Jokerface aka Vickster

Nu har vi kommit hem från krogen, blev en jävla krogsväng och vi hann med 4 krogar ikväll :D Började med trappan och sen blev det en sväng förbi black horn, cromwell house och otten. Dock så kom vi aldrig in på otten för Vickan lyckades ramla raklång utanför och sen skämdes hon så mycket att vi drog på max istället.
Jag har ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv åt någon sen jag flyttade hit till norrköping! Det hände för ungefär 2 timmar sen och jag skrattar fortfarande som en idiot, taxichaffisen hem kundeknappt köra för att han skrattade så mycket åt mig eftersom att jag skrattade så mycket att jag knappt kunde sitta upprätt.
Nu ska vi lägga oss, för det är en lång dag imorgon! :D Ha de! Och Mikka, vi saaaaknar diiig!
 Btw, varför filma jag inte?!!! :D



Vickan hade också behövt hockeyskydd! :D





AlkisVickan är gullig

God dag mina vänner, igår var en seg dag men det var trevligt ändå. Vi var in till stan där jag inhandlade lite kläder samt smink och åkte sedan hem där vi lagade middag och mös på. Pluggade och efter de kom mannen. Vi drack några öl och skevade på :D Vickan är så jäävla rolig att jag tror att jag tar bort mig själv. Vi la oss iaf vid 7 på morgonen och sov till 12 :P Sökt lite jobb och kollat på OZ. Nu har vi varit på systemet och käkat på donken :P Ska knäckas en öl snart och sen blir det utgång ikväll. Vet inte vart jag ska ta Vickan, vad tycker ni mina vänner?
Känns som att det blir väldigt mycket öl de senaste dagarna (varje dag sen Vickan kom) Hon får mig att bli alkis! Damn it, bjuder på lite bilder men orkar inte lägga in de som är på kameran :D

   
   
   
  

Kör på bara! :D





Jag är en rockstar!

Efterfesten är i full gång och jag har precis kokat kaffe. Vill kasta ut varenda en men vad gör man inte för att visa att man är en bra värdinna. Blev seeeen utgång men det gjorde inget, haft roligt ikväll också!
Ska sova 1-2 timmar nu sen ska vi iväg och hitta ett jobb till Vickster så att hon slipper åka hem, märker att hon trivs här och jag tror helt allvarligt att hon faktiskt vill stanna kvar här.
Nu blir det mer kaffe :P Soooov gott!





Pilbågsjakt på Svea!

Hade fått en kommentar där det ifrågasattes varför jag inte hade bloggat, var det kanske baksmällan som gjorde att orken till bloggen varit lika med noll idag.
Gårdagen var rolig, inga folk på krogen men vi gjorde helt klart både vakten och bartenderns kväll. De fick skratta och blir imponerade som aldrig förr. Blev också en efterfest vilket alltid är trevligt, träffade 2 nya pojkar som hette David och Jesper. Den sistnämnda sov över medan David knatade hemåt mot morgonsidan.
Mannen kom också igår på efterfesten efter en hel del tjat från min sida ^^ Men vet man vad man vill så kommer de till slut :P Eller ngt sådant!
Baksmällan idag har varit relativt jobbig, dock inte den värsta jag varit med om. Orsaken till varför jag inte bloggat är att jag och mannen legat i sängen hela dagen samtidigt som Vickster legat vågrät på soffan! :D Nu är vi dock i farten igen och har hunnit sänka några bira. Vet inte vart vi hamnar ikväll men det kommer säkert att bli schjukt roligt ändå! :D
Har bilder från natten men orkar inte lägga in dom nu, kanske gör det imorgon!
Ha en underbar kväll mina vänner! Nu ska vi fortsätta att sypa! Vickster & Mallebus ftw!
Måste jag förövrigt säga att Vickster hann däcka igår? 3 ggr dessutom! Hon är en jävel på att hålla sig vaken :D





Nu tar vi över!

Efter många om och men så är Vickster i Norrköping, ett försenat tåg, en sovande Malin och en seg 113 gjorde dock att det dröjde liiiite längre innan hon landade i hageby än vad vi hade tänkt!
Var och käkade, köpte en platta öl och nu dricker vi! Ska inte skriva mer för vi ska ut och dansa stjärtarna av oss men jag lägger upp nåra bilder som vi roade oss med att ta precis, enjoy!

   
   
   
  
   
   
 

Fan va fint!





Välkommen till paradiset Vickster!

Sådärja, då sitter Vickan på flyget för att ta sig ner till mig. Själv har jag inte sovit en blund utan suttit och pluggat hela natten för att bli klar med allt innan hon kommer. Givetvis har jag en massa kvar men de får jag lov att göra under tiden hon är här. Hon är snäll så hon kommer säkert hjälpa mig och inte klaga allt för mkt ;D
Har inte fått min lön :O, måste ringa på lönekontoret i Piteååå och höra vad dom håller på med! Va störande då jag ska få besök och hade räknat med att få pengarna idag, nåväl inte så mkt att göra åt utan jag får hålla tummarna om att de ordnar sig så snabbt som möjligt :)
Funderar om jag ska ta mig en snabb powernap men tvivlar på att jag kan somna, inte det minsta trött men jag vet att jag behöver den timman för att orka med hela dagen. Kan ju inte vara halvt döende av trötthet då Vickster kommer, nu måste jag va på topp och visa upp min vackra stad för henne :D
Nej nu ska jag lägga mig och vila en timme och sen är det bara att göra sig färdig för att åka och hämta upp vickan på tågstationen, fy fasen va roligt de ska bli och träffa lill vännen.. Som vi längtat!! :)
Får se vad vi hittar på idag, antagligen blir det några öl samt utgång men vi får väl se! Ha de fint mina vänner, jag lägger säkerligen upp bilder sen på mig och Vickan samt på våra äventyr!
Erika skickade en massa bilder på småpruppisarna Emilia och Elliot till mig. Till de som inte förstår så är Erika tillsammans med min bror och Emilia och Elliot är deras barn som förmodligen är 2 av de bästa barnen i hela världen!

