändå ser positivt på situationen och som kan se tabellen utan att gråta blod, jag är inte en av dessa även om Lubos borde bli president och 8-2 segern sist satt jävligt fint! Modo senare idag, jag hatar Modo, alltid avskytt de jävlarna, vinner Luleå? I sure hope so..





Its hard for me to love myself right now.

Jag känner hur ångesten kommer krypandes så fort jag släcker ner i lägenheten och lägger mig under täcket för att somna in. Jag har 14000 ord oskrivna i uppsats-form den här veckan så jag kan inte skjuta upp det längre.. Vill verkligen vara klar med det på fredag också med tanke på att jag fyller år på lördag och då är det kalas ;D
Var som sagt förbi Jenny idag och drack några koppar kaffe, rökte några cigg, kollade på färjan och pratade om spöken, som vanligt satt man på nålar och varje ljud fick mig att kissa ner mig, Jenny skjutsade även hem mig i hennes nya bil för det är så dåligt med lampor ute och vi bor väl kanske inte i stadens bästa del :P
När jag kom hem så hällde jag upp ett vinglas och tog en cigg sen satte  jag mig med den första av fyra uppsatser, har dock halva kvar av den och jag tror att jag måste skriva det innan jag kan somna, känns inte bra men jag har bara mig själv att skylla då jag är världsetta på att skjuta upp dessa jävla saker.
Får väl se vad som händer imorgon, blir väl antagligen en hel del plugg, sen får jag nog besök, får se vad vi gör :P Jag vill se mirrors men jag vågar inte se den ensam så den kanske passar bra även om det känns som att mannen kommer få mig 643267272 miljoner räddare än om jag skulle se den ensam. Nån som sett den och vet om den är bra?
Nu måste jag röka lite och sen återvänder jag till studierna, någon som är bra på kinesisk läkekonst? Det är var jag ska skriva om iaf och jag har ingen aning om vad det innebär, men som sagt, ordbajs funkar alltid!



Bara den här bilden gör att jag poopar i byxan.. nästan!





Näringsterapeut & Fytoterapi..

Fyfan va tråkigt det är att plugga, har suttit hela dagen och bara fått 2 sidor skrivna, antagligen är jag jävligt trög för jag förstår faktiskt ingenting! Men ordbajs är det bästa som finns och antaligen så blir läraren nöjd över mitt försök iaf ;P Nu har jag iaf lagt ner för idag, skrev klart första frågan och har 3 kvar, dock såg de frågorna relativt lätta ut så de gör jag då jag kommer hem eller möjligen imorgon! Nu ska jag ställa mig i duschen, känns som att jag behöver det och efter det ska jag ge mig ut i det härliga vädret (det regnar :() och bege mig mot Jenny! Hon ska få bjuda på lite kaffe för jag har slut mjölk, hade iofs kunnat dricka mitt kaffe svart men det är så mycket trevligare med sällskap! ;D Har inte tid att sitta här då klockan tickar iväg! Tja!
Btw, är det någon som kan besvara " Hur arbetar en näringsterapeut jämfört med en med örtmedicinsk inriktning? Förklara skillnader och hur man ser på symtom och orsaker samt hur man förklarar kost respektive örternas påverkan och behandling. Exemplifiera gärna." så gör gärna det, jag vet att frågan verkar schjukt enkel men det står inget om de i böckerna och google är inte min bästa vän.





Uppe med tuppen!!

Idag var jag upp tidigt, närmare bestämt redan vid 8. Sotarn skulle hit och dom kom relativt tidigt, var dock inte hemma då dom var hit för då var jag på Ica och handlade lite saker som jag behöver till min frunch som jag ska laga till nu. Blir en kycklinggryta med massa wokgrönsaker, får se hur det smakar då det blir klart men tror att det blir bra :P Efter maten blir det att dra på sig mjukisbrallorna och sen plugga för hela slanten, just nu spelar Sonata Arctica på högsta volym så det kan inte bli bättre. De ringde om ett jobb idag, de har valt ut 5 personer som dom gillade efter deras CV, vettefan hur jag ska ta det för min cv suger med tanke på att jag inte kan skriva en sån, måntro om de blev intresserade för att jag är norrlänning? Vida känt att de gillar norrlänningar här nere ;D Vem kan klandra dom? Vi är one of a kind!
Måste bara säga att jag gillar en låt schjuuuuukt mycket från Unia. Slänger upp den så ni inte går minste om denna underbara låt. Sonata Arctica - Paid in full



Texten på den här låten är så klockren, tror alla känner igen sig i den..





