Dead and gone!

Igår åkte vi till Emelie och drack några öl innan vi gick iväg till trappan. Var lite folk där som vanligt, känns som att det ofta är folktomt där. Jag och Vickster hamnade till slut på Svea, vi bråkade som fan hela kvällen så det slutade med att jag lämnade henne där och gick, hann dock bara till drottninggatan innan jag fick dåligt samvete. Så skulle ringa Vickan och medan de ringde så hörde jag hur det började spela i väskan. Saudan, fick panik. Jag hade lämnat Vickan och hon hade inte ens sin telefon på sig!! Så jag vände snabbt om och gick tillbaka till Svea i hopp om att Vickan skulle vara kvar, mötte henne då hon kom gåendes med två äckliga turkar. Vi kramades lite, slöt fred och tog en taxi.
Väl hemma blev Vickan jätte ledsen pga olika anledningar, mest för att hon kände att hon "störde & förstörde" för mig och mannen, vilket jag försökte få henne att förstå att hon inte gjorde. Slutade med att hon däckade på köksgolvet så jag fick slita med henne till sängen.
Pratade med mannen eftersom jag var lite depp efter alla våra bråk, han var gullig och kom hit så jag fick sova och kramas med han hela natten, kändes som att jag behövde det. Berättade också för honom vad Vickan sagt om allt och på morgonen då hon vaknade så förklarade även han att hon varken störde oss. Tror att det var bra så att hon kanske förstår att både jag och han tycker att det är megaroligt att hon är här!
Vaknade idag av att Vickan vrålade av panik, hon hade ångest som fan över igår då hon gjort diverse saker som jag tycker är grymt roligt. Inte kommer hon ihåg något av gårdagen heller och lika väl är väl det.
Har efter mycket övertalning och tjat skaffade mig en facebook, förstår inte ett skit så om någon är grym på det så får ni gärna ge mig en lektion i det!
Nu ska jag sminka mig, Emelie har inflyttningsfest ikväll och vi ska dit tidigare för att käka osv. Har inte så mkt att dricka och det är väl rätt bra. Om jag nu inte får för mig att dricka som en idiot på krogen. INTE bra! :D



Den här skiten tvingar Vickan mig att lyssna på typ 1,2 miljoner gånger varje dag.





Malin aka the langör!

Gårdagen var chill, hade tänkt somna tidigt men mannen tyckte annat och smsade samt ringde i stort sett så fort jag somnat. Hände inte bara en gång utan ett flertal gånger tills han till slut kom hit vid halv 8 på morgonen. Så nu är jag trött, har inte sovit så mycket förutom de stunder jag slumrat till mellan samtalen och smsen.
De ringde från jobbet idag, ska ha intro på måndag dag och tisdag kväll och sen börjar jag väl att arbeta. Ska bli skönt med lite extra pengar i kassan, det lär behövas nu när vi ska flytta!
Var till HC idag för att handla kvällens drycker, plockade på mig ett gäng bärs och gick för att betala. Allt gick som det skulle tills fitthoran uppmärksammade att Victoria var med mig. Hon skulle då se hennes leg (eftersom att hon trodde att jag langade till henne), som Vickan hade i min lägenhet. Så 22 år och nekad på bolaget, att jag var arg var nog bara förnamnet! Gick hem, låg och surade i sängen med pruppis och gick sedan tillbaka, fick då handla (och visa leg) så ikväll är de fest!
Håller på att färga Vicksters hår, eller bleker det just nu för att få det ljusare, sen ska jag lägga in en mörkröd färg, kommer bli fett nice!
Nu ska jag lägga mig och stula en stund, lyssna på snabba cash och vara allmänt klantisch (?). Vet ni av en fest ikväll så hör av er (jag gillar inte gripenfesterna)!



Nu är det snart sommar!!





Knut <3 Gerda

Vet inte vad jag ska skriva, läste en gammal blogg idag där alla inlägg var riktade åt mig. Det stod om vår kärlek, bråk osv så nu blev jag deppad. Måste släppa det och det tänker jag göra.. NU!
Har pluggat idag och lagat middag, sen har jag inte hunnit med så mkt mer och därför kommer jag sluta skriva mkt snart, hade tänkt att vi skulle gå ut och ta oss en promenad i det sköna vädret.
Ha de gott, orkar inte skriva då jag är depp. Tjo!

Haha glömde att berätta en sak. Ringde syrran idag och surrade på och vi kom in på den nya lägenheten som jag och Vickan ska ha. Jag bad henne då gå in på min blogg och berättade adressen. Så vrålar hon helt plötsligt att hon kommit in på en porrsida och var rädd att de skulle få en massa spam. Haha om ni då tycker att min blogg är jätte tråkigt och vill porrsurfa istället så kan ni ju gå in på youareanasshole.com





Vi fick det!

Nu har vi varit på arbetsintervju, jag vet inte om det är den norrländska charmen men dom älskade oss. Vi fick båda våra jobb. Victoria fick som personlig assistent hos ett flertal personer, jag fick på ett äldreboende som ligger mitt i stan. Idag är en väldigt, väldigt bra dag! Vi börjar båda jobba väldigt snart. På mitt jobb var de ute efter sommarvikarier men hon ville att jag skulle börja jobba så snabbt som möjligt vilket jag inte hade något emot.
Nu börjar allt ordna upp sig så nu är det bara lägenheten kvar att fixa och det ska vi göra snarast! Vi har en visning på en lägenhet på fotbollsgatan som har samma planlösning som jag la upp tidigare i bloggen. Vi får se om vi åker och tittar på den ikväll.
Grattis Farmor på födelsedagen, idag är det som sagt en väldigt bra dag!
Hoppas att eran dag är lika underbar som våran. Adjöö!
Ps. Ikväll ska vi fira? ds.




