Bra Malin..

Tänkte sova en stund innan jag skulle iväg och jobbade. Gick och la mig vid 16 och hade ställt kl på 19. Kl 18 låg jag fortfarande och vände på mig, brännan ´gör ordentligt ont och jag kunde fan inte somna. Men där nänstans mellan 18 och 19 så somnade jag ändå,  och tydligen har jag stängt av väckarklockan i sömnen. Vaknade nu, 20 min innan jag börjar jobba. Bra gjort. Fortfarande, jag ska tatuera mig snart ;D Nu åker jag, tjo





Ny tatuering!!!!

Galet va glad jag blev precis, Micka ringde för hon var i stan. Hade tidigare berättat om att jag var sugen på att tatuera mig, vad, var osv. Fixarsmurfen Micka skrev ut bilden jag skickade och drog förbi Aeon i Luleå. Där fick jag tid kl 18 den 26/8 hos lärlingen som tydligen är riktigt duktig. Lär lägga upp en bild då jag gjort den, eller dagen efter kanske då jag kommer hem :) Blir att sova hos Micka i Luleå då den kvällen för att sedan åka med flyget hem kl 17 sen 27:e. Ingen idé att ni frågar vad eller var jag ska göra den. Det är en hemlighet och jag gör den för min skull! Bara några få av mina vänner som vet ;D





I know what you did in the bastu!

Postat av: Kjell-Börje från bastun!

Grymt bra film, man får lite flashbacks :)

2008-07-31 @ 11:56:28

Du är så galet skön så det finns inte! Ingen kommer förstå det här förrutom de som vet vad som utspelade sig i bastun. Jag vet, han vet.. Micka, vet du? Jag tror de ;D Finns en risk att någon fler i min umgängeskrets vet, speciellt efter förfesten jag hade förra helgen. Kan det ha varit någon frispråkig som berättade för mina vänner samt att min pappa fick nys om det. Micka? Känner du dig träffad? ;D Kan väl va så att jag själv berättade lite om min upplevelse i bilen hem då Martin skjutsade oss? Nåväl, jag kan ta att bli mobbad för de. Man ska inte ångra de man gjort eller folk man varit med, men det gör fan jag den här gången ;D






Potatisbullar!

Fyfan, brorsan står och styr lunch åt sig själv. På menyn står potatisbullar.. Usch! Det tar mig tillbaka till högstadiets glansdagar då man trodde att man var störst och bäst i hela världen och att livet alltid skulle se ut så. Tack och lov växte man upp och insåg ett och annat, va tragiskt att leva i den värld man levde i under högstadiet. Hur som helst, potatisbullar är bland de äckligaste sakerna som finns, nu blir det att sola med madre.



Kommer du ihåg känslan man fick då det stod potatisbullar på skolmatslistan? Det gör jag :|





Tipsa mig om film!

Såg precis att jag jobbar med Marie ikväll, bra det för då har jag någon att röka med :) Dock så dog en sist vi jobbade tillsammans så jag hoppas som fan att det inte händer i natt också. Döda människor skrämmer mig inte, däremot tycker jag att de är grymt svårt att veta hur man ska bete sig, och vad man ska säga till dess anhöriga. Antar att de är sånt man lär sig med tiden. Nu blir det en dusch, sen ska jag smorsla med solskydd på ryggen och sen blir det att pressa en stund. Lite brunare kanske jag hinner bli! Trött är jag också, förstår inte vad det är med mig. Jag sover och sover men jag blir aldrig nå piggare, kanske en förkylning påväg. Innan duschen ska jag dock sänka en loka och röka en äcklig prince, jag hatar då affärerna har slut på marlboro! Hoppas Marie tar med sig någon bra skräckfilm ikväll som vi kan se och att natten är lugn, jag behöver en sån natt känner jag. Skriver nog sen, tjo!
Vet någon av en bra film? Längesen jag såg någon som var bra och jag vill verkligen sen en film nu som är sådär klockren att man inte kan säga annat än att den är briljant. Tips?





Jag skulle blogga från mobilen

men det gick åt helvete. Så nu har jag klivit upp, sprayat mina ben med brunutansol. Är det bara jag eller är det jävlat omöjligt att få färg på benen? Kollade in min rygg i spegeln och bestämde mig just då för att jag inte ska sola idag! Värre bränna har jag fan aldrig sett, tur som fan att den inte gör sådär galet ont iaf :) Ska in till stan sen och luncha med Jenny, jag hoppas på en sallad men det märks väl vad hon är sugen på!
Jag tänkte faktiskt lägga upp en bild, där är jag osminkad, nyvaken och sönderbränd. Haha enjoy! Lägg också märke till min snygga bikinirand, jag är inte längre någon albyl! Nu väntar jag bara på att den röda nyansen ska lägga sig en aning ;D






Taktikvila

är den bästa vilan, igår skulle jag ta en sån. Somnade vid 18, skulle ut på en promenix med Rebecka och Emma efter kl 21. Rebecka ringde, jag vaknade inte. Min taktikvila varade alltså alldeles för länge och jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Jag är satans bränd också, får väl se hur länge de sitter i. Dock verkar de bli fint väder idag också så får väl se om man ska sola lite. ;D Jobbar i natt, nu börjar helvetes perioden. Jobbar nu tre nätter, ledig en, sen jobbar jag tre, ledig en, sen jobbar jag tre till.  För övrigt stora Nolia nu, aldrig varit på de men har fått en biljett av jobbet, måste väl kanske dit men är ju inte ledig så speciellt mycket. Bokade för övrigt flygbiljetterna igår, 27:e kl 17 går mitt flyg hem. Jag längtar som ett apmongo. Har ont som fan i min tumme också, vet inte vad jag gjort :( Har bestämt min nästa tatuering också, de är mitt sätt att få avslut. Vill göra den NU! 