I know we can make it if we take it slow

Det är ganska sjukt hur man kan intala sig själv att det är viktigare att göra saker än det man egentligen måste göra. Jag skulle plugga idag, jag har inte ens öppnat boken än.. Varför? Jo för jag kom på att jag måste städa, sen ska dom komma och sota skorstenen imorgon så varit tvungen att ta bort kryddhyllan och rensa diskbänken osv :P Sen har jag även varit tvungen att äta som inte brukar ta så lång tid, dock gjorde det de idag. Jag har tom städat och gått ut med sopor, jag gör allt tråkigt istället för att sätta mig och plugga som jag faktiskt måste göra!! Nu har jag dock inget mer som jag kan göra, borde iofs duscha men det hänger kläder på tork i duschen så det går inte just nu. Ska slå av tvn också, min blick åker dit istället för till boken, inte bra. Får se vad som sker imorgon, säkert inte så mkt. Plugga som en idiot bör jag göra men det lär inte hända :P Ska bara lyssna på en låt innan jag börjar läsa i boken, lägger upp den så ni också får njuta av den :)



Förjävla skön låt, håller ni inte med mig? :)





Ge mig penkisar!

Hallå där, blev ingen mer sprit för mig igår, orkade inte ens gå ner till Emelie utan la mig istället och lyssnade på Creed och funderade över livet. Vaknade upp efter 8 imorse då jag gick upp och klädde av mig, stängde av musiken osv. Förstår inte vad som hänt med mig, förr kunde jag aldrig somna om det var ljust eller om det lät ngt, nu kan jag ha hur hög musik som helst och ändå dö bort :P Det är nog något med luften att göra ;) Kollar på idol nu som var i fredags, jag är lite småförälskad i Johan (förstår du ironin Slem) Ska röka, äta och sen plugga, ska försöka skriva en av uppsatserna idag så jag har mindre att göra till veckan :) Insåg att jag har en jävla fattiglapp, förstår inte var mina pengar tagit vägen, antagligen så har dom dragit iväg under våra utekvällar.. Nåväl, haft kul och orkar inte deppa över det. Nya pengar kommer alltid huhu <3





Dricka sprit

och hålla käften! Emelie tjatar för tillfället att jag ska komma och dricka sprit, bangar jag? Nej det gör jag så fan inte så nu ska jag springa ner till min kära granne och supa och sen ska jag busa som aldrig förr. Jag skriver imorgon istället för jag är alldeles för onykter just nu ;D tjotjo





Violent pornography

Tänkte lägga upp vad vi förfestar till idag ;D



Lyssna och njut :)





Jag dog nästan nyss!!

Eller att dö var väl lite av en överdrift men Emelie skulle platta mitt hår, som vanligt var jag livrädd då hon har en tendens att bränna mig ibland :P Detta påpekade hon och just i mitten av meningen "Varför är du alltid så jävla rädd då jag ska platta ditt hår?" Så kommer hon med sin kokain-nagel och snittar mig i ögat, tårarna sprutade och jag är jävligt chockad över att inte linsen gick av!! :D Nu ska jag locka håret på Emelie och sen hälla i mig några vitryssar. Ha de gott mina vänner, skriver i natt eller imorgon!!



Sugen på en ryss?





Nykter en kväll..