   
  
  


Ni från norrköping, känner ni igen stället på den lilla bilden längst ner till vänster? ;D Kan det möjligen vara så att ni varit dit och ätit en glass eller två? :)





While you live it up

Nu är det klart, Vickan kommer imorgon, har precis bokat hennes resa så nu är jag fattig som en kyrkråtta ända till 12-slaget då lönen förhoppningsvis kommer in på kontot :D Hon kommer att ta flyget som lyfter från den norrländska marken klockan 7 så hos mig är hon vid 12:30 efter drygt 1½ timmes vänta på arlanda.
Ska bli så jävla roligt att hon kommer och hälsar på, antar att det är bäst att ladda kameran nu så att jag kan lägga upp lite bilder här i bloggen.
Idag händer det inte så mycket, Emelie ska komma ut till Hageby så jag ska bjuda henne på middag. Blir päromose å tjöttbyllen! :D Enda jag har i frysen så det får fasen duga, sen ska jag fortsätta med studerandet som jag påbörjade igår :P Orkar inte skriva så mycket mer idag så ni får nöja er med det här :D Kan dock lägga upp en schjukt bra låt åt er!







Trygghet i hemmet!

Haha måste bara berätta en sak. Igår innan jag fick besök så satt jag i brist på annat och läste Piteå Tidningen på internet. Såg att de fanns en nyhet från norrköping så jag tänkte att jag skulle se efter vad pt fått nys om för nyheter från min hemstad. Jag hittade det här och för er som inte vet det så bor jag alltså i Hageby där alltså detta skedde. Fort som fan gick jag in på NTs sida för att läsa med om detta, och vad är det jag ser?! För helvete, allt hände ju i mitt hus?! Hur kunde jag missa att flera blir knivhuggna, en jävla massa polisbilar, ambulanser and so on? Ni kan läsa med om det här samt se bilder från där jag bor ;D Ååh va jag trivs och känner mig trygg här i hageby! Jag älskar att bo här på bäckgatan! :D Skrämmande dock att man inte reagerar längre på att det är livat i trapphuset, utanför osv, det har blivit en spännande del av min vardag!





Welcome to my wedding!

Jadu, här går det fram och tillbaka. Mitt besök som kom igår åkte precis hem, vi käkade godis och kollade på OZ igår. Skönt med en lugn lördag för omväxlingens skull. Andreas på Ica blev tom förvånad "Hej, är de inget på trappan ikväll :O" Haha, kanske ett bevis på att man festar för mycket då han på Ica ifrågasätter varför jag kommer och handlar en lördagkväll? :P
Vickster kanske kommer iaf, vettefan hur de blir men ni märker väl imorgon då jag skriver om hon är här eller inte. Jag har inte så höga förhoppningar då det som vanligt brukar skita sig då det gäller mig :( Ska göra lite mat nu och sen ska jag faktiskt pluggat, sagt de i flera dagar nu och fortfarande så har jag inte fått tummen ur och börjat. Men kommer vickan imorgon så vill jag ha de gjort så att jag slipper göra de då hon är här :D
Om vickan kommer imorgon ska jag också gå förbi HoP och höra om tider, hoppas att hon kan trycka in mig någonstans så att jag hinner tatuera mig innan hon börjar jobba i sthlm!
Jag har dessutom blivit friad till idag, vad tror ni? Ska jag gifta mig? :P

AAAAAH, fick just veta att Vickan kommer!!! SÅ KUUL!! :D Iofs så kommer hon inte förrän på tisdag men vafan spelar det för roll? Hon kommer!! :D



Söt tjej <3





I'll catch you on the flip side.

Som vanligt fick jag skit nyheter då jag vaknade, Vickan kommer inte utan satsar på att komma med en massa annat folk nästa månad. Jag pallar fan inte vänta en månad till, kommer hon då så vill jag fan inte veta om, när eller hur hon ska ta sig utan de får hon ordna själv och ringa mig då hon är i närheten av norrköping. Jag har fan suttit och räknat dagarna, längtat osv för att någon ska komma och hälsa på mig. Ingen av mina vänner (som så stort skulle komma och hälsa på) har varit hit än, med undantag av några killkompisar som kom ner precis då jag flyttat hit.
Börjar bli jävligt less på "Jag ska komma, måste fan komma och hälsa på dig" sen går månaderna och fan inget händer! Fan, känner att jag blev lite aggresiv där. De är inte direkt tidskrävande eller dyrt att komma hit och hälsa på. Sen att ni förväntar er att vi ska umgås varje timma då jag är upp i piteå gör mig ännu mer förbannad, jag åker fan inte upp för att träffa er utan jag åker upp för att träffa min familj. Varför tror ni att jag vill umgås med er hela tiden då ni inte ens kan ta er tid en helg att åka ner till mig, tydligen kan inte vänskapen betyda så mycket. Sådär, då har jag fått ur mig det!
Till lite roligare saker, Luleå leder för tillfället med 4-0 mot SSK eller turkitelje som far min skulle ha sagt. Vet att SSK är värdelösa men de känns ändå skönt att Luleå fått igång målskyttet igen :) En period kvar, får väl se hur matchen slutar.
En annan bra sak som jag såg idag är att en av mina favoritfilmer, nämligen boondock saints får en uppföljare. Vet inte riktigt när den är klar men vad säger du om det Slemelie? En filmkväll med båda så fort den kommit ut? Jag tror de! 