Strandmys med familjen :)

Var som sagt på stranden idag, varmt nå så jävulskt! Bränt mig har jag också gjort vilket svider fint just nu. Blev inte så många timmar, var där mellan 11-14 och det räckte mer än väl för mig. Tror jag fick solsting för efteråt kändes det som att jag var på fyllan :) Imorn ska jag och Micka iaf iväg på havsbadet och pressa lite mer, kanske drar på mig lite solskydd då ;D Det var en fin dag iaf, Lina och Oskar kan ju båda charma en hel värld. Oskar var galen och Lina var bossig, som vanligt ska hon bestämma och hålla koll på saker :D Blev inte så många bilder då jag fick slut batterier på kameran nästan direkt. Men jag lägger upp några av de jag hann ta iaf :) Eftersom att Lina är en jävla linslus och Oskar spenderade mest tid i vattnet så har jag mest bilder på Lina. Sötaste idag var ändå då hon greppade tag i två leksaks-spadar och la sig på sin krokodil, sen skulle hon ro sig fram :) Eller när hon skulle ge alla luft med hjälp av pumpen och självklart då hon lekte med söt Adam!

   
  
   
  
 





Absolute barn favoriter

har jag precis laddat ner och lagt in på mobilen. Vad gör man inte för sina stjärnor. Lina ville att jag skulle fylla mobilen med barnlåtar, Caramia och Nordman.. Inget som jag skulle lyssna på annars, absolut inte på Måzze iaf ;D Men nu är mobilen laddad, ska packa ner högtalaren också så Lina inte blir arg och skäller på mig.
Nu bär det av iaf, har ni vägarna förbi Hemlunda så kom förbi och hälsa :D Puss <3





Barnhemmet, El Orfanato eller vad fan man ska kalla den.

Skitjävlaskit film! Alla som sagt till mig att den är bra borde få ett skott i pannan! Låt höra var den var så äcklig? Förrutom då den gamla tanten blev överkörd och hennes ansikte såg förjävligt ut, för de var de enda äckliga jag såg iaf? En film som handlar om att en tjej flyttar in med sin kille och deras adoptivbarn till barnhemmet där tjejen var uppvuxen. Hon ska starta ett nytt barnhem för barn med speciella behov men på typ "träffen" med barnen så stänger hon in sitt barn utan att hon vet om det, där ruttnar barnet och dör. Sen hittar hon han och tar själv en överdos av piller så hon dör. Sen vaknar hon upp med alla barnen som hon tidigare bott med eftersom dom blev mördade när dom bodde där. Hennes "son" är också där, sen slutar den?!
Sökte efter min kjol som jag tänkte ha på mig idag till stranden men den är för stor :( Då jag går så tappar jag den och det är inte okej! Jag har inga kläder med mig som passar på en strand, so what to do? Jag hittar säkert något! :)
Nu tänkte jag se poltergeist och vänta på att mamma ska vakna. Sen ska jag umgås med henne och packa picknick-korgen, sen blir det strandmys hela dagen ;D
Har inte bestämt mig än om jag ska åka utomlands i år eller inte, de är ju rutin att åka till alanya minst en gång varje år och det är INTE för någon "pojkvän" som jag har där som resterande av Sveriges flickor. Jag har sett alldeles för många tjejer bli lurade av dessa, det tragiska är dock att de aldrig lär sig, de sväljer deras lögner om och om igen och sedan då de är i Sverige ringer dessa killar och ber om pengar, vad gör tjejerna? Skickar pengar givetvis. Det är rätt tragiskt faktiskt, men det är inte upp till mig att lägga mig i deras liv. Dock lite tråkigt att det gått så långt att människorna som bor där ser på svenskar som lösäckliga, lättlurade horor. Sad but true!
Det är tråkigt att skandinaviska tjejer aldrig verkar inse att man inte ska lita på killar som jobbar på semesterorterna, det är äckligt va många de knullar med varje säsong. Ska inte låta som värsta moraltanten, kan förstå att tjejer faller för dessa, de vet precis vad som ska sägas för att charma en tjej. Usch, jag vill inte tänka på turkar, de äcklar mig! Alanya or not, jag älskar dig Malin och saknar dig mest av allt! 





When I wake up in the mornin' love, and the sunlight hurts my eyes.

God morgon! Va segt att vakna nu när man är ledig? I vanliga fall brukar jag sitta på jobbet nu med en kopp kaffe och en cigg i solljuset. Hann aldrig se klart filmen igår, blev för trött men fan va äcklig! Har hoppat till ordentligt en gång iaf och jag brukar inte göra de när jag ser skräckfilmer. Hoppas bara inte att den spårar som alla andra filmer, då ger jag upp skräckfilmerna. Ska dock se poltergeist, aldrig sett den men den är ju från -82 så den lär va värdelös!
Stranden om några timmar, blir hemlunda :) Då ska jag busa med mina sockerungar och göra sandslott, Lina frågade btw efter dig igår Emelie "Vars är sockerbagaren?". Måste boka flyg också hem, har inte gjort de än men ska boka de som går kl 17, tåget från arlanda gick vid 20 tror jag och det var framme vid 22:30. Nu ska jag iaf se klart filmen, skriver kanske mer sen :) Lär bjuda på några bilder också från stranden, tjo.