Dubbel-Yes känns passande idag!





Du vet att du lever år 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen eller liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dar.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det.

Läste detta hos Rebecca och jag gick på det som fan, ni också?





Busfabriken!

Hej Emilia och Elliot, idag ser jag ut såhär! Jag saknar er och vi ses om några månader. I sommar får ni kommer och hälsa på mig så ska vi åka till busfabriken och ha roligt :)






Kompis det går bra nu!

Vickan sitter på flyget så hon anländer vid halv 9 i Peking. Ska bli sååå roligt att träffa henne igen. Måste säga att det går fruktansvärt bra just nu. Tackade nej till jobbet idag, ska ringa det andra jobbet också säga att jag inte tänker kommer jobba där, how come? Joni, har mest troligt fått ett jobb här i stan, 2½ månader handlar det om och är de nöjda med mig så blir det mest troligt förlängt efter sommaren. Ligger efter nygatan så mer perfekt än såhär kan det ju faktiskt inte blir.
De ringde från mitt jobb i Piteå idag också, de vill jätte jätte jätte gärna att jag kommer och jobbar i sommar. Jag får börja när jag vill och jag får jobba längst av alla. Det är ett jätte bra jobb och jag tjänar på att åka hem (om jag inte får de andra jobbet som jag ska på imorgon) men hade verkligen sett fram emot att få spendera en sommar i Peking ist för att åka upp. Nåväl, det tåls absolut att tänka på!!
Som sagt ska Vickan på intervju imorgon, sen blir det att hon ska söka ett annat, det är tillsvidare och det skulle ju ge en enorm trygghet för både henne och mig. Ektorp, jag vill flytta nu!!!! (Kännes det jobbigt för er i Piteå som hatar mig (ni har fan ingen anledning ens HAHA de är erat egat skitsnack som gjort att ni fått för er att jag gjort en massa), ni är kvar i hålan (ni som skulle så stort flytta från piteå) och jag är i storstan, lever livet och allt går som på räls. En spottloska i ansiktet är ni värd, jag hatar inte ens er för ni betyder lika mycket för mig som vatten betyder för en platsväxt. Ni existerar inte för mig!
Nu ska jag fortsätta njuta av mitt underbara liv, har btw haft mysigaste natten på länge, tack pruppis.

Eftersom Erika skrev att barnen brukar gå in för att kolla om jag lagt upp några bilder så tänkte jag att jag skulle lägga upp någre bilder där jag har olika hårfärger, jag är sugen på att göra något men jag vet inte riktigt vad. Kan ni hjälpa mig?

   
  
  

Lite bilder genom åren, försökte ändå ta de bilderna där jag såg lite normal ut :P Jag har inte så månag som sagt. Vet att många säger att jag passar i allt, vet att Micka tycker att jag ska vara mörk. Förr sa jag att jag ville vara mörk men det blonda börjar kännas mer som mig nu. (Jag är blond egentligen) Vad tycker ni?





Smidiga Victoria.

Som sagt så skulle hon egentligen kommer hit i torsdags, men det slutade med att hon skulle ta 14 flyget idag istället. Igår ringde hon, hennes börs är borta med bankkort, körkort osv, bra där Victoria Pettersson.
Det ordnade sig iaf (någon ska skicka hennes börs till henne med posten som med all sannorlikhet på Karls källa). Hur som helst så ringer damen ifråga nu, hon har missat planet. Är jag chockad? Nej det är jag inte. Är jag less? Oerhört less, finns inte ord att beskriva hur less jag är detta nu. Tjorv hit och dit hela tiden, fan ta tag i saker och åk i lagom tid så ska du nog se att det ordnar sig. Att åka 6 mil till en flygplats 50 minuter innan flyget går är bland det dummaste jävla sakerna jag någonsin hört, har ingen av er en hjärnbög att tänka med?!! Det finns saker som gör att trafiken inte alla gånger går smidigt. Ni kanske borde ha tänkt på det?!
Yff, jag är arg och nu ska jag iväg. Ciao.





Slumdog millionaire.

Dags för det dagliga inlägget då, har inte så mycket att tillägga faktiskt. Vickan kommer imorgon tror jag, vi har inte bokat än så jag vet inte? Men hon pratar om att komma imorgon iaf (som hon sagt i många dagar nu ;D).
På tal om imorgon så har jag en arbetsintervju imorgon, hoppas att det går bra. Det har ju gått bra hitills iaf men man är ju alltid lite nervös. Det är jobbigt att träffa på nya människor som granskar en som dom gör på en intervju, än så länge har det gått bra och jag hoppas att det går lika bra imorgon.
Idag har det inte hänt så mycket, mannen har vart här och kollat på Forrest Gump, så söt film! Jag gillar verkligen den, så skön, vet någon av en bra film så får ni gärna tipsa mig om en. Såg en film häromdagen som ni borde se, Slumdog millionaire hette den och jag tyckte att den var bra som fasen! Nu ska jag dricka lite kaffe och sen så tror jag att mannen kommer tillbaka så då ska vi väl gå och lägga oss. Är trött idag så ska bli skönt med en tidig kväll, måste dock få tag på vickan först och höra om jag ska boka åt henne och om inte vilken tid hon kommer så att jag kan åka och möta upp henne. 
Nu blir det inte mer bloggande idag, ha det gott mina vänner, droppa en kommentar så jag vet vilka ni är. Vet ju några som slaviskt följer min blogg men eftersom jag har lika många läsare varje dag nästan så antar jag att det flesta är samma personer som fortsätter besöka min blogg, hade vart roligt att veta vilka ni är :P Har dock en känsla att jag inte kommer få veta det ändå, jävla smygläsare ;)





Lappad vänskap blir sällan hel!