 


Öppningsscenen i Boondock saints, också jävligt skön :D





Blås dig i håret brudjävel!

Vet fan inte varför jag ens bloggar, lovat mig själv att inte blogga när jag är onykter. Skulle bli en öl och mys på trappan, slutade med att jag som vanligt är kanon i arslet. Ska gå och sova nu för jag har en lång dag framför mig, ska plugga hela dagen, som vanligt så skjuter jag upp allting och gör det i sista sekunden, INTE bra.
Trött är jag också, skönt att va hemma dock :D Lätt värt att ta taxi hem ist för att sova i stan på en soffa. Har inte hänt så mkt, var på trappan och drack för att det var billigt och gick sedan på cromwell. Träffade en dregen wannabe som var sugen, jag var dock inte lika sugen på en "jag-använder-alldeles-för-mycket-kajal"-man.
Träffade min tatuerare idag och frågade om tider, hon hade inte så mkt men skulle nog ha tid att pressa in mig. Ska inte avslöja vad jag ska göra men det kommer att bli grymt fint :D Lägger upp bilder då tatueringarna är gjorda.
Sov gott mina vänner, farväl.
Btw, om jag fattat rätt så åkte Blondinbella ut ur lets dance ikväll, katjiiing, min önskan är uppfylld! :D





Överföring Bordell 300:-

Yes, har fått mig löningen idag :D Kollade internetbanken för att se ungefär hur mycket pengar jag hade kvar, hade inte fått min riktiga lön som dimper in på kontot på tisdag utan jag hade fått en gåva från mitt hemliga jobb, nämligen bordellen! Nej men allvarligt, vart fan kommer de pengarna från?!
Idag har det inte varit en sån bra dag, Vickan ringde imorse och berättade att hon nog inte har råd att åka, snicksnack, Vickan ska hit även om jag måste till bordellen och jobba ihop pengar till henne! :D Efter de blev dagen bättre, MallanPrallan ringde, kommer inte avslöja vad vi pratade om men jag blev så jävla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag saknar min Mallebus!
Har fått ännu ett paket på posten, jävla skit va paket jag får nu :P Dock så misstänker jag att det är Dust it som kommit, så jag får väl gå iväg och hämta det någon dag, dock inte nu för den här dagen kommer gå åt till att enbart studera! :D
Nu ska jag duscha och springa ner på HC för att handla något att äta till middag, tjyz!

 

Malin & Malin = <3 ILU





Har jag förstått det här rätt?

Jag har insett att man ska länka till varandra här i bloggvärlden för att ge sina vänner fler läsare men också för att locka fler läsare till sin egen blogg. Nu ska jag skriva ett inlägg till en vän som jag egentligen inte känt så länge (några år) men som snabbt tagit en plats bland mina bästa vänner, givetvis pratar jag om Rebecka Karlsson! :D
Rebecka är en tjej som är ett år yngre än mig, hon har alltid gått på samma skola som mig men det var först på gymnasiet då vi hamnade i samma klass som jag lärde känna henne. Egentligen kan jag nog ärligt säga att jag inte kände henne speciellt mycket heller då vi tog studenten eftersom att jag knappt var på skolan.
Men efter studenten så började vi träffas och jag vet inte hur men på något sätt så blev vi väldigt bra vänner. Hon är snäll, omtänksam, varmhjärtad, underbar och jävligt snygg ;D Vad mer kan man begära?
Tack Rebecka för att du är min vän och för att du är så underbar :) Du anar inte hur mycket jag värderar din vänskap, önskar bara att du bodde närmare!

 
Senaste bilderna på henne & mig <3
Gå in på hennes blogg, Rebecka.





Tell that bullshit to the tourists

Varför säger alla att Twilight är så jädra bra? Pratar alltså om filmen om det var någon som inte förstod det. Jag gillar inte såna filmer utan föredrar klassiker och maffiafilmer. Mina absoluta favoritfilmer är heat, the boondock saints, pulp fiction, reservoir dogs och så självklart scarface ;D Då vet ni vad som gäller om ni ska bjuda över mig på en filmkväll!
Iaf så har jag sett drygt en timme av Twilight, jag är jag konstig eftersom att jag tycker att filmen är värdelös och han "Edward" är bland det fulaste människorna jag sett? Nåja, filmen får absolut inte 4 av 5 toasters av mig ;D
Idag har jag gått till Ok och hämtat ut ett paket, det är så underbart att köpa skolböcker för 2000 spänn, finns absolut inget annat som jag vill lägga mina pengar på! (Ingen ironi alls) Så idag ska jag studera, på schemat står svenska, engelska, matte, religion och naturkunskap. Har läst a-lurserna på gymnasiet men tänkte nu att jag skulle testa på och beta av b-kurserna också, hemskt roligt!
På måndag kommer Vickan, vid halv 3 så anländer hon till Peking för första gången i hennes liv, ska bli så roligt att träffa henne! Känns som att det var riktigt länge sen även om jag nyss var upp i Piteåå :)



Världens bästa öppningsscen? Förmodligen!





Got a case of a love bipolar.