Jen & Berrys ?

El Orfanato har jag tänkt se ikväll, blev sjukt trött helt plötsligt, antar att jag sovit för lite men det blir väl så när man jobbar natt och måste vända på dygnet hela tiden. Tror den är spansk? men jag vet inte, har engelska subs till så då går det bra. Brukar dock inte gilla filmer på andra språk som själv inte förstår men man måste ändå ge dom en chans, Irreversible är en av de bästa filmerna jag sett och den är det fransk tal i. Hoppas bara att jag kan sova sen då.
Angående rubriken så köpte jag världens godaste glass idag, många vet att Ben & Jerrys är världens godaste glass, jag tycker dock att de flesta smaker har alldeles för mycket choklad i sig. Jag är inget direkt fan av choklad i någon form, men idag såg jag en ny smak som jag köpte och smakade. Jag lovar att glassen knullade mig i munnen, synd bara att den är så jävla mastig så man blir less efter 4-5 tuggor. Nu blir det sängen iaf!






Hemma igen!

Nu har jag hunnit vara hos syster, spelat lite Wii, Lina har fotat med min mobil och jag har druckit kaffe. Läste en god natt-saga för de små liven också innan de la sig och sov. Ska på stranden imorn med mamsen, brorsan, syrran, barnen och syrrans man så vi åkte förbi affären  och inhandlade lite gotta! Imorn ska jag även bränna sönder mig, vara solbränd är rätt skönt kan jag tycka, dock ingen höjdare då man är på en takida-spelning och folk hänger på en men annars. Solfrossa är de bästa :) Lägger upp några bilder på gorumpan min, hon hittade funktionen med ramar på telefonen, detta var hysteriskt roligt!

   





Jag älskar dom!

Mina syskonbarn alltså, dom betyder allt för mig! Satt och kollade på på bilder på min sötrumpa Lina. Måste verkligen lägga upp några bilder har en hel del då hon är en linslus och alltid vill fota! Men det får bli ett senare projekt för nu ska jag åka till syrran och hälsa på! Puss





8k fattigare..

och det känns INTE bra! Jag gillar inte räkningar, fy satan, de är inte meningen att en tjej ensam ska förbruka 8000 i månaden på enbart räkningar?!! Nåväl, har en hel del kvar att spendera så det är lugnt ;D Det är bara  pengar och materiella ting, sånt ska man inte haka upp sig så mycket på! Blev ingen cykel, inte kläder heller! Däremot ska jag åka och sola snart, i sommar har jag tänkt bli brun men det har gått otroligt dålig kan jag tala om och då är de ju bra att solarium finns! I helgen är det Luleåkalaset, jag vill dit! Kung Lasse ska dit men självklart jobbar jag.. fyra helger på raken nu och jag börjar bli galet less på att jag jobbar tamefan varje helg. Hon som lagt mitt schema borde fan skjutas, blir så jävla frustrerad!
Känner att jag inte har så mycket att skriva om nu, kan bero på att jag jobbat/sovit de senaste dagarna. Enda umgänget jag haft har varit att jag var på Max igår med Rebban och käkade, inte så intressant! Åt en kyllingburkare med en äcklig gul sås ? typ senap? eller smakade den honung? Jag vet inte, inge vidare iaf! Rebecka åt som vanligt sina äckliga jävla chili cheese (?) som smakar enbart varm paprika. FY! Kanske ska ta och träffa Jenny också nu medan hon är hemma, tror jag ska ta och ringa henne nu och höra vad hon har för sig, antaligen är hon väl med något ultramongo, hon har ju en hel del såna vänner ;D

Don't give up on me yet, don't forget who I am. I know I'm not there yet but don't let me stay here alone. This time what I want is you, there is no one else who can take your place. I've seen enough and it's never enough it keeps leaving me needing you. <- Man kan säga att Lifehouse är i bredd med briljanta.
Jag älskar älskar älskar dig, kommer aldrig sluta heller. Tjo!





Gudagen upå jä, vöre riktigt nu må jä?

Hej! Nu har jag vaknat, eller jag vaknade för rätt längesen men nu sitter jag iaf vid datorn. Varför? Jo jag ska betala räkningar, alltid lika roligt! Ser fram emot det hela månaderna, dock saknar en räkning, folksam vad håller ni på med? Våga skicka räkningarna till mig! Meeeen man ska väl inte klaga. Idag tänkte jag som sagt köpa en cykel, detta tyckte pappa var det mest idiotiska någonsin då jag åker hem på en månad, jag vill ha en cykel och då köper jag mig fan en cykel! Nu är snart min ljudbok klar, bara runt 20 mins kvar. Jävla skitbok, allt handlar om koks!
Nu ska jag betala räkningar och sen lyssna klart på skiten, sen ska jag ringa Rebecka och höra om vi ska ta en vända på stan, hon verkade sugen på att inhandla något nytt, det vill jag också men vet inte om jag kan. Måste kunna frakta det hem också och min väska är redan överfull, kan inte ens stänga den. Men de är så jävla typiskt jag, alltid för mycket kläder vart jag än åker. Idag mår jag underbart bra, vet inte varför men de känns härligt! :D





How much wood would Chuck Norris chuck?