Tänkte bara droppa ett snabbt inlägg såhär på kvällskvisten. Satt och läste lite olika krönikor på internet och då hittade jag en om vänskap. Det stod lite om karma och att man ska hålla fast i de vännerna som är ärliga. Jag har själv rensat rejält bland mina vänner, de jag har kvar nu är de som är riktigt nära och de som jag mår bra av att ha runt mig. Tidigare hade jag vääääldigt många vänner och många av dem var fruktansvärt falska. Insåg en dag att jag mår bättre utan dem och har inte ångrat någonsin att jag gjorde de val jag gjorde.
Iaf så stod det i krönikan "Den vän som hånar dig högst är den som älskar dig bäst" och då började jag tänka på Slemelie, vilken härlig relation vi har. Jag tycker synd om människor som inte har en sån vänskap som du och jag har för det är verkligen den mest underbara i hela världen. Jag är lycklig lottad som fått såna fina vänner som jag faktiskt har, jag vet inte vad jag gjort som förtjänat att ha er i mitt liv.

  
  
  

Långt ifrån alla men ni gör mitt liv lite lättare! ILU <3





There's no time for us.

Vad jag hatar sömnlösa nätter. I natt var en sån natt och natten som kommer ni kommer med all säkerhet också passera i vaket tillstånd. Imorgon kommer Vickan och Johan, kommer bli kul att dom kommer samtidigt som det inte alls känns speciellt bra att Johan kommer nu. Självklart är det kul att han kommer men jag och Vickan har båda så fruktansvärt mycket att göra i veckan så jag tror för hans egen skull att han skulle ha roligare om han kommit på fredag istället och stannat helgen och veckan efter. Jag har egentligen inte tid med besök heller. Jag har sjukt mycket att göra i skolan + intervjuer och kanske en introduktion på det. Vickan ska också på en intervju + introduktioner. Förstår inte riktigt hur dom tänkt att vi ska ha tid för en som besöker oss. Min skola kommer garanterat bli lidande och jag är less på det nu. Jag vill ha ordning i min vardag, kan inte fortsätta att leka bort dagarna hela tiden! Men vi får göra det bästa av situationen, bara de kommer ner så ska vi nog ordna allt på något sätt.
Annars har de inte hänt så mycket idag, har gjort lite NK B och lagat middag samt bakat. Skulle nämligen bjuda på middag samt efterrätt men Emelie svarar inte då jag ringer så jag antar att hon inte ville ha min mat idag. Elakt!
Idag lyssnar jag på Queen, fisatan va bra musik dom gjorde, klassiskt. Freddie Mercury var ett geni!






I waant you toooo call meee!

Dooooont aaaask! Hallå mina vänner, gårdagen blev väldigt dimmig. Jag och Emelie började med att dricka 5 öl och några shots hos henne, sen gick vi på trappan där Fredrik satt ensam och väntade. Var inge folk alls på trappan, men är man med rätt människor så behövs det inte så många. Spriten åkte skrämmande fort ner, åkte till Black horn där det blev ännu mer sprit. Här börjar mitt minne svika mig (jag får fan aldrig minnesluckor) men Emelie ringde till mannen och bad han komma och hämta mig för att de var massa turrar efter mig. Det slutade iaf med att han sa åt mig att sätta mig i en taxi, åka och hämta upp han för att sedan åka hem till mig och sova.
Jag vaknade upp här med den värsta huvudvärken i världshistorien, tur att mannen var här så jag fick några tröstande kramar och massvis med vatten. Han har också hjälp mig att fylla i en eller två luckor.
Nu ska jag ta lite painkillers och efter de blir de något att äta och en dusch. Ha en trevlig lördagkväll, själv ska den spenderas i sängen! Adjö.



Luleå vann mot HV idag och gick upp på andra platsen i tabellen. Verkar som att Luleå kommer sluta som topp 4 den här säsongen och därmed också få fördel med fler hemmamatcher i slutspelet. Lite skillnad från placeringen förra säsongen. SKÖNT!





Mysig dag.

God dag mina damer och herrar! Igår var jag med mannen, han åkte precis så nu har jag diskat bort (vi fick ett ryck och lagade massa mat i natt). Nu ska jag ställa mig i duschen och efter det ska jag åka hem till Emelie och mysa på, blir nog en sväng på trappan. Var så länge sen jag träffade Emelie nu, märks verkligen att vi inte är grannar längre, tråkigt :(
Annars har jag inte så mycket att berätta för er, inget spännande har hänt än så länge. Jag har spenderat absolut hela dagen i sängen.
Nu blir det som sagt duschen! Luleå vann igår mot LHC, 3-1. Vi älskart! :D





Så zigenare!

Idag är Luleå i Linköping och lirar, hade som velat va där men känner mig ändå inte riktigt taggad. Jag vet inte, men sen jag flyttade ner hit har intresset för hockeyn verkligen i princip försvunnit. Alltså jag kollar på resultat, lyssnar på webradion och kollar på datorn om matchen delas ut, men jag orkar inte åka runt för att kolla på dom. Borde jag skämmas? Ja antagligen. Förlåt Luleå, men jag älskar er fortfarande ;P
Annars så blir det mest plugg idag, jag fattar inte ett skit om hur man skriver en labrapport så det blir spännande att se hur det slutar! Sen ska jag iväg på bolaget och köpa mig en CM, så gott med rom! (Visste ni att Rom betyder Zigenare Ha Ha) Ikväll blir det mysiga stunder med mannen, jag har som sagt inte så många dagar kvar ensam innan Vickan och Mr Levander kommer ner så det gäller väl att passa på nu :D
Bäst att jag tar tag i saker nu, sitter i handduk än och har en massa saker jag måste ha gjort innan mannen kliver in genom dörren. Hadi Hadi, ha de bra era zigenare!