Har haft sovfrämmande i natt vilket alltid är mysigt, vaknade först vid 5 imorse och var vakna till runt 7 tiden då vi somnade om och sov till runt 12. Har fan ont i hela kroppen nu, vet inte vad det kan vara men kanske så att jag sovit på något konstigt sätt!
Idag händer det inte så mycket, klickade precis hem 2 Osis Dust it för 229 :-, en kostade 129:- så är ni ute efter dust it så gå in här , man kan aldrig få nog av dust it och tack Erika för tipset :)
Ni kommer snart att se en ny bloggdesign här, det är Izzah som varit så snäll och gjort den åt mig :) Vad tycker ni om den? Jag gillar den som fasen faktiskt eftersom 2 av mina favoritfärger är svart och turkos ;D
Ska också iväg till ok och hämta ut lite böcker så att jag kan börja plugga, hade behövt tvätta också men antagligen så finns det väl ingen tid förrän nästa vecka någon gång, jävla zigenare som bokar upp alla tider!!
Btw, ett sånt eluttag har gått sönder hos mig, vågar jag köpa ett nytt och byta själv eller kommer jag bli electricuted då?
Nåväl, nu får det räcka för den här gången!



Jag har sjukt ont på huvudet och på ryggen? Vad har hänt i naaaatt?!





Malins hårvård!

Efter att jag gick från svart hår till ljust på väldigt kort tid så blev mitt hår ordentligt slitet. Har klippt mig men topparna var ändå slitna som fasen! Använder silvershampoo för att få bort de gula och för att de ska ljusa upp och få de mer vitt. Dock så märkte jag att detta också slet fruktansvärt mycket på håret. Så nu har jag varit och inhandlat en del saker som jag nu provade idag och jag är förälskad.
Är det någon blond tjej som läser min blogg och kör på silvershampoo så kan jag tipsa dig om Revlon färgbalsam 1002 ist, det är ett balsam som man sätter i håret och låter det verka i ungefär 3 minuter, då man sköljer ur det så har du fått samma effekt som med ett silvershampoo samt att det känns som att du haft i en inpackning! Det bästa inköp jag gjort i hela mitt liv tror jag, om vi snackar hårväg ;D
En annan bra grej jag fyndade igår var något som hette absolut repair unifibrine från Loreals serie expert, det är ett serum som du sätter i topparna i blött hår för att de inte ska va så slitna och jag måste säga att det var riktigt bra det också. Första gången jag inte behövt platta mina toppar för att de inte ska se slitna ut efter att jag fönat håret.
Har också köpt dust it för ett tag sen, det är nog världens bästa uppfinning, förr tuperade jag alltid håret som en idiot för att få lite höjd på det, nu dustar jag bara lite så håller de sig hela dagen.



Revlons färgbalsam 159:-
Loreal Serum 139:-
Osis Dust it 139:-
Allt är köpt på hårvårdsbaren i Norrköping, har ingen aning vad prylarna kostar någon annanstans men jag tycker helt klart att varje tjej bör ha dessa produkter hemma. Speciellt om du är blondin ;)





Jag hatar ikea!

Gårdagen började med några knäcke och en kaffekopp och fortsatte sedan med återkommande utbrott på ikeamöbler som skulle byggas ihop. Jag är faktiskt grymt (ja jag skryter) duktig på att bygga ihop såna där saker eftersom min far har ungefär likadant temperament ich tålamod (dvs inget alls) som jag, så har de ibland (läs ofta) slutat med att de är jag som fått bygga ihop de möbler som finns hos mamma och pappa. Inte för att det är direkt svårt, det är ju fan som en legobyggsats för vuxna och det skulle gå mega bra om ikea inte var ett sånt jävla skitföretag där alla möbler antingen är skadade i trät eller borrade för lite.
Musiken jag lyssnade under tiden jag höll på och brottades med ikeamöblerna gjorde dock att jag lugnade ner lillhjärtat mitt, det  var en herre som sjöng om att han inte ville ha en tjej med ett fejkat fejs, en annan om sina grannar, han drog också av en stureplansvals samt att han förklarade att han inte var cp på något sätt. Givetvis pratar jag om Mr Järvheden, fräsch man men humor som kan spela gitarr och sjunga. Han är sööööht! :D
Var in till stan igår och handlade lite saker, blev dock inte så mkt men kom hem med 2 nya bhar, revlon färgbalsam (ist för silvershampoo) en hudkräm och silikondroppar till håret. Med mig hem fick jag också en påse från apoteket vilket var väldigt nödvändigt i dessa halvkrassliga tider!
Måste även säga att jag skrattade ihjäl mig igår då jag såg idrottsgalan, dessvärre missade jag det mesta av vad herrarna gustafsson hittade på men brorsan ringde och sa åt mig att slå på tv, då var den äldre versionen av gustafsson utklädd till Per Gessle! Jag förstår inte hur man kan hitta på så jävla roliga saker hela tiden.
Till sist får man väl säga grattis till Charlotte Kalla, fan va bra hon är! Det var tur att jag inte var hemma då hon vann priset för då hade jag suttit ensam och tjutit som ett litet barn, när jag är borta så kan jag behärska mig lite och ögonen vätskefylldes bara lite ;D
Nu ska jag testa mitt färgbalsam för att se om de är bättre än silvershampoo :)



Jag hatar också mina grannar, speciellt familjen i dörren vid hissen!





I'm so tired of being here..