Hej kompisar! Idag har jag absolut inget vettigt att skriva. Natten har varit seg, relativt lite har hänt faktiskt. Ingen har varit och spökat för mig iaf :) Satt och kollade i natt på olika sexleksaker till min vän Rebecka som fyllt år, blev rätt fascinerad över hur mycket som faktiskt fanns! Dessvärre kunde man inte skicka räkningen och paketet till olika adresser, inte kunde jag betala på direkten heller så det sket sig. Nu ska jag snart gå och lägga mig men det känns som att jag druckit alldeles för många koppar kaffe i natt, men det blir väl så då man inte har något bättre för sig. Vattenläckan hos mamma och pappa visade sig bara vara att Emelie satt duschslangen bakom badkaret hos oss då hon sköljt ur sig färg ur håret. Detta hade då på ngt konstigt sätt gjort att de var en vattenläcka, men min superhjälte till storebror fixade till det.
Idag funderar jag på att åka till lule och köpa en cykel, nu är jag less på mammas skitcykel med pyspunka som inte går att fixa, bättre med en ny. Sen när jag åker hem får väl mamma ärva den ;D Funderar om jag ska sätta mig och betala räkningarna men det kändes inte så lockande, kanske hinner det sen! Måste dessutom säga att jag älskar min nya telefon, mest för en anledning. Jag har Gitarrhjälte bland spelen, detta upptäckte jag i natt och nu är jag en äkta rocker!
Nu blir det sova, jag är galet trött och allt känns uppochner! Därav bilden!






Kid Rock rockar

och visar genom sin poplåt vilken äkta rocker han är! Bra är den iaf, luktar öl på en filt i solen om den låten!



Jag vill ligga i parken med Emelie och Jenny, dricka en öl och sola! Nåväl, snart kan jag!





Fear and loathing in las vegas

Ja fyfan va rolig den är, blev ingen ljudbok när jag la mig utan bestämde mig för att se den filmen ist, var sjukt längesen :) Så innan jag somnade fick jag skratta ihjäl mig, När de sitter i bilen så skrattar jag konstant, jag tror den filmen är bra när man ska läka själen :D Nu är jag vaken iaf efter ha blivit väckt en miljon gånger av olika personer. Främst av hundjäveln som alltid blir som vildingar då mina syskonbarn kommer och hälsar på, idag var det Lina och Oskar. Lina har världens sötaste röst, men den är också väldigt späd och hög, så efter att Felicia lugnat ner sig efter typ 10 mins, då blev Lina som tokig. Men hon är världsbäst ändå mitt lilla sötmongo.
Nu ska jag snart iväg och jobba, drygt som fan med tanke på att jag jobbar med en tjej som aldrig jobbat natt förr, varför i helvete ska jag jobba med dom? Jag tror inte ens att man får göra så? Att nya som ska lära sig går med en vikarie alltså, men på alla mina jobb har de alltid varit så "Malin, kan hon jobba med dig" Vad ska jag säga? Borde säga nej och koppla in facket, men det orkar jag inte riktigt med. Tredje natten nu, lär bli drygt men sen ledig.
Nån som vill följa med och saolbådá mågánn? Rebecka? Täck för bröllen hjärtat puss






Allt och inget!

Nu är jag hemma, skönt som fan! Ska ta med en ciggbanas och sen lägga mig med min ljudbok som tamefan aldrig verkar ta slut. Hade en hel del jag tänkte skriva, men det är bortglömt nu för jag är så jävla trött och slut i huvudet. Idag på jobbet har de varit relativt lugnt, ja iaf på "spök" fronten. Dörren har öppnats i vanlig ordning, ljud har hörts (som att någon kommer och går mot oss, efter oss osv) men inget som jag inte varit med om förr. Har spytt i vanlig ordning, druckit massa kaffe och rökt en hel del. Monkan som jag jobbade med höll dock på att skrämma ihjäl mig, både hon och jag upplever att tredje våningen är obehaglig att vara på, tror att vi skrämmer upp varandra så att vi inbillar oss att det händer fler saker än vad det egentligen gör. Iaf så var jag upp på den tredje våningen skulle kolla efter något i kylen, minns dock inte vad men det är oviktigt. Iaf så står jag där under den äckligaste tiden vid 3-4 tiden. Jag är stressad och pulsen är garanterat det dubbla jämnfört med vad den brukar ligga på. Står och kikar mot trappen så jag ser att min flyktväg är öppen, tittar bort i 2 sek sen när jag tittar dit igen så står Monica och stirrar på mig. Givetvis ser jag inte att de är hon utan bara en mörk skugga, vrålar utav bara helvete och jag lovar att jag skrämde livet ur inte bara en utan flera av de sovande boenden. Hon börjar skratta, jag trodde att jag skulle börja gråta. Iaf så är jag lättad att det bara var henne :)
Mamma och pappa har fått vattenskada i den gamla tvättstugan, mindre trevligt. Eftersom att jag bor här under sommaren så betyder det att det kommer att komma hit pojkar som ska fixa det, inte mig emot om inte jag skulle upp och jobba ikväll, alltså jag behöver sova. Lär ju säkert va lätt då dom borrar och håller på, jag är INTE nöjd. Men vad ska man göra? God natt mina sluttyhoejoes, ring inte och v äck mig är ni snälla!





Jag plågar mig själv.

