Får jag inte trycka upp tuttarna i ansiktet på dig?!

Sådärja, då var min tisdag över. Planen var att jag skulle plugga men jag gick till HC ist och inhandlade lite asiatiska saker som jag tillagade till middag, jag måste nog va asiat i grunden för fan va gott det blev. När jag satt och åt så ringde Hempa och lockade mig in till stan, skulle lämna igen ett par pjucks så de gjrode jag + inhandlade en stor och fin väska. Sen bar det av till trappan för lite trapphäng, där satt vi caughta i en trapp och drack nån öl! Åkte hem vid halv 10 och gick direkt till Emelie med datorn för jag skulle plugga, sitter nu med färg i hela håret och mitt uppsats är lika klar som den var innan jag fick den. Nåja, imorgon stänger jag väl in mig och studerar istället! Emelie står i duschen och sjunger nån randomlåt på pitmål, alltid roligt då hon gör det. Dock gillar jag inte att va här då Emelie duschar för hon kommer alltid med sina monster-tuttar och trycker upp dom i ansiktet, iofs så ska jag väl kanske inte klaga, hon har ju iaf börjat fråga nu innan hon gör det ;D Nu ska jag klä av mig och joina Emelie i duschen, för nu är det hög tid för mig att tvätta ur färgen! Blir en cigg först, undra om Emelie hinner duscha klart under tiden, annars lär nog lilla emsan bli förvånad då jag kommer inklivandes! Det sista hon sa innan hon gick in i duschen var ju dock "du vet vars jag finns om du ångrar dig" Skriver imorgon, jag är caught!





Du kan kalla mig Liza Marklund!

Har fått en kommentar av en av mina bröder? Dock vet jag inte vem av dom det är men antaligen, Glutfargas eller Marcos :D Stod något om pite fientlighet och Liza Marklund. Alla som bor i Norrland vet att Liza Marklund, som kommer från vårt fina landskap också hatar det. Jag hatar inte Pite, jag gillar Pite väldigt mkt faktiskt dock så hatar jag de insnöade jävla fitthororna som bor där. Jag vill inte bli en del av det mönstret som är i Piteå, det är så fruktansvärt tragiskt att alla personer är precis likadana som då dom var fjorton. Var är utvecklingen? Våga växa upp era patetiska jävlar! Känner att jag blir lite aggresiv nu, funderar fortfarande om jag ska komma hem på en snabbvisit, men jag vet inte heller om jag orkar :P Det är så drygt att behöva åka tåg, flyg, buss och bil för att ta sig hem! I Helgen spelar föresten Luleå i Södertälje, jag och Emelie skulle styra folk och sånt dit men det verkar ha runnit ut i sanden, iaf så vet jag inte om vi ska åka dit och sen åka hit och dra på kravallen direkt eller om vi helt enkelt stannar hemma och lyssnar på sportradion samtidigt som vi dricker en jävla massa hotshots och vitryssar!
Har problem med att sova, det är som att jag inte kan sova ensam längre och det bådar inte gott!! Jag tror att Emelie får ta kudden och komma upp och lägga sig och skeda mig för inte fan orkar jag ha en karl springandes här varje kväll! Clara eller Klara ?, dvs tjejen som ska tatuera mig i övermorgon har fortfarande inte hört av sig, börjar bli lite syr nu. Jag vill verkligen se den innan jag ska göra den men tanke på att jag har INGEN aning om hur den ser ut. Tänkte gå förbi idag ändå men då kom Emelie på att hon hade annat att göra, så det får bli imorgon. Idag har jag faktiskt sökt några jobb, får se vad det blir av det men jag är ju norrlänning och vi är eftertraktade här ;D Ikväll ska jag också färga bort min ljusa bajsrand som jag har i håret samt plugga lite! Jävlar va långt jag skrivit, känns som att jag hade en hel del att planera. JUST DET, en sak till.. Hatar ni också när folk i huset bygger om? För här har det slipats, dammsugits och spikats som aldrig förr i typ en veckas tid nu, jävla lyhörda lägenhetsjävel, jag får aldrig sova :(



Hur fan kunde Liza Marklund få en gatsten i Piteå?!





Sugermama is alive!

Phew, nu kan jag ha kvar bloggen iaf för jag vet nu att Micka inte har lämnat mig! Hon tipsade om en sida, har varit in på den men det var längesen, http://argalappen.se har ni tråkigt så gå in och kolla där, jag har legat en halvtimme nu och bara skrattat. Känner mig som en tant från 70talet som ska till gymmet, sitter i brottarlinne och en sån stor tröja med bred ringning över, har korta mjukisbrallor och mina nyinköpta sneakers! I håret har jag ett sånt jävla pannband så jag ser säkert ut som en översminkad hippie stora silverringar i öronen. Men min outfit är skön och ganska gullig! Hade jag haft en kamera med batteri eller en bättre kamera på mobilen så hade jag bjudit på en bild men det får va! Nu ska jag styra något att käka, får nog bli en husman för jag orkar inte laga! Micka då jag kommer hem vill jag spendera helgen med dig min kära, skippar gärna Piteå om jag får! Sko vä dansch?







I'm gonna drink my money.

Alltså jag känner just nu att jag ska lägga ner den här bloggen, har mitt största fan sugarmama lämnat mig så har jag ingen anledning till att skriva längre :( Kanske beror det på att jag inte skriver lika roligt längre, men det ska jag skärpa mig med! Jag har faktiskt sjukt roliga saker att berätta om och jag ligger faktiskt och skrattar sönder mig 99% av dagen, men när man tänker tillbaka och ska skriva det så har jag alltid glömt bort detaljer som gör det roligt och då blir det inte lika roligt att skriva om. Men jag lovar mina läsare, jag ska bättra mig om ni lovar att inte lämna mig!! Jag har dock inte tid att sitta här längre, ska möta upp Hempa i stan kl 15! Hon som ska tatuera mig har inte ringt än, 3 dagar kvar till jag ska tatuera mig, hade faktiskt varit kul att få se vad det är jag ska göra :P Nåja, imorgon kanske..





Goodiania!

Har tagit ner min lappetopp till Emelie för att studera, har skrivit klart arbetet om alternativmedicin! Väldigt spännande att skriva om Samuel Hahnemann, skillnaden mellan skolmedicin och de alternativa behandlingsformerna. Vet att ni är grymt avundsjuka på mig ;D Men det känns bra att jag har gjort det nu, haft lite ångest över de i helgen att jag inte kommit igång med det men jag har haft så mycket annat för mig.
Grymt öm i hela kroppen, jag vet inte vad för akrobatiska övningar jag sysslade med i natt eller om det bara är de faktum att jag återigen fått flera blåmärken på kroppen, life is rough men jag älskar det :D Har åstadkommit en hel del idag, har varit iväg på OK med Hempa, sen tog vi en tur förbi H&M där jag inhandlade ett par nya mysbyxor, en mössa och hårband! Efter det blev det en sväng förbi ICA där man återigen kom ut med fler varor än vad man tänkt sig! Har betalat räkningar och insåg då hur mycket pengar som spenderats i helgen, lite ångest fick jag men hade kvar ett 5-siffrigt belopp efter räkningarna så det lugnade ner mig något! Har också hunnit tvättat och renbäddat, måste tvätta sängkläderna hela tiden nu, börjar bli less på det! Städat har jag också gjort vilket behövdes, kommer inte ens ihåg sist jag dammsög :D Får hoppas att jag får mina böcker imorgon, måste börja med uppsatsen i folkhälsokunskap som skulle vart inlämnat i fredags :P
Håller tummarna för att tjejen som ska tatuera mig ringer imorgon så att jag får åka och titta på tatueringen, sjukt jävla nyfiken på hur den ser ut!! Imorgon ska Emelie jobba efter skolan, dock ledig mellan 15-17 så då ska jag in till stan och bränna penkisar! Var håller du hus Micka?!! Jag saknar dina kommentarer raring, nu ska jag iaf återvända upp på min våning och ta mig en dusch och sen krypa ner under täcket, hoppas ni mår bra mina slynor, jag saknar er!




Fyfan va Jim Morrison var het!





Vill ni att jag kommer hem?

Det här är en fråga till alla mina sluttyhoes i Piteå, sitter och funderar om jag ska ta en snabb visit hem och kolla så att allt är under kontroll. Dock så krockar det med min andra tatueringstid men eftersom jag ska tatuera mig på torsdag så ska jag höra med henne då om jag kan skjuta på tiden i några timmar. Är jag välkommen hem eller tycker ni att jag ska stanna kvar här och ruttna till jul? ;D Igår blev det lugnt iaf, la mig tidigt med vaknade vid 1 då min telefon ringde, tydligen var det någon som var sugen så jag fick inte sova mer efter det. Sitter nu hos Emelie, hon ligger och pluggar och jag har precis käkat. Har mkt att göra idag, det ska tvättas (har ni märkt att söndagar är min obligatoriska tvättdag?), handlas, städas, renbäddas och plugga en jävla massa ska jag göra.




Idag känns det som att allt är möjligt! Tagglåten nr 1!





I'm Rick James bitch!



HAHAHAHA! Behövs ingen förklaring. SLAP!





Håll käften och knip!!

Igår var jag mer seg och bakis än på mycket, mycket länge! Ville inte alls festa men vi tog oss iväg på inflyttningsfesten och där blev jag också full, sjöng en del singstar innan jag gick hem för att gå och lägga mig och sova. Somnade snabbt och Emelie började efter det ringa både på mobilen och hemtelefonen utan att jag vaknade. Hon var tom bakom dörren och plingade men fick ingen reaktion av mig! Hon testade en sista gång och då vaknade jag och svarade, var grymt full och trött och ville bara sova. Hon berättade att hon skulle in till stan på gripen och festa och hörde om jag skulle följa med. Givetvis skulle jag inte det eftersom jag som men då vi lagt på slog det mig; Jag missar aldrig en fest och det ska jag inte göra den här gången heller så jag ringde upp henne och bad henne komma upp så jag fick klä på mig igen! Vi åkte till gripen där vi träffade Fredde och Vern, drack lite men jag var inte så taggad så vid 3 tog vi en taxi hem igen, givetvis efterfestade jag och kom inte i säng förrän vid 5 någongång. Taxiresan hem var så grymt rolig, tjejen som körde kom ihåg oss och hade tydligen skjutsat oss före så hon visste nog att vi inte var så pryda, för jävlar va vi fick garva åt henne. Fredrik tjatade hela vägen om att han var tvungen att pissa och det enda tjejen svarade var "Håll käften och knip". Orkat inte gå in på detaljer om gårdagen, det var inte den roligaste kvällen men inte hellre den tråkigaste. Ikväll blir det nog lugnt, känns som att 2 dagar får räcka. 5 dagar till tatuering, wihoo!!





Gårdagen..

blev inte riktigt som jag tänkt. Några öl blev 2 kannor öl + en jääävla massa drinkar och shots, dyrt blev det och full blev jag därefter. Givetvis ska jag fortsätta dricka då jag kommer hem, även om jag är grisfull! Längesen jag så full och det märktes då jag vaknade imorse. Jag har blåmärken överallt, ett bitmärke i kinden och det var stearin på soffan, mattan och bordet. Hur stearinet kom överallt ska vi inte tala om, faktum är dock att det inte är mitt fel, tror jag! Uppsatsen jag skulle skriva är fortfarande inte påbörjad, tur att jag har lärare som förstår en när det tjorvat med böckerna så jag får skicka in det på mån eller tis, skönt som fan faktiskt att dom sa det, rätt mycket ångest släppte. Nu ska jag försöka få bort det sista stearinet och sen bädda sängen, vettefan vad som hänt men allt är upp-och-ner och lakanet ligger halvt under sängen. Ikväll står inflyttningsfest på schemat men först måste vi köpa virke och lite chirre tror jag, en present från bolaget till flickan som håller i festen kanske man också ska inhandla. Idag drar karaoken igång på crompan igen, jag hoppas inte att Emelie får för sig att hon ska dit ikväll och sjunga ;D





Det är en dag imorgon också..

Jag måste helt allvarligt vara världens sämsta pluggis, skulle ju så stort plugga men efter 3-4 sidor i boken så sov jag. Nu ringde precis Emelie och väckte mig och lockade mig till stan. Ska på trappan och dricka lite öl. Vilken tur att det är dag imorgon också så jag kan plugga :P Måste dra nu, man är inte så söt men det får funka ;D Tjo!





Slemelies födelsedagspresent!

