I nick ihjäääl dä!

Efter att ha legat till ungefär 5 imorse och funderat över gult kakel så somnade jag, vaknade vid 7 av att Vickan skulle upp och iväg till jobbet. Som vanligt så levde hon om som satans och jag vaknade och låg vaken till då hon åkte. I vanliga fall brukar jag lyckas somna om efter detta men då hon åkte började det återigen snurra i skallen om det gula kaklet!
Åkte iaf in till stan och köpte en hel del saker till badrummet och toaletten som förhoppningsvis kommer göra den riktigt fin, är bara färgen kvar att köpa så att jag kan måla över de där fruktansvärda ljusblåa väggarna!
Känns bättre inför flytten idag än vad det gjorde igår, på något sätt kommer det bli bra! hoppas bara att några affärer har öppet på ingelsta imorgon för vi hade tänkt åka förbi dit och köpa möbler och sånt till balkongen så att vi får piffa till den. Dock så är säkert allt stängt, det är som vanligt då det kommer till mig, alltid är det något som ska skita sig!
Nu håller jag iaf på att städa och packa och plocka ner det sista i lägenheten.
Ska fortsätta med det, ha en fin valbåååårsch! Tjo!
Btw, jag nickade just i fläkten ovanför spisen, kommer nog få en fin bula och blåmärke där. På jobbet tror dom redan att jag lever i ett destruktivt förhållande med tanke på alla mina blåmärken som dom sett. Undra vad dom kommer tro efter det här?





Gult är fult!

Nu har vi varit iväg och hämtat nycklarna och sett lägenheten. Vet inte vart jag ska börja, hageby känns iaf inte längre så tokigt och flytten är inte lika efterlängtad längre. Fördelen med lägenheten var iaf att balkongen var riktigt stor och har sol på sig från morgon till eftermiddag, blir att sitta där och sola så fort man är ledig, kanske får man sig en bränna den här sommaren iaf :)
Nackdelarna var iaf att det var helkaklat badrum och färgen på kaklet var ljusgult, hur fan ska man få fint i de badrummet? toaletten var skitliten, även där var de lite gult kakel, tillsammans med målade väggar som var i nyansen babyblå. Jag ska måla om där så fort vi flyttar in men ändå, gult!!! Hur fan kan man välja ett gult kakel?!! Tapterna i köket, vardagsrummet och Vickans rum var okej. Tapeterna i mitt sovrum var mörkblå + att det inte fanns några lister på golvet, väldigt fint. Där ska det tapetseras om, mamma och pappa har lovat att göra det då dom kommer och hälsar på så det är ju skönt iaf. Storleken på mitt sovrum var också väldigt, väldigt litet. Jag fick de mindre eftersom jag har en dörr som går ut till balkongen. Har ingen aning om hur fan jag ska möblera för att få en mysfaktor men det ordnar sig säkert med tiden.
Nåja, det är ingen idé att deppa ihop, på något jävla sätt ska vi få det fint!!





På bättringsvägen!

igår var jag som sagt inte världens mest pigga människa, jag hällde i mig febernedsättande och smärtstillande som en tok och mannen kom hit med de starkaste halstabletterna han kunde hitta. De blev som en drog för mig igår samtidigt som jag missbrukade 2 sorters nässpray. De är tur att mannen inte är rädd för mina baciller för han kom och höll mig sällskap igår och idag då vickan åkte på jobbet så gick han hem så att jag fick fortsätta sova.
Idag känner jag mig feberfri vilket är jäkligt skönt, nästäppan och ont i halsen har jag fortfarande men jag känner mig inte längre sådär orkeslös som jag gjorde igår. Idag blir det alltså att ta tag i lägenheten igen och fortsätta packa ner det vi kan och inte är i behov av. Ska gå till HC nu och handla lite saker som kan vara bra att ha inför flytten, synd att inte clas ohlsons finns där, hade behövt dit men är inte tillräckligt pigg för att åka in till stan :(
Nåväl, 2 dagar kvar!!