Här sitter jag på jobbet, bestämde mig för att lyssna på musik så greppade tag i hörlurarna och slog igång telefonen.
Playlisten visade mindre passande låtar.
Cky   - Close yet far
Block 44  - En ängel
Norrmännen - Hallelujah
The misfits - Saturday night
Ras Cricket - Skin
Breaking Benjamin - So cold
Lifehouse - Take me away
Takida - Curly Sue

Plågsamt minst sagt. 3 timmar kvar av den här natten, jag vill hem och lägga mig under täcket och sova bort en vecka men icket, ikväll måste jag tillbaka hit. Fan!





Work work!

Sådär, då är man redo för att åka på jobbet. Har duschat och pratat i telefon, borstat tänderna och myst med Felicia. En timme kvar iaf innan jag måste iväg, känner mig inte taggat idag. Jag har en sån dag då jag inte orkar med så mycket. Less, trött och allmänt nedstämd, varför vet jag inte. Mamma var iaf snäll och köpte hem drickyoghurt åt mig till i natt, kanske bra att äta ngt istället för att bara hälla i sig kaffe hela tiden, inget fel på kaffe dock det och öl är ju fan livets dryck. Hoppas att de är lugnt på jobbet i natt, jag orkar inte med en stressig natt till, känner att mitt tålamod håller på att ta slut :| Nåväl, bara 2 nätter kvar sen är jag ledig några nätter. Räknade iaf ut att jag typ bara har 12-13 nätter kvar innan jag slutar, fyfan vilken lättnad det kommer att bli då jag går av den sista natten. Nu känner jag inte för att skriva något mer, men måste iaf säga att jag slog mitt läsarrekord idag, jag är upp i två siffrigt, wohoo!! Vet dock fortfarande inte vilka de är som läser, antar att ni vill vara anonyma, i know the feeling.
Btw, Zelda på snes är verkligen the shiiieet! Två bilder också, "Hej jag heter Malin och idag är jag besatt"

  





Drop me a line and tell me how the hell you are.

Det räcker med det, mer behövs inte säga.






Mitt arbete är skrämmande..

I natt jobbade jag med en tjej som jag jobbar med relativt många nätter. Det är ett stort hus vi jobbar på, två avdelningar har vi hand om. På ena sidan är de tre våningar där det bor 27 personer, andra sidan är de 4 loftgångar där det sammanlagt bor 24 st, den som kan räkna inser då att jag + en till har hand om 51 personer. Alldeles för lite, men nu var det inte det jag skulle tala om. Den ena sidan, där de är tre våningar har stått där otroligt länge, vet inte hur många år men de är absolut fler år än jag funnits i alla fall. Den andra sidan med loftgångarna är nybyggd och där är det oftast lugnt nattetid. Jag och hon jag arbetade med satt idag och pratade spöken, jag berättade om att när jag är högst upp på tredje våningen så hör jag ofta konstiga ljud, fotsteg bakom mig, visslingar osv. Luften står alltid still där och det är mest kvavt i hela världen, alltså grymt varmt ändå på något sätt så känner man ibland hur kalla vindar blåser förbi en då man går där, jag vet inte var de kommer ifrån och jag tror inte att någon kan förklara det heller. Samtidigt känner jag en sjukt olustig känsla när jag är där längst upp, jag blir stressad, känner mig iaktagen och faktiskt ibland relativt rädd. Idag har dessutom en dörr öppnats flera gånger, jag har inte sett de. Men jag varje gång jag gick förbi dörren så stängde jag den ordentligt och kände på den så den inte skulle åka upp. Nästa gång jag passerade dörren så stod den vidöppen. Jag berättade allt det här för tjejen jag jobbade med, det äckliga var då att hon känner precis likadant då hon går längst upp på den våningen. Jag brukar inte tro på sånt, men det är så sjukt många människor som dött på de stället, jag vet inte ens hur många som dött bara då jag jobbat. Så det vore ju egentligen konstigt om det inte fanns spöken där.
Jag vill verkligen inte dit igen, ska dit i natt men förhoppningsvis så behöver jag inte gå på den våningen så många gånger, det äckliga är också att jag och den tjejen känner precis samma i exakt samma "del" av våningen, som tur är så kan man faktiskt gå runt och ta en annan väg så man slipper just den delen. Nåväl, nu blir det ljudbok och sen sängen :)
Ha de guld!





Halvtid snart

av natten alltså, bara 5 ½ timme kvar innan jag får gå hem och sova. Trött som fan är jag iaf och jag kan lova att det är sista gången jag jobbar då jag är bakfull. Många vet att jag får kräkkänningar för nästan ingenting men då jag är bakis blir jag blir grymt mycket mer känslig för lukter och andra saker, har redan hunnit spy här. Jag vet inte vad det är med tanterna ikväll, dom drar fräcka historier om deras liv som unga, för ungefär 10 minuter sedan fick jag höra om då en blev tagen bakifrån en gång, jag vet aldrig riktigt hur jag ska reagera på såna historier. Nu larmar telefonen som galet iaf, bäst att jag springer iväg och hjälper till. Kan iaf säga att hon jag jobbar med har fått sig ett gott skratt då jag stod lutad över toaletten hos en och kräktes. Det är tur att de flesta är både i stort sett blind och döv. So long suckers!





Jag hade otroligt roligt..

Nu när jag skulle borsta tänderna innan jag skulle iväg på jobbet.
Tänkte att jag skulle testa min kamera på mobilen, trodde att den ändå skulle va relativt bra, jag hade fel.