Haft en grymt jobbig natt, somnade inte förrän vid 6-tiden eftersom jag legat ångestfylld som aldrig förr. Ingen aning vart ångesten kommer från men antagligen har den att göra med att Emelie flyttar idag och jag blir ensam kvar i Hageby, dock så kommer ju Vickan om en vecka och det ska jag väl kunna stå ut.
Tankarna började också snurra om varför jag bor här? Visst jag trivs som fan i staden och jag har några vänner som jag skulle sakna som fan om jag flyttade upp. Men där uppe har jag ändå familjen, det är just också därför jag vissa stunder tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att vara här. I natt kände jag bara för att ringa efter mamma, packa ihop lägenheten och flytta upp. Idag är känslan inte alls riktigt så dramatisk :P
Har börjat längta hem mer nu också efter att jag fick veta att syrran var gravid, jag har redan fyra syskonbarn som är världsbäst men dom känner jag redan (även om jag är rädd att de glömmer bort mig då jag bor här). Om jag bor här så kommer jag aldrig få chansen att lära känna mitt femte syskonbarn och det känns inte alls nå roligt.
Nåväl, där i tristessen och ångesten började jag återigen att söka efter lägenheter, hittade en fyra här i skithageby för en jävligt billig peng. Frågan är då om det är värt att bo kvar här? Kanske är bättre om jag bor ihop med någon? För då Rebecca bodde här med mig så trivdes jag utmärkt i hageby även om min lägenhet var lite för liten för våra båda viljor. En trea hittade jag också på st persgatan, där hade det inte varit fel att bo men det är säkert så jävla många som sökt på den så jag lär ju inte ha en chans!
Som sagt så flyttar Emelie idag, vi packade ihop lägenheten igår och idag har vi fyllt ett busslass (minibuss ;D) och tjejerna har åkt iväg med det! Får se då dom är klara med de, då kommer 2 av dom tillbaka för att ta resten som är kvar i lägenheten + hämta upp mig då såklart :)
Jag har faktiskt precis hängt upp nya gardiner, visst är jag duktig? Har dock ingen strykbräda men man tar väl vad man har. Jag hade tänkt stryka dom men min gamla plattång men mamma tyckte att jag ist skulle stryka på köksborden på en handduk, givetvis litar jag på mamma och resultatet blev underbart fint!
Mitt strykjärn är väldigt, väldigt gammalt men är också lika bra som åldern på det är hög, varför är det så att nya och moderna hushållssaker aldrig kommer upp i samma standard som de gamla gör?  
Luleå förlorade igår igen, fan dom brukar ju va bra efter jul och spela förjävligt före jul? Tiderna håller på att ändras gott folk, jag fattar ingenting av den där jävla serien! Nåväl, vi får väl se om det blir slutspel. Vafan säger jag, klart som korvspad att det blir slutspel!



En gammal goding då!





And the shells jumped through the smoke

Gårdagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var förbi Emelies nya men lilla och svårmöblerade lägenhet och tittade, får tydligen i uppgift att tapetsera upp en fondvägg där men är man en händig kvinna så är man :)
Var förbi trappan och skulle käka men maten hade tagit slut så jag och min kärlek gick förbi ica och handlade gott inför kvällen. Åkte hem och kollade på lets dance samt halva pulp fiction och somnade sen som ett litet barn efter att ha myst som idioter halva kvällen :D
Solen skiner ute och termometern visar 0-gradigt så det blir faktiskt en promenad nu innan frukost, Emelie ska förbi ok och hämta prison break-boxen och jag ska hämta ut lite skolböcker så det blir en skön promenad såhär på morgon(?)kvisten ;)
Efter det ska jag plugga så att jag får det gjort och efter det åker jag nog in till stan till Emelies nya lägenhet, dock beroende på hur lång tid studerandet tar.
Har ni några roliga planer för kvällen? Själv så har jag bara en enda plan och det är att jag ska hålla mig nykter ända till då Vickan kommer, känns som att det blev en hel den för mkt då jag var i northland!
Btw, ögoninflammationen vill inte ge med sig, vårdcentralen nästa kanske?


Jag och Emelie?





Adjö!

Nu drar jag, ska in och möta upp Emelie i stora staden! Hoppas att ni har en fin dag :)






Hero of war

Hej! Idag är Mallan frisk :) Har precis tagit mig en dusch och ska ta och diska undan och göra mig klar för att åka iväg! På schemat idag står det att jag ska hämta ut ett paket från posten och sen ska jag in till stan och möta upp några söta vänner :P 2 av dom åker till indien på söndag så vill hinna säga farväl till dem för vem vet, jag kanske inte bor kvar här då dom kommer tillbaka :/
Känns som en bra dag annars, var på lite smådåligt humör här tidigare eftersom en person fortsätter att tjata på mig dag in och dag ut, sånt pallar inte jag. Håll bara käften och sköt dig själv jefla mongis!
Va roligt att fler människor vågar sig på att kommentera min blogg, jag gillar att få kommentarer men antar att det är massa idioter som läser bara för att de är nyfikna på vad som händer i mitt liv och sedan inte vill att jag ska veta att du/ni läser min blogg. Mohaha, typiskt piteå! ;D
Nu ska jag smorsla, klä på mig och lyssna på en skön låt som jag börjat gilla mer och mer faktiskt.
Kanske lägger upp en bild på hur jag ser ut senare, beror på hur snygg jag blir idag :D






Vi kör en gång till!

Haha alltså detta är ju verkligen ett bevis på att jag har alldeles för lite att göra då jag är sjuk. Nu är det iaf Erikas (brorsans fjälla) tur att få testa på kändisfrisyrerna! Jag lovar er bloggläsare att detta blir den sista ;D

   
   
 

Som sagt, vill ni testa så finner ni länk till det här

Idag spelar Luleå hemma mot Timrå, snälla hockeyguden, låt luleå ta 3 poäng!





Förlåt älskling!!

Jag kunde inte låta bli, men jag hoppas att du skrattar åt det lika mycket som jag gör ;D Du vet att jag älskar dig va? ;)

   
   
  





Kändisfrillor!