Idag var jag och hämtade ut Emelies födelsedagspresent så nu känns det mer på riktigt att vi ska få se Sonata, satans vad jag längtar :D Pirrar i hela kroppen som om jag vore nykär så fort jag tänker på det! Var en sväng på systemet också, blev ett vitt vin, gick efter procenten som låg på 14, säkert skitäckligt men det är inte smaken jag är ute efter utan själva berusningen som vinet ger :) Köpte en Absolut vanilj också eftersom att jag drack upp den förra helgen! Nej vet ni vad, jag har 3500 ord oskrivna så jag tänkte sätta mig och studera lite nu. Alternativmedicin står på schemat så snart kanske jag kan bota alla sorters sjukdomar med vitlök?



Vilken present alltså, jag vill också få något sånt här då jag fyller år! Jag blir 22 den 18e oktober, 22 år är en viktig ålder att fira eftersom att det då bara är 3 år kvar till då man får sterilisera sig! Vill ni skicka presenter till mig så fråga efter adressen :)





Nu ringer telefonen, det är dags för mig att gå.

Heeeej! Har egentligen inte tid att blogga då jag har en del att göra idag. Ska till HC och hämta ut biljetterna till Sonata, passar på att gå förbi systemet och Ica då. Kanske nån klädaffär också, vill ha en ny klänning men eftersom jag hatar att shoppa så blir det ännu värre då jag gör det ensam. Sen måste jag plugga, Emelie den lilla räkan har lånat hem en av böckerna som Cp-Jävla-Bokus-Jävlarna vägrar skicka till mig. Nu kan jag iaf skriva ena arbetet, 3500 ord ska det va på. Någon som kan tipsa mig på vad jag ska skriva? Emelie är kung på att ordbajsa, det är inte jag. Nu måste jag iaf fixa till mig, ta en dusch osv sen drar jag mig härifrån. Skriver ikväll om jag får tid över.
Ringde ett nr idag 0406350379, någon som vet vad det är för nr? Ring och hör vetja och berätta sen! ;D





Protect that aaaaass!

Hej mina vänner, såg att jag hade bloggat på fyllan, de inläggen åkte bort direkt utan att jag läste dem. Orkade inte med ångesten över hur ärlig jag var :P Nu har iaf mannen åkt, vi såg typ en av världens roligaste filmer idag, CB4, har ni inte sett den så se den! Chris Rock är så jävla skadad! Jag som var på bolaget igår och handlade inför helgen, nu är det slut och jag måste dit en vända idag också :/ Börjar barka om man dricker 3 liter vin på en tisdag, måste skärpa mig på suparfronten. Ska ta en dusch nu och sen gå iväg till HC, Emelie kommer hem sent idag så jag har inget att göra med tanke på att jag skulle plugga men det är svårt att plugga utan böcker :( Det är helt galet vad min säng är skön och det är fan inte bara jag som säger det, tror alla som sovit i min säng har kommenterat att den är skön, jag ska aldrig sälja :D Happhapp, har inte tid att sitta här, nu måste jag ta tag i livet!






Reality cuts deep, would you bleed with me?

Heeeeeej allihopa! (Pratar som blondinbella) är det bara jag eller låter ALLA tjejer i 20-årsåldern i sthlm som skrikande jävla idioter, klarar inte med deras "dialekt" eller vad fan man ska kalla det. Jag vet inte hur många gånger jag var 2 sek från att skrika åt dessa jävla fjortisgäng. Varför ska man umgås 20 pers åt gången och varför i helvete ska ALLA prata högst och mest?! Phew, känns som att jag haft en liten irritation inom mig som velat komma ut!
Nu ska jag gå iväg till älskade HC även om det inte kändes så lockande, ska förbi H&M, världens bästa H&M finns i HC och alltid hittar man någon att slösa pengar på. Sen blir det Ica, måste handla lite inför min stora middagsbjudning ikväll. Bolaget blir det också, vet dock inte vad jag ska köpa, en vaniljsprit iaf och lite vin, får se vad jag med fyndar :) Har fortfarande inte fått mina böcker från bokus, jag har 7000 ord att skriva om till på Fredag, känns som att jag skulle behöva mina böcker för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Jävla-cp-bokus, varför ska det ta så jävla lång tid? Beställde böckerna för en vecka sen :( Lyssnar på underbara toner av Sonata och har även idag fått uppmaningar om fest på gripen i helgen, Emelie vi är väldigt efterlängtade ska du veta. Idag lockades det med nakenhet och dans, något för dig hempa? ;D Bäst att gå nu, fint väder ute btw! Höstmys! :)





Varför jag älskar Emelie.

Väldigt få förstår nog varför och hur bra vänner jag och Emelie egentligen är. Vi är inte alls lika som personer, Emelie är den smarta av oss som klarar av hur mycket ansvar som helst, hon är en riktigt superkvinna. Hon har ett tålamod som heter duga, hur många motgångar det än blir så fortsätter hon och tillslut lyckas hon med fan allt hon gör. Jag är tjejen som hatar för mycket ansvar och saker att göra. Jag har absolut inget tålamod och väldigt lite kan förarga mig väldigt snabbt, jag tror att sakerna som skiljer oss åt som personer också gör att vi går ihop så bra. Direkt vi träffades på gymnasiet så klickade vi och även om inte jag var där så mycket så var och Emelie och jag ändå oskiljaktiga. Hon kompleterar mig bra och gör mig till en bättre människa, det finns ingen som kan lugna ner mig som henne men det finns nog ingen (förutom sugar mama) som kan få mig så galen som Emelie kan heller. Vad vi än gör så har vi roligt, vi kan gå ut och festa och va galna och jag har skitroligt men jag kan samtidigt ligga hemma i soffan med henne och ändå ha lika roligt. Jag undrar vad jag skulle göra utan Emelie, förmodligen så skulle jag gå under. Vi har sjukt lik humor också och därför skrattar vi som aldrig förr då vi umgås eller bara pratar i telefon. Tom hennes sms kan få mig att ligga dubbelvikt i flera minuter. Ska ge några exempel på varför jag gillar Emelie och hennes humor, i love you honey!

"Lördagen blev lugn, jag och Malin var så jävla tärda att vi knappt tog oss ur sängen! Låg och pillade på varandra och såg på tv/film hela dagen! Mysigt! Fick ett och annat roligt sms också under kvällen av våra nyfunna (och hysteriskt roliga) vänner! "Kåt eller?" Jag hade svaret: "Vern, I want your sperm!" ;D"

"Igår tvättade jag och Malin, vi var så duktiga. Hon hade massor av konstiga, vita fläckar på 3-4 av sina lakan. Konstigt tycker jag, hon måste ha druckit mjölk i sängen."

"Sen har jag och Malin ätit älgstek som vi lagade igår hos mig. Svingott (älggott?) var det! Haha, om man skulle äta örn skulle man säga örngott!"


Jag tror också att hon blev nöjd över min present till henne, som jag berättade tidigare så kunde jag inte hålla mig från att berätta om det för Emelie, var inte direkt svårövertalad heller tydligen då Emelie skriver såhär om det

"Emelie: Men berätta då, jag är så nyfiken!

Malin: Nä, du får vänta några dagar!

Emelie: Okej då.

Malin: Eller vill du veta?! *ivrig röst*

Emelie: Ja, det vill jag! *också ivrig*

Malin: JAG HAR BOKAT BILJETTER TILL SONATA ARCTICA!!!!!!!!


 

Vilken tjej alltså! Hon har alltså köpt 2 biljetter till en konsert med Sonata Arctica som är världens bästa jävla band! Vi ska se dem den 31 oktober i Huskvarna! Spritter i hela kroppen när jag tänker på det! Fan Malin vilken present, hur ska jag nånsin kunna toppa det? Älskar dig!"


Älskade, älskade Emelie. Fanns det en man som dig så hade jag gift mig med honom på 2 sekunder! Förutsatt att han var välhängd såklart! Ser fram emot fler äventyr med dig honey, vi kommer att uppleva mycket galet! Jag hoppas att alla här i världen får uppleva en sån vänskap som du och jag har. HIGH FIVE!



och ja, du är ganska gullig! :D





Måste lära mig att hålla hemligheter.

Jag var ju så övertaggad över Emelies present, hade en plan på hur jag skulle ge henne den och allt. Så ringde hon för en stund sen och sa "Malin, jag är jättenyfiken, vad har du hittat på för jävulskap" Haha tror ni jag höll mig från att berätta? Nej du det bubblade upp ur mig "JAG HAR KÖPT BILJETTER TILL SONATA ARCTICA!" "spelar dom i Sverige" "Ja" sen blev hon tyst en stund, men det var en bra tystnad för jag tror att hon blev nöjd över det. Eller rättare sagt, jag vet att hon blev sjukt nöjd med det. Så jag är ledsen mina piteåbor, jag kommer inte hem i slutet av oktober som jag hade funderat på eftersom jag ska göra klart min tjej på vaden den 28e och den 31a åker jag till huskvarna och ska se Sonata. Någon som vet var det finns ett atg-ombud här i norpan? För jag har ingen aning men jag måste hämta ut mina biljetter innan den 25:e. Nu ska jag nog gå på affären, men det är så tråkigt att göra det själv :( Lägger upp en låt med Sonata så ni som inte förstår deras storhet kommer nu inse vilja gudar de är! Ses i Huskvarna?!



Han är ganska gullig, han den där Tony Kakko!





Så jävla taggad!!

Min slyna till vän Emelie fyller snart år, iofs så är det ett tag kvar men jag kom på i natt vad hon ska få av mig. Så nu kan jag inte hålla mig utan jag måste ge henne det i förväg, ska se om jag kan styra det imorgon för jag vet att hon kommer bli så jävla glad att det inte är sant! Sova kan jag inte heller för jag tänker bara hur jag ska styra och detaljer till det. Kan iaf meddela att jag def inte kommer hem till Piteå innan jul isf, tråkigt i know, men jag kan inte strunta i den här saken! Har iaf riktigt tråkigt och är mest röksugen i hela världen, ska gå och köpa ciggisar direkt jag vaknar eftersom att det inte finns någon affär som har öppet i närheten! Nu ska jag lägga in en sån där sjukt tråkig sak som många gör. Det går iaf ut på att man ska bläddra bland sina meddelanden på mobilen i några sekunder, sen släppa och meddelandet ska då skrivas som svar på frågan som tidigare ställts. Inte alls spännande eller fascinerande på något sätt, men det dödar lite av tiden och jag kanske, kanske är trött efter att jag gjort detta! Eftersom vissa frågor var så sjukt tråkiga så har jag gjort om dom lite :P Då kör vi :)

1. Har Emelie stora bröst?
Inte det, ligger å vilar för fullt :)
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Great great honey bunny, nu börjar jag bli rejält packad :)
3. Vad är det första du säger när din kompis blir tryckt i pruppen?
Ska jag ta min fot och pilla han på snoppen? :$
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Fan, du fick ju ligga i alla fall! ;)
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vi tar systemet imorn raring, blir lite sen!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Kåt eller?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej, det gör jag verkligen inte.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Men grejen är att på fredag händer det som händer på lördagen, så kom på fredag! Vi behöver er där!
9. Vad skulle du säga om Emelie gjorde en Britney?
Forza Bagge!!!
10. Din romantiska replik? 
Hahahaha, han skrattade mot mig och log! Jag dör! Jag kommer till dig sen när jag kommer hem! Puss
11. Vad skulle du säga om din pappa var din mamma?
Stackare :) Näe får se vart ja hamnar i natt.. Hör gärna av dig om du är sömnlös...

Fyfan, det här var tråkigare än vad jag trodde.. Fick ju inte skratta en enda gång :( Slöseri med dyrbar tid, eller så kanske det är fel på er mina vänner, ni måste skicka roligare sms till mig! Sova nu iaf :)





Som att bli knullad i munnen

Gårdagen blev väl inte riktigt som planerat, skulle som sagt duscha och sova, duscha gjorde jag men jag sov desto mindre. Det var som att någon läste mina tankar om att jag ville ha ett bootycall för inte långt efter att jag skrivit det så började mobilen vibrera och kort därefter var jag inte ensam längre. Drack lite öl och lite sprit så idag känner jag mig sliten, kan dock bero på att jag inte sovit mer än 4-5 timmar i natt. Emelie har bjudit på middag idag, hon var så seriös att hon bjöd på söndagsstek, älgkött ftw! :D Nu ska jag slita bort sängkläderna från sängen och bege mig ner i tvättstugen, blir nog en tidig kväll, känns som att jag skulle kunna somna nu! Har fan inte tid att sitta här och blogga så ni får vänta till ett senare tillfälle då jag känner mig lite mer taggad för att skriva av mig!



Får det lov att vara lite elk?