är att vara nykter en kväll för mycket! Okej, så hemsk är jag kanske inte på flaskan men det har blivit många fester nu på sista tiden :P Har precis varit på bolaget där det blev en vintetra, en sjuttis med sprit och lite bacardi breezers! Ikväll är det alltså fest, får se vart vi hamnar men antagligen så blir det nog trappan som vanligt :) Hoppas bara inte att alla söp så hårt igår att de inte orkar att gå ut ikväll, om så är fallet så får vi väl gå förbi crompan där vi alltid är efterlängtade :P Mannen tror att det beror på att vi dricker så jävla mkt sprit och spenderar en massa pengar och antaligen kan det nog vara så :) Känner mig inte så taggad just nu men jag vet att det kommer, har varit väldigt mycket mindre motiverad att dricka andra gånger och då har det ändå slutat att jag varit skitfull :P Lyssnar dessutom på Sonata just nu och då kan man inte bli annat än taggad, 20 dagar kvar!!!! I painted all your pigeons red, I wish I had stayed home instead - Fantastiska texter, håller ni inte med mig ;D Nu blir det en dusch, får se om kameran får följa med i kväll!
Your screwly Malin





Sham and a lie

Halllllooooo, bakis, trött, öm. De tre orden kan förklara mitt tillstånd just nu, måste fan tagga ner med drickandet! Är fredag idag och det skulle säkert va skit roligt att gå ut men nu har jag druckit i 2 dagar så det får räcka :P Ska ta och göra prov nu sen ska jag se om jag måste skriva en uppsats idag, jag har då tid iaf även om det inte känns så roligt. Lägenheten ser ut som fan, Emelie kom hit i natt och började laga mat, vi tog en trippeldusch (alla duschade tillsammans) det blev blött tamigfan överallt så nu har jag kläder och handdukar upphängt i duschen. Det barkade igår, blev arg som fan där en stund men jag hade mina anledningar.. Skjuts hem mig, funderar på att säga upp lägenheten och flytta, vad tror ni? Börja om i en ny stad, någon som är sugen på att hänga med? :D



Om 3 veckor så hör jag Tony Kakkos ljuva stämma live ;D





Jackasses

Hallå!! Blev lugnt ikväll jag och mannen sitter och dricker lite vin samtidigt som han kollar på new jersey drive och jag tittar på jackass, romatiskt as hell jag vet men det är så jag gillar det ;D Emelie vill att jag kommer ut men jag orkar inte, vill dock inte att hon går ut på krogen ensam så jag hoppas att hon inte gör det heller. Ska sluta blogga nu, orkar verkligen inte skriva ngt mer. Skriver imorgon, älskar er mina vänner! <3





Inne på att fota igen!

Mår fortfarande skit som ni kommer att se på bilderna som jag ska lägga upp om en stund. Har iaf lyckats få i mig lite mat och nu väntar jag på att isen ska bli klar så jag får mig lite Cola med is, då kommer jag va piggast i världen igen! Funderar om jag ska dra ut och festa ikväll även om det kändes jobbigt att börja klunka i sig vin nu, jag vet att de blir bra efter några glas och jag vet att jag skulle ha sjukt roligt om jag gick ut! Vet inte om jag får besök ikväll men jag tror de, helst av allt skulle jag nog ändå gå och lägga mig och sova! Emelie har dessutom pillat på min tatuering idag, vi har slitit bort massa hud som lossnar på den, det är roligt men det gör också att jag blir sjukt öm på tatueringen, måste nog sluta med det :D Bloggar inget mer idag, ni märker väl imorgon om jag super eller softar ikväll! Puss

  

Vad säger mina pigga bakisögon? Skjuts hem mig! :D





Tungt sinne idag..

bakis som ett svin och mår dåligt pga det, mår dåligt av andra anledningar också men det orkar jag inte blogga eller tänka på. Ikväll ska Emelie på tackfest, jag blir alltså själv om jag nu inte drar dit då trappan öppnar vid 22, får se hur jag mår senare :P Borde nog studera egentligen men det får bli senare idag eller imorgon, kommer inte kunna fokusera på ngt just nu. Har varit iväg på affären, köpte typiska bakisgrejjer, cola, chirre och fika :P Blev lite fun light och kaffe också :D Drog förbi systemet och köpte vin, vill ha det hemma om jag känner att jag blir sugen någon kväll :P Nu blir det en dusch och sen ska jag gå ner till Emelie för jag känner att jag inte vill va ensam just nu. Ha de gott!



Tonerna från Robert läker mig idag <3





Jag är så jävla förstörd.

