Adjö bloggen.

Jag har lessnat på bloggen och därför kommer jag att sluta uppdatera den. Har inget vettigt att skriva längre, märks väl om jag börjar blogga igen. Ha de gott mina läsare ;)





Gris-Malin

Nu är mina 2 lediga dagar snart över. Vad har hänt då? Jag har hällt i mig en massa bärs och bränt sönder mig i solen. Mått som en kung med andra ord, imorgon blir det att återvända till verkligenheten och sen ska jag njuta av min första lediga helg på väldigt länge!
Jag är rosa som en gris just nu :P





jobbar vidare..

Jahaja, då ska man iväg och jobba till 20 ikväll. Har varit fruktansvärt mycket jobb nu den senaste tiden men nu har jag bara idag och imorgon kvar sen är jag ledig i 2 dagar. Hoppas på fint väder då så att jag får sola lite, har fått en  liten bränna så jag hoppas på att jag får lite mer färg innan jag åker upp till Piteå. Var länge sen jag var brun, har en tendens att vara blekast av alla.
Annars händer det inte så mycket, Elin är kvar till på fredag och på onsdag kommer det en till person och hälsar på, den personen stannar till på söndag men efter det blir det tomt i lägenheten. Ska bli skönt, få landa på något vis. Alltid roligt med folk som hälsar på men det är samtidigt skönt med lite ensamtid också.
Skitväder här också, såklart då jag är ledig under dagen. Skönt iaf att det slutat regna, dock bara 8 grader ute så idag åker vinterjackan på då jag ska ta min promenad till jobbet.
Ska köpa 2 plattor öl idag för 200 kr, tur att mannen fixar bra priser åt mig ;D





Inflyttningsfest.

Igår blev det inflyttningsfest i läggan. Så igår då jag slutade jobbet så mötte Elin och Vickan upp mig, de hade varit på systemet och fixat dricka inför kvällen. Efter de drog vi hem och gjorde oss klara och sen droppade folk in, blev ingen utgång utan vi stannade i lägenheten och majoriteten av festen stannade och sov över. Fördel med att ha en stor lägenhet! Vaknade av att jag var döende, blev en dusch och bakispizza innan jag åkte iväg och jobbade.
Nu är jag hemma igen och ska se eurovision och mysa på, imorgon är det jobb igen. Känner att jag vill va ledig nu. Men tack alla som kom igår, jag hade verkligen skitroligt :)





Till Erris

Eftersom du var nyfiken och ville se hur vi fått det i lägenheten så tänkte jag lägga upp lite bilder på hur det ser ut nu. Fotade dock inte sovrummen då inte det är så mycket att se. Varsågod ;D

  
  
 

Nu hoppade jag som sagt över våra sovrum, hallen och badrummet. Så missade jag en bit av både vardagsrummet och köket men hoppas att du nöjer dig med detta. Du får se helheten då ni kommer och hälsar på :)





Det börjar likna något.

Oj, insåg att det var länge sen jag bloggade. Har dock inget spännande att berätta. Har jobbat, sovit och varit med mannen de senaste dagarna. Nu är Vickan tillbaka så idag har vi flyttat upp hennes möbler och fixat i lägenheten, imorgom ska vi borra och skruva upp saker på väggarna så det ska bli skönt att få det gjort.
Imorgon börjar också helvetes-veckan, jobbar nämligen 7 dagar på raken nu och det känns lite påfrestande eftersom idag är den enda dagen jag varit ledig sen förra veckan. Nåväl, det blir kul då lönen kommer.
Nu ska jag gå ut och röka och sen blir det att borsta tänderna. Sen blir det sängen, är galet trött eftersom mannen envisades om att väcka mig hela natten så fort jag somnade till :P





Vors nagerst kom dö frå?