Kåt eller?

Hemma nu, spenderat kvällen hos Emelie där vi har legat och kollat avsnitt av Extra Extra, skrattat ihjäl mig för dom är så jävla sjuka. Fått sms om att vi är eftersökta och efterlängtade ute på krogen men någon gång kanske man ska testa på och va nykter också. Jag är dock fortfarande sliten sen igår så jag hade aldrig orkat dricka idag. Hade någon kommit in och sett jag och Emelie ikväll så lovar jag att vi hade blivit tagna för lesbian lovers, för hon har legat och smekt mig på brösten samtidigt som jag legat och smekt henne på röven. ;D Ska fatta mig kort då jag ska hoppa in i duschen och sen försöka sova!! Har några bilder som jag tänkte lägga upp, känns som att det var ett tag sen nu. Emelie gjorde dessutom en jävla god milkshake åt mig idag, snygg var den också! Hade vart skönt att ligga lite, har fan varit sugen hela dagen!

  
  
  
  
  
   





Äckliga jävla gävlebor.

Nu är jag hemma i hageby, gårdagen var rolig som fan då vi träffade Savvan och gick och käkade och sänkte några öl. Vid 22 gick tåget hem där vi sänkte två vinare och sen gick vi ut på Otten där det var lite folk och Emelie blev skitfull :P Vi drog hem vid 1, några äckliga Gävlebor följde med men dom fick inte stanna kvar hos mig speciellt länge då jag hade annat bus för mig. Dom gick iaf till Emelie och stal Rebeckas kamera och sen fick dom bråttom därifrån. Emelie märkte det idag då hon städade och jag hatar verkligen människor som stjäl av andra. Emelie har precis bjudit på middag, blev stekt potatis och vatten, man lever flott som student! Ikväll blir det lugnt då jag fortfarande är bakis sen igår, slutade dock dricka vid 8 imorse så jag får väl skylla mig själv. Förkyld har jag också blivit då vi sov med öppen dörr en stund, jag trodde att jag pallade kyla eftersom jag är norrlänning men det visade sig att jag är en fjant :D Sitter och lyssnar på LHF- SAIK nu, vi leder med 3-2 och jag hoppas att det håller i sig. Rolig hemmapremiär, hade gärna vart där. Nu ska jag dö i Emelie säng en stund, skriver när jag piggnat till! Kåååt eller?





Djurgårdsjävlar!!

Nu är jag som sagt i sthlm, sitter i norra sköndal hos Patrik men vi ska snart in mot stan. Är galet bakis men jag och Emelie gick och tryckte en bakispizza och då blir allt bättre! Igår drack vi lite mer är vad tanken var, åt inget heller och det hjälpte ju också till. Träffade upp Luleåpojkarna på Röda kvarnen, var som vanligt typ de enda tjejerna men vi är vana vid det. Matchen var jämn och stod och vägde åt båda hållen, Luleå tog ledningen men förlorade till slut med 2-1, jag trodde att dom skulle förlora stort så det var ingen besvikelse. En av ordningsvakterna var sugen på lite Malin/Emelie-love men vi dissade honom och åkte hit istället och söp som idioter. Jag och Emelie blev också utnämnda till att fixa resor, biljetter osv till luleåfans i linköping och norrköping. Så är du boende någonstans där och vill hänga med på bortaresa eller veta planer som händer innan matcher om vi ska hooka upp någonstans så kan du höra av dig till oss ;D Snör iväg ett mail med frågor till antingen mig; Malin [email protected] eller Hempa [email protected] så styr vi!  Södertälje om 2 veckor, någon som ska med? :) Nu ska vi in till staden och bråka med sthlmsjävlar, fest på tåget hem sen utgång på Otten, tjo!





Nu drar jag!

Lär inte skriva förrän jag är hemma och hemma kommer jag nog va natten mot lördag någon gång. Om nu känner att det kommer bli hysteriskt jobbigt utan mig och mina inlägg så ska jag ge er tips på vad ni kan göra för att fördriva tiden. Skicka ett sms med frågan "Vad är en rosa socka?" till 118100, jag skrattade hur länge som helst då jag fick svaret, det var inte riktigt det jag hade väntat mig men har man svar på allt så har man ;D Nu drar jag iaf, redan 20 min för sent :P FORZA LULEÅ!!






Leka gömma pinne?

Vad ska jag göra idag? Jag mega tråkigt och fattig är jag också! Undra om man kanske ska slå igång lite snyftarmusik och gråta ihjäl sig eller om man kanske ska ringa hit någon som vill leka gömma pinne med mig. Ska göra mig lite kaffe iaf och sen ta en cigg och fundera över mina bekymmer. Kom faktiskt på nu att det bara är 2 veckor till jag ska tatuera mig, wihoo! :D Life is good!





På resande fot!

Imorgon ska jag iväg på långresa och jag har inte ens börjat packa! Jag och Emelie ska förära Stockholm med ett besök! Vi ska dit och se hockey, Forza Luleå! :) Eftersom Patrik var så snäll och lät oss sova över hos honom så stannar vi där till på fredag. Planerna på Fredag var nog att förstöra lite pengar och möta upp en klasskompis som vi inte träffat sen studenten, ska bli roligt och träffa Savvi! Blir väl kanske middag och någon öl :P Åker iaf hem fredagkväll så vi är i norrköping vid midnatt, vi har dock inte bestämt oss om vi ska supa på tåget och gå ut direkt eller om vi ska ta de chill och gå hem istället. Fredag är ju inte en sån bra dag att gå ut i Norpan! Jag tog ut töjningen idag igen, jag vet inte vad det är med det, jag får sårskorpor hela tiden som lossnar och sen börjar jag blöda en massa. Ska nog vänta till mina andra töjningsgrejer kommer och köra då istället! Jag har en sån dag då jag inte får något gjort, även om jag borde styra upp en massa. Men jag känner att jag inte pallar med det och jag gör det på måndag :P Nu ska jag gå och duscha och då vill jag ha något bra att lyssna på så jag lägger upp en låt. Vet att det blir många låtar på senaste men vem fan bryr sig, det är min blogg och jag bestämmer vad som ska finnas i den, jag älskar musik, that's it så tyst med er! Jag känner för lite Journey nu ;D







The return of the fishmooses!

Hittade en bild och kunde inte låta bli att skratta åt den, för det skulle kunna hända mig. Om det nu hade varit måsar på bilden så hade det också varit jag som stod där och fångade snöflingor med munnen(?) Jag lovar att en elak måsjävel hade kommit och bajsat mig i munnen då! DÖD ÅT THE FISHMOOSES!



Någon som vill följa ut och döda måsar? Iofs så finns det typ bara duvor här, får styra mina planer då jag beger mig uppåt istället! God natt era horor :)





Lars Winnerbäck <3

Hade tänkt lägga upp en låt med honom här på bloggen men jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill. Han har så sjukt många bra låtar att välja en är omöjligt så istället för att välja så går jag ut på youtube, skriver lars winnerbäck och ser vilken låt som kommer först!



Det blev en av mina många favoriter, du gamla fria nord. Lyssna och njut mina vänner!





Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Jag är i en Lasse W-period precis som jag alltid är då hösten börjar komma :P Men hans musik är skön och underbar och jag vill gifta mig med den mannen, även om han vissa gånger ser ut som en uteliggare. Idag har jag lagat middag, det är inget jag brukar göra utan jag brukar leva på yoghurt eller nudlar. Idag blev det en nudelwok med kyckling, räkor, paprika och majs. Hade jag kunnat hångla upp mig själv så hade jag gjort det som tack för maten! Mitt hopkok blev nog det bästa i världshistorien Idag har jag tråkigt för jag har inga planer, hade tänkt orka mig till affären men det får vänta till en annan dag för idag är jag skygg och den enda som får se mig är Emelie! Töjningen hade inte åkt ut heller, men fan va segt det går på det här örat, förra örat töjde jag väl på 2 veckor? Det här lär jag få hålla på med i ett halvår känns det som, men vem fan har bråttom? Glöm inte idol ikväll kl 20 på tv4! Jag är lite förälskad i han Anders, fy satan va sköna ansiktsuttryck och kommentarer han har, humor på HÖG nivå! Sayonara!



Söta, visst?! Är det någon mer än jag som tycker att han till höger är sjukt lik Gary Sinise (Han som är med i CSI New York för er som inte vet)





Det pirrar till lite!

I magen alltså! För ikväll har jag smidit planer och jag verkligen hoppas att det blir så, dock är det lite detaljer som måste passa in men jag hoppas att det går min väg den här gången! Rebecka kanske kommer om 1½ månad drygt, skulle va så roligt om hon kom och hälsade på mig, den lilla galningen skulle passa utmärkt här :) Har börjat töja igen, tog ut den i fredags för jag visste att om jag hade kvar den så skulle jag supa bort den och det ville jag inte :P Det konstiga är dock att den här gången gör det inte ont, hur kommer det sig? Nåväl, hoppas att den inte åkt ut imorgon för jag vill inte vålda genom den en morgon till, det gör så satans ont. Idag var det elitserie-premiär, roligt att hockeyn börjar även om inte Luleå spelar förrän på torsdag, då spelar dom i stockholm och gissa vilka som ska dit? Jag och Slemelie såklart, vi åker alltså till sthlm på torsdag någon gång och åker nog hem under fredagen! Ska bli roligt att se Luleå, var ett tag sen nu :( Emelie bjöd mig på middag idag, eller jag tror jag mer bjöd in mig själv och det tackar jag för, hos Emelie får man alltid tillagad och god mat, inte alls som mina nudlar med krydda på ;D Dusch nu och sen sängen!



Jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser det här!





I'm pissed cause you came around..

why don't you just go home!



Älskar den här låten <3





Inga planer men ett steg, inte där än men på väg!

Hallå! Jag ber verkligen om ursäkt över att jag varit ruskigt dålig på att skriva i helgen och det jag skrivit har varit när dimman tagit över och jag ber om ursäkt om något blev stött av att jag skrivit något olämpligt ;D Idag har jag börjat om med att plugga, det känns inte så roligt så jag funderar om jag ska styra ett jobb istället och sluta med den här skiten. Har sovit länge idag och la mig tidigt igår, behövde ta igen några timmar som jag förlorat i helgen! Förkyld har jag blivit också men det har det varit värt för jag har haft riktigt roligt i helgen, speciellt i lördags :) Jag gillar min och världens roligaste killars tolkning av Curly Sue i slutet av kvällen på dansgolvet mitt mellan alla hånglande danspar! :D Har många stunder som jag aldrig kommer att glömma och jag har en hel del ord som jag brister i skratt av då jag hör men jag vet inte ens varför: "Kåt eller, Här är boxen, Senap, Sibel och Once you go Vern, you'll never go black" är några av de sakerna men dom måste då också sägas med en skånsk dialekt för riktigt bli så roliga som dom kan! Träffade som sagt två riktigt roliga män i helgen, en av dom var riktigt bra kompis med tjejen som ska tatuera mig och han sa att pinuppor är hennes grej och det kändes sjukt bra att höra.
Jag är öm. har ont och blåmärken överallt, tydligen har det gått galet till i helgen, but thats the way i play. Nu ska jag ta tag i livet och fixa lite saker, sen blir det en dusch. Såg att en kvinna blivit kidnappad som är från Piteå, det är farligt att bo i Norrland, så alla mina vänner packa väskan och flytta ner till tryggheten och Norrköping!







Once you go Vern!

Igår blev jag grymt full, Emelie hade förfest och hennes nollor kom, kände mig lite utanför men så länge det finns sprit så trivs jag :) Träffade som vanligt grymt roliga människor på krogen, V & F fick både mig och Emelie att skratta som galningar, Emelie brast hela tiden, trodde hon skulle dö på gyllende måsen! Vi skulle ha efterfest, trodde jag iaf. Men det slutade med att jag och mannen drack champange och rödvin. Idag har jag svårigheter att gå och mår dåligt som fan. Inga ciggbanas har jag heller :( Imorgon åker Jenny och Jonathan till thailand, jävla svin :/ så jag och Emelie ska dit senare och hänga lite! Nu ska jag krypa ner med Emelie i sängen och mysa. Skriver något roligt senare. Puss




Det här roar mig idag :D





Reserapport om gårdagen!