 Emelie avrådde mig att blogga på fyllan då jag har en vana att bli för personlig då, antagligen borde jag ha lyssnat på henne. Just nu sitter jag och äter vanilj yoghurt och havrefras, inte så bra fyllemat men allt var stängt. Ursäkta om det blir många stavfel men såhär full som jag är nu har jag inte varit på mkt längre. Angående rubriken så är jag så jävla fucked up i huvudet så att det finns inte. Trodde att jag kommit över Marcus med tydligen så var inte det fallet, såg en kille som såg ut som honom ikväll, han stötte på en tjej och jag blev vansinnig, ville bara gå fram och slå sönder honom. Jag bryr mig inte egentligen då jag inte vill ha honom (Marcus) eller vill ha något me honom att göra men att jag blev förbannad är väl ett tecken på att jag inte riktigt klarat av att gå vidare. Har dock haft en rolig kväll, varit på trappan, svea skeppet och wasa. Många karlar som ville ligga, det var tamigfan den värsta köttmarknaden jag varit med om! men jag orkar inte dra hem någon för att enbart ligga, jag har Mr H till det! Mannen svek idag också då jag behövde någon som mest, tydligen skulle han komma imorgon istället men jag hoppas att han inte hör av sig alls. Slänger upp några bilder från kvällen. Jag behöver verkligen någon ikväll men då man behöver någon som mest så sviker alla, jag känner mig bortglömd och jag saknar min vapendragare Micka men snart får jag njuta av ditt umgänge igen! Kudden kommer bli blöt ikväll om jag inte sover hos Emelie vilket jag lär göra! Jag älskar fortfarande Andreas även om han är den jag vill glömma mest av allt.. Magiskt men fruktansvärt tragiskt. Hej då. Vi Piteåbor är förövrigt bäst i världen på spelet Rita och Gissa, vi knäckte!!!


  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Måste förövrigt berätta om den skönaste presenten som Emelie fick idag, inte för att den når upp till den klass som min present är men ändå. Hon fick 5 presenter som gick i 5 steg.
1; Studentlivet - Pasta och nudlar
2, Under tentan - Druvsocker, kaffe och en kaffe kopp
3, Efter tentan - En norrlands guld + ölglad
4; 5-i.3-ragget; Tuggummi + kondomer
5; kom inte ihåg vad det var men det var en spargris med 10 kr i.
Hur fan hittar man på såna saker, en sak är säker och det är iaf att jag har alldeles för dålig fantasi för sånt här + att jag dessutom är för dålig på att hålla tyst om saker som jag ska ge bort :P

Fick veta idag att jag får en sonata arctica thirra av bruschan i födelsedagspresent, det passar bra till spelningen jag ska på. Nu blir det att sova, god natt :)





En palt gör ingen norrlänning,

men vi är norrlänningar och vi kokar palt! Har inte alls hänt mycket sen senast jag skrev, vi kokar palt men det är också allt. Iofs så är det i en bedrift för sig då det är svårare än vad det kan verka. Den står på spisen nu iaf och om ungefär 45 min är det dags att äta! Lägger upp bilder från vårat paltkok, är generös med bilder idag känner jag! Emelie fick ett födelsedagskort idag på posten, det var två grisar på framsidan.. stod med bläck "mina flickor?".. Emelies mamma menar alltså med detta att vi är grisar?! Tack Maria, vänta du bara!!

  
  
  

  
  

Som sagt, gulliga tjejer som kokar palt! Vad säger ni om rivjärnet? ;D Ur högtalarna spelas Euskefeurat & Piteå Visklubb, känns som att vi längtar hem idag :)





Emelie 14 år!!!

Idag fyller Emelie 22 åååååår, detta måste firas och därför ringde hon och väckte mig kl 8 för att hon var sugen på kaffe och tårta! Ingen idealisk frukost men gott som fan var det! :D Efter tårtan blev det mys i sängen som vanligt, jag och Emelie är världsbäst på att skeda och spenderar många timmar i den ställningen när vi umgås ;) Har inte tid att blogga för vi ska börja koka palt nu men tänkte lägga upp lite bilder från morgonen, enjoy! :) Psst, Emelie har dessutom fått  blombud, det vill jag också ha då jag fyller år, om 10 dagar! :D

  
  
  
  
  
  
  
 

Ganska gulliga tjejer, nu blir det som sagt paltkok! Lägger upp mer bilder senare idag! Pitepuss!! Btw, lägg märke till frosten på gräset, det börjar bli vinter :(





Paltbak, marängtårta och slingat hår!