Haha jag googlade ordet "zigenare" och det kom fram en bild om säsongsstart för efterlyst?! :D

Congrats till brorsan som klarade teorin till tungsläp med lastbil idag :)
Kung är du!





Äppel, päppel, pirum, parum!

Min ambitiösa sida sitter i, nu har jag precis kommit från affären där jag inhandlade ättika, rödkål, äpplen, kanel, vaniljsås etc. Jag ska baka äppelpaj idag :D 2 till och med, en med röda äpplen och en med gröna äpplen och sen ska jag bjuda min älskling på detta. Nej det ska jag inte alls, jag ska behålla allt för mig själv och trycka allt på en gång! ;D
Rödkålen, ättikan och kaffefiltret är till en labbgrej jag ska göra, vettefan hur jag ska göra eller vad som kommer hända (kanske mitt kök sprängs) men labbtönt ska jag leka ikväll, detta kommer att bli väldigt spännande!
Just nu spelar Chris Brown, han låter så jävla snäll på sin röst, håller ni inte med? Se bara hur söt han är också, hur fasen kan han vara en som slår sin kvinna. Chris Brown vs Rihanna - Fistferella <- haha, fan va tragiskt. Sötaste paret någonsin, enligt mig. Men skenet bedrar som med de flesta, tacka vet jag Anders Fridén och de andra metalsångarna, de l  låter onda as hell men herregud så gulliga ;) Håller ni inte med?
Nej nu ska det skalas äpplen! Hoppas att ni har en fin dag, min har varit förjävlig fram till nu pga förkylningen och hostan som inte verkar vilja ge med sig. Men jag blickar framåt och hoppas på att det blir en bra dag ändå.






Mitt nya boende.

Va seriös jag är med bloggandet idag! Min feber, snoriga näsa och rethosta verkar inte vilja ge med sig och nu ska jag snart ta en dusch och sen krypa ner i sängen och mysa. Varför jag bloggar är egentligen för jag tänkte lägga upp en bild på hur vår kommande lägenhet kommer att se ut, kan dock bli så att den är spelvänd också men det spelar ju ingen roll (vi söker bara de lägenheterna som har den planlösningen). Det mindre sovrummet med balkongen är mitt (Vickan, jag har bott i hageby ett år så jag är värd den!) Här har ni bilden iaf, Erika börja genast tänka på hur vi kan möblera på något bra sätt, vet att du är grym på det :)






Kocklandslaget nästa?

Okej, jag måste bara berätta hur ambitiös jag varit idag! I vanliga fall orkar jag aldrig laga ordentlig mat då jag är ensam utan jag lever väl på nudlar, snabb makaroner etc men idag fick jag såna cravings efter tacogratäng! Jag sökte därför recept på internet men hittade inget som jag direkt var sugen på att göra så jag gick iväg på Ica och handlade på måfå och fick med mig diverse roliga saker hem. Efter de kastade jag ihop något som såg ut som en tacogratäng. Det är fan den godaste jag ätit i hela mitt liv och nu kommer jag inte ens ihåg vad jag hade i den!?!?! Dags att inse att jag faktiskt kan laga mat, då jag väl försöker :D
En annan sak jag märkt är att folk i min hemstad tycker att jag är en pussy som klagar över den ynka minusgrad som är här när de går ute i Piteå (-26 idag) iklädda enbart t-shirts och spelar märkvärdiga. De klagar inte, de fryser inte, de är skulle aldrig heller ta på sig en jacka! Jag älskar Norrland! 





Arbetsjakten!

Jadu, vart ska jag börja? Det känns som att folk ringer mig från alla olika ställen just nu. Har fått ett jobb i Kvillinge, vet dock fortfarande inte om jag ska ta det. Skickade iväg ett mail till ett annat ställe i Haga idag, fick direkt svar att de var väldigt intresserade och skulle höra av sig. Just precis ringde ett tredje ställe upp mig, de ligger vid vrinnevi och var intresserade :P Dit ska jag på arbetsintervju på fredag så vi får se hur det går :P Sen har jag utöver det också en annan intervju den 26e.. Jag hoppas bara att något av dessa olika jobben är ett ställe där jag kommer att trivas på lika mycket som jag trivs på mitt jobb uppe i Piteå.
Hur som helst så känns det ändå väldigt bra, det börjar röra sig nu och för att jag ska kunna flytta så måste jag få mig ett jobb och flytta vill jag göra helst i förrgår. På fredag blir det då alltså arbetsintervju, lägenhetstitt x2, fest med Vickan och Mr Levander.
Nu ska jag kolla klart på bröderna lejonhjärta, sen ta en powernap (somnade vid 12 igår på kvällen och vaknade idag före faaan) eftersom jag är så trött idag. Sen blir det dusch, plugg och matlagning. Måste springa iväg och handla lite också men det är så kallt, brr -1 ute :(






Skattjakt?

Yff, igår hade jag besök. Vi kollade på film och sänkte några bira så idag har jag varit jävligt seg. Åkte in till stan då mitt besök åkt hem och mötte upp Rebecca och tog en kaffe samt shoppade lite på new yorker. Måste sluta spendera pengar som jag inte egentligen har, men det är ju så satans roligt med nya kläder!
Nu ska jag ta och diska lite och sen ska jag se om det finns något som jag kan laga till middag! Har inte så mycket att skriva förutom att vi fått 2 till visningar på lägenheter. Får se om det är något som vi gillar. Tjo!
Btw, undra om man ska gå på skattjakt idag ;) 





Is that enough?