Jag orkar inte skriva något  om vad som hände igår, men vi började grunda hos mig och sen var vi till Seiran och hällde i oss vin. Efter det blev det trappan, Palace och vi avslutade med en efterfest i hageby på våning 5! Nu har jag städat med hjälp av Emelie så lägenheten är som ny igen! Nu blir det en dusch och sen ska jag börja supa igen! Vaknade för övrigt med världens största ångest, lägenheten såg värre ut än vad den gjort på länge. Glas fulla golvet som jag tidigare berättat, dammsugit nu men jag la inte ner så mkt kärlek i det så det kan säkert va en hel del kvar, känns som att jag ska gå med skor idag :P



Idag saknar jag A <3, låten talar för sig själv.





Dags för lite sömn då!

Nu är efterfesten över och jag har äntligen blivit ensam :P Natten har varit galen, jag har sjukt mkt huvudvärk och är ännu tröttare. Har försökt sova i typ 4 timmar nu men en viss person har inte låtit mig :( Slutade iaf med att huva skar upp foten och jag fick blod fulla golvet, mindre trevligt men det har jag torkat upp nu. Känns som att jag har små glasbitar ipå fötterna och i händerna men det är inget jag orkar kolla upp nu. Tror jag ska sluta köpa såna ljusstakar för varje gång jag har fest eller efterfest så lyckas dom gå sönder! Nu ska jag sova lite, måste vila upp mig för ikväll! Förlåt Emelie för mina blottningar, jag vet att du är van men jag försökte va lite diskret.. ibland ;D Love you!





EFTERFEST!!

Sitter hos mig nu, har efterfest och jag har druckit alldeles för mkt. Har precis busat i min säng, som vanlig låg emelie bredvid ;D Tur var väl att hon hade med sig en karl den här gången. Jag hoppas jag inte är sönderknullad imorgon, sist jag lekte med den här mannen så kunde jag knappt gå dagen efter :D Imorgon ska jag festa och då måste jag kunna gå  ;D Nu ska det supas vidare, Micka jag saknar dig! Massor med kärlek till mina vänner!






Det börjar bli dimmigt

nu sitter jag och Emelie hos mig på förkrök och häller i oss drinkar! Börjar bli lite onykter men jag ska hälla i mig så grymt mycket mer ikväll! Nu stängde Emelie in sig i köket med orden "Du får inte komma in" jag misstänker att hon kommer snart med en äcklig shot! Just nu sitter jag och dricker en P2 alltså vaniljvodka, apple sourz, sprite och lite lime. Jag har alltid druckit dessa drinkar för jag gillar då de är lite fruktiga. Har ni inte druckit den så måste ni testa, jag lovar att ni älskar den! Har lockat håret idag och mitt i allt så la min locktång av och botten lossnade? Tror  ni att det är meningen att det ska hända efter att man använt skiten två ggr? Så nu måste jag ringa mamma och be henne skicka ner kvittot :P Ska ringa henne nu för annars kommer jag att glömma bort det. Nu ska vi snart åka till vår lilla kurd som inte har något land. Hon blir hela 21 år idag. GRATTIS SEIRAN!! :D



Norrköpings två mest sjuka människor <3 En hårig Emelie och en söt kurd!





Då taggar vi till..

med hjälp av en skön låt ;D



Tror låten handlar om Slemelie! ;D





Nu ska det förtäras!!

Kollar på VMA som visas på mtv igen, nu är det Kid Rock som rockar med sin poplåt. Jag gillar den låten men dessvärre hör jag inget nu för jag äter havrefras och det frasar nå så jävulskt i huvudet! Snart ska jag och emelie börja dricka, eller om kanske 2 timmar så det kanske är på tiden att gå och duscha? :P Fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska fixa håret. Btw, vilka är dessa jävla Jonas Brothers?!!! Jag har aldrig hört något med dom, någonsin. En sak är då säker och det är att dom ser ut som jävla buttboys som borde ligga lite.
Nej det här funkar inte, nu måste jag in i duschen! Kanske ta fram vaxremsorna och plåga mig själv lite! Får hoppas att Emelie rakat sig iaf, så att hon får ligga i helgen ;) Över och ut!



Like three virgins..





Jag fick ett sånt jävla glädjepirr

i kroppen att jag var tvungen att skriva av mig. Egentligen borde jag sova nu för imorgon ska jag va på topp då vi ska till Seiran och fira henne men jag kan inte för jag känner så mycket lycka inom mig. Var kommer den lyckan från då? Jag låg och funderade över mitt liv, vilken jävla vändning de gjort det senaste året. Förr ett år sen ungefär var jag i turkiet och när jag kom hem därifrån fylldes mitt liv av så jävla mycket drama att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Alla mina bästa vänner hade flyttat från mig och de vänner jag hade kvar hade jag tappat kontakten med. Det fanns några men dom bestämde jag mig för att dra mig undan och det är ett av de bästa besluten jag fattat i hela mitt liv. Jag är så grymt lycklig att jag flyttade ner hit, jag är så glad över det liv jag nu fått. All drama, alla idioter och allt skitsnack som cirkulerar i piteå är inte längre en del av mitt liv. "Hon var med han, hon har sagt så, hörde du vad hon gjorde" är inte längre saker som jag hör, jag har bara vänner här, och jag har bara bra vänner. Det är så jävla underbart att gå ut en kväll och veta att de människor man träffar de gillar man och det finns ingen risk att man stöter på en person som man inte heller vill träffa. Jag ser inte mig själv flytta tillbaka till piteå, någonsin. Mitt så kallade äventyr som jag skulle prova på har visat sig vara så underbart och jag ångrar det inte en sekund. Visst är det svårt att vara i från min familj eftersom jag älskar min familj mest av allt i hela världen men jag vet att om jag flyttar tillbaka så skulle jag ångra det varje dag. Det mest tråkiga är att jag och sugar mama fått så bra kontakt nu, det är tråkigt att jag då ska bo så satans långt bort. Men jag träffar henne då jag är hem och förhoppningsvis kommer hon och hälsar på :) Jag ser grymt ljust på framtiden, oavsett om jag beslutar mig för att fortsätta plugga eller om jag beslutar mig för att börja jobba, jag vet att mitt liv finns här nu och jag hoppas och ser fram emot att spendera några år till här. Emelie, jag älskar dig, tack för att du fick mig att flytta hit, du räddade mig och det tror jag också att du vet. Piteå kan snyta sig i förhuden, jag hatar den staden och jag vill aldrig återvända. Nu ska jag försöka få mig ett par timmars sömn innan Emelie kommer hem från skolan och väcker mig :) Ha det gott alla mina vänner, även ni i piteå (ni vet vilka ni är pojkar) ni vet att jag älskar er!





Snåla int med grädden!!

Nu har Emelie varit här och sett idol, jag skäms allvarligt aldrig så mkt som då jag ser idoluttagningarna från norrland. Haha de visade klippet med Johanna än en gång, jag dör lite inombords varje gång jag ser henne. Emelie sa innan hon kom att jag skulle slå igång kaffe, dock var det inte den drycken som åkte ner i strupen. Vi drack en egen komponerad drink; 4 cl Bacardi Razz, 4 cl vaniljvodka, lite grenadine, apelsinjuice och tranbärsjuice! Skakade allt med is och det smakade helt okej, blev nog lite för mkt juice då man inte kände spritsmaken så mkt :( Avslutade med varsin hotshot, jag är kung på att göra såna! Ska lägga upp en bild, ni får väl gissa vilken som var min och vilken som var Emelies, för då jag stod och skulle spruta på lite flodeskum så vrålar Emelie "SNÅLA INT ME GRÄDDEN!" tittar på henne och där står hon med en gräddmuscha och ser allmänt cpstörd ut! Har huvudvärk nu, undra om jag börjar bli bakis ;D
Ska lägga mig och se något avsnitt av the hills, helt allvarligt så började jag se den serien igår, jag har nu sett säsong 1, 2 och halva 3;an. Jag kan inte sluta se!! Jag älskar drama, och i den serien tar draman aldrig slut :) Längtar till imorgon för då ska jag bli full, men vad fan ska man ha på sig?!



Brukar barka då jag och Emelie festar och har flodeskum i närheten. Blir spännande i helgen :D





Min alkoholiserade vän Emelie!

Dålig på att skriva idag, det var nog för att jag varit vaken hela natten och sovit hela dagen :( Hade en sån natt då man verkligen inte kan somna, tror jag dog där vid 9 snåret någon gång. Sitter och pratar med min puppa som sitter i turkiet, som vanligt börjar jag sakna henne mer och mer då, jag måste dit! Pratade en snabbis med Emelie på msn, jag hann kanske skriva 2 saker innan hon kom in på sprit!

Emelie - Tenta på fredag säger:

jag vill blanda drinkar och dricka upp dem sen!

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

YEAH!

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

jag också

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

men på lördag raring

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

och imorgon får vi ju dricka nån

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

vi måste ju fira då du skrivit tentan

Emelie - Tenta på fredag säger:

men vi kanske kan göra en ikväll? Till Idol? *visar hundögonen*

Malin - Tatuering nr 3 den 2 Okt! säger:

thats up to you babe

Emelie - Tenta på fredag säger:
vi kan ju göra en liten en bara

Emelie, jag börjar bli lite rädd om din hälsa nu, detta man inte sluta bra när man dricker de mängder som du gör :) Nåja, blir någon drink ikväll, kan ju va bra att blanda något och testa så man ser att spriten funkar och smakar som den ska ;D Nu blir det en dusch och sen ska jag styra lite middag!




Vi har haft många alldeles för dimmiga kvällar tillsammans älskling, men mer ska det bli! ;D





Ursäkta min dåliga uppdatering!

Jag ha faktiskt inte haft tid att blogga idag, eller tid har jag nog haft men jag har inte haft ork eller lust till det! Har inget spännande att berätta, har varit ute och gått med Jenny, hon skulle till Ok och skicka iväg en kamera så jag hängde med dit, sen var vi förbi HC och köpte mjölk, sedan gick vi till mig och drack kaffe och kollade på Idol! Emelie joinade också men båda gick hem efter idol, Emelie har mycket att studera just nu och jag tycker lite synd om henne. Kollar på vem kan slå Filip och Fredrik, jag är fortfarande lite förälskad i Filip, jag tycker att han är söt ^^. Pratat med mamma idag, en tjej i svensbyn har tydligen tagit bort sig, tragiskt och tråkigt då hon bara var 17 år, tydligen brukar hennes lillebror leka med min brorson. Har svårt att förstå hur man kan må så dåligt att man tar det steget, hemskt är det :(
Mickapicka, jag vill festa med dig också och du kommer va i mina tankar och allt jag dricker det dricker jag för dig ;) Ska dricka Kapten och Cola på krogen och tänka på dig raring <3 Läste på aftonbladet något om jordens undergång, vad alla blir upprörda över detta. Tror ju knappast att forskarna skulle göra något om dom inte visste att det var säkert? Men vem vet, var/är det meningen att jorden ska gå under så är det väl meningen, ingen idé att gå och oroa sig över det :P Snart fredag, då blir det supa och sitta på alla stolar! 11 september snart, då fyller min älskade Malin år, ska nog ringa till turkiet om drygt 1½ timme för då är det nytt dygn i turkiet och givetvis måste jag gratta min lilla stjärt! Nu börjar programmet om, ha de guld :) 



Grattis hjärtat! Jag äääälskar dig ;D 





Får det lov att vara en Helmut Headbanger?

Nu har jag och Hempa varit på bolaget och spenderat alldeles för mycket pengar. Iofs så lär det räcka länge så man får väl kanske se det som en investering ;D Ska nog iväg och kolla på en trea idag också, inflyttning på den 1 jan, är nog bra det men jag ska ju hem över jul? Vart fan ska jag ha alla mina saker under den tiden? Det brukar dock ordna sig och jag hoppas att det gör det den här gången också :) Ska skriva en CV idag, men vet fan inte vad man ska ha med i en sån, det är svårt då man aldrig sökt ett jobb i hela sitt liv. Jag föredrar som det varit hittills, att jobben ringer mig och jag kommer om det är intressant ;D Någon som vill skriva en cv åt mig? Kom igen, jag vet att du vill!!
Satt här och var skitdeppad, ser på the bucket list, då såg jag att samuel l jackson blivit så gammal, han är ju en av världens bästa skådisar och han i filmen ser verkligen döende ut, jag är inte redo att SLJ kastar in handduken än! Sen insåg jag att det var Morgan Freeman som var med i filmen, inte Samuel L Jackson ;D Så nu är jag glad igen, fast ändå inte, jag gillar inte att se folk åldras på det sättet, jag vill inte bli så gammal! Fick min nya tunnel idag också så nu har jag den i örat ist för den gamla, töjningen går åt helvete också :( Jag tappar den hela tiden då jag sover och nu gör det så jävla ont att jag vill dö. Tog den större töjningen för att den är lättare att vålda, men snart är det fredag och då måste jag ha genom den annars lär den åka ut under kvällen. Nu ska jag se klart filmen, tjyz!