Idag har varit en mycket, mycket seg dag. Har inte alls fått något gjort förrutom att jag slängt in några breda bruna slingor i Emelies annars så blonda hår, hon står i duschen för tillfället så det blir spännande då hon kommer ut och fönar håret men jag tror nog att det blir mycket bra! Vi knatade iväg till HC och köpte lite saker som vi behövde, Emelie fyller som bekant år om ungefär 45 mins och det ska vi fira med att koka palt imorgon! En marängtårta ska damen också göra med daim på vilket kommer sitta fint till frukost imorgon ;D Blir nog en öl eller tio imorgon också, fyller man 22 år så ska det firas och även om vi tänkt ha en fest tillsammans på min födelsedag (18 oktober)  så måste man ändå fira lite just på bemärkelsedagen också! Tänkte inte skriva så många rader då jag är mega trött och inte alls känner mig taggad för att blogga. Kollar lite resor till Huskvarna den 31 okt, någon mer än vi som ska till Sonata? Isf vad sägs om att hooka upp på en krog och dricka lite öl innan ;)? Just nu är det just Sonata som spelas ur högtalarna, skräll?




Fantastisk musik!





Det uttalas schööönt!

Återigen dags för ett blogginlägg, efter mina och Emelies otroligt fina bilder igår så fick jag besök. Vi såg halva Lucky number Slevin, älskar den filmen men mannen hade aldrig sett den :P Han valde att se slutet och därför fick jag också sitta och förklara allt som hände. Efter det så käkade vi (han) popcorn och såg på Det!, äckliga jävla filmjävel! Alltså clowner är äckliga, jag förstår att så många personer är rädda för dom för han är helvetes äcklig! Pennywise den dansande jävla clownen, på tal om pennywise så var det längesen jag lyssnade på den gruppen, dags att göra det känns det som! Efter filmen la vi oss, låg dock och kollade på youtube till kl 7 på morgonen, kollade en hel del gånger på Pontiak då jag skrattar ihjäl mig då mannen är klockren på att härma honom :D Mest mys att sova med någon, speciellt då jag var lite rädd eftersom att jag fått för mig att det spökar i min lägenhet, givetvis spökar det inte här men igår small det något i köket när vi låg i sängen och jag blev fan skiträdd! Hade ställt klockan på 12, dvs inte så många timmars sömn även om vi inte klev upp förrän strax före 13. Nu ska jag renbädda, käka frukost och sen gå ut på en promenad, grymt fint väder så jag vägrar sitta inne idag! :D Haha måste även tillägga att vi sovit till introt till twin peaks hela natten, skönaste låten ever att somna till!!




Angående rubriken så har jag den eftersom jag i vanlig ordning har blivit skrattad åt då jag pratar. Mannen tycker att det är hysteriskt roligt att jag säger vars, schöönt, törschtig, kåååut etc





En vanlig måndag på Bäckgatan!

Tjänna fan! Nu har Slem gått hem, bjöd på middag och lite kaffe så hon fick en paus från den jobbiga hemtentan som hon sitter och försöker skriva! Middagen var uppskattad för jag är ju en liten kock då jag väl orkar lägga manken till ;D Har busat idag, vad jag gjort kommer jag dessvärre inte avslöja utan det kommer att märkas några dagar efter min födelsedag! Jag fotade Emelie för jag ville visa er läsare vilken syn som alltid möter mig då Emelie ligger i min säng, det spårade som fan och vi började fota som idioter. Jag tänker lägga upp några bilder efter att jag skrivit klart :P Jag och Emelie behöver inte så mycket för att roa oss, en säng, en idomintub och en kamera är allt vi behöver och vi har legat och skrattat ihjäl oss i en timme nu. Alla tjejer lägger ju alltid upp bilder då de är sminkade som fan med värsta frisyren och klagar på att dom ser förjävliga ut och påstår att de ser ut så då de nyss vaknat och stigit upp, jag och Emelie är inte såna tjejer. Vi bjuder på oss själva och kan erkänna att ibland har man dåliga dagar ser ut som ett efterblivet mongobarn. Med det sagt så lägger jag upp lite bilder, varsågod mina vänner! Skratta med oss, inte åt oss.. Snälla! :D

  
  
  
  

Det känns som att jag kommer skriva hysteriskt mkt och ofta nu bara för att det här inlägget ska komma på den andra sidan så att inte alla som går in på min sida ser dom. Nåväl, vi är ganska gulliga och Slemelie är världsbäst!