Idag har jag haft en riktig städdag så nu doftar de nystädat i lägenheten, har precis ätit lite makaroner och tänkte ta mig en dusch. Får se vad som händer ikväll men alltid ska jag väl hitta på något :) 10 dagar till Vickan kommer nu!!
Haha satt och kollade runt på internet för att jag hade så tråkigt, hittade en sida där man kan testa hur man ser ut i olika kändisfrisyrer, såhär blev resultatet för mig! Vilken tycker ni att jag passar bäst i?

   
   
   


Vill ni själva testa så hittar ni det här!





Sjukstuga!

Idag är ingen bra dag. Har ögoninflammation, feber, lock för båda öronen + en jobbig förkylning. Ögonen är igenklibbade och det är inte det fräschaste kan jag tala om för er, vaknar ungefär 4-5 ggr varje natt och måste upp och badda dom med linsvätska osv. Kanske dags att ringa vårdcentralen, men som vanligt så är jag aldrig nog sjuk för läkarhjälp ;D Envis norrlänning var det här ja!
Har precis tagit en dusch för att sluta frysa, ska lägga mig under täcket och kolla på avsnitt av scrubs, how i met your mother och gossip girl. Är jag pigg efter det så får jag slå igång några avsnitt med OZ också.
11 dagar till Vickster kommer, jag känner mig så ensam här nu. Får inget gjort för jag längtar bara till att Vickan ska komma. Ska bli så jädra rolig när hon kommer, vet inte vad vi ska hitta på. Någon som har några förslag på vad jag och Vickster kan fördriva våra dagar med? :)
Nu har jag iaf fått ihop ett blogginlägg och Micka, skräll att du fick högre procent än mig? Du är den ondaste men samtidigt den mest snälla och underbara människan jag känner.



Jag ljuger inte, jag ser gossip girl pga den här mannen. Vackraste människan på jorden? Ja, mkt möjligt faktiskt. Jag får fjärilar i magen då jag ser honom! :D





Förbannades hårhelvete!!

Nu är jag fruktansvärt less på mitt hår, nästan så less så att jag funderade där ett tag på att ta en trimmer och raka av allt. Gjorde en blekning igår och precis som jag förstod så blev håret knallgult, ingen fara med de då jag har silvershampoo som jag idag satt i håret! Lät de sitta i ungefär 1½ timme så riktigt allt de gula skulle försvinna, de gula försvann vilket är väldigt skönt, problemet nu är bara att jag har lila slingor (efter shampoot) i håret ist! Håret är även de mest torra, sönderblekta hår i världen just nu så satte i en inpackning i typ en timme så att topparna inte skulle vara lika slitna, hjälpte det? Nej! Jag tror mitt hår vill berätta för mig att det är dags att bli mörk!
Har bestämt mig att nästa gång en färgning landar på mina hårstrån så kommer det att vara min älskade Tahiti-färg, fan va snygg jag kommer bli! :D
Idag ska jag se matchen mellan frölunda - luleå :) Kom på att nu när jag är hemma i norp så har jag sopcast på den stationära och med andra ord så kan jag se alla luleås matcher om jag vill, detta är dock något som jag verkligen inte tänkt på under den här säsongen eftersom att jag slår igång min stationära ungefär en gång per år eftersom att den låter så satans mycket!
Annars då? Sitter och är nyfiken för vickan skickade ett sms om att hon hade något roligt att berätta men att hon skulle ta det med mig sen. Sånt kan man inte säga till mig för då är det de enda som cirkulerar i mitt huvud!!
Nu fick jag ett sms av henne!!! Bäst att ringa ;D Adjö ;)



Kommer ihåg matchen som att det var igår, mitt humör har nog aldrig gått från ultraglädje till frustration så många gånger under en så kort tid. Skönaste matchen någonsin, nu tar vi fröllorna! :D





Jag är en ond människa.

Har gjort en massa saker idag men det är inget jag orkar berätta om. Jag galet gult hår nu, blir med andra ord att vandra runt med silvershampoo imorgon för att det ska lägga sig. Nu ska jag kolla på desperate housewives och greys anatomy och sen ska jag sova! :D Gjorde ett test precis, vad tror ni om det?



Vill du se hur ond du är?
Testet hittar du isf här!





I still need you

Åååååh va skönt att vara tillbaka i Norrköping! Aldrig, aldrig, aldrig mer ska jag dricka till kl 4 natten före jag ska iväg och flyga och sitta på ett tåg! Men nu är jag framme och varenda sekund av trötthet och illamående var värt det även om det var något av det mest långtråkiga jag varit med om. 3 veckor i Pite är lite för länge för mig, har längtat hem (men också haft ångest över att återvända) väldigt länge! Fast det var värst i början, efter 1-2 dagar så längtade jag hem så fruktansvärt mycket men efter drygt 2 veckor så kändes det så naturligt att vara där att jag slutade tänka på Norrköping.
Tänker inte skriva något om flyg- och tågresan för det hände inget spännande förutom att en tjej inte vågade stänga dörren på toaletten och därför kissade med öppen dörr.
Möttes av en HÖG med post på golvet och en rutten gurka i kylen, trevligt! Nu har jag iaf duschat och ska lägga mig. Har längtat efter min säng hur länge som helst och det ska bli det skönaste på väldigt, väldigt länge!
15 dagar till Vickanpickan kommer, jag längtar!! (Har någon lagt märke till att dessa 15 dagar aldrig minskar ;D)
Jag har förövrigt världens bästa föräldrar, jag älskar er och tack för att ni ställer upp för mig så mycket som ni gör. Ingen summa pengar i hela världen skulle någonsin kunna ha ett högre värde än er <3



Får främmande imorgon kl 8, hon kommer med mjölk och jag bjuder på kaffet! Bra deal tycker jag!