Sjukstuga i Hageby!

Underbart, igår då jag kom hem från jobbet kände jag att jag hade ont i kroppen. Antog att det inte var något speciellt utan att jag bara var trött och sliten efter jobbet. När jag la mig började jag dock svettas med än en klimakterie-kärring och feber var bara att acceptera. Fick sjukanmäla mig idag för febern sitter i och jag har fått den värsta förkylningen på väldigt länge. Känns sådär lägligt, jag har inte tid att va sjuk nu då vi ska flytta!!
Har iaf försökt få något gjort idag även om jag spenderat mesta delen av dagen i sängen, iaf frostat av och torkat ur frysen och det är ju alltid något, eller hur! :)
Nu ska jag återvända till sängen, Vickan slutar vid 21 och jag har tråkigt. Är i behov av sällskap så jag tror att mannen ska få komma hit och roa mig lite!





Nu händer det grejjer!

I fredags var vi ut och jag blev full som satans (dock inte fullare än farsan som skulle cykla hem från svensbyn i blöta badshorts, barfota samt vinterjacka men som tyvärr inte tog sig så långt förrän vägen attackerade honom och slog hans ansikte blått :O), vaknade dagen efter med mannen. Länge sen jag mådde så dåligt som jag gjorde igår och därför blev också kvällens planer på fest inställda. Vi var dock förbi Emelie imorgon iaf och köpte med oss lite kinamat som vi åt hos henne, de skulle ut så vi åkte hem relativt tidigt och tog det lugnt. Jag somnade snabbt och vaknade utvilad och pigg idag!
Vi har varit och handlat in saker som ska underlätta städningen på fredag. Vi köpte också massa svarta sopsäckar och jenny och jonatan kom med 3 av mina flyttlådor, vettefan hur jag ska klara mig på de. Lånade ut 5 till Emelie men hon hade inte packat ut 2 av dom än.
Nu har vi iaf börjat packa ner lägenheten och de ska vi också fortsätta med, kl 19 blir det att tvätta lite också! Nu händer det saker och det känns jävligt bra, 5 dagar kvar i hageby! :)





I am ready, I am fine.

Nu är vi nere på en vecka. 7 dagar kvar i hageby sen ska jag fan aldrig mer åka hit! :D Har dock inte fått tag i flyttlådorna än men hoppas på att jag får dom imorgon! På tal om fiskmåsar så ska vi åka ut till Jenny och Jonatan imorgon och käka surströmming, det är iaf planerna och jag hoppas att dom blir av. Känns som att man vill passa på och träffa dom så mycket som möjligt nu innan dom flyttar upp till Piteå i slutet på maj!
Jag är ledig i helgen och det är så jävla skönt, var länge sen jag var ledig nu så i helgen då Vickan också är ledig blir det att hälla i sig lite alkohol. Vet inte om vi ska på tatueringsmässan eller vad planerna är men något ska vi nog alltid hitta på! Fick min första lön idag också, fan va fint! Fick mycket mer pengar att röra mig med än vad jag hade förväntat mig och det känns sjukt bra nu innan flytten då det kommer att gå mycket pengar! :D
Vickster är och jobbar nu till 16, bra att hon får lite timmar också. Hon har inte jobbat så mycket den här månaden, då hon jobbat har det mest handlat om 2-3 timmar och det ger ju inga pengar. Jag har däremot jobbat så mycket att jag nästan kommer att få en heltidslön nästa månad + att jag jobbade påsken vilket är storhelg som gör att jag tjänar rätt mycket extra på de ;D
Nu ska jag ta och göra mig färdig, då vickan kommer hem ska vi nog gå och handla. Det behövs, senaste två veckorna har vi levt på makaroner och falukorv, lite less nu kan jag lova ;)






9 dagar kvar!