Ååååååh sooopa!

Hej mina kära vänner, blev slött på bloggkanten igår då jag i princip låg i sängen med Emelie hela dagen, hann med att tvätta också för söndag är tvättdag och det finns inget undantag! Emelie somnade så sött i min säng igårkväll, hade planer på att fota då hon var ganska gullig men valde att duscha istället, då jag kom ut från duschen så vaknade hon och gick ner och la sig så bilder får ni klara er utan!
Tatueringen läker på fint, har slutat göra ont men kliar desto mer, varför är det så att man glömmer bort den plågsamma klådan mellan gångerna!? Jag vill klia sönder tatueringen så alla skorpor flyger bort och blodet sprutar! Värst är det på skorna också, de små söta röda healsen! Jag antar att de vill plåga mig för satan va ont de gjorde att göra skorna, det var en av de sista sakerna hon gjorde på den sittningen och jag var öm, och så långt ner på benet gör ONT! Nu gör de inte ont längre som sagt, nu känns det bara som att jag vill skrubba bort dom med ett rivjärn!
Har absolut inga planer idag, kanske ska ta mig iväg till HC och handla lite, kanske springa förbi systemet :) Plugga skulle också vara en fördel men det kanske jag skjuter upp till imorgon, egentligen har jag nog inget att göra den här veckan men tänkte att jag skulle göra lite i förväg så att jag får ledigt sen :) Nu ska jag se lite greys anatomy och förälska mig i Mc Steamy!






Nej, söderut!

Kåt ellååååår?! Jaaaa dååååe! Gårdagen blev dimmig, jätte dimmig. Jag och Emelie började dricka 6:or redan vid 16-tiden och vi slutade inte förrän 12 timmar senare utan minne och utan kläder! Vi grundade med en bra middag, bruta med lingonsylt och dryck till det blev en grogg med citronsprit och sourz red berrys, mums ;D Åkte efter några drinkar till Rebecka där vi drack nån Corona och lyssnade på tunggung, Rebecka var inte nöjd men det är sånt man får ta då man umgås med mig och Emelie. Disturbed, Sonata Arctica, Killswitch, SOAD och In flames är musik som alltid spelas då vi är i närheten! Forza tunggung! Blev födelsedagsfest sedan på DK, det var en bra blandning med folk, det fanns zombies, födelsedagsbarn och två cpskadade norrlänningar! Drog relativt snabbt ut på trappan då vi inte orkade med kön och var rejält törschtiga! Vårt trapphäng är ganska dimmigt och blött, slösade mycket peeengar men fick ju trots allt showa för Emelie i en peruk med ett krull ala Magnus Uggla! Emelie dog och jag skämdes, men kul hade vi! Vi avslutade vårt trapphäng med varsin 6:a shot, onödigt då vi redan var rejält onyktra! Tror att Emelie led mest av det då det blev hon som fick trycka sina fingrar i min hals så att jag skulle nyktra till :P Varför hon inte gjorde det på sig själv också kan man ju undra, men det får hon lida för idag! Blev mys då jag kom hem då mannen väntade på mig, somnade vid 8 imorse och vid 12 ringde Emelie för då hade hon blivit av med sitt bootycall och ville komma upp och skeda, 3 timmar senare låg vi fortfarande i sängen  och skedade då plötsligt Curly Sue kom, kändes som att det var dags att tag i livet då eftersom det kändes helt plötsligt alldeles för patetiskt och tragiskt att ligga så. Därför bloggar jag nu, men ska gå och trycka lite bakispizza och sen blir det att återvända till skedställningen ;D

 

Ganska pigga gulliga tjejer idag ;D





Creed <3

Idag förfestar vi med den här musiken i bakgrunden.



Fy satan va bra Creed är!!





Hä gå ju schnörrowasst!