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det har varit en fruktansvärd lång dag då jag bara fick drygt 3 timmar sömn i natt. Får se hur många timmar det blir i natt, mannen är ute och festar och kommer garanterat ringa då han är less på att festa. Han ville komma förbi och det får han gärna göra, hatar som sagt att sova själv.
Jobbar delad imorgon så det passar bra, då kan jag gå hem och väcka honom då jag jobbat mitt första pass. På tal om jobbet så hände en rätt rolig grej igår. Stod i omklädningsrummet och böt om då jag hörde att någon började prata bondska med mig "vors nagerst kom dö frå då?" "eeeh, va? Pite!" "Pråta dö et bondska? I kom borta lell-peit" Haha vart fan man än åker så träffar man alltid på en pitebo, hon är tydligen faster åt några personer som jag kände förr då jag var yngre. Sverige är fan oroväckande litet! 
Nu ska jag laga middag och städa undan lite, sen blir det en dusch innan jag ska lägga mig och lata mig i sängen!  





Räddad!

Jag tror att gud hörde mina böner, precis då jag skrivit inlägget så knackar det på dörren. Utanför står mannen så nu är getingen borta. Underbart. Nu blir det att kolla vidare på sopranos och sen sova några timmar innan jobb. Ciao.





Förbannades getingjävlar.

Vilken satans skitdag det har varit idag! Började dock bra med att jag vaknade i tid och kände mig riktigt pigg och redo för dagen. Mannen ville dock inte att jag steg upp utan höll fast mig och till slut somnade jag om, vaknade i paniken en timme innan jag skulle börja jobba (går till jobbet en halvtimme innan jag börjar) så tiden var knappt och jag stressade i mig ett par knäcke, lite fil, en kaffekopp och en cigg på balkongen.
Gick sen till jobbet där det gick bra, började dock regna som faaan innan jag slutade och med tanke på att det är en 20 mins-gångväg från jobbet och jag bara hade kjol och en kofta på mig så kan ni ju tänka er hur blöt jag var då jag kom hem. Nåväl, hade planer på att vara seriös och göra en matlåda imorgon eftersom jag jobbar till 16 men det sket sig ju. De första jag möter då jag kommer in i köket är en getingjävel, så jag sprang ut och stängde igen dörren. Nu vågar jag inte ens gå in för att släcka lampan. Yff, har skickat ett sms till mannen om att han ska komma och leka mördare men det verkade inte intressera honom. Hur länge tar det för en geting att dö när de är inomhus? Han sitter ganska slött i diskhon nu? En sak som är säker är iaf att jag inte tänker gå in i köket förrän någon vart här och mördat honom även om jag måste svälta ihjäl på kuppen!



Vart är Vickan och mannen då man behöver dom!!





Malin Corleone

Funderar på att byta namn, vad tror ni? Låter det inte brutalt härligt ;)
Igår då jag slutade vid 21 så gick jag hem och duschade, sen la jag mig i sängen och kollade på tv. Galet va tomt det är då inte frugan är här, känns jävligt konstigt då jag träffat henne varje dag de senaste månaderna. Mannen kom iaf hit så att jag slapp va ensam, skönt att slippa sova själv då jag inte riktigt känner mig hemma i den här lägenheten än. Den blir läskig då det är mörkt ute och det är nog för att det inte är så mycket möbler i den, så jävla mörkt.
Iaf då vi vaknade så kollade vi på film och mös på, han åkte runt 17 men kommer tillbaka lite senare så att jag slipper va ensam i natt. Jobbar imorgon men börjar inte förrän 15 så det blir skönt med sovmorgon.
Nu ska jag sätta mig och kolla vidare på kvartsfinalen, hoppas som fan att Sverige vinner dock så har jag en känsla av att de kommer åka ut idag.
Hörs sen då! Adjö.





Everything I need and more.