 

Måste säga att bilden till vänster gestaltar bra hur jag känner mig just nu, sliten tjej 2008.
Men visst är kameran bra? ;D Inga suddiga, utdragna bilder här inte :P





Mamma och pappa

De som känner mina föräldrar brukar ofta reagera på min "roliga" pappa, han kan få ALLA att skratta och kan han inte det så behöver han bara skratta för då finns det inte en människa som inte ler. Jag kan helt säkert säga att jag ärvt mitt mongoskratt av honom. Jag och mamma satt efter middagen och pratade lite. Pappa satt ute på åkgräsklipparen med sina radiokåpor, nöjdare än någonsin. Latjar för oss och gasar på som att han körde värsta formel 1 bilen. Nåväl, jag kan iaf inte låta bli att le åt honom. Mamma då, mina vänner som träffat mamma vet också att hon är helt vansinnig i blommor, hon kan alla blomnamn och det är ofta hon ska visa för alla vad det är för blommor osv. Ingen bryr sig, men det verkar inte påverka mamma, hon vill visa ändå. Så där satt vi, jag tittade på min mongopappa som körde som en idiot, tittade på oss och skrattade. Jag log inombords. Samtidigt satt mamma och tittade på en av hennes miljoners blombuketter, "Ser du Malin, jasminen har börjat blomma, dom där vita blommorna du ser." "Mm, fint" "Oh jävlar, ser du, den är ju fan större än diablon" Jag tittade på mamma och skrattade. Hon vet att jag är minst intresserad av blommor i hela världen, men ändå försöker hon starta en konversation med mig och få mig på bättre humör, hon ser väl att jag är galet påverkad av min baksmälla och den får mig på dåligt humör. Hur som helst insåg jag helt plötsligt att jag känner mig grymt missanpassad här hemma. Jag vill inte va här, jag vill va hemma i Norrköping, där jag hör hemma.
Har ingen aning om varför jag skrev detta, kände bara att jag var tvungen att skriva något. Ta inte detta fel, jag älskar mina föräldrar och min familj grymt mycket men jag varken kan eller vill bo mer dom, jag drunknar.
Fick igång hörluregrejset, nu ska vi bara se om jag får av det och sedan på det igen.
Börjar jobba om exakt 1 timme, fyfan.. Nåväl, det blir kul då löningen kommer.
Just nu lyssnar jag på de där 4 norrmännen, tänker tillbaka och saknar. Ha en bra natt mina vänner, jag skriver imorn!





Mer som en människa,.-

Nu mår jag bättre, det krävdes bara en jävla massa timmars sömn. Rösten är dock fortfarande hes och jag har ont i halsen som fan, bäst att jag håller käft ett tag så att den blir bättre. Har absolut inget vettigt att skriva, men jag tänkte dikta ihop ett inlägg ändå. Jag börjar tycka om att blogga, det är rätt roligt och skönt att skriva av sig och mina vänner verkar uppskatta den! Btw så vill jag ha en sån mask som är för ögonen då man sover, så det blir mörkt. Jag hittar bara såna med gele i och de är helt fel, jag vill ha i tyg. Någon som vet var man kan hitta såna? ;D Nu blir det en dusch för att bli lite piggare, sen en snabb middag (mamsen är grillmästare idag) för att sedan åka till jobbet. 32 dagar till då jag åker hem, guld! Lär dock inte va framme förrän vid 23 men de gör inget, jag kommer va där! Min säng, jag saknar den nog mest av allt. Nu ger jag upp, ska lägga in några låtar på mobilen och sen försöka förstå hur fan de trådlösa hörlurarna fungerar. Micka gav mig en hint om att det handlar om blåtand, jag tror hon har rätt! Tur är iaf att de finns beskrivning på hur dom fungerar annars hade jag nog aldrig fixat att få de att låta i dom.





Är det bara jag..

Eller är den här killen James @ war hysteriskt rolig.
Jag kan se hans videos en miljon gånger och jag skrattar fan lika mkt varje gång.



Nu ska jag njuta av baksmällan, so long!





Baksmällan från helvete..

När jag har druckit sprit dagen före så brukar jag vilja sova ut, sova över baksmällan. Igår somnade jag vid halv 5, halv 8 blev jag väckt. Inte så idealiskt men det får gå. Jag har mina rutiner när jag är bakis, jag behöver en hel del sympati från mina medmänniskor, dess värre skrattar de flesta och tycker att de är självförvållat :(
Iaf, jobbar natt i natt och jag känner att de ska bli rätt skönt, annars hade jag varit tvungen att supa idag också och det pallar jag inte. Halsen gör fortfarande ont, hes är jag men de är bara rock n roll! Måste säga att de där lesbiska tjejerna fortfarande finns kvar i huvudet, USCH! jag vill inte se dom i huvudet mer, bilderna passerar hela tiden.
Ingen idé att jag skriver något mer om Takida, tror jag fick med de mesta igår, dom var briljanta, thats it!
Nu har jag varit och köpt bakis-cola, billys och lite marlboro, dvs nödvändigheter då man är bakfull. Blev äntligen ensam också så nu åker bakistrollerna på, ska slå igång fight club också och somna till den. Finns tamefan ingen bättre film.
Jag har ångest, saknad och samtidigt lättnad inom mig. Hur går det ihop egentligen? Hade jag inte varit så jävla sliten så hade jag faktiskt bjudit på en bild, nåväl.. kanske senare :)





Lite mer Takida..

Lägger upp några till bilder innan baksmällan blir för påtaglig.