Jag gillar det ordet, schnörrowasst alltså! Lägg inte märkte till stavningen så mycket då vi är väldigt osäkra på den :D Idag har jag inte gjort mycket, duschat, haft ont och rökt lite. Nu sitter jag hos Emelie, kan gå på benet hur bra som helst så ikväll blir det fest trots allt! Kan inte bara överge Emelie då hon känner sig halv utan mig, som vi säger till alla, tar du en så får du den andra på köpet, vi kanske ska va glada att alla verkar acceptera det! Annars hade vi nog varit galet ensamma raring :D Tatueringen var det ja, ska dock smörja och plasta in den och sen köra på jeans över det, känns som att det kommer få några smällar ikväll och jag vill inte att den ska bli smutsig på krogen :P Vi ska på födelsedagsfest idag, Christian och Magnus fyller båda år imorgon men vi firar dom idag, sjukt många som fyller år i oktober men det är ju just den månaden som världens bästa människor är födda! Dvs JAG! & Slemelie!
HAHAHAHAHAHA måste berätta om min syn just nu, hade jag fått ta bild så hade jag det. Emelie kom fram med leggings uppdragna till brösten, en bh och lila shampoo i halva håret, samtidigt så står hon och sminkar av sig så hon ser ut som en panda runt ögonen, INTE så gullig men skönt att hon bjuder på sig själv ;D
Nu ska jag ta mig en röjk och sen ska jag kolla i Emelies kyl, har bestämt att hon bjuder på middag idag. Känns som att det kommer bli dåligt med mat, som vanligt kommer vi nog ersätta middagen med sprit iställt, dvs precis som det ska va! Någon där ute som har tips på hur man blir av med en snorig näsa på några timmar? Tack isf!





Norrköpings stolthet!

Mr Pontiak! Mannen, myten, legenden! Det är när man ser sånt här som man fylls av värme och man kan stolt berätta att man bor i samma stad som denna herre!!



80-talet, vart tog du vägen?! 80-talet, allt sprang bara förbi! 80-TALET!!!!





Höstens förkylning har anlänt!

Det känns som jag har två majskolvar uppstoppade i näsan för jag kan inte andas, inte kan jag snyta mig heller då allt sitter fast som värsta cementen. Hittade mitt menthol nässpray och missbrukade det en stund men inte heller de hjälper :( Pappa ringde precis, han tycker att tatueringen är för stor och att jag inte ska skaffa fler nu, jag tycker att han ska skaffa en och när jag säger det så kontrar han med att han inte behöver tatuering, hårfärg och dylikt för till skillnad från mig så är han född som en naturlig skönhet. Tatueringen gör förfarande ONT, hade behöva iväg på affären men det längsta jag kan gå är typ mellan köket och vardagsrummet, sen börjar de strama och dunka och fitta sig. Men hon är ganska gullig så det kan jag stå ut med ;)
Emelie dissar mig, hon tryckte bort mig då jag ringde och inget sms har jag heller fått, känner mig ensam :( Varsedu?! :D Nej nu blir det plugg för hela slanten medan tatueringen torkar, ska skriva 2 prov som kommer gå relativt snabbt sen ska jag smörja skiten igen :( Skjuts hem mig!



Skön låt med Lasse, känner ni igen era barndomshjältar ^^





Det gör ont :(

Har sovit typ sen jag kom hem till för ungefär en timme sen, behövde sömnen då det inte blev så många timmar i natt men det var också skönt att sova för jag är så jävla öm och svullen på tatueringen. Har preppat med alvedon nu och då brukar det avta lite :) Har tvättat av den också med kallt vatten vilket var typ det skönaste jag varit med om på mycket länge. Ska låta den självtorka nu och sen smörja in den igen, gruvar mig dock då det gör ont även då jag inte tar i den :D Man tror att det inte kan bli värre då man sitter i stolen och gaddar sig men det kan det och nu vill jag verkligen bara att den ska vara läkt! Blir nog ingen fest för mig i helgen, för jag går inte ut om jag har såhär ont. Men man ska inte gnälla som en liten kärring, jag är så jävla nöjd med damen i fråga att jag hade gjort om den vilken dag som helst! Det jobbigaste är dock då man ska sova, eftersom det är färg och blod kvar´+ salva så kladdas det på sängkläderna om det tar i vaden och min tatuering är så stor att den går ut lite på både baksidan av vaden och ut på smalbenet, hur jag än ligger så tar tatueringen i täcket :/ Blir tv nu och sen ska jag försöka fortsätta sova, ha de gott!