Nu är jag ensam, frugan har åkt upp till piteå så då hon kommer ner igen så får vi fylla upp lägenheten ordentligt. Lovar att jag ska ta en massa bilder då så ni får se hur fint vi har det ;)
Skitväder idag också, hade tänkt hinna sola lite innan jag började jobba men regnet öser ner här i Ektorp. Därför får jag roa mig med annat innan jag jobbar, får se vad jag hittar på men alltid ska jag väl hitta på något.
Jobbar till 21 idag och sen kommer mannen, länge sen vi var ensamna längre än bara några timmar, ska bli skönt minst sagt ;D Även om jag gärna hade haft Vickan här ändå!
Lite nervös för att vara själv här, dagarna går bra men jag vill inte sova själv. Kommer ligga och lyssna efter spökljud och sen inbilla mig om att det är spöken i hela lägenheten. Kan bli tufft att ligga vaken hela nätterna när man ska upp och jobba tidigt, tur att jag har mannen, han får fan sova här medan Vickster är i pite.
Erika berättade igår att hon inte kunde kommentera i bloggen, är det någon fler som har problem med det? Isf är det ju skittråkigt för det är ju det enda som är roligt med att blogga. Känns som att det varit dåligt med kommentarer på senaste tiden och då orkar jag fan inte ta tag i det och skriva :P
Nåväl, nu ska jag ta en rök på balkongen och sen göra mig klar för jobbet, måste hitta en affär som säljer såna gröna paket också så att jag kan skicka iväg en bok till en man i Motala. Fan för att flytta, jag visste ju vart allt sånt var i Habegy ;)






Chockerande avslöjanden väntar!

Eller så inte, jag har så satans tråkigt just nu. Jag hade räknat med att det skulle vara strålande sol såhär under min sista lediga dag så att jag kunde bättra på brännan lite, vädret ville dock annat så nu sitter jag här inne och tråkar. Frugan är på jobbet och mannen kommer snart hit och håller mig sällskap, men tills dess hittade jag en sån där tråkig lista som ingen någonsin orkar läsa svaren på men jag trottsar det och tänker svara på dessa frågor ändå!

1. Hur gammal är du om fem år? 27 år
2. Vem var den sista du träffade? Vickan/Mannen
3. Hur lång är du? ca 170ish.
4. Vilken var den senaste film du sett? Midnight Express
5. Vem ringde du senast? Mamsen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jag vill ha polly och goda godisar!" till mannen
7. Vad är helgens planer? Jobba röven av mig!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror till vem men jag spenderar mycket tid i telen
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma?  Början av januari :(
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? Vaknat en miljon ggr, men steg upp vid 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat?
14. Vilken är din favoritplats? Just nu? På min balkong, i solen
15. Vilken plats föredrar du minst? Hageby
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I piteå antagligen
17. Vad skrämde dig som barn? Grönögat!
18. Vem fick dig att skratta senast? Mannen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Man är aldrig för ung för vinyl! Äger dock inga ^^
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda men använder bara den bärbara.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på vem jag sover med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någong gång spytt på någon? Njaaa, Emelie har hjälpt mig att stoppa fingrarna i halsen många ggr då hon ansett att jag varit för full, har väl kommit ett och annat på hennes händer då. Annars nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor is the shit!
26. Är du social? Ja det är jag, nästa för social ibland.
27. Vilken är din favoritglass? Gammeldagsvanilj och Piggelin!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Handla en jävla massa onödigt!
29. Tycker du om kinamat? Choys garden ftw!
30. Tycker du om kaffe? Kan inte leva utan det.
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe.
32. Sover du på någon särskild sida? Beror på vem jag sover med.
33. Kan du spela poker? Nej, fattar inte ett skit av det.
34. Tycker du om att mysa? Nej, bara men vissa speciella personer.
35. Är du en beroendemänniska? Inte längre tror jag.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Räknas Ross i vänner?
37. Vill du ha barn? Nej, jag har världens bästa syskonbarn istället.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och pitbondska och lite östgötska ;D
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Hatar havet, fiskar och hajar är farliga.
41. Vad spenderar du helst pengar på? just nu är det väl inredning, annars blir det väl kläder.
42. Äger du dyra smycken? Nej, använder sällan smycken
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Pyttipanna!.
44. Vem är den roligaste människan du känner? Min pappa, utan tvekan. Rolleboi "skrattet" Engström
45. Välj ett ärr på din kropp? Har bara småfjantiga om man nu inte räknar med tatueringarna.
46. Vad har du för ringsignal? Seether - Fake it
47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej
48. Flirtar du mycket? Aldrig, vet inte hur man gör.
49. Vart togs din profilbild? I hageby tror jag.
50. Kan du byta olja på bilen? Jag kan kolla om det finns olja i bilen, räknas det?
51. Vilken var den senaste bok du läste? Snabba Cash av Jens Lapidus.
52. Läser du dagstidningen? Brukar kolla genom NT på nätet, läser den om jag är på jobbet.
53. Prenumererar du på någon veckotidning? Verkligen inte.
54. Vilken radiostation lyssnade du på senast? EastFM.
55. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev ner ett recept.
56. När var du i kyrkan senast? För ett år sedan ungefär på en begravning.