Igår jobbade jag till 14:15, efter de åkte jag hem och tvättade. Kändes som att de behövdes eftersom jag och Vickan båda jobbat de senaste gångerna vi tänkt tvätta. Efter de la jag mig och sov en timme, har sovit dåligt som fan senaste tiden. Vet inte om det beror på att jag är satans stressad över allt med flytten, om 9 dagar flyttar vi och vi har inte ens fått tag i flyttkartongerna som Emelie lånat än. Förhoppningsvis får vi dom på lördag och då blir det att börja med det med tanke på att jag jobbar måndag och tisdag till veckan. Börjar dock 15 på måndag Rebecca så vi ska nog hinna ses ändå hoppas jag :)
Mannen kom igår, vi kollade på film och sen sopranos, jag somnade dock ifrån det så han fick mest se själv :P
Idag är jag ledig så vi har spenderat typ hela dagen i sängen, behövde verkligen en sån dag kände jag! Nu ska jag kolla på simpsons och sen ska jag se om det finns något som vi kan tillaga till middag.





Date med Rebster!

Igår hände det inte så mycket, var iväg och jobbade till 16 och efter de kom mannen hit. Vickan kom hem efter 21 någon gång och då åkte också mannen. La mig relativt tidigt för jag var så jävla trött. Nu ska jag snart in till stan och träffa Rebecca, hon vill ha lite smakprov då hon ska köpa kläder, tänkte och ta mig en lunch på paus och en kaffe någonstans innan jag börjar jobba kl 15.
Har inte tid att skriva så mycket mer, måste ta mig en promenad in till stan nu. Ha de gött!



För ett år sedan bodde den här sötstjärten hos mig och en kväll bestämde vi oss för att ha bacardi-krig på krogen. Bra drag av mig som hade vitt linne på mig, inte ;D





Nykteristerna.

Efter en timmes sömn i natt så ringde mannen, han var påväg hem från Karlstad och ville komma och sova hos mig. Givetvis fick han det så det blev inte så många timmars sömn i natt. Vaknade av att Vickan hade stigit upp, vi skulle festa idag så hon gick iväg på bolaget innan hon drog iväg och jobbade mellan 17-21.
Dock så blev det ingen fest, de ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba mellan 7-16, inte så roligt men pengarna behövs så det är bara att vara nykter ikväll och ta det nästa helg istället.
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och se på någon film, hoppas på att somna snabbt då jag måste upp tidigt som fasen imorgon. Hoppas ni har en bra lördag iaf!
Imorgon ska jag hämta flyttlådorna som Emelie lånat av mig, med andra ord så börjar vi packa imorgon!! :D
13 dagar kvar innan jag slipper Hageby!





Sol, glass och bira!

Idag vaknade jag och Vickan relativt sent, vid 13 steg vi upp och gjorde oss klara för att ta en promenad in till stan. Tanken var att vi skulle ta en lunch och en öl på någon uteservering men eftersom vi kom in så sent så var det fullt överallt. Så vi köpte med oss hårfärg och lite annat med oss hem. Gick förbi handlarn också påvägen hem där vi köpte oss varsin glass och lite annat så vi kunde laga middag. Då vi kom hem så tog vi med oss glass och öl och gick ut och satt oss på gräset och solade lite.
När vi gick in kom mannen förbi så att jag fick kramas lite, han skulle iväg till Karlstad och festa så han stannade inte så värst länge. Nu har vi färgat håret, Vickan fick en mörkröd färg och min skulle bli väldigt ljus, nästan vit. Dock så blev min väldigt gul så nu sitter jag med mitt färgbalsam i håret så att det ska lägga sig och bli bra :)
Ska lägga upp lite bilder som jag tog idag då vi satt ute och sen ska jag kolla vidare på kill bill. Imorgon blir det nog fest på allvar! :)

 
 

Vickan gör reklam för både glass, öl och cigg. Behöver ni en reklampelare så ställer hon upp!
Är gräset lika grönt i  Pite? ;D





Hää waahl eet!

Yff, nu har jag tagit första vinglaset och Vickan har knäckt en bira. Ska möta upp Emsan på trappan sen. Får se vart natten tar oss men antagligen blir det en tidig kväll eftersom det ska jobbas imorgon! Di &mi ikveeell? Hää waahl eet!





