Aldrig mer!!

Okej bitches, nu har jag vart hos tandläkaren och raderat bort min tandsten, satan i helvete va ont de gör!!!
Jag skulle hellre tatueras i flera timmar än ligga och få tandsten borttagen i 20 mins, ärligt så var det typ de värsta jag varit med om. Blod sprutade också överallt och som jag slemmade ner allt som fanns i min närhet. Tandläkaren blev tom slemmig av mig, och jag hade torkat blod i hela ansiktet då hon var färdig med mig.
Är detta verkligen normalt?! :O
Iaf är hemma nu, vet inte vad jag ska hitta på. Borde va på arbets med Slö-Vickan orkade ju såklart inte med planerna som vi hade gjort så det var bara att åka hem efter tandläkaren (Vi skulle till stan efter och göra ärenden, typ banken, arbets, gå förbi jobb osv).
Vettefan om jag har råd att åka upp till Piteå nu med tanke på att raderandet av tandstenen nästan gick på 800 spänn, de hade jag inte räknat med och det var ett jävla bakslag på ekonomin. 
Nu ska jag göra lite kaffe och sätta mig ute på balkongen och låta höstsolen värma mig lite! 





I medelhavski, Malinski svimskii!

Hej gott folk, tänkte uppdatera som snabbast så att ni vet vad som händer i mitt liv.
I lördags var jag ut för första gången på väldigt länge, vi började hos Isabella (jobbarkompis) där vi sänkte en vinflaska men eftersom jag bara packade ner Kaptenen och vinflaskorna och bad Vickan packa ner colan så kan ni kanske räkna ut att colan stod fortfarande i kylskåpet när vi kom till Isabella. Slutsatsen är alltså att om jag måste ha med något eller ha något gjort så går det inte att lita på Vickan, allt måste göras själv.
Bitter jag låter, men så är det faktiskt.
Hur som helst så åkte vi till Verner efter att vi varit hos Isabella och efter det gick vi ut på trappan. Tydligen hade Vickan gjort något och förargat Verner, jag vet dock inte vad och självklart har hon inget minne av kvällen. Men Vickan blir ju väldigt dryg i fyllan så hon har säkert sagt något otrevligt till honom.
Igår slappade vi och käkade bakismat och hällde i oss mängder med cola, på kvällen kom H så vi kollade lite film och jag fick mina bakiskramar som jag behöver.
Idag händer det inte mycket, får ju självklart inte jobba något så jag börjar lessna.
Men imorgon ska jag till tandläkaren och ta bort lite tandsten och efter det ska jag fan i mig ta mig iväg och träffa chefen på Lennings! Vickan måste tvinga mig.

För er som inte vet, jag kommer till Piteå på torsdag! :)





Hjälp mig att vinna!

Hej! Jag är med i en tävling som en av mina bästa vänner Jenny håller i. Där tävlar jag om en goodiebag med en massa fina produkter som ska hjälpa mig att komma ur den här jävla höstdeppen!
Så jag tycker att ni alla ska gå in på hennes blogg och skriva till henne i kommentatorsfältet att jag fan är värd att vinna! :) Hjälp mig till vinst mina kära läsare!

Här kommer en länk till henne! Jenny!





Höstdeppen

Nu har min vanliga höstdepp kommit. Den brukar inte hålla i sig så speciellt länge men det är jobbigt under tiden den varar. Känner inte för att göra något, får typ panik då jag är ensam och gråter för ingenting. Detta är dock fullt normalt och det är något jag upplever varje höst, då slår jag igång Lasse W, tar en kaffekopp och sätter mig ute på balkongen och kedjeröker.
Imorgon ska jag till tandläkaren, ajaj va dyrt det kommer att bli. Jag har inte råd med det, speciellt inte nu när jag knappt får jobba något. Ska iaf försöka få tummen ur och gå förbi ett annat jobb imorgon och höra om de är i behov av vikarier. Satan, om dom bara hade gett mig chansen så vet jag att jag hade fått va kvar och jobbat hur mycket som helst. Så är det överallt jag jobbar, det som skiter sig nu är att kommunen inte längre får använda mig. Därför måste jag hitta ett annat jobb som är privat.
Sitter och storgråter nu, så jävla fjantig jag är. Kollar på youtube där Beyonce tog upp en liten flicka från publiken och sjöng Halo för henne. Flickan har leukemi och där sprutar tårarna för mig. Lägger upp klippen så ni får se.

