<3

Idag märkte jag fördelen med att ha en blogg. Jag bestämde mig för att kolla tillbaka ett år för att se vad jag sysslade med då. Eftersom jag då var en flitig bloggare så kunde jag kolla på datumet vad jag gjorde.
En hel del har ändrats sen dess. Jag var brunhårig, bodde i hageby och hade en av mina bästa vänner som granne. Jag pluggade, hatade kullersten, funderade över metalfestivaler och lyssnade på disturbed. Jag krattade löv hos Jenny och Jonatan och kollade även roliga klipp med japaner, festade också alldeles för mycket tillsammans med mannen.
Imorgon är det dessutom precis ett år sedan Emelie tatuerade sig! Med andra ord är det ÖVER ett år sedan jag tatuerade mig, dags för en ny? Tror det!
Vad har ändrats sen förra året då?
Jag är blond, jag träffar knappt min bästa vän längre efter att vi båda flyttat från hageby. Även om hageby sög så saknar jag den tiden, jag och Emelie hade så satans roligt där ute i ghettot!
Jag har slutat plugga och sliter istället i stort sett varje dag på 2 olika jobb, jag hatar fortfarande kullersten och har släppt det där om festivaler. Nu ser jag fram emot rammstein och en resa utomlands!
Jag träffar fortfarande mannen men sist vi drack var någon gång i somras, bekväma jävlar har vi blivit. Vi träffas i stort sett dagligen (grannar) men då ligger vi in the spoonposition eller någon annan slö/härlig/mysig ställning och kollar på kvalité-serier som OZ, simpsons, family guy, sopranos osv. En och annan maffiafilm betar vi också av.
Jenny och Jonatan har flyttat norrut och jag bor med en pitetjej vid namn Victoria Pettson!



Jag saknar att laga palt med er i mitt alldeles för lilla kök på bäckgatan!






Dagens outfit!


Ursäkta posen men jag är ingen modell. Kör som sagt på mjukiskläder idag och ögonfransar ala Dessie!






Planer för idag!

Vickan ligger fortfarande och sover. Jag förstår inte hur en människa kan sova så otroligt länge, blir chockad varje gång.
Planerna för idag är iaf att ta sig iväg till finspång och hälsa på Rebster. Vi får se om vi hinner med det eftersom att Vickan ska på någon musikal ikväll med hennes jobbarkompisar. Det börjar kl 19 och Rebster slutar skolan kl 15 och om jag känner Vickan rätt så behöver hon 15 år för att göra sig färdig.
Hur som helst så får jag alltså barnledigt ikväll, så jag kommer vara ensam hemma. Meeen de är ingen fara för jag ska få besök, vi ska ligga sked och mysa sönder. Jag känner att jag behöver det idag.
Annars händer det inte så mycket i mitt liv, jag jobbar och tråkar. Tror aldrig att en höst varit såhär tråkig någonsin. Hoppas därför att vi kan åka till Jenny och hälsa på i slutet av den här månaden, hade vart riktigt roligt.
Jag behöver lite kärlek och uppmuntran av min kära vännina.







Vem vare som kasta?






Kärlek.

Okej, jag måste bara berätta. Jag är förälskad!
Så pass förälskad att jag sitter på youtube och kollar klipp om och om igen.
Jag måste sluta träffa min man och ägna mitt liv åt att få denna. Vem är han då? Jo, han är en halvmesig gitarrist som spelar i ett dansband. Han heter Peter Svensson och spelar i date! Honom skulle jag kunna dö för! ;D



Det här är den senaste bilden på mig och mitt hjärta. Visst ser vi lyckliga ut?
PS, måste bara förklara en sak. Jag hatar fortfarande dansband och lyssnar på min rock och metal. Jag har börjat förvandligen av dansbands-peter till growling-pete! DS






Griseknoen?

Sådär, tänkte ta och uppdatera lite då jag känner att det kan ha varit ett tag sedan jag skrev i den här bloggen som tusentals människor slaviskt följer varje dag.
Vad händer i Norpan då? Mjaaae, löven har ramlat från träden, de regnar i stort sett varje dag. Jag jobbar, har börjat på ett nytt jobb där jag misstrivs hur mycket som helst. Jag saknar höjden men förhoppningsvis får jag snart börja om där eftersom jag nu har skrivit in mig i vikariebanken. Så snabbt dom har antagit mig så får Höjden börja ringa mig igen, läääängtar!
Just nu ligger jag iaf hemma, är sjuk på något sätt. Men eftersom jag inte får träffa en läkare förrän jag legat såhär i 3 dagar så tänkte jag att jag lika gärna kan vänta till imorgon och gå till vårdcentralen.
Jag vet dock inte riktigt vad som är fel på mig, är de svininfluensan, vanliga influensan, halsfluss + förkylning? Jadu, kan vara många saker och jag bryr mig egentligen inte om vad det kan vara. Bara jag blir frisk snart för nu börjar jag bli redigt less på att ligga här i sängen. Tur att H inte är så rädd för mina baciller och har hållt mig sällskap såhär under mina sjukdomsdagar. Tur är också att han inte skräms när han ser mitt sjuka jag ;) Så där jättesöt är man ju inte för tillfället!
Kollar på dansbandskampen just nu men tänkte slå igång en film. Har blivit måååånga filmer de senaste dagarna. Måste tipsa om Righteous Kill med Al Pacino och Robert De Niro, en av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. Men jag älskar ju Al Pacino så det kanske har med de att göra?
Nu blir det iaf en Quentin-rulle, närmare bestämt Jackie Brown. Ha de gott mina kära och hoppas att ni klarar denna förbannades höst utan att bli sjuka som jag. Igår var jag farligt nära att dränka mig själv i badkaret.



Dör lite varje gång jag hör den här låten också <3






RSS 2.0