Nu har vickanpickan åkt iväg, några dagar blev 3 veckor och det känns. Det har varit riktigt roligt att ha henne här och mest troligt så kommer hon ju tillbaka på torsdag, om inte torsdag så kommer hon på söndag :D Jag chansar på söndag!
Det är så skönt nu att ha bortplockat, jag har fan nästan mani på att ha det cleant i lägenheten och när någon är här och drar fram och dessutom lämnar de framme efter sig så kan de gå mig liiiite på nerverna :P Men som tur är så har Vickan blivit bättre på det där, även om jag småplockar hela tiden! Nu vet jag hur det måste kännas att ha småbarn som drar fram hela tiden, fifan!
Igår skulle vi ta de lugnt med Fredrik och Verner tjatade på att vi skulle komma ut, så vi gjorde oss klara och åkte mot stan. Skulle gå in med dom på trappan (vi icke-studenter får fan inte komma in annars) men eftersom att vi kom in till stan relativt sent så hade de redan gått in. Vi ställde oss iaf i kön och frös ihjäl, det var ruskigt kallt ute igår och nylonstrumpor värmer inte sådär meegabra! Iaf då vi kom fram till vakten så fick vi veta att vi måste gå in samtidigt som den som skrivit upp oss, det gick absolut inte att de bara kom ut och hämtade in oss. Nej nej, trappan är nån jävla wannabe-VIP-krog. Fan jag räknar det ju inte ens till en krog! SKIT-ställe! Så vi åkte hem ist och mös, det gjorde dock inget :P Blev billigt som fan vilket behövdes, det är dyrt när den ena är fattig och jag är för generös då jag är full.
Nu blir det dusch, kaffe och min egen musik! Som det ska njutas.






Sköna kissemurror!

Paaaahahaha haaahaaa :D Så kul!






Happy Valentines day!

Idag är det alla hjärtans dag, den dagen går i kärlekens tecken och då ska man va med sin käresta. Jag är med Vickster och det duger det också :) Hon åker hem imorgon så måste ju passa på eftersom att jag kommer sakna henne de dagar som hon är uppe i Piteå. Samtidigt så får jag lite tid för mig själv att ta igen de jag missat i skolan + att jag får lite alone time med mannen. Har varit i stan idag och köpt nu underkläder, rakblad och annat nyttigt som man kan behöva!
Vickan lagade mat idag, blev nå potatisgrejs och fläskfilé, bäst är hon! ;) Ska duscha nu, vet inte vad som händer sen. Antingen ska vi iväg på några fester och träffa folk (ska dock vara nykter, orkar inte dricka) eller så kanske vi får besök eller så går jag och lägger mig och sover.
Har klippt Vickan precis, blev ändå rätt bra och nu syns hennes ögon igen ;D Det var på tiden då hennes lugg typ nådde ner till fotknölarna (kryddar aldrig). Enda negativa är väl att nu kommer det väl ta ännu längre tid för henne att ordna sina jävla ögonbryn! Jag har ALDRIG varit med om en tjej som haft så besvärligt med att måla sina ögonbryn, själv tar de väl ungefär 15 sek och sen orkar jag inte lägga ner mer tid på det.
Nu kom vickan ut från tossi så nu ska jag duscha :D Pusskram, later <3



Emelie skickade ett foto på sig själv idag och önskade mig en bra alla hjärtans-dag. Tack älskling och hoppas att din dag är lika kärleksfylld som min :D





Vill ha dig här på riktigt i natt.

Har inte så mycket spännande att berätta idag. Enda gången jag vart ut är då jag gick och köpa cigg och käkade middag på donken :D Vickan och jag har varit slitna idag, anledningen till det är väl att jag försöka bota mig förkylning med öl igår. Gick sådär, eller rättare sagt åt helvete. Idag är näsan värre än värst och halsen är sönder efter all hosta.
Mannen sov här i natt så vi har legat och kollat på OZ idag medan Vickan sov. Iofs så sov jag också typ hela tiden, som sagt.. slitet idag!
Har sovit lite ikväll också så vi märker väl hur det går att sova i natt, antaglingen inte så bra men jag hoppas! :D
Var menat att Vickan skulle åka hem imorgon och sen skulle jag och mannen ha lite kvalitetstid haha, känns som att det var längesen men eftersom att de inte finns något flyg förrän på söndag så får vi ta det någon annan dag :P
Nog från mig, nu ska jag gå och snyta mig och plocka bort lite i denna megastora lägenhet! Vi hörs.






Jobb & lägenhet!

Då har man varit på intervjun, den gick bra och jag fick jobbet. Eller hon skulle ringa och höra med mina referenser först men eftersom att jag vet att dom alla är nöjda med mig så vet jag att jag kommer få det. Däremot vet jag inte om jag vill ha det, nåväl.. något som jag måste fundera på iaf! :)
Vi har fått en visning på en lägenhet i ektorp, så ska ringa dit och se när vi får komma och kolla på den! :D Hoppas vi får den, isf är inflyttningen den 1 April :) Nu ska vi gå iväg till HC och handla lite saker, hörs! :D