Pitää här kommer jag!

Nu har jag bokat en resa upp till Piteå, blir en vecka uppe i norrland innan jag måste återvända till verkligheten, jobbet och livet här i Norpan! 2-9 juni kommer jag upp, så är det någon som är ledig där den 2:a juni och vill ta en roadtrip förbi Kallax så är det bara att ni säger till ;)
Annars händer det inte så mycket, ledig idag vilket är väldigt skönt. Vi ska ta oss ut i det fina vädret. Kanske gå förbi ektorp och kolla upp var det egentligen är vi ska flytta :D Emelie kommer hem idag också, vet dock inte när men tänkte ringa henne lite senare så kanske vi kan komma förbi och hämta flyttlådorna eller kanske hooka upp någonstans och dricka en öl! :D
Imorgon ska de komma och fixa det som inte var okej i lägenheten dvs brandvarnaren som inte fungerar och handtaget på toalettdörren. De kommer efter 13 så vi får oss en sovmorgon imorgon, sen jobbar jag mellan 15-21:15, skönt att pengarna börjar droppa in. Har slutat studera också så är det någon som är i behov av studentlitteratur så är det bara att höra av sig, jag har det mesta att erbjuda! :D
Nästa helg är det också tatueringsmässa här i norrköping, jag vill ju så gärna göra en till tatuering :P



Är det inte vackert i Piteå? :D





Well that's just fabulous!

The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

Jobb, jobb och mer jobb. Jobbar till 20 ikväll och efter det kommer kanske mannen över. Vi ska kolla på sopranos och äta brownies ;D Tror jag :P



Kanske är dags att kolla genom serien än en gång snart <3





I'm to old for this!

Den här helgen har varit väldigt lugn, i fredags skulle vi festa men när vi var på HC så insåg vi att systemet var stängt. Vi såg därför tv hela kvällen och sen när Vickan gick och la sig så kom mannne förbi. Vi var vaken hela natten, där vid 7 började vi bli riktigt trötta så vi la oss för att sova. Vad händer då? Jodå, jobbet ringer och vill att jag ska komma och jobba. Det var bara att stiga och masa sig iväg. Jobbade till 13 och efter de åkte jag hem och väckte mannen, han var kvar till runt 16 och efter de gick jag och la mig. Sov till runt 20 för då ringde han och väckte mig, var övertygad om att jag skulle ligga vaken hela natten och stirra i taket. Var dock så jävla trött så då Vickan slog igång en film så somnade jag igen, har sovit till nu. Känner mig helt misshandlad, ont överallt i kroppen, trött är jag också men ska snart iväg och jobba kväll så nu får jag inte sova mer.
Vi hade tänkt tvätta ikväll men jag jobbar till 20 och Vickan till 21 så det gick inte, typiskt att jag varje söndag ska jobba kväll. Finns nästan inga tvättider här på Bäckis heller så vi kommer snart inte ha några kläder :(
Nu måste jag försöka laga någon sorts mat (vi är zigenare och har inget hemma) så att vi orkar jobba ikväll.
Blir att gå till jobbet idag, galet fint väder fortfarande! Sommar, sommar, sommar lalalaa



Vad tror ni blir årets sommarplåga?





Falsettsång på bäckgatan!

Måste kaske blogga lite men har inte så mycket att berätta. Igår hände det inte så mycket, tråkigt väder men mannen kom förbi vilket alltid är trevligt :P
Idag har Vickan varit och jobbat och jag har bara myst på hela dagen, bakade en sommarkaka så att vickan fick då hon kom hem efter en lång dag på arbetet ;) Måste ju ta hand om min fru då hon är iväg och tjänar pengar till hushållet! Jag är ledig ända till på måndag, hade velat jobba mer under påsk men det är ingen som tagit semester. Vickan jobbar i morgon men är ledig i helgen, kan nog bli så att vi går ut. Vet någon vad som sker på Black Horn i helgen? :)
Nu ska jag fortsätta att kolla på scrubs och sen sova.
Måste bara berätta att de kom in en äcklig nattfjäril här ikväll, tror dom att den flygit ut nu för vi har släckt ner överallt och då bör väl fjärilen komma till tvn eller datorn? Jag och Vickan är dock lika rädda för småkryp så mina grannar har fått höra på många skrik i falsett nu ikväll :/



Amen to that!