Måntro vad Emelie och jag ska blanda oss för drinkar ;D





Tror du jag måste raka mig om jag ska ligga i helgen?

Jag skulle ta en tidig kväll faktiskt, men Emelie kom hit strax efter 9 tiden, vi skulle kolla lite på vad vi skulle inhandla på bolaget, det blev en hel del och det kommer bli dyrt. Men det ska bli roligt och vi ska bli fulla! Har som vanligt skrattat som aldrig förr, Emelie är så satans sjuk i huvudet att det inte finns något stopp på henne. Det började med att hon skulle prova mitt löshår, detta hon gjorde och för jävligt såg det ut! Trodde nog att det skulle bli höjdpunken för kvällen för hon såg verkligen inte bra ut :P Dock så började hon sjuka sig som vanligt. Hon bad mig vända sig om, jag gjorde som hon sa och väntade. Plötsligt säger hon "Tror du jag måste raka mig om jag ska ligga i helgen?" var beredd på att hon skulle stå där med muttan i vädret men icke, hon har satt mitt löshår innanför trosorna och det hängde längst låren, jag brast och hamnade väldigt snabbt i fosterställning på golvet där jag fick andnöd då hon kommer och gränslar mig och juckar så att håret hamnar överallt i mitt ansikte. Jag vet inte vad det är med oss, men roa varandra kan vi, jag tror vi är för bekväma med varandra, det börjar bli lite skrämmande! Det tog inte många sekunder efter att Emelie klivit in i min lägenhet till då hon satt i bara trosor och linne i min soffa, jag hann inte ens med, när fan åkte alla kläder? Jag har även haft so you think you can dance för Emelie, jag har gjort kullerbyttor, hoppat som ett cp och väldigt graciöst rört mig över golvet!
Strax före 3 då Emelie fortfarande inte gått hem så dukade jag fram smörgås åt donnan, hon såg så utsvulten ut och antagligen var det de hon väntade på, för direkt hon svalt mackan så gick hon härifrån och lämnade mig :( Har tagit några bilder på cpbarnet som jag tänkte lägga upp! Det är tur att jag har Emelie, annars hade jag aldrig haft något att blogga om!!

  
  

Vad tror ni om inköpslistan på bolaget? Kahlua, Vaniljvodka, Bacardi Razz, Citronvodka, Galliano och Apple Sourz! Jag känner två tjejer som ska bli oförskämt fulla i helgen! Man får då inte heller glömma att vi redan har vanlig sprit, 3 liter vin och en Cointreau som ska sänkas! ;D

Sova.nu






Magiskt, men tragiskt.

Sitter här på min säng med min laptop, har släckt ned hela lägenheten och enda ljuset kommer från dataskärmen och mina stearinljus som jag tänt. Lite tragiskt känns det faktiskt, kanske dags att styra en karl? Eller inte, alla vet att jag inte är förhållande-tjejen, tror aldrig att jag kommer bli det heller ;D I love to fool around och det ska jag nog fortsätta med! Måste in till stan imorgon också, han som jag skulle prata med var på möte idag, sånt stör jag mig på som fan faktiskt :P När jag kommer och behöver svar och hjälp med mina frågor så ska personen va där! Var förbi systemet idag också inne i stan, dock jävlat sämst då dom typ  inte hade något av det vi skulle ha så vi får knata iväg till vårt älskade system i HC istället, där har dom allt som vi vill ha! Hageby ftw! Vi eller Emelie ringde på en lägenhet idag, dock var det grymt många som sökt på den så den får vi inte heller. Vi har hittat en lägenhet som är mittemot lilla Serian, skulle va roligt att få den ;D Kom idag fram till att Jenny och hennes man flyttar isf samtidigt som vi, alltså kan vi inte räkna med hjälp därifrån heller. Alltså ska jag och Hempa tömma varsin lägenhet och packa och hålla på, känns som överkurs och det kommer säkerligen ta lång tid! Ingen frivillig som vill komma och hjälpa mig? Kan isf tänka mig att bidra med resan, kanske om det inte blir för dyrt?! Kom igen mina vänner i Piteå, ni vet att jag älskar er <3 Nu ska jag ge the dark knight ett fjärde försök, hoppas på att jag orkar se klart den nu och inte somnar :D Heath Ledger är fan het, mums!


GURR!





Hand i hand till systembolaget.

Nu ska jag gå till stan, ska möta upp Emelie kl 15 då hon slutar och före det har jag lite saker som jag måste ta tag i ;D Vi ska till bolaget jag och min slyna, vi ska köpa något gott att  dricka i helgen, jag är sugen på en Captain Morgan men vi får se vad hon säger! Fan vad skönt det är att snooza då, har inte ställt klockan på väldigt länge men eftersom att jag förstod att jag skulle somna om direkt jag slog igång filmen imorse så ställde jag klockan så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Eftersom jag egentligen inte har så jävla mkt att göra idag så hade jag tid och snooza också, det måste ju va bland det bästa sakerna som finns, jag snoozade i 1½ timme och ville bara fortsätta :P Tror att jag ska börja ställa klockan i onödan bara för att få göra de! Däremot hatar jag då andra snoozar och vägrar stiga upp då man själv får sova vidare, känner ni igen det? Det kan helt allvarligt förstöra en hel den för mig! Nej nu skickade mamma Emelie ett mess där det stod att jag skulle åka till stan NU! Bäst att lyda, lyssnar på en sjukt skön låt. Lägger upp den, enjoy :)






Godmorgon mina vänner!

Skulle se the dark knight igår, men jag blev trött och somnade oförskämt tidigt, därför vaknade jag också för ungefär en timme sen. Töjningen hade åkt ut, skräll? Men jag tryckte in den igen vilket gjorde att jag vaknade till på riktigt :( Har legat och försökt somna om men då började tankarna snurra, började tänka på alla saker jag måste göra idag, vilket inte är så fruktansvärt mycket men man blir stressad ändå :) Ska faktiskt lägga mig igen och försöka se filmen men jag saknar att ligga på vänster sida in mot väggen, jävla öra :/ Någon som har ett bra tips på hur man kan göra för att göra hålet lite större innan man börjar töja? Typ funkar det att använda tunga örhängen? Supa fredag, lördag! Så ruuuligt! Tjo!





Man glömmer snabbt!

Fyfan, beställde precis en Bad Ass tunnel till min töjning i mitt högra, samtidigt tog jag beslutet om att töja det andra också så jag våldade in en töjning i det också. Hade glömt hur jävla ont det gör! Piercingar och tatueringar kan ju gå och dö, töjning i örat är den värsta smärtan jag varit med om ;D Om man sen kunde låta töjningen vara en dag och töjas som den ska så kanske det inte gör lika ont men jag har ju lika mycket tålamod som en röksugen bitterfitta så jag pressar hela tiden. Detta resulterar i att min örsnibb blir 5 ggr så stor och dunkar som en idiot, inte heller kan man sova på den sidan :/ Och varje morgon när man vaknar så har töjningen åkt ut och man måste vålda en gång till, men vad gör man inte för att få snygga töjningar :) Hålet som jag ska töja nu är ganska sjukt också, det är knappt så att jag får in vanliga örhängen, så vi får se hur detta går ;P Emelie kanske får hjälpa att vålda in den ;D
Tatueringen är iaf läkt, men den kliar fortfarande som fan och jag är dålig på att smörja den, glömmer bort det hela tiden då jag inte ser den :P Inte smörjt den en enda gång än så länge idag så jag ska nog avsluta det här inlägget, smörja tatueringen och vålda med töjningen lite till. Blir en cigg och sen tvättstugan! ;D So long suckers!


Visst är den söt? ;D





They say you never forget your first kiss!

Men jag har glömt, jag har absolut ingen aning när jag kysste någon första gången. Jag var antagligen rätt ung då jag har varit snabb med det mesta, men ändå.. Jag kommer inte ens ihåg vem det är? Snälla säg att ni inte gör det heller, är jag en dålig person för att jag inte vet? Helt ärligt så kommer jag knappt ihåg första gången jag fick ligga :P Men där kommer jag iaf ihåg personen, tyvärr :D Någon fler än mig som inte heller kommer ihåg alla man fumlat runt med? Jag vet att två av mina vänner inte heller har någon aning, men någon mer? Haha vilka sluttyhoes vi är, men som jag tidigare sagt, you only live once! Nu ska jag ta bort sängkläderna från sängen och packa tvättkorgen, för nu ska jag snart tvätta!!



Kommer du ihåg din första kyss? ;D





Det regnar här i Norpan idaaaag..

less på regnet!! Det regnar inte sådär mycket att det blir mysigt utan det är ett sånt fint regn som aldrig tar slut. Jag vill ha fint väder nu, när det är såhär blir man som deppad och man känner sig inte taggad för att göra något alls. Skulle in till stan idag och fixa med skolan men vaknade med världens värsta huvudvärk så det får vänta till imorgon. Jag och Emelie har ringt på några treor till, får se om det är något. Det är inflyttning på dom den 1 dec och det är perfekt, då får vi bara betala dubbla hyror en månad och det ska nog gå an. Det är tur man har hjälpsamma föräldrar, jag hoppas iaf att dom kan tänka sig att ställa upp och hjälpa mig med hyrorna. Tror att Emelie har smittat mig med ögoninflammation, så känns det iaf så jag tror att jag måste plocka ut linserna och köra med glasögon istället. Ska tvätta idag också, fyfan va tråkigt men skönt då det är gjort!
På fredag ska vi som sagt till våran lilla kurdtjej Seiran och festa, hon fyller år och detta måste givetvis firas :) Har inte träffat henne sen i maj så det ska bli roligt! Hon är sjuk i huvudet och såna människor älskar jag! Får se vart det blir utgång, längesen jag var ut här, om man inte räknar med trappan då så det ska bli roligt :) Man träffar alltid på sköna människor då man går ut här, stoooor skillnad om man jämnför med idioterna man träffar när man går ut i Piteå! Borde egentligen styra upp något att äta till middag, men jag tror att det får vänta några timmar. Jag är trött och känner för att sova! Drömde än en gång om mannen, jag tänker sällan på honom om dagarna nu men nattetid så tar han över, jag hatar det!



Saknar Rebecka och våra äventyr! :D Kom hit raring <3





So what?

Skulle sova men då slog det mig att VMA's visas i natt, börjar om 1½ timme och Britney ska inleda galan, jag kan inte missa det!! Satt och kollade på mtvs hemsida och där hade de lagt upp Pinks nyaste video, som vanligt är det lite trallande och det fastnar i huvudet. Kan inte låta bli att gilla henne, hon verkar va förjävla skön! Vad låten handlar om är väl rätt uppenbart, hon har ju tidigare i år skiljt sig från Carey Hart, en fräsch man som kör motocross. Dom har tidigare sagt att även om de skiljer sig så är de fortfarande bästa vänner, och att han är med i hennes video till den här låten är väl ett bevis på att det är sant :) Fränt tycker jag!  Vad tycker ni om låten?

 

So so what? I am a rock star, I got my rock moves and i don't want you tonight! ;D





Som jag tidigare berättat

så var jag och Emelie och kollade på en lägenhet i stan. Sjukt fin var den, snyggt golv som fan och ljusa och fina tapeter. Killen som bodde där var dessutom en av de vackraste män vi någonsin skådat, så det var en alldeles underbar upplevelse! Hur kom kan kalla den lägenheten för en trea fattar jag dock inte, så det blir nog inte den lägenheten. Det var ett sovrum, kök, toalett, vardagsrum sen typ ett rum mitt i allt som man kunde använda som matsal.. Det var rummet som låt i mitten av lägenheten och för att ta sig till något rum så var man tvungen att passera det rummet, alltså inte så bra att använda till sovrum. Så vi får fortsätta leta och hoppas att vi snart hittar någon fin trea inne i stan, Emelie är less på Hageby tror jag, det är dock inte jag. Malin <3 ghettot!! Lättjan har faktiskt tagit över idag, blev yoghurt och en smörgås till middag, jag och Emelie hade stora planer på att tillaga en älgstek men så blev det alltså inte, vi får visa våra kockkunskaper någon annan dag :D Kommer precis från henne, hon har min tv-ut sladd hos henne så vi såg film där, blev the notebook och som vanligt grät jag som aldrig förr :/ Dock så skickade Emelie hem mig nu för hon skulle lägga sig och onanera, bra idé tycker jag! Lägger upp lite bilder från idag så får ni se hur söt min kära vän är när hon har ögoninflammation samt då hon ligger i min säng och putar med stjärten och ropar efter att jag ska komma och skeda! Emelie är mysig att skeda, hon har stora bröst och dom gillar jag att tafsa på, kommer bli mkt sånt då vi sambosar oss!