Åker till piteå snart, mest troligt blir det första helgen i Oktober för Vickan ska ta ner hennes bil och hon vill inte bila ner själv + att vi inte åkt upp tillsammans någon gång sen hon flyttade hit, känns som att det kan va på tiden. Sen saknar jag min familj massor nu också så ett besök kommer sitta lägligt :)






Qwertyuiop

Jahaja, nu är Micka här :) I lördags då jag var och hämta upp damen så tog vi taxi till oss, när vi kom in knäckte vi genast Kaptenen och hällde i oss den oroväckande snabbt. Bestämde oss för att gå förbi trappski där Emelie jobbade, dock var det skittråkigt där så vi drack bara upp de vi hade köpt och drog vidare.
Tanken var att vi skulle gå till black horn och festa vidare (vet nån om de öppnat efter sommaruppehållet?) men påvägen dit svängde en partyvan upp framför oss och killarna tyckte att vi skulle åka med.
Vi hoppade in och kände oss som 14 igen, drack upp deras öl och hällde i oss deras spritflaska. Bad om att få bli avsläppta på Max så att vi kunde käka.
I söndags slöade vi som fan, enda gången vi klev upp från sängen/soffan var då vi gick till hemköp för att inhandla mer snask.
I Måndags tog vi en tur på stan, skulle på arbets osv men då jag var där så ringde de och bad mig komma och jobba natt. Så det var bara att gå därifrån och shoppa klart för att sedan gå hem och försöka vila. Vila gick dock åt helvete och natten var den längsta natt jag någonsin upplevt.
Igår var jag död, låg och sov till typ 12 men sen gav jag upp för alla envisades om att ringa och störa mig. Micka lagade underbar middag och H kom på kvällen så att jag fick bort lite frustration :D

Inte så roligt inlägg men vad ska man göra, har absolut ingen skrivarlust. Men kanske kommer den tillbaka!

Tjejerna är och tränar nu, sen blir det skaldjurspaj för att avsluta kvällen på bio med att se den nya tarrantino-rullen!





Jai ho

Känner mig verkligen på krigsstigen just nu, är jag omgiven av idioter? Det verkar fan så. Tur att Micka snart är här så jag får hit en jämnlike som får mig att må prima.
Ikväll blir den rom & cola med Pikablea, ska försöka leta upp batterierna till min kamera så att jag kan fotografera och visa er hur vacker denna människa är.
Annars har jag inte så mycket mer att berätta, bråkig dag idag. Nu orkar jag inte bråka mer så istället ignorerar jag de som finns runt omkring mig för tillfället. Ni som har lite innanför pannbenet kan nog räkna ut vem/vilka jag syftar på.
Nu ska jag snart ge mig iväg till bolaget för att inhandla en Kapten och sen åker jag mot resecentrum för att möta upp min andra hälft.

What kind of grown-ass man calls himself Puffy?



Mikaela <3






Hidey-ho!

Jag har verkligen försökt att skriva ett inlägg nu i några dagar men så fort jag loggat in på bloggen har jag lessnat och genast loggat ut igen.
Insåg verkligen att de är höst idag, även om vi hade världens varmaste och finaste sommardag igår så märks det att hösten kommer krypandes och om inte det vore nog så såg jag idag reklamen som definitivt bevisar att det är höst. Efterlyst är tillbaka. När Aro börjar köra direktsändning varje onsdag kl 21 på trean så är sommaren över.
Annars händer det inte så väldigt mycket.
Igår passade jag och Vickan på och storhandla eftersom vi båda var lediga och efter det kom H hit så det blev film och mys hela natten. Nu har han gått hem och jag har gjort tacogratäng.
På lördag kommer Micka och då brukar de hända en jävla massa, så vi får se om jag tar upp bloggandet under tiden hon är här. Ska försöka bli bättre på att ta med kameran också så att ni får se vad vi sysslar med under dagarna.

Erika, jag vet att du vill se hur det blev i rummet men jag har inga batterier i kameran, jag kan däremot ta ett kort med mobilen och skicka iväg ett mms till dig :)




Är det bara jag som är rädd för den här människan?

btw, vart har min header tagit vägen? :P






RSS 2.0