....

Vet inte egentligen varför jag skriver detta, varför jag fortfarande ödslar energi på en av de mest egoistiska människorna jag någonsin mött. Men av nån jävla anledning så bryr jag mig fortfarande även om jag nu har valt att inte se dig som en vän längre.
Det som stör mig mest av allt är att du inte ens inser varför jag inte vill ha dig som vän. För flera år sedan var du min absolut bästa vän, vi gjorde allt tillsammans och du var en underbar människa att ha runt sig. Men så skaffade du en pojkvän och började skita totalt i dina vänner, för att dom inte dög i hans ögon. Jag accepterade det, jag träffade dig på dina villkor, när du hörde av dig och jag hjälpte dig när du behövde hjälp.
Du struntade fullständigt i våran vänskap, antagligen var den inte tillräckligt betydelsefull för dig för att du skulle orka bry dig. Eller som du själv säger "Jag orkar inte ta ett bråk."
Vänskap för mig är något jag värderar väldigt högt, mina vänner betyder allt för mig och jag ställer alltid upp för en vän när de behöver hjälp. Så många gånger jag ställt upp för dig och jag har aldrig ens fått ett tack. Så många gånger du svikit mig och du har aldrig ens bett om ursäkt.
Om jag var dig så skulle jag skämmas över att jag behandlat en vän så som du har behandlat mig. 
Även om vi har känt varandra i fruktansvärt många år så betyder det inte att man kan behandla en person hur som helst. Du har sårat mig hur många gånger som helst, sen har du struntat i att höra av dig och tagit för givet att allt skulle vara som vanligt då du hörde av dig flera månader senare. 
Allt jag någonsin velat ha ut från dig är lite tacksamhet men det kommer jag aldrig få för allt du gör är att utnyttja människor. Många har sagt till mig att du är sån, jag har själv vetat det men inte velat inse det eftersom att jag har haft högre tankar om dig. 
Nu har jag dock kommit till insikt och det är jag grymt glad över. Jag har inte sett dig som en nära vän på över 5 åf nu, så din vänskap är inget jag kommer att sakna.
Men att du direkt går över och börjar utnyttja nästa människa som finns i mitt umgänge stör mig fruktansvärt mycket. 
Att du säger att du ringer henne för att hon duger när jag måste jobba. Eller att du ringde henne för att utnyttja henne för hennes bil så att du kan hämta saker hos din expojkvän stör mig sjukt mycket. Att du dessutom sitter och säger att hon förstör stämningen när hon är ledsen för hennes farfar har dött är det mest egoistiska jag någonsin har varit med om.
Att du inte skäms över dig själv, jag vet inte vad som har hänt med dig men i mina ögon har du blivit en sån ynklig, lögnaktig och egoistisk människa. Du stjäl från dina vänner och jag vet inte ens om du ser något fel i det. 
Jag hoppas bara att Vickan genomskådar dig så som jag har gjort och att du inte hinner utnyttja henne som du gör med så många andra människor.   
Jag tänker inte lägga mig i eran låtsas-vänskap, jag tänker inte säga till Vickan något om dig utan hon får skaffa sina egna uppfattningar om vilken människa du är.
Och jag ber till gud att inte Vickans chef hör av sig till dig. Jag vet att du inte kan sköta ett jobb, jag vet inte ett enda som du har skött hitills iaf. Du kommer inte sköta det här heller och då är det Vickan som får skit för det, jag varnade Vickan och sa åt henne att inte prata med hennes chef om dig. Men Vickan är godhjärtad, hon vill tro gott om människor och eftersom hon är så, så kommer du säkert ha väldigt lätt med att utnyttja henne.
Jag har inget mer att säga. Lycka till med livet, du lär behöva det. Man kan inte leva på andra, bidrag och soc hela livet. Någon gång måste man ta tag i sitt liv och växa upp.
Jag hoppas bara att du inte står ensam kvar, för behandlar du människor som du behandlat mig så kan det inte finnas många som vill ha något med dig att göra.





RSS 2.0