  

Första bilden är då Emelies härliga ögoninflammation, sen andra är då hon ligger i min säng och vill mysa ;D Visst har jag snygga sängkläder? Forza Ikea!! Den tredje bilden är helt enkelt hur jävla tekniska vi är som fixar med tv-ut! Lägg också märke till bilden på tvn, det är Emelie som har lagt den som bakgrund på min dator. Jag tror hon är en liten attention whore, vad tror ni? Ska upp tidigt imorn och in till stan, bäst att sova. God natt :)





Apartment inspectors..

Nu ska jag, Emelie och vår vän Jenny åka in mot stan för att kolla på lägenheten, jag vill verkligen att den ska vara fin! Jag vill ha fint golv och fina tapeter samt en schysst planlösning, inte för mycket begärt eller? Annars tänker jag gå lös med tapeter och penslar och fixa själv (yes, vi är händiga jävlar!) Om man nu ens får det dvs, men dom brukar ju inte va så svåra att övertala om man säger att man betalar allt själv ;D Jag är van att bo rätt fräscht, har nya tapeter i lägenheten och väldigt fint golv. Jag tror att jag har en av de finaste (fräschaste) lägenheterna i Hageby, därför vill inte jag flytta till något råtthål där det är fettfläckar och trasiga tapeter. Håll tummarna nu för att lägenheten är fin, jag skriver senare och berättar om det var något intressant!!






Min blogg är överbelastad!!

Nej det är den nog inte, men vi kan säga det! Jag kan inte komma in och läsa min blogg, ledsen blir jag :( Men jag kan ju iaf skriva! Nu har min bartender kommit upp och ligger och poserar sexigt på min soffa ;) Hade tänkt äta lite frukost nu men vet fan inte om jag orkar fixa till något! Lättjan är skrämmande men söndagar är vilodag och då får man va slapp! Idag ska vi som sagt åka och titta på en lägenhet i stan, jag hoppas som fan att den är fin!! :D Orkar inte skriva mer nu, får se om min blogg kommer igång senare om ni kan läsa den får ni gärna skriva en kommentar så jag vet det ;) Drömt om en man i natt som jag helst inte vill tänka på, men det är väl sånt som händer!





Jesus is my homeboy!

Nej det är han inte alls, jag kör med falsk marknadsföring då jag har på mig min Jesus tröja! Men snygg är den och bekväm som fan så det åker ofta på då jag har jobbiga bakisdagar! Är det bara jag som har speciella bakiskläder? Tom trollerna har jag bestämt i förväg ;D Kontrollfreak eller bara besatt? Jag vet inte men det funkar för mig iaf! Nu sitter jag och kollar på family guy, fan va bra det är! Finns nog inget jag hellre tittar på då jag ser på tv än det! Har nyss haft främmande men dom åkte för en stund den, för en av dom ska festa och den andra ska jobba. Jag ska sova! Sjukt trött idag, fast nu har jag hällt i mig säkert en liter kaffe så det kickar väl in precis då jag ska sova :)
Imorgon ska jag och Emelie åka och kolla på en trea i stan, blir roligt men jag kommer nog att sakna min lägenhet här, sen ska vi inte tala om hur less jag kommer bli att höra Emelie ligga och stöna dygnet runt! Hon har redan hunnit ligga i min säng och pillat på bäret, dock så är jag van vid detta så det är inget jag direkt bryr mig om längre ;D Får vi den så blir det inflyttning 1 dec, då får ni komma på inflyttningsfest ;D Nu blir det en dusch, inte hunnit med det idag än och sen ska jag nog krypa ner under täcket. Fan va tragiskt, lägga sig vid 19-tiden på en lördag.. men är man mobbad och utstött så är man :P Saknar Micka, finns inte många som delar min humor och samtidigt är lika vrickade som mig, det finns två och jag är glad att jag iaf har en av de tjejerna boende under mig! Det kommer barka rejält då vi blir sambos!





Pressen på mitt skrivande ökar!!

För tillfället snittar jag runt 10-15 läsare per dag, detta är något jag är rätt nöjd med då jag inte känner att jag behöver bli världens största bloggerska ;D Däremot har en av mina största fans (sugar mama) andra planer för mig! För hon gör reklam för min blogg, jag har inte bara en gång hört frasen "Du måste läsa Malins blogg, youaranasshole.blogg.se" jag vet inte om det hjälper med att hon raggar läsare till mig men söt är hon ;D Nu har hon iaf större planer, tänker inte avslöja vad min kära Pickablea ska göra utan det märks väl om hennes tappra försök till att fixa läsare åt mig hjälper! Är det någon som läser den här bloggen får ni gärna skriva till mig och berätta hur ni hittade den :D 
Har inte tid att sitta här, håller på att göra mat till horan som bor under mig, dvs min kära vän Emelie. Jag var ner till henne och jag tror aldrig jag har sett en människa så sliten som hon! Så givetvis måste jag laga mat åt henne, hon ska iväg och jobba i bar så hon behöver nog all hjälp hon kan få med att piggna till! Har sjukt bra musik på i bakgrunden iaf, just nu är de sonata arctica med destruction preventer. In center of all mankiiiind!! 

 





Morgan Pålsson!

Igår var jag som sagt hos Jenny och hälsade på :) Vi drack kaffe, rökte och åt chokladpudding! Längesen man åt det, men fan va gott det är ;D Jag som inte ens gillar choklad! Vi kollade på Morgan Pålsson också, vilket cpbarn han är men fyfan va roligt! Längesen jag skrattade så mycket åt en svensk film, sist var väl första gången jag såg Torsk på Tallinn :) När jag kom hem vid halv 11 så pratade jag med Emelie som sa så sött "Malin kan du inte ta en taxi och komma in till stan" "Nej men jag är ju inte ens sminkad, måste ju hinna bli full också" "De hinner du på en kvart, jag känner dig! Gå nu och gör det, jag ringer dig senare" Gick faktiskt till garderoben och hann pröva 20 olika saker, dock så blev jag så förbannad då jag prövade kläderna så jag bestämde mig för att lägga mig istället och se de två nya avsnitten av Prison break, någon mer än mig som börjar lessna på att de kommer nya saker hela tiden? Hatar evighets-serier! Slog av mobilen i natt också för det var en idiot som vägrade sluta ringa, det skulle jag nog inte ha gjort då jag fått sms av Emelie i natt och det verkade som hon behövde lite hjälp. Nu svarar hon inte heller, får väl hoppas att hon kommer hit eller ringer senare. Nu ska jag diska och ta en dusch!



Morgan Pålsson for president!





Jag är i en bloggkoma!

Jag orkar inte blogga mer, därför ska jag skriva otroligt lite just nu och jag tror också att det här blir det sista jag skriver idag. 2 inlägg, jag tror aldrig jag skrivit så lite någonsin! ;D Blev inget uppsala, har saker jag måste göra på måndag här så Uppsala får vänta en vecka eller två! Emelie är på personalfest, rocktema.. Jag hade passat in så bra där :( Nåväl, Emelie fick låna lite kläder av mig så hon får väl rocka till sig istället! Jag ska knata iväg till Jenny och dricka nån kopp kaffe, tanken var att hon skulle jobba i helgen men hade blivit dubbelbokad! Tråkigt då man brukar vilja jobba då man ställt in sig på det men roligt för mig för nu slipper jag va mest ensam och mobbad i världen ikväll! Har preci skommit ut ur duschen så nu ska jag klä på mig, sen drar jag! Öjebypuss!

Måste bara säga att en av mina favoritserier är Scrubs, jag har sett varje avsnitt alldeles för många gånger, iaf så har dom ofta med musik som är gjort av en herre vid namnet  Joshua Radin! Jag älskar hans musik, även om jag föredrar tyngre musik så är det Joshua som åker igång om kvällarna då jag tänker ljus, myser och tänker alldeles för mkt. Lägger upp en av mina favoritlåtar med honom.







Hej allihopa!!

Satt och funderade idag på vad det kan vara som gör blondinbellas blogg så stor, är det hennes högst spännande liv då hon bleker tänderna, förlänger naglarna, klipper sig, gör en ansiktsbehandling eller är det kanske hennes stavfel som gör att ni läsare envisas om att gå in där och läsa? Är det hennes "Hej allihopa!", "Och jag är såååå glad för det" eller "Ehm..." som gör att alla känner en hatkärlek till henne? Jag satt länge och funderade över detta och givetvis måste det vara hennes frukostar som gör det! Tjejen har helt plötsligt blivit allergisk mot allt onyttigt och måste givetvis berätta om detta i stort sätt varje morgoninlägg! :D därför ska jag nu berätta och ge bild på min frukost!! :D



Visst ser det gott ut? Det var det också! Havrefras med jordgubbar i tillsammans med lättmjölk (fy för dig som dricker mellan eller standard!) Sesambröd från Wasa, meganyttigt för det är ju sesamfrön på!! Philadelphia istället för smör, den lätta såklart, endast 11% fett i den, det ni!! Hamburgerkött på för jag hatar hästar! Den röda bollen är ingen boll, det är en tomat som jag skivar på smörgåsen och sen trycker i mig!

Jag hoppas så otroligt mycket att ni förstår min ironi i detta inlägg, miss piggys blogg måste va den tråkigaste i världshistorien, jag tror tom min kära far Rolleboy skulle göra en bättre :D

Det är en otroligt bra dag idag, jag har inte hunnit vara vaken så länge (kaffet hamnade i en termos kl 8 för jag rörde mig inte många cm och sa inte heller så många ord när Emelie kom upp, ist kom hon upp vid 11 och väckte mig och drack lite kaffe. Kom med nyheter gjorde hon också vilket var otroligt roligt! Vi kan snart bli sambos i en trea i stan!! Vi ska åka och titta på den på söndag så det blir riktigt roligt :) Isf flyttar vi in i den 1 dec! En annan bra sak är att Emelie hängt hos mig de senaste dagarna, detta med följd att hon många gånger frågat "Oh tung låt, vilka är det" "In Flames". Emelie har aldrig uppskattat In Flames som jag gjort, hon har tyckt att det varit för mycket skrik i den, men nu är hon fast och ska tolla ner musik och den 29e oktober mina vänner, dagen efter att jag gjort klart min ultrasnygga gadd på vaden så ska vi se dom!! Kommer bli oförglömligt. Återkommer med fler inlägg senare om jag orkar!





När blev vi vuxna?

Tror alla människor har ställt sig den frågan, jag anser mig dock inte som vuxen än men visst har man en hel del saker som anses vuxet! Imorgon kommer Emelie upp till mig 7:45 för att ringa till vårdcentralen! Givetvis måste hon få komma upp till den lite mer vuxna av oss och låna hemtelefonen (yes, jag har en sån ;D) för hon har slut pengar på sin lur (skaffa abonnemang raring så slipper du de problemet ;)) Idag har som sagt Emelie varit här, eller hon gick precis hem så hon stannade rätt länge :) Inte för att det gör något då jag är väldigt pigg faktiskt. Vi kollade först svenska idol, jag dör va roligt det är! Sen var det finalen i American Idol, världens vackraste man vann David Cook! Iofs var detta något jag redan visste men han är ändå vacker att titta på! Efter Idol-hysterin så hade jag och Emelie hysteriskt roligt på min dator då vi kollade på youtube efter gamla band som man gillade då man var yngre. Kommer ni ihåg band som Soap, Popsie, Vengaboys och supernatural ?! Haha 98 var ett bra musikår eller vad säger du Slem? Efter att vi kollat klart på all denna underbar musik så gick vi över till pojkbanden, det fick bli Five den här gången då det var gruppen som Slem lyssnade på medan alla andra avgudade Spice Girls! (Jag var själv en Backstreet Boys-fjant, jag vet, jag skäms!) Iaf så berättade Emelie helt lyriskt vilken man hon var kär i (alla småflickor har varit kär i någon person som är med i ett pojkband) självklart var det en av de sk prettyboysen och det chockade inte alls speciellt mycket, efter detta så fick hon gissa på vem som var min loverboy, fick till svar "Men Jason såklart, han är ju så jävla typiskt du!" När jag började tänka efter så stämmer nog det, alla mina tjejkompisar var alltid kär i den söta eller bögen, jag blev handlöst förälskad i mannen och så är det nog fortfarande. Jag vill ha prackarpojkar som är smutsiga och skäggiga! :D

  

Blir lite förbannad känner jag, hunkjävlahunkjävlar! Sova nu för snart kommer Emelie! Skönt dock att hon tar med sig nyckeln som hon har till mig, har laddat bryggaren så hon får slå på kaffe då hon kommer så jag får nybryggt kaffe utan att ens behöva stiga upp ;D





Ska vi rövapa Malmö ikväll?