Förkyldarn arn arn arn arn

Jag är mest förkyld i hela världen, så jävla typiskt då man har intervjuer som man ska iväg på. Nu ska jag och vickan göra lite mat och sen ska vi väl åka och ta en öl. Lär inte bli många idag då jag helst av allt vill lägga mig och sova bort ett dygn. Fick mvg på slutprovet, visst är jag duktig? ;D
Som sagt, intervju imorgon kl 13 så håll tummarna för mig :) Annars har inte så mkt hänt, vi kollar lägenheter och söker på dom. Direkt vi börjat jobba båda två så ska vi ringa runt till folk som hyr ut lägenheter för att se om de vill hyra ut en trea åt oss runt kungs eller ektorp. Känner att jag inte vill bo mitt i stan ändå även om de är skönt, om man bor i ektorp så är de 5 minuters promenad in till stan och det känns rätt bra. Sen är de inte så jävla mycket ghetto som det är här :P
Har inte bestämt mig om jag ska åka upp på söndag eller inte, hade vart kul att åka upp i några dagar men samtidigt så kostar de väldigt mycket för så lite tid. Ska tänka efter på det där, Vickan behöver ju dessutom så mkt hjälp som hon bara kan få.
Saknar kommentarer, har ni slutat läsa min blogg era jeflar?! Errisperris, en kommentar varje dag vill jag ha! :D



Hade jag vart guling så hade jag sett ut så!





Grattis Vickster!!

Då var den här dagen också över. Min intervju blev framflyttad till den 26, då hinner jag åka upp till Piteå, hjälpa Vickster att tömma hennes lägenhet och sen köra ner allt hit. Ja ni läser rätt, Vickan flyttar ner för hon fick jobbet idag :D Nu ska bara jag också styra ett jobb vilket jag hoppas att jag gör på torsdag. Vickster har en intervju på fredag också så hoppas att hon får det jobbet också :) Man vet ju aldrig hur mycket tid man får när man är anställd som timvikarie så ett extra jobb kan nog vara en idé.
Varit och hälsat på Emelie idag, vi köpte mat från Spicy hot och tog med det till henne. Nu sitter vi hemma hos mig, Vickster pratar som vanligt i telefon och har väl gjort de i typ 2 timmar nu :P
Jag ska gå och diska och sen blir det nog en film innan vi lägger oss och sover! Imorgon ska vi plugga och på kvällen ska vi ut och ta en öl för att fira Vicksters nya jobb!!
Hoppas att allt är bra med er mina vänner, för det är alldeles utmärkt med oss!
Just det, lägenheten i Ektorp, vi har ställt oss på två likadana lägenheter :) De är riktigt fina och Emelie förklarade för mig att jag faktiskt varit i en sån lägenhet. Det slog mig då att jag varit och festat i en och dom är riktigt, riktigt fina! :D Helt perfekta om man är 2 personer som ska bo där!



Vafan har jag börjat lyssna på?





Ektorps-bor?

Hej hej hallå, imorgon eller idag rättare sagt är en stor dag! För idag ska jag och Vickan på varsin arbetsintervju, jag ska på en i Söderköping och Vickan ska på en norr om stan! Har sovit några timmar men vaknade igen. Har precis kollat lite lägenheter och hittade två stycken som vi gillade. Har ställt oss på dem och hoppas på att få någon av dom, just nu hoppas vi på den som ligger i Ektorp, låg riktigt nära stan och lägenheten var i sig självt jädra fin! Inte allt för dyr heller vilket alltid är ett plus!
Har skrivit sluttentan idag, gick relativt snabbt eftersom att Vickan inte störde mig så mkt :) Imorgon ska jag väl försöka ta tag i resten men de är så jävla tråkigt. Vill sluta plugga nu och börja jobba så håll tummarna för mig, kl 11 ska jag intervjuas och kl 17 är de Vicksters tur! :D
Nu ska vi gå och försöka sova, lär inte gå nå vidare bra men vi måste ändå göra ett försök ;)
Lägger upp lite bilder som tagits med kameran sen Vickster kom hit :D

   
   
   
  
  

Jag lovar, vi är inte fulla/bakfulla på någon av bilderna ;)





Our bitches!

Tänkte att jag skulle lägga upp lite pics på våra bitches. De är sjukt granna och jag vet att ni alla vill ligga med dom! :D Dessvärre så får ni tyvärr inte det, they belong to us!


  





I wanna hold you now.

Känns som att det är dags med en uppdatering :P Vi tar det väl dag för dag.
Fredag; Var en riktigt lugn dag, vi gjorde absplut ingenting förutom att jag pluggade. Försöker tänka tillbaka på vad vi gjorde man jag kommer inte på något. Vickan pratade väl förmodligen i telefon medan jag låg och var kramsugen :D

Lördag; Då var vi på fest på Sandgatan, hann inte vara där så länge innan en granne kom och klagade. Festen fortsatte då på gripen där vi drack lite öl och rökte vattenpipa. Åkte hem relativt snabbt eftersom att jag hatar gripen och hade så satans ont. Varför hade jag ont då? Jo de ska jag berätta för er. På Sandgatan så gick man upp 1½ stentrapp för att röka, sen gick man ut genom ett fönster där det var en balkong. När jag hade rökt klart så skulle jag gå ner i trappen, Vickan sa åt mig att va försiktig för att de var bäcksvart i trapphuset. Sa åt henne att jag skulle ta de lugnt och efter de så voltade jag nerför den där stentrappan. Jag är så öm och blåslagen nu att det finns inte! Ajaj, satans vad ont det gör. Nu har jag gjort plattfall 2 ggr, antar att det är karman som spökar eftersom att jag skrattade så mkt då Vickan ramlade.
Söndag; Mannen kom hit så jag låg och kramades hela kvällen, vi var också och kollade på lägenheten på luntgatan. Den var väl okej, som vanligt var de gräsliga tapeter, toaletten var liten. Enda sovrummet som var bra hade också balkongen (hur fasen tror ni att vi ska komma överens om vem som ska få de rummet?) vardagsrummet var konstigt byggt, vinklat hur sjukt som helst. Köket var okej och hallen var fin. Så jag tror att vi ska söka vidare ;D
Måndag; Mannen har precis åkt, vi har käkat pasta. Ska plugga, promenera och handla lite. Ska på anställningsintervju imorgon på morgonen så måste ringa Jennys och få en vägbeskrivning :)
Hoppas att allt är bra med er iaf! Har världens roligaste bilder som jag vill lägga upp men vet fan inte om jag vågar ;D




Min bästa vän har gift sig, grattis älskling.