         






Takida, takida, takida.

Trodde inte att Takida kunde toppa spelningen från nolia. Jag har inte bara sett takida en eller två gånger, utan jag har sett dom. Många gånger. Så vad hade jag för förväntningar för kvällen? Att dom skulle äga som vanligt? Ja typ. Så vad hände? Jag kan fan inte ens beskriva det. Magiskt? Nej de är ett för litet ord, Jag kan dö nu, spelningen gjorde mig lycklig. Fantastiskt. Det bästa jag någonsin sett med dom, min röst är borta och jag har ett lyckorus inom mig. Curly Sue, vilken jävla känsla, aldrig varit med om något sådant tidigare. The dread, fan nästan i klass som Curly Sue. Robert Pettersson, vilken hjälte, han är tamefan gud i mina ögon! Har galet många bilder och filmer från kvällen. Tänkte lägga upp några, vet dock inte på vad, det mesta är från Takida. Underbar kväll, tack Micka, du är underbar! Nu ska jag lägga mig och tänka, fundera och drömma om denna fantastiska kväll som gjort hela min sommar i Piteå så jävla värd. Dock var det två personer som var väldigt nära att få min spelning förstörd. Bakom mig och Micka hade det parkerat två "lesbiska" fjortistjejer, dom var väl kanske 140 och vägde ungefär lika mycket som dom var långa. Dom hade gigantiska hängtuttar som dom inte alls var blyga att slita fram. Så var gör dom, jo dom äckliga jävlar råhånglar, sliter fram brösten och suger på varandra tits. Äckligt, det må jag säga. Jag lovar att jag inte var den enda som kände spyan komma upp i halsen. Huvva!
Btw, många som kom fram och kommenterade min tröja "Ramones äger" "Var har du köpt den" "Jag vill ha din tröja" osv osv.. Idiotjävlar, ja jag vet att Ramones äger, jag vet att "hey hoe lets go" är grymt att ha tryckt på ryggen. Lär er använda internet era idioter, jag lovar att ni hittar tröjan där. Stör bara inte mig då jag super med mina vänner för jag skiter fullständigt i er och tycker bara att de är drygt att ni kommer fram.
God natt.
                  






In the fog..

Micka är bäst i världen, jag är full på vi och nu är de PDOL! Nu ska det supas och åka karusell. Takida ska våldtas i röven, see you later! Puss hej!





Ny telefon!

Jodu, nu har jag varit och inhandlat en ny telefon, det blev en w760i ? tror jag den heter iaf! Dom hade fått in den i rött dagen före så givetvis tog jag en sådan. Till denna telefon hade dom ett erbjudande, man fick då en billaddare, ett 2 gb minneskort, en högtalare samt trådlöst handsfree av priset av 0 kr! Skaffade också ett sådant abonnemang, flyttade inte över mitt nr så har nu ett nytt nr! Dock det lättaste i världen, så var inte orolig mina vänner, ni kommer att lära er det! Nu ska jag gå och leka lite ytterligare med barnen innan dom åker hem, sen blir det en dusch och sen massvis med öl!
Skål!





Idag smäller det..

Men först ska jag ta och berätta om min natt, som jag skrev igår var jag sjukt trött. Emilia skulle sova med mig och Elliot skulle sova med farmor och farfar. Jag sover i gästsängen här och den är 120, inte så stor alltså men alldeles tillräckligt för mig och Emilia. Så vad händer? Jo Elliot fetstrejkar och ska självklart sova med mig, Emilia säger också att hon ska sova med mig. Kan jag säga nej till nån av dom? Negativt. De båda fick så sött krypa ner under mitt täcke och ligga i min säng. Och jag då? Jo jag fick ligga som värsta hunden nere vid deras fötter i värsta ostkroksställningen. Jag som skulle sova bra i natt, skulle ju va ultrataggad till idag, får väl ta en powernap senare om det går. Tvivlar dock, både Elliot och Emilia har en tendens att surra med mig oavbrutet. Blir väl en tripp till någon lekpark senare :) Men först ska jag iväg och köpa en ny telefon, tror de blir ett sånt telia till vänner abonnemang, men det återstår att se.
Tycker att jag är sjukt generös med bilder nu så jag bjuder väl på några till från i natt/morgon. Just ja, har ingen aning om någon läser min blogg, eller jo jag vet antalet men jag har ingen aning om vilka de är? Droppa en kommentar och sluta va så jävla anonym vetja! :D Ha de guld.

   





Myskväll med barnen!

Sådär, då börjar torsdagen förhoppningsvis lida mot sitt slut, jag är grymt röd, bränd och trött så jag vill helst av allt sova.
Hur röd och trött kommer ni att se på några bilder som jag tänkte lägga upp från ikväll. Vad har vi då gjort idag? Vi har cyklat och cyklat och cyklat, sen har vi lekt i en lekpark, myst och sett film! Även tvingat Emilia att hjälpa mig med tvätt samt att bädda rent! Orkar inte skriva så mycket mer, ska borsta gaddarna på Elliot sen ska dom i säng, tydligen ska jag också sova nu enligt dom, dock inte mig emot!
Imorn ska de barkas! Wihoo!

    
    
   
   
  

   



God natt bloggen!






Jävla fishmoose!