Städ och jobbdag!

Vilken underbart rolig dag jag haft idag, eller inte. Då jag vaknade så började jag genast städa. De ska komma och besikta lägenheten imorgon vid 8 så planen var att bara skura och dammtorka men när jag väl börjar så brukar de barka och jag tar allt annat också. Började att typ flyttstäda så att det blir mindre att göra senare då vi ska göra det. Tog ugnen, alla skåp samt luckorna, rensade och kastade saker osv. Väldigt roligt, höll på med det till ungefär 15:30 och efter det tog jag mig en promenad iväg till jobbet. Hann prata i
Väl på jobbet var allt som vanligt, roligt som fasen och skönt att komma bort och sluta tänka på allt som vanligtvis snurrar i mitt huvud. Fick tårta också så man ska inte klaga ;)
Nu ska jag snart gå och lägga mig, de kommer som sagt och besiktar lägenheten imorgon, vet inte exakt när men någon gång mellan 8-10 så även om jag är ledig så måste jag upp relativt tidigt.
Hoppas allt är bra med er, här i norpan är det priiima.






Omark är vår idol!

Käkar mashmallows å gör mål! Omark är vår idol!



Jag har fan riktigt tråkigt nu när Vickan är och jobbar :(





Vackra vårväder.

Efter en dags uppehåll så är våren tillbaka igen. Har öppet balkongdörren och köksfönstrena så att jag vädrar i hela lägenheten, så underbart skönt! Har varit ute och gått i drygt en timme, måste passa på att vara ute i solen då man är ledig. Imorgon måste jag städa i lägenheten på förmiddagen för jag jobbar kväll imorgon och på onsdag kl 8 så kommer dom och ska kolla min lägenhet. Håll tummarna, vill verkligen inte att de ska säga att jag blir betalningsskyldig för något!
Tänkte inte skriva så mycket utan jag ska bjuda på en bild som jag tog med mobilen idag då jag var ute och vandrade, måste ju bevisa för mina pitebor att det faktiskt är vår här, jag varken överdriver eller ljuger ;)



Avundsjuka? ;)





Satans kuksug.

Vissa dagar är man smartare än andra. Idag är en sån dag då mitt iq måste ligga på ungefär 2. Har jobbat idag vilket alltid är roligt, så sjuka arbetskamrater trodde jag inte att man kunde ha men skenet bedrar och jag blir lika glad varje gång jag träffar dom. Tog en prommis hem efter jobbet och startade 2 tvättmaskiner. Nu ska jag göra våfflor för jag fick en sån craving efter det så jag har nu blandat smeten som nu står i kylen för att tjocka till sig! Iaf så vet alla att det är smält smör i våffelsmet, smör smälter man på spisen på en platta som man slår på för att den ska bli varm. Alla vet också att plattorna är varma en rätt bra stund efter att man tagit bort kastrullen. Detta är dock något som jag glömde bort idag :P För ungefär 10 minuter sen tog jag bort kastrullen från plattan, drygt 2 minuter senare la jag på handen för att känna om plattjäveln var varm och det var den, fy satan min hud fastade på plattan så jag fick slita loss det :O!!!!
Nu har jag iaf smörjt med hydrokortison så det känns bra, men vilket jävla stolpskott jag är!
Ledig imorgon, schööönt som mannen hade sagt ;D




GRATTIS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!






Jobb igen.

Har inget spännande att berätta idag faktiskt, tog mig en promenad i det sköna vädret till jobbet idag. Slutade vid 20 och tog mig en promenad hem också. Nu har vi käkat middag och jag ska ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen, jobbar imorgon också och vill inte vara för trött på jobbet, blir så långa dagar då.
Är ledig på måndag iaf, hoppas att det är lika fint väder då så att vi kan vara ute och njuta av solen. Grattis till mamsen som fyller år imorgon, tråkigt att jag inte kan va hemma och mumsa i mig lite tårta :)





Älskade Hageby!