Tredje gången gillt!

Okej, nu har jag gått för långt! Egentligen började det med att jag och mannen låg och kollade på OZ och vissa karaktärers personlighet stämde in på folk som jag känner i Piteå. Lindqvisk var en av dessa och eftersom han fan är lik (Micke, du kommer fan se ut så om några år om du bestämmer dig att bli en nazi) så spårade det ut rätt friskt och detta blir den sista i OZ-familjen. (Kommer ni på någon mina Piteå-vänner så säg till!!!)

Tim McManus - Kenneth?



btw, ringde henne om lägenheten idag. På söndag ska vi dit!





Vickster aka Hittster

Har ni sett OZ? Isf lovar jag att ni inte missat en liten vakt vid namn Howell, hon knullar och misshandlar karlarna och de flesta fångarna är livrädd för henne. Min kompis Victoria har samma rynkor vid sidan om näsan som henne och det är väl där likheten också slutar.. iaf om man tittar till det yttre. Victoria "Mini-hitler" Pettersson.



Howell - Victoria?
Jag lovar att jag hade blivit rädd om jag hade Hittster som fångvaktare!





Robson vs Lindqvisk

Äntligen kan jag visa omvärlden något som jag har tjatat om de senaste dagarna. Väldigt många karaktärer i OZ påminner om människor som jag känner i piteå. Jag tänkte därför bjuda er på en av dessa!



Micke Lindqvisk - James Robson ?

Fick en reaktion av Lindqvisk som löd " Jag har en lista över några som väntar döden tidigare av min hand, å nu ligger Malin 1:a. Så JÄVLA SJUK!!


HAHAHAHA, jag älskart ;D






Destination unknown.

Mannen kom så det blev lugnt, kollade lite simpsons och umgicks. Vickan kastade in handduken vid 2 tiden medan jag och mannen höll oss vaknade till runt 7. Steg upp vid 12 och drack lite kaffe! Nu har mannen åkt och jag och Vickan har varit på willys och handlat, käkat burgare idag!
Nu ska vi ringa till luntgatan och åka dit och kolla på den! Får se vad som händer idag, lutar åt att det blir lugnt.








I'm a flirt!

Vickan har för tillfället 2 intervjuer hon ska på, jag har också det men ska bara åka på en. Gårdagen var seg, fick mycket dock och det är alltid skönt. Idag är jag sleten som en sönderknullad get men det är självförvållat så det är bara att leva med. Ska väl vara nöjd att inte getbonden kom och sköt mig i natt.
Snart kommer mannen, får se vad som händer på :P Antagligen blir det inte så många knop idag, vill helst ligga i sängen och vara halvdöd men det får vänta några timmar.
Vickan har ingen ro i kroppen, hon vill göra en jävla massa saker men jag pallar inte, måste få mig en seg dag och imorgon tar vi återigen tag i allt! :D Det är ju bara torsdag ändå! :)
Nu orkar jag inte skriva mer, hade lagt upp världens roligaste klipp som jag och Vickan filmade i natt men eftersom jag vägrar lägga upp dom på youtube så får ni fan inte se dom :D Däremot ska ni få en söt bild på oss!






Nu fixar vi det här!

Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen, är så lycklig just nu. Det börjar ordna sig alls, Vickan har 2 intervjuer som hon ska på till veckan. Jag har fått en i Åby men det är åt helvete för långt bort för att ta. Ska ringa hon i Söderköping imorgon och ordna med en tid för intervju med henne + att jag skickat in till 2 jobb till. Ett vid vrinnevi och ett annat som låg i marielund. Får se om de hör av sig men jag hoppas det iaf!
Igår storhandlade vi så nu har vi massvis med mat, vi pluggade också så det är också snart färdigt + att vi städade så nu känner jag mig inte som en person mitt i kaoset längre. Ska tvätta idag också då får vi bort det!
Nu styr vi det här gumman, du och jag mot världen :D






Jobb i sörrping?

Okej en rättning från tidigare inlägg då, happispappis är g-vare, vilket jag visste men fick väl tillfälligt hjärnsläpp!
Annars då? Micka ska bli skåning, my gosh va alla flyttar neråt nu :D Jag älskart! Äntligen får jag närmare till mina tjejer (även om det är jävligt långt till malmö också). Har ringt till ett jobb idag, men hon satt i bilen så jag ska ringa imorgon för att boka in en tid då jag ska komma till henne nästa vecka. Hoppas jag får de jobbet så jag slipper studera. Måttligt less den skiten men tanke på att jag suttit en timme i kön hos csn idag och när jag kom fram så var det ändå fel.. Fick ringa till skolan och fixa allt och antagligen så ska det väl fixa sig nu!
Vickan har också pratat med några som verkar intresserade av att ge henne ett jobb, hoppas att hon får ett så att hon kan stanna. Jag vill verkligen ha lägenheten på luntgatan! :D
Nu ska jag iväg och hämta ett paket på ok, sen blir det att handla för att laga mat. Efter de ska vi städa fan hela lägenheten för nu är jag så satans less att leva i det här kaoset. Då jag är ensam har jag alltid rent och bortplockat, nu är det saker överallt! Ikväll blir det att plugga. Har slackat som fasen med de och nu går inte det längre! Dags att få tummen ur och skriva ner några arbeten :)



Vickan - I fly a why <3





Vickster snarkar.