Nu kommer jag hem!

precis kommit hem från Vickan, blev några groggar fler än jag tänkt ikväll. Var i luleå igår och träffade min älskade Micka, vi drack alldeles för länge och kom inte hem förrän vid halv 9 på morgonen, kl 12 så styrde jag och Vickan bilen mot piteå och jag har fortfarande inte fått någon sömn. Har varit sjukt trött idag och höll på att somna innan spriten rann ner i halsen på mig, dock så blev jag pigg efter det men jag kände ändå att det var dags att kasta in handduken nu. Klockan är 4 på morgonen, om 10 timmar lyfter mitt flyg mot sthlm och jag har ännu inte hunnit packa. Ska lägga mig nu och njuta av de timmars sömn som jag kan få. Tack Micka för igår, var så roligt att jag hann träffa dig innan jag åkte hem!
Vickanbaby, 2 veckor så ses vi igen och då börjar vårt nya liv, visst raring? Love you girls, ni betyder allt för mig!
God natt, nästa gång jag skriver så är jag på hemmaplan.. äntligen!





Howard Stern

Brorsan ringde och sa att jag skulle kolla bloggen för han hade kommenterat. Han hade skickat en länk för han tyckte inte att Katla var speciellt roligt. Jag håller med dig, det här var fan så mycket roligare!!






Katlaaa

Jag tycker att det här är hysteriskt roligt! Jag hatar mammas nya kille och Patrik Larsson som kallar sig Patrik från Pite.. Ingen pitebo pratar som den idioten, sen är det ganska tröttsamt att alltid få kommentaren "Paaaatrik från piteeee" då man berättar var man är född. Hursomhelst så fanns det en gotlänning i bilen då vi åkte upp till piteå och han ville såklart lyssna på mammas nya kille, en av inslagen var detta och jag kan inte sluta skratta. Katla






Snart åker jag heeem..

Torsdag idag, med andra ord har jag bara 3 dagar kvar här i Norrland. På söndag kommer jag hem, på eftermiddagen/kvällen så kliver jag ner på Pekings marker och det ska faktiskt bli så jädra skönt!
Gick och la mig tidigt igår, det är fan tröttsamt med två barn som surrar konstant med en :) Dock är dom så söta så dom får gärna göra det varje dag.
Igår bjöd också morfar på mat, han brukar göra de när jag är hem och den här gången var det älgköttsoppa, älskar älgkött synd bara att de är så jäävla dyrt i södern. Får väl hoppas att nästa person som kommer ner och hälsar på har med sig massvis med norrländsk mat, finns inge bättre!
Emilia (brorsdotter) ringde igår när hon skulle lägga sig, hon var ledsen för att jag skulle åka iväg. Hon är så söt att man vill äta upp henne! Hon ville träffas innan jag åkte och självklart ska hon få göra de <3
Vaknade förövrigt med en härlig ögoninflammation, jag hoppas att den gått till sig på söndag så att jag kan ha linserna, inte kul med glasögon nu då det är så satans kallt ute!
Idag ska jag plugga och sen kanske åka förbi en väns far och hälsa på, vi får se hur det blir med det men det skulle vara roligt att träffa dom igen.
Idag spelar Luleå mot Brynäs på bortaplan, krossa!
Värsta igår var då jag råka sparka in med tårna i en dörr och nageln på pektån lossnade! Satan vilken smärta :(



15 dagar till Vickster kommer och hälsar på mig ;D



Har också fått erbjudanden på 2 lägenheter, de är lite större än den jag bor i nu och båda ligger på Norralundsgatan. Någon som vet var det ligger? ;D





Emilia & Elliot.

Ikväll/natt så spenderar jag tiden med dom här 2 sötnosarna, dom ska sova över hos faster ;D Nu ska Elliot spela på datorn och jag och Emilia ska se Balto! :D Skriver imorgon, sov gott!

  





Back from Arvidsjaur!

Igår sa jag farväl till en av mina bästa vänner, det var dags för henne att åka söderut och snart är det också min tur. Känns bra, jag längtar hem men samtidigt börjat tankarna snurra om att flytta upp igen. Jag har fan allt här, vänner, familj och såklart Flisan då. Men jag har också mina vänner i norrköping, jag trivs otroligt mycket bättre i peking än vad jag någonsin gjort här.. Nåväl, något jag måste fundera över iaf!
Jag och Vickan åkte till arvidsjaur igår, det var något hon fick för sig och i all hast så hängde jag på. Arvingarna spelade på en krog där + att min bigbro var där och festade med hans tjej. Jag söp som en idiot (tänkte att om jag drack tillräckligt mycket så skulle arvingarna bli bra) dock så misslyckades mitt försök, arvingarna blev inte bättre även om jag blev fullare. Kom precis hem, ska sätta mig och studera lite för att sedan åka iväg och se film med Victoria!
På tal om Vickan så ska hon komma och hälsa på mig, hon kommer ner den 23e och det kommer bli den roligaste tiden någonsin, vi ska besöka varenda krog i norpan (förutom de dåliga ;D) och bara skeva på under den tiden hon är där! Hoppas att hon trivs så att hon flyttar ner till mig ;D
Förövrigt så ska jag gifta mig med en arvidsjaurbo, om jag lever med en karl med den dialekten så kommer mitt liv aldrig bli tråkigt! :D