Nu har jag och Slemelie käkat middag, idag bjöd jag på sallad med räkor och cous-cous, även det sjukt gott och man blir skönt mätt på sallad :) Som vanligt så barkade något för oss då vi satt och åt, våra konversation har en tendens att spåra en hel del. En hel del felsägningar brukar det blir och blir det inte det så brukar allt missuppfattas. Idag hörde jag "Ska vi rövapa Malmö ikväll?" Jag brast, Emelie brast för att jag brast och maten var påväg att lämna våra munnar och spottas ut på varandra, som tur är sansade oss något och började prata om min playlist som spelades i bakgrunden, jag har sjukt mycket musik, alldeles för mycket och jag har säkert inte hört en tiondel av det jag har. Nu har jag alla låtar i playlisten iaf och det kom en jävla blandning och vi pratade om att det kunde komma vad som helst, plötsligt kom Björn Rosenström med Sockiplast låten, Emelie började ifrågasätta var han får allt ifrån. Detta ledde till att vi kom in på de med bra fantasi och drog slutsatsen att Björn Rosenström och personen eller personerna som skrev bibeln har ungefär lika bra fantasi. Ren fiction! Sen började jag ifrågasätta varför det heter science fiction? Är det någon som vet det? Fiction förstår jag men var kommer science in? Kan hända att ni idiotförklarar mig nu men då får ni fan göra det. Nu blir det lite kaffe och idol!!

 

Det var godare än det ser ut! Emelie alltså! Mm, luktar räkfrossa från munnen. Puss!





Slemelie gästbloggar!

Hej allesammans! Det är jag som är världens bästa Slemelie och ska nu gästblogga lite hos Mall-Shit! Känner helt enormt höga krav på mig just nu eftersom Malin lovordat mina bloggkunskaper. Nu måste jag helt enkelt skriva ett inlägg som svarar upp mot dessa förväntningar. Nåja, det ska jag nog fixa bara Malin håller käften en stund och låter mig blogga ifred! Hon sitter i soffan här bredvid mig och läser i 1001 kuksvansar. Hon läser högt recept efter recept och skrattar som en tok när hon hittar en drink som har ett roligt namn. För att ge några exempel: Pussyfoot, The babysitter & Chillywilly. Hysteriskt roligt tydligen! :D Vi ska nämligen göra lite roliga drinkar till nästa vecka då vi ska iväg och festa hos vår lilla kurd Seiran! :)

Som ni förmodligen läst i Malins blogg så funderar hon på att börja plugga på Universitetet. Jag frågade henne härom dagen om det fanns något här på Campus Norrköping som hon skulle kunna tänka sig att plugga till. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att svaret skulle bli något liknanade detta: "Nej för helvete, aldrig att jag ska sätta mig i skolbänken igen i flera år, dessutom är jag för dum för det." Istället svarar hon: "Jag har funderat lite på det och jag skulle faktsikt kunna tänka mig att plugga till sjuksköterska." Jag blev ju eld och lågor, givetvis ska Malin börja plugga på Universitet! Jag tror att problemet med Malin är att har för dåligt självförtroende när det kommer till hennes egen kapacitet. Hon har fått för sig att hon inte skulle klara av att plugga på Universitet för att hon är för dum! Det är så sjukt befängt! Älskade Malin, lyssna på mig nu. Du är smart, snygg, social och har världens bästa humor (slående lik min egen såklart!)! Universitetet och dess studenter kommer att älska dig och du kommer att klara av det! Jag lovar dig det och jag tror på dig i allt du tar dig för. Kom ihåg det min vän <3

Nu ska jag locka hit Malin till sängen med mina enorma meloner till tuttar och så ska vi kolla på lite lägenheter i stan. Kanske blir vi sambos i en fin 3a inne i stan och kan gå hand i hand tillsammans till Campus. Vilken dröm!

Pitepuss





Jag ska fly fältet för en stund!

Min kära vän Jenny ringde för en stund sedan, meningen var att hon skulle komma och hälsa på mig men vi kom fram till att eftersom hon ska ha sin hund med sig så blir det nog enklare om jag åker. Kollade precis tågbiljetter så jag åker nog imorgon redan :) Ska blir roligt att träffa Jenny, jag har inte träffats och umgåtts med henne (längre än någon timme nu) sen i juli förra året! Förr umgicks vi hela tiden men det blir väl så då man flyttar till olika städer :) Stannar i uppsala till ons eller tors nästa vecka, får se om hon följer med hit då :) Skulle va roligt de då hon aldrig varit hos mig i Norrköping :) Emelie är här för tillfället, vi skulle ringa konsumentrådgivningen men hittar inget nr och de vi hittar är tydligen fel så jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Emelie har tänkt gästblogga hos mig så var uppmärksamma för hon är helt fantastisk på att skriva ;D Nu blir det en kopp kaffe!!



Nu började Emelie prata om ettusenett kuksvansar, mån tro vad hon menar med det ;D





Jag har chockerande nyheter!

De som känner mig vet att gymnasiet var en tid som jag avskydde, enda läsåret som jag egentligen skötte var nog det första. I andra och trean hade jag sjukt mycket frånvaro som gjorde att mina betyg inte var de bästa då jag gick ut. Har man då en frånvaro på över 70% så är kanske inte det så konstigt. Nu har jag styrt upp det där och fixat till mina betyg, har lite kvar men det kommer jag fixa snabbt. Lovade också mig själv att jag aldrig mer skulle plugga, jag hatar att plugga men älskar att jobba, har dock kommit fram till att jag inte vill jobba med det jag gör resten av mitt liv. Så därför mina vänner i Piteå, det kommer dröja länge innan jag flyttar hem för nu ska Malin söka in på universitet! Ska plugga i 3 år också så jag kanske flyttar hem om tidigast 4 år ;D Jag vet att de säkert är många från min gymnasieklass som tvivlar att jag skulle klara de, jag förstår er men.. I'm a lot brighter then you think! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag in till stan och gå på infoteket, måste ha lite information om det hela. Om det går som jag tänkt mig så börjar jag redan i januari, annars blir det nästa höst. Jag vet, jag kommer bli galen, arg och förbannad och tro att jag inte kommer klara de, men då har jag Emelie, utan hennes stöd skulle jag inte ens söka. Säger hon att jag klarar de, då ska jag tamefan göra de också! Även om jag är en av hennes ointellektuella kompisar ;D 







Jag och Hempa har tjejkväll!

Jag och Emelie har haft en riktig tjejkväll ikväll! Det började med romantisk middag för två, vi åt räk&crabsticks-paj, med romsås och en sallad! Jag fick toppbetyg på detta och det var faktiskt jävligt gott, jag chockar mig själv. Sen blev det poppiscornisar och lite snarra till Idol, ja jävlar va vi älskar den nya juryn, jag tror vi låg och skrattade oavbrutet under den timme som programmet visades, väntar med spänning till imorgon då jag ska sitta bänkad! Har hunnit få i oss några koppar kaffe också, koffein är bra skit som man inte kan leva utan!
Jag såg i en blogg tidigare om hur man sminkar för att få sotade ögon, så jag och Emelie gav oss genast på detta för att försöka, nu efter att det är gjort så kan vi konstatera att sotare är inget jobb för varken mig eller Emelie. Har tagit bilder och tänkte lägga ut, en jag tror jag skippar det idag! Sitter just nu på golvet hos mig medan Emelie gör en inbakad fläta på mig, visste fan inte ens om att hon kunde göra det och jag tror inte att hon har varit medveten om det så länge hon heller ;D Men snyggt är det och skönt att få bort allt hår! Mitt hår har växt som jävla ogräs så nu har jag äntligen fått tillbaka längden efter att frisören gick lös på mitt hår, först fick jag typ en pagefrilla och sen gjorde en annan en hockeyfrilla. Blev kallad Wayne Gretzky där ett dag. ;D Ger upp bloggandet för idag nu, ni märker om jag orkar lägga in bilderna från kameran till datorn, isf lägger jag upp dom!




Jag såg ungefär ut såhär i håret efter att jag varit på Salong Polisongen ;D Och nej, jag överdriver aldrig!





Jag är som en hemmafru idag :)

Emelie får agera man då hon är i Linköping på någon mässa! Har varit på affären och hunnit städa undan, äntligen får jag ha det precis som jag vill ;D Jag gruvar mig för den dagen då jag ska flytta ihop med någon! Har även hunnit med att laga middag, så nu är det bara att sätta den på värmning när Slem kommer hem! Ska gå och hacka sallad nu också, ska slänga i honungsmelon, fy satan va gott ;D Vad gör en hemmafru mer än städar, lagar mat och handlar? Btw, idag då jag och Emelie var till HC så stannade en man och en kvinna mig, dom var från Norrköpings tidning och ville fråga mig vad jag tyckte var bäst med hösten, men jag hatar hösten? Dom ville att jag skulle va med i tidningen med bild och kommentar, vägrade dock i sten så tyvärr mina fans, ni får inte se mig i tidningen! Jag hatar verkligen då folk stannar en! Speciellt den där jävla montern i centrum, där står det alltid två sjukt charmiga killar så man sväljer ju i stort sett allt dom säger, jag brukar gå omvägar för att slippa dom! :D
Ni får inte glömma att kolla på Idol som börjar ikväll kl 20 på tv4, uttagningarna är ju så jävla kul och förra året skämdes jag mer än någonsin, jag vet att man inte ska skämmas för vad andra gör men jag kan inte låta bli. Uttagningarna var väl i Piteå eller Skellefteå förra året så man kände igen ett eller annat ansikte. Jag tror alla i Piteå ville sparka sönder tvn då J sjöng och nej, jag känner inte henne men Piteå är litet och där har man alltid festat med alla. Tror de är uttagningar från Luleå i år, får väl se om man känner igen någon, jag hoppas faktiskt inte det! 

 

I got  life, tschyyy!





Emelie ser ut som ett fitthår!

Har varit och vinkat av Anna på resecentrum idag, tåget gick 7:28, vi vaknade 7:05! Det är tur att taxi finns ibland ;D Tråkigt att bli ensam men samtidigt fruktansvärt skönt, ska iväg på affären snart och inhandla en massa grönt! Sitter hos Emelie nu och hennes knappar E och R på tangentbordet är borta så det är drygt som fan att skriva! Därför skriver jag inte så långt just nu utan jag ska skriva något otroligt givande då jag kommer hem! Hempa som jag kallar henne har stått och provat kläder, därav rubriken för det enda jag tänkte på när jag såg henne var Luuks tolkning av fitthåret, kommer ni ihåg det? Emelie stog nämligen i leggings och brottarlinne som är något slimmat efter kroppen, enda felet var att hon inte rörde sig som Luuk gjorde ;D Får se vad man hittar på idag, blir nog städ osv. Ska ju som sagt laga mat åt Emelie, en räkpaj som är det godaste som finns!! Jag är dock ingen mästare i köket, men Emelie är inte heller så kräsen :) Nu har Emelie lagt sig i sängen iklädd sin snygga Hello Kitty pyjamas och läser en bok! Vi har som vanligt otroligt givande samtal, nu går det ungefär såhär.

E: Ja jävlar va du ska onna ikväll!
M: Ikväll? Hela dagen!! Tur att vi ska äta räkpaj i kväll, du kommer inte känna någon skillnad hahaha..

Eh, det är väl min och Emelie humor när vi talar med varandra, kanske inte roligt för någon annan men de vi träffar brukar först bli generade åt vårat sätt att tala till varandra, sen tycker dom att vi är cpskadade och sen är vi älskade och alla skrattar ihjäl sig.