Ååååh, jag kan inte sova för att Vickan snarkar ihjäl sig. Jag har dock inte hjärta att väcka henne så jag sitter och kollar genom diverse tråkiga bloggar. Hittade en sån jävla lista på en blogg så jag tänkte att jag skulle fördriva tiden med att fylla i den. Hade länkat om jag kom ihåg vilken jävla blogg det var :D

Antal meddelanden i inkorgen:
537 (Jag vet, patetiskt)

Antal meddelanden i utkorgen:
1

Vem har skickat meddelandet högst upp i inkorgen?:
Storebror!

Vad står det?:
Säg grattis!

Vem har skickat det tionde meddelandet uppifrån?:
Micka

Vad står det?:
Jag har såååå ont i musen :) Men är kåt ändå!

Vem har skickat det tjugofemte meddelandet uppifrån?:
Manneeeen

Vad står det?:
Hahaha de gör hon rätt i ;) gör cu oxå så hon får sällskap.. Jag hör av mig inatt puss och gos äppelmos

Vad står det i fjärde meddelandet under det?
Ja vakna nyss så schöööönt :) skulle inte ni ut pruppis???

Vem har skrivit det?
Mannen

Från vem har du mest meddelanden?
Micka

Från när är ditt äldsta meddelande?
4 jan 2000 01:25

Vem skrev det och vad står det?
Mannen skrev: Lagg in en stöt då.. Så kanske han nämner dig i hans nästa låt :) när ska Maaaliiiin komma hem igen. Miss you.

Vad står det i ditt översta meddelande i utkorgen?
Dont forget babe, i live you.

Till vem skickade du det?
Haha min fästman

Vad står det i ditt meddelande längst ner i utkorgen?
Jag har ju bara ett?!

Till vem skickade du det?
...

Vilket meddelande i inkorgen gör dig gladast och vem har skickat det?
Bob Saget, Fuck salt :P

De meddelandet gör mig grymt lycklig, Micka skickade det!  

Vilket meddelande i utkorgen gör dig ledsen och vem har skickat det?
...

Gå in i inkorgen,blunda och klicka ner i 5 sekunder vad står det i det meddelandet?
Önska jag va där nu o schikkla min Maliiin :) de är långt till dig ju :( vill softa me dig nu.. Du borde sagt förut, de är sent nu :(

Vem har skickat det?
Mannen, once again!





Nu händer det saker.

Saker och ting börjar röra på sig! Har fått en hel del bra nyheter idag, första saken är att jag och Vickster med all sannorlikhet fått en fyra på luntgatan from 1 april. Billig hyra och renoverad för 2 år sedan, vi ska nog åka och titta på den imorgon, vill vi ha den så är den vår. En annan sak som är bra är att jag nästa torsdag ska på anställningsintervju, ska bli spännande :) Nu ska vi sova för imorgon ska det styras! :D Sov gott.





Gourme kockarna!

Nu har jag och Vickan nyss ätit en underbar 3-rätters middag! Vet att klockan är sen men man vet aldrig få hungern slår in! :D Tänkte iaf lägga upp menyn så kanske ni också kan testa på den!

Förrätt: En husman med leverpastej och gurka
Varmrätt; Mannagrynsgröt med socker och hallonsylt
Efterrätt; Blöta i buljong med lätta
Dryck; Kranvatten

Vi har en lång dag framför oss imorgon så nu blir det OZ och sen sooova! Adjö.




Vickan?





Grattis Storebror!

Idag vill jag börja att ägna inlägget till min kära bror Mattias som idag klarade av att ta c-körkortet! Grattis storebror, som vanligt så klarar du av allt du tar dig till! Vaknade av att han ringde men orkade inte svara, klockan var alldeles för tidig eftersom att jag och Vickster kollat på OZ till 7 imorse! Fick därefter ett sms med texten "Säg grattis!" ringde upp han då jag var piggare och fick höra de :D Nu har han bara släp på lastbilen kvar sen så slipper han Happispappis, skönt! Både för han, Erika och barnen :)
Jag och Vickster har vart i stan och kollat idag, lämnade tillbaka en bh som var 50 kupor för liten och åt sedan middag på Paus. Efter de har vi pluggat och nu gör vi ingenting. Vickan vill gå in till stan och köpa godis men jag vet fan inte vad som är öppet nu. Långt äre iaf och lätt inte värt! :D
Nu blir de OZ-paus och en cigg. Ni vågar ju kommentera, jag känner att jag blir ledsen då jag inte får kommentarer.
Ursäkta mig, jo, nä.






Plattfallen!

Vet inte vad jag ska skriva, glömmer bort bloggen då Vickster är här. Har varit en händelserik och jävligt rolig vecka!
Vi tar väl gårdagen som snabbast. Vi söp till kl 12 på dagen, sen sov vi till 18, steg upp och gjorde oss klara för att sedan åka på fest! Drack oss fulla, gick på trappan där vi blev ännu fullare och det var min tur att göra ett plattfall! Förbannades palljävel! :D Sen så åkte vi till Otten där vi dansade som idioter och söp lite till :P Sen åkte vi hem och sov :D Orkar inte skriva så detaljerat idag!
Idag har vi käkat bakispizza och köpt chirre och cola! :D Ska kolla om de finns någon film som vi kan se, annars blir de OZ!! Jag orkar verkligen inte skriva mer, förlåt! :D Lägger in bilderna från helgen en annan dag kanske.








RSS 2.0