Skit i att läsa, lyssna på den här låten istället. Bästa någonsin!






Älskar min balkong! :)

Vet inte vart jag ska börja, orkar aldrig blogga längre så jag glömmer bort vad det är jag sysslat med. Efter att jag skrev sist så kom iaf mannen hit och kollade in lyan. Han blev riktigt imponerad och tyckte att vi hade den perfekta festar/labyrint-lyan. Jag tror att han gillade balkongen mest med tanke på att han parkerar där så snabbt han kommer förbi, vilket händer ganska ofta nu när vi är grannar :)
Igår satt jag och Vickan på balkongen och stekte hela dagen medan vi lyssnade på Sonata Arctica, kan knappast bli bättre än så, efter det lagade vi våran första middag som vi fick äta i vardagsrummet eftersom vi inte har så mycket möbler just nu :P
Gick och la oss relativt tidigt igår eftersom vi skulle ut och sola idag, solen har dock varit frånvarande och bara varit fram och värmt oss då och då. Nu håller jag på och baka för Vickan var sugen på kladdkaka. Sen blir det väl att tvätta och laga lite middag! Fyfan för tvättstugan dock som ligger åt helvete långt bort och har det mest invecklade systemet så att både jag och Vickan blir nollställda. Men vi lär oss väl med tiden, förhoppningsvis.
På onsdag åker Vickan till Piteå för att hämta hennes saker, jag ska alltså va ensam i lägenheten i en hel vecka, tur att jag bara är ledig en av de dagarna annars skulle jag nog bli sjukt uttråkad. Mannen ska dessutom få komma och sova här för jag vågar inte sova själv, jag är övertygad över att det spökar här ;)
Nu ska jag fortsätta kolla hockeyn, forza Omark/Harju!

  

Bjuder på lite bilder. Den första är utsikten från balkongen och den andra är utsikten från vardagsrummet. Borgen lyser också på kvällen så det är jättefint. Modell-Vickan fick också vara med på en bild där jag ville visa va mysigt vi har de på våran balkong :P På kvällarna tänder vi ljus och myser ;)





Nyinflyttad!

Vet inte om någon är nyfiken på hur det har gått för oss att flytta. Galant är ordet och vi är klar med allt, nu är det bara Vickans saker som ska komma hit också så är vi klara sen!
Igår flyttade vi då, fick hjälp av Rebecca och det var väldigt värdefullt. Emelie och Ullis kom och hjälpte till med sista lasset också så det var skönt. Efter det tog vi en välförtjänt mat och ölpaus på världens bar. Jag och Vickan höll på med lägenheten rätt länge igår, tror vi blev klara runt 2 tiden och efter det stupade vi i säng.
Idag har vi varit och städat ut de som var kvar att städa i hageby så nu har jag lämnat in de nycklarna och jag är inte längre en hagebybo utan bor nu på heltid i ektorp ;) Efter att vi städat så kom Jenny så vi åkte ut på Ingelsta och stor handlade på ica nazi (hur var det vickan) och köpte en heltäckningsmatta till våran gigantiska balkong så att vi kan sitta där utan att frysa sönder fötterna på kvällarna. Vi har fått det riktigt mysigt där med våra utemöbler osv, bara blommorna som saknas nu men det kommer väl lite senare.
Får se vad som händer ikväll, var sugen på att dricka lite men dock inte sugen på att gå ut. Har dessvärre bara en öl och en vinare i kylen och de blir jag ju inte ens lite berusad på.
 Tack som fan till Rebecca för att du hjälpte oss igår, guld värt! :)





RSS 2.0