Efter att jag skrivit igår kom mannen hit och hälsade på. Vickan kom hem vid halv 10 igår efter att hon hade tagit sig en promenad hem till fina hageby. Måste än en gång säga att det ska bli så jävla skönt att flytta härifrån, igår blev en man dödad av 2 personer här i Hageby, det är inte alls långt ifrån där jag bor. Obehagligt minst sagt, de vet fortfarande inte ens vilka personerna är förutom att det är en kvinna och en man som gjort det. Fyfan, tänk om man går ut och möter dom på gatan, kanske blir man själv ihjälhuggen?!
Idag har de inte hänt så mycket, låg kvar länge och mös i sängen medan Vickan var iväg och fixade lite grejer, hon kom hem med glada nyheter så det kändes bra. Efter det lagade vi en påskmiddag, eftersom både jag och Vickan kommer va här i norp över påsken så tyckte vi att vi också förtjänade lite sån mat!
Nu ska jag klä på mig, har bara klänning på mig och nu mot kvällen så blir det lite små kyligt, får se om vi går ut på en promenad senare ikväll. Blir iaf lugnt för jag jobbar hela helgen! Hej så länge.






Våren är äntligen här!

Fy satan, våren är verkligen här på riktigt nu! Det är så underbart väder att jag inte vet vart jag ska ta vägen, inte heller har jag någon som jag kan avnjuta denna underbara dag med heller då jag är den enda som är ledig! :(
Vickan var iaf hem några timmar, hon var ledig men har nu börjat om och jobba. Jag skulle posta iväg min adressändring så jag tog på mig en klänning och ett par leggings + ballerinaskorna och gick med henne in till stan och sen tillbaka. Så underbart fint väder, fanns inte ens en tendens till kyla även om jag var sommarklädd! Ikväll vill jag verkligen sitta på en uteservering, synd bara att Vickster jobbar till 21. Kanske ska ta och ringa Slempa och höra vad hon ska göra ikväll!

  

Ja, solen var liiiite irriterande då jag skulle ta kort! :D
Men vem bryr sig, det är snart sommar och jag behöver bara ha kvar mina zigenargrannar en månad till, lycka!!






Onsdag är städdag!

Idag fick jag sovmorgon, Vickan kom hem vid 12 och väckte mig. Det var underbart väder ute så hon öppnade upp och drog upp persiennerna, då insåg jag att det var dammigt i min lägenhet. Med andra ord så blev det en städdag idag och nu är klara. Har tom putsat fönstrena så nu ser vi ut genom dom också! :)
Annars händer det inte så mycket idag, vi ska väl käka middag och sen gå ut på en promenad, kanske gå förbi ektorp och kolla vilket hus det är vi ska flytta in i eftersom att vi inte riktigt vet det än :P
Måste säga det igen, fyfan så jävla skönt att det börjar ordna sig med allt nu, låg i natt och hade ångest för att flytta. Jag överdriver lätt och fick för mig att jag inte skulle få ner sakerna från väggarna, bilen vi hyrt skulle få punka och sen brinna upp. Sakerna som ska flyttas skulle också gå sönder osv. Men det kommer säkert gå bra i slutändan, vi kommer dock leva i en tom lägenhet i ungefär 1½ vecka innan Vickans saker kommer ner, mitt sovrum kommer dock va fint och det är ju huvudsaken ;)
Nu orkar jag inte blogga mer, ha de fint mina läsare!

Måste bara säga att det är så jävla skönt med vårväder nu, äntligen börjar uteserveringarna komma och en öl i solen med det! Solbrillorna kommer nu åka på så fort jag går ut, underbart.
Vill bara tillägga att jag får tillbaka typ 8500 på skatten, inte illa ;)






RSS 2.0