Jag träffade sångaren i Takida ;D

Eeeh, jaha.. Då ligger man här lite lagomt bakfull och funderar på att stiga upp, gårdagen var helt okej även om jag hade en huvudvärk från helvete..
Matchen gick åt helvete, Luleå förlorade med 7-1 men det är sånt som händer, man kan inte vara bäst jämt :D Frågan är Micka, vad fan la du i maten du lagade åt laget igår?!!
Den andra matchen, dvs den som Sverige spelade i JVM gick något bättre, final där nu, tror någon på att de kommer att vinna? :P
Orkar inte skriva så mycket, förfestade hos någon som jag inte vet vem det är. Gick på krogen och träffade sångaren i Takida (I love them) och pratade lite med han. Han var i Pite för att han hade tatuerat sig hos Fredde Edin, tydligen så låter han inte någon annan tatuera han. Jag förstår honom, Fredde är grym men också uppbokad till i Juli! Robert (sångaren) tyckte dessutom att min tatuering var fin så han fotade den? Nu ska jag iaf gå och lägga mig på min kära vän Slemelie som ligger i rummet bredvid! Adjö ;D



Är sådär härligt sliten idag som man bara kan va på en sunkig söndag. Blev klippt igår också, tack Erika ;D

 





Elfyourself!

Haha jag satt hela kvällen igår och gjorde olika konstilationer och hittade till slut ett vinnande koncept och det var att ha med min kära far Rally-Rolle och min vapendragare Slemelie! Haha, jag bjuder er på en till sen lovar jag att jag ska lägga ner! Snart kommer frissan hit, hoppas hoppas att hon kan klippa mig! :D

Check it out!


Hoppas att ni får en bra dag annars, luleå möter skellefteå idag, tyvärr kan jag inte va på plats men canal+ sport funkar fint! Emelie är dock där och kommer hit efteråt, då ska vi sänka några bira och se gå ut och röja sönder skitpiteå!






I like to move it, move it!

Hittade ett klipp från julafton, det är jag och min familj som kör den årliga juldansen!

Juldansen

Flisan (hunden) hängde också på! ;D Gillar ni den?





Hur kan man inte älska dollars?

Det må vara en budgetaffär och det mesta som finns där är skit! Trots detta så älskar jag den affären, varje gång jag är uppe här i norrland så tar jag några revor dit och alltid hittar jag något. Idag inhandlade jag julgardiner, två krukor, en plåtbörs med scarface på framsidan och en chirrepårre för 32 kr! Som hittat för tusan :)
Har inte gjort så mkt idag annars, varit ut och käkat med mams, paps, broder*2 och min brorson! Efter det har jag varit hemma med mina syskonbarn och hängt med dom!
Nu är jag trött som ett svin, Slemelie kanske ska komma förbi senare och hälsa på. Blir kul att träffa henne, har inte sett henne sen vi åkte upp hit! Orkar inte skriva mer, länge leve dollars!





Mm.. akta dig för grönöge!

Idag ska jag, mamma och pappa iväg och käka thaimat och mysa på i stan :) Nu är dock morfar här så ska gå ner en trapp och dricka en kopp och vara social med honom! :D Jag älskar min morfar, han är världsbäst! :)

  

Gulligare än såhär blir jag inte kl 10 på morgonen ;D





Grått nytt hår eller gott nytt rövhål?

Insett att jag har varit dåligt på att blogga de senaste dagarna, kan ha att göra med att jag jobbat hela nätterna och sovit hela dagarna! Jag vet, är upp för att spendera tid med familjen och mina vänner och de enda jag har gjort är att jobba!
Men det blir kul i slutet av januari då löningen kommer in på kontot, undra vad jag ska spendera pengarna på.. Kanske en ny tatuering? ^^
Gårdagen spenderades som sagt på jobbet, hade tänkt gå upp tidigt för pappa hade gjort tacopaj som jag skulle få äta, givetvis har alarmet på mobilen inte ringt (den väljer själv när den vill larma) så jag rå-jävla-försov mig! Dock så hann jag till jobbet i tid även om jag fick stressa ihjäl mig! (Tack Marcus för att du väckte mig en halvtimme innan jag började :D)
Jag tyckte ändå att det var relativt skönt att jobba igår, jobbade med världens skönaste människa också så det hjälpte en del, vi hade med oss godis, dricka, film och massvis med mat! Gott var det också, Marie kan verkligen det där med mat! Det var en lugn och skön natt även om de flesta som var där trodde att det blivit krig vid 12-slaget. Själv spenderade vi 12-slaget ute på balkongen med en cigg i käften och ett glas äppelcider i handen!
Hoppas ni hade roligt iaf, nyårsafton brukar ju bli de mest misslyckade fester varje år eftersom varje person har så jädra stora förväntningar på kvällen! Nu slapp jag bli besviken och tjänade samtidigt en jävla massa pengar! Jag tror att jag ska börja jobba varje nyårsafton!
Längtar hem, vill inte va här längre. Det var kul ett tag men nu saknar jag.
På lördag ska jag iaf till Luleå och festa med Micka och Vickan, wooopwoop, det ska bli roligt som satan!



En av mina bästa vänner i ett underbart berusat tillstånd <3
Just det, Gott nytt år!



Kom på att eftersom att det är nytt år och jag börjar lessna relativt mycket på den  här bloggen så tänkte jag att jag skulle testa på något nytt! Från och med nu kommer jag att lägga upp en gåta i varje blogginlägg, så nu får ni fan se till att gissa! :D

Den som gör mig behöver mig inte. Den som köper mig behöver mig inte.
Den som använder mig kan inte se mig. Vad är jag?






RSS 2.0