Visst är Slemelie ganska söt i sin Hello Kitty pj? ;D






Nu är jag ledsen :(

Min första helg ensam i norpan blir verkligen ensam. Tanken var att jag skulle festa med Emelie men hon ska jobba lördag och va på nån jävla jobbfest under fredagen. Så jag blir sviken och ensam :( Önskar att någon kunde komma och hälsa på mig, så jag slipper va så ensam och mobbad :( Kvart i 7 ska jag iväg med bussen imorn till resecentrum, sen ska jag till Emelie och väcka henne sen får hon nog bjuda på frukost.
Har precis kollat på en film om en tjej som var Jehovas, helvetes så sjuk den "tron" är, jag skulle mer kalla den för sekt som hjärntvättar folk, men det är ju jag. Jag måste alltid ha min dörr låst här för annars kommer Jehovas-tanter och prackar på en massa tidningar. Jag öppnar aldrig för dom kommer alltid vid 12 snåret, kollar inte ens vem det är. Är det Jenny eller Emelie så vet jag att dom ska komma eller så vrålar dom genom brevinkastet :) Rebecca gjorde dock misstaget en gång då hon bodde här, hon trodde att de var posten som kom med ett paket åt oss men då hon öppnade dörren så stod två tanter där och började skrika om att vi sov mitt på dagen. Jag låg fortfarande och halvsov och hörde inte så mkt av vad dom sa men det var tydligen något om Jehova och världens undergång osv, massa tidningar fick vi också dock så åkte dom direkt i soporna.
Som sagt, skulle verkligen uppskatta om någon kom och spenderade helgen med mig, du får va vem som helst bara du är snäll ;D Gärna en man som kan komma och kramas med mig! Dock helst Micka men det tror jag inte går :(





Har du kvar Saaaaben?!

HAHA! Kommer ni ihåg det med Hassan? Visst var det dom som gjorde den tjuvringningen? That's some funny shit! Nu har vi sett klart arkiv x-filmen. Ingen jag har pratat med har sagt något positivt om den filmen men inte vet jag om den var så jävla dålig? Visst, den handlade inget om utomjordingar och sånt shit så det var väl ingen direkt typisk Mulder/Scully film men den var väl ändå helt okej, eller? :D Jag tycker Mulder var megasöt i skägg iaf, dock så gillar jag ju skäggmuffar (inte fittor utan skäggiga män) så det är kanske därför jag blev så nöjd när jag såg honom :) Har tryckt lite räkor också, fan va gott det är ;D Nu ska jag röka igen och ta lite mer nässpray! Väntar på Emelie som ska komma med en sån våg så jag kan mäta upp hur mkt räkor jag ska tina och sen många jag även låna mjöl av henne. Hon har beställt paj imorgon så det är bäst att jag lyder, dock ska pajskalet göras dagen före och stå över natten och jag orkar inte gå på affären nu. Mitt mjöl tog slut när Rebecca bodde hos mig, hon hade en förkärlek till plättar och jag är grym på att grädda så det blev ofta plättar (Det heter P L Ä T T A R, inte pannkakor) Jag har mest mysigt nu med massa tända ljus, berättade för Anna att hon skulle föreställa sig mig knullandes i sängen med massa tända ljus, man får ju så fin hy i skenet av ljusen! Fast jag tror inte att hon ville tänka på det :/ Gissa vad jag ska göra hela dagen imorgon då Anna åker? ;D






Ibland kan ljud skrämma en.

Jag kommer ihåg då jag var liten, då var X-files något av det äckligaste jag kunde se men ändå såg jag varenda avsnitt som värsta tönten. Jag och Anna har därför bestämt oss för att se filmen nu och då sökte jag på youtube för jag ville höra låten, direkt jag slog igång den så gick det en rysning längst ryggraden. Tror dock att filmen är skit precis som alla andra filmer som gjorts efter en serie! Blir en rök nu, sen lite nässpray!




Jag hatar också blogg.se sidan nu, var är senaste uppdaterade bloggarna? Jag älskade att surfa runt där för man hittade så extremt många idioter! Sen har dessutom mitt läsarantal nästan halverats!! Känner att jag blir förbannad, var är mina trogna läsare :( Skriver sen om hur filmen var.





Ibland förälskar man sig i något

eller i någon. För tillfället är jag inte förälskad i en människa utan i en sak eller rättare sagt en låt. Hörde den första gången för ungefär ett halvår sen kanske, det var Emelie som skickade till den och jag kan helt ärligt säga att jag blev såld direkt! Ska lägga upp den då jag har skrivit färdigt det här inlägget! Idag har jag varit i stan, handlade lite prydnadstjafs och en ny bh, oh mama vilka tuttar jag har! Jag älskar nya bhar för då står man verkligen och granskar boobsen och just nu känns det bra, kan nog bli lite cleavage i helgen! :D Tänkte ut och ta mig en promenad snart, Anna åker hem imorn så måste följa henne till tåget, halv 8 går det så vi måste upp tidigt då, dock så kan jag lägga mig direkt jag kommer hem igen vilket jag säkert inte kommer att göra, om jag känner mig själv rätt så kommer det bli en storstädning, men den som lever får se. På lördag ska jag och slynan mest troligt ut, blir nog Palace eller Otten, var inte så sugen på något av ställena då det känns som att majoriteten är runt 16-18 och jag känner mig lite out of place då jag är där. Men man får tänka positivt, både otten och palace är bättre än bajsställena som finns i Piteå, kan säga att jag inte saknar Pentlyt det minsta! Haha har kommit fram till att jag blandar in en hel del engelska uttryck i den här bloggen, det är inget jag gör då jag pratar som vanligt så ni inte tror att jag är nån Victoria Silvstedt! Enda gången jag snackar engelska är då jag är sjukt onykter utomlands (man kommer förvånadsvärt långt på svenska och kroppsspråk i andra länder) eller då jag inte kommer på ordet på svenska och ska förklara för Emelie, kan också hända ibland att jag drar av ett uttryck bara för att snitsa till det lite ;D I know, sjukt intressant vetande! Nu blir det promenad!

 

Vad tycker ni, sjukt skön eller hur? :D





På en parkbänk i stan, full som själve fan!

Där sitter jag och dricker öl, nej det gör jag inte alls. Jag sitter på min säng och just precis kom min älskling Emelie upp och tog sig en kopp koffein :D Hon ska få fläta mitt hår sen, eller en inbakad där i luggen, ni förstår var jag menar? Emelie är den enda människa jag vet som kör på kaviar och tomat på en smörgår, fyfan va äckligt, det tom ser äckligt ut!! Nu orkar jag inte skriva något mer, känns som brudarna väntar på mig så det kan va tid att göra sig i ordning har fortfarande inte ens klätt på mig. Jag tror jag lägger upp lite bilder senare så ni får se hur mitt spännande liv fortlöper, tjo!





Smack my ass and call me Judy!

Har haft fint främmande idag, Emelie och  Jenny har varit på besök och druckit kaffe med mig, hade tom vaniljbullar att bjuda på! (Tack Anette :)) Har ordnat klisterlapparna på ett annat sätt och jag tror att jag faktiskt är relativt nöjd nu, men om jag känner mig själv rätt så lär det inte sitta kvar direkt länge. Imorn är sista dagen Anna är här, hon åker hem tidigt på onsdag så då måste vi hitta på något roligt imorgon, jag vet bara inte vad. Känns som att vi betat av stan tillräckligt många gånger men det finns inte så mycket annat att göra, kanske en bio? Ska kolla på Arn nu, så att jag sett första filmen, gillar jag den så kanske vi ser tvåan imorn :) Dexter på tv, dock sett alla de avsnitten redan, någon som vet när nya avsnitt kommer av den serien? Alla mina serier (jag lovar, det är inte bara en) har uppehåll nu, varit så hela sommaren också, tycker att dom kan börja visas nu igen!! Blir att borsta gaddarna nu, diska undan och sen slå igång filmen, är ganska så trött idag känns som att jag varit i farten hela dagen, har tom tvättat, I know, cred till mig som orkar :D Får väl se om jag och Emelie åker till sthlm den 15:e, Luleå kommer dit då och möter DIF, känns som att vi kan möta upp superLasse och kolla den matchen med han, dock vill jag inte va i hans närhet om Luleå förlorar, men det kan dom väl aldrig göra. Fest i helgen, någon som vill va med?! MICKA KOM HIT, JAG SAKNAR DIG DIN SJUKE FAN!!






Tatuering bokad!

Har kommit hem från stan, kom jag utan påse? Nej naturligtvis hittade jag något att slösa mina pengar på. Var förbi house of pain och pratade med en tjej som tatuerar där, hon hade tid redan nästa vecka man jag bestämde mig för att ta den lite senare. 2 Oktober bokade vi första sittningen och den 29 Okt så blir den helt färdig. Jag fick beskriva ungefär vad jag ville ha dvs "Snygg brud, stora tuttar, stort hår, rockig, musik, röda detaljer och vinylskivor" Det var iaf det hon antecknade så det blir spännande att se vad hon ritar upp. Hon visade några pinuppor som hon gjort, dom var alla grymt jävla snygga faktiskt så jag är inte alls orolig över att jag inte kommer att tycka om den. Nu har jag den att se fram emot, som tur är så dröjer det inte så länge innan jag får den tatuerat på benet! Vet fan inte hur jag ska göra med klistersakerna bakom soffan, innan vi  åkte till stan funderade jag helt allvarligt på att slita ner allt, knosa ihop det och kasta det. Som tur var har Anna en lugnande effekt på mig (de har mina flesta kompisar) så jag lugnade ner mig och insåg att jag inte kan gå lös som värsta ninja kiden på ett par klistermärken, de är inte deras fel att de ser förjävligt ut. Nu är det kaos i min lägenhet igen, men jag inser att det inte är någon idé att städa då man har besök, jag får ta en ordentlig städning då Anna åker så jag får komma in i mina rutiner och få det precis som jag vill ha det :)
Nu ska jag sätta på lite kaffe för jag väntar på att Emelie ska komma förbi, hon är dock sjuk så jag hoppas att hon inte smittar ner mig! Men överlevde jag Mickas bakterier så ska jag nog klara Emelies också!



Jag vill att den här donnan ska tatuera mig, hon är grymt snygg och jag vet ingen som gör porträtt så bra som henne. Om hon skulle tatuera mig så skulle jag fan tatuera in en bild på Micka på min högra skinka, så att jag alltid hade dig med mig hjärtat ;D





Don't be gentle, its a rental!

Även idag har jag handlat ljus med tillbehör för alldeles för mycket pengar. Är inte långt ifrån en fyrsiffrig summa idag också och den gränsen kommer knäckas då vi lämnar tillbaka bilen om drygt en timme. Sen bär det ner på stan, ska förbi dom där tatueringsställena och höra med dom lite :) Nu ska jag klistra på väggen och hänga upp lite saker som jag köpt sen behöver jag inte mer till min lägenhet, förutom en ny soffa och en ny tv då men det får vänta en stund :P Luktade vanilj när jag kom in till lägenheten, trodde aldrig att lukten skulle sitta i till idag, Forza doftljus! :D Blir att fixa till nu, kan lägga upp bilder sen om ni vill.





Now is the time to face your lies.

Börjar bli lite smått ledsen nu, ingen som har skrivit någon kommentar till mig på en evighet :( Har kommit ut ur duschen nu och ska klä på mig och göra mig fuckable sen bär det av till linköping igen :) Är trött som fan idag, låt och kollade på såna spökprogram till typ halv 3 i natt så det gick segt att stiga upp Har faktiskt inget fascinerande att berätta, livet rullar på som vanligt! Dock ska jag gå och boka en tatuering idag om dom kan tänka sig att rita upp den, Tror jag ska gå förbi HoP först, var och kollade i deras fönster på fyllan i lördags och de jag såg, de gillade jag :) Man måste ju pröva på något nytt också, Martin på Lucky 7 har redan fått plåga mig förr ;D Iofs så gillade jag Martin, alla grabbar på Lucky 7 är grymt trevliga så kanske ändå? Njaa, det märks ska förbi båda ställena iaf för jag måste köpa en tunnel till min andra töjning också och de gör jag på L7 :) Nu är de brådis, har massor att göra och halv 10 åker vi! Tjyz!!
Btw, är de någon mer än mig som älskar låtarna då både winnerbäck och lisa ekdahl sjunger? Jag vet att Lasse är kung men har svårt för Lisa, gillar bara några av hennes låtar, dock kompletterar de varandras röster så sjukt bra, håller du med? :D





Black jack!

Visst heter det så? Jag vill iaf bara berätta för er att jag spelade det igår och jag regerade, 21 is my lucky number. Nu vann jag inga stora summor då jag blev för törstig och gick till baren och beställde upp pengarna men det är kul att för en gångs skull vinna. Jag vet inte hur man spelar, igår lärde jag mig att man kan splitta på korten (Tack mannen i lockig blond kalufs)! Däremot är jag ju en sån jävla speldjävul, jag vet ALDRIG när jag ska sluta och helt plötsligt kan jag ha spelat bort en jävla massa pengar. Tur att jag föredrar att dricka framför att spela annars hade jag aldrig tagit mig från bordet. Nu ska jag krypa ner under täcket iaf, mina ögon svider!







RSS 2.0