Min vän Emma påminde mig precis om att det kommer va galet mycket "vänner" åt mig imorn på PDOL. Förstod först inte riktigt vad hon menade men sedan förklarade hon att hon syftade på måsarna. Det är vida känt att jag hatar fiskmåsar, jag är alltid snäll med dom och leker kasta pinne (kastar då strips och manar på dom att hämta pinnen/stripset) brukar även leka hämta ringen och det går till på precis samma sätt som hämta pinnen fast med en lökring i stället. Vad är tacken då? Jo, måsjävlarna bajsar alltid på mig! 1000 spänn på att en mås bajsar på mig imorn, vågar du sätta emot?





På en snabb visit i Skellefteå!

Jodå, åkte med pappa till skellefteå idag för att hämta deras bil som varit på rep.
På vägen hem lyssnade vi på rix och då kom Apologize med One republic, behövde bara höra 2 sek av låten så fick jag en klump i magen. Den påminner mig fortfarande om A och jag insåg då att ingen kommer mäta sig med honom.

Nu är iaf Emilia och Elliot här, dom ska ut och cykla så det är bäst att jag följer med dom, sen ska vi se film.
Det blev Bee Movie och Bondgården, får se om dom är bra. Droppar ett inlägg lite senare om vad vi haft för oss
ikväll samt lägger upp några bilder!





Jag vet att du vet..

Men jag säger det ändå. Du är fan mer än en vän, du har blivit en del av familjen.
Du är min själsfrände och jag älskar dig oerhört mkt! Vi har gått genom mycket, har haft
helvetes roligt tillsammans och fler roliga stunder lär det bli! Emelie, Slem, Hempa, Hemp-shit, 
bagarn, lösäcklig, you name it! Hur som helst så är du det bästa som finns!

  





Stanley Cup bucklan som dopfunt?

När jag kom ut i solen så greppade jag tag i ortens tidning och bläddrade genom den.
Som många redan vet så vann Detroit Red Wings stanley cup bucklan och denna buckla har nu Thomas Holmström tagit med sig till Piteå för att visa upp den. I tidningen stod det också att Homers kusinbarn ska döpas och som dopfunt ska man alltså använda bucklan? Måste säga att jag är relativt avundsjuk på den lilla flickan? Tänk dig själv att kunna skryta med att du döptes med vatten från stanley cup bucklan?

Satt sedan ute och solade, insåg att norrland är jävligt fint, det går inte alls att jämnföra med Norrköping. Nu bor jag ju i ghettot men det får va. Satt på bron utanför mammas och pappas inglasade veranda och tog två kort. Ni måste hålla med om att det är vackert! Slänger även in en bild eller två på min solkompis för dagen! :D

   

Nu återvänder jag ut igen med min ljudbok, lyssnar för tillfället på snabba cash, gillar den inte men måste ändå lyssna klart på den. Återkommer senare om jag får fler saker att yttra mig om.





God morgon!

Idag ska jag skaffa mig en bränna, ja så är det tänkt i varje fall! Så nu ska jag greppa min brors ipod, mina solglaggar och bege mig ut. Först ska jag dock klargöra att namnet på min blogg inte är riktad mot någon person, om inte då Slem, hon är ett jävla rövhål ibland men jag älskar henne ändå!

Imorn smäller det, dock sugen på att gå ut i kväll också men vad gör man inte för sina brorsbarn, kärlek på hög nivå! Hade dock lovat att vi ska se Kung fu panda, men jag känner inte riktigt för att dra in till stan idag för att gå på bio, kommer va sjukt många fulla människor där och de är inget jag orkar med när jag själv är nykter.

Har bokat min resa hem också, min kära vän Anna har tänkt följa med mig, lär bli roligt :) Den 27e augusti kommer jag hem igen iaf, dock sent på kvällen men ändå! Längtar hem, massor!

Saknar min stjärna också, min lilla rockstar  Malin. Hann bara träffa henne en gång då hon var hem nu, men de är väl straffet då man jobbar natt. Det hatar jag verkligen, inte att jobba natt då men att alla mina vänner jobbar dag. Jag vill inte jobba dag, jag har jobbat dag de senaste 4 somrarna och det är väl helt okej men nu jobbar jag ungefär hälften men tjänar lika mkt. Enda negativa är ju då att när jag är ledig så jobbar alla mina vänner, därför måste jag också sitta ute i solen själv med mina tankar.

Tagget till pdol är helt sjukt, det ligger inom mig som en alvedon brus, känns farligt om de blir övertagg, kan lätt bli för full då! Men man har väl rutin efter alla dessa år, vill då iaf intala mig själv det. 

Måste säga att mannen för tillfället är underbar, så jävla snäll och ställer upp som fan. Behöver inte ens be om det så kollar han upp och fixar saker åt mig. Tack honey!  

Nu ska jag gå ut iaf, innan solen går i moln! Jag älskar verkligen Emelie, visst vi går varandra på nerverna ibland, vi är sjukt olika som personer men när vi är med varandra så är vi oskiljaktiga. Jag har sällan så roligt som jag har när jag och Emelie spårar. Igår var en sån dag, men fan så mycket jag skrattade! PFD, invigning PDOL nästa år! Boyaka!

Får se om jag hinner blogga ikväll, som sagt så kommer barnen och då brukar det inte finnas så mkt tid över, tänkte lägga in en bild på mina syskonbarn, de är mina stjärnor och jag älskar dom mest av allt i hela världen. Sötmongisar är dom <3




    





Till Rebecka!

Känner du tagget raring? ;D



Det gör jag, ser fram emot din dans till den här låten! <3





Välkommen till min nya blogg!






RSS 2.0