Ny medlem i tatueringsfamiljen!

Hallå! Nu har jag kommit hem från tatueraren och tagit bort plasten och smort in skiten. 3 timmar är plågsamt länge speciellt på vaden. Tydligen så är det ett rätt känsligt område, armarna och ryggen känns tydligen minst och det kan jag hålla med om. Tatuera armen och ryggen är rena barnleken om man jämnför med den smärta som jag gått genom idag. Jag är dock en kämpe och hon tyckte att jag var duktig ^^ Cred till mig, kom också på mig själv att jag måste va grymt annorlunda jämnfört med andra för då det gjorde som ondast så brast jag i skratt, vem fan skrattar då det gör ont?! Har iaf 3 timmar kvar på tatueringen och de blir den 29e oktober, längtar till den är klar även om vi hann med grymt mycket idag! Enda som är kvar nu är pinuppans hud, ögonfärgen och de vita detaljerna för att få klänningen, skorna och noterna att sticka ut mer. Ska också skugga notremsan för det pallade jag inte med idag :P Bjuder på två bilder på min tjej, är grymt nöjd med den redan nu så det blir spännande att se hur den blir då den är klar :D Vi gjorde inte heller om den något som jag hade tänkt eftersom då hon berättade hur färgerna, skuggningarna och allt skulle va så blev jag frälst.








Inte bra!

Om ungefär 6 timmar ska jag tatuera mig och jag är full som ett svin, inte bra! Men tillfredsställd är jag och då ska man väl va nöjd även om mannen skulle döda mig för 1000 spänn :D Läggar upp en bild på min pinuppa även om det kommer bli en hel del ändringar imorgon. Mindre maskulina armar, nätstrumpor och hotpants kommer det bli istället och en jävla massa snygga färger, kommer bli nice som fan. Nu ska vi sova i 3 timmar så att jag pallar imorgon :D Ska tatueras mellan 11 och 14 så tänk på mig mina vänner, jag kommer att plågas. Jag älskar er!







Vi ska ligga med varandra!

Haha jag sov hos Emelie i natt för det var alldeles för långt att gå hem (bor i lägenheten ovanför om ni inte visste det). Så idag hade vi en gullig frukost tillsammans som jag tänkte lägga upp bilder från i slutet av detta inlägg, varför jag bloggar nu vet jag inte då jag egentligen borde sätta mig och studera lite men det får bli efter jag har skrivit klart detta. Har inte hunnit göra så mycket idag, pluggade lite då jag vaknade men åkte rätt snabbt in till stan och gick på House of pain för jag ville kolla på min tatuering som jag ska göra imorgon. Klara hade dock inte med sig den idag så hon skulle maila den senare då hon kom hem, blir spännande och jag lägger upp bilden här senare då jag fått den :) Efter HoP blev det en sväng förbi trappan där vi drack en kaffe, Emelie ska ha utbildning nu och sen börjar hon jobba så hon kommer inte hem förrän vid halv 12 ikväll. Idag har jag alltså tid att plugga och har jag inte skickat in uppsatsen till min lärare innan den här dagen är slut så lovar jag er att raka bort mina ögonbryn! Oh satan vilken press jag fick på mig, fast det är bra antar jag eftersom jag (alla?) jobbar lite bättre under press :D Fick även höra av Klara att sittningen blir tre timmar imorgon, ajaj tatuera sig i 3 timmar känns som en lång tid då jag bara har suttit en timme som mest, men ska man bli fin får man lida pin eller vafan man säger! Tur är iaf att jag har Emelie med mig, tiden går alltid snabbare då jag har Emelie med mig, undra varför?! Happhapp, dags att avrunda och börja skriva om folkhälsokunskap istället, mån tro om jag får ett besök ikväll? :P Lägger in 3 bilder på min kära vän, två är från våran romantiska frukost ihop och en är från igår då hon drack en öl som en paraplydrink ;D

   

I love you <3





RSS 2.0