På jobbet!

Har inget att göra så därför satte jag mig vid datorn en liten stund. Såg att jag fått ännu en kommentar av en anonym person, jag har ingen aning om vem du är men tydligen så läser du min blogg. Vem fasen är du? :D

Idag åkte dessutom min bästa vän i hela världen hem till turkiet. Usch, det får inte gå ett år till vi ses. Jag älskar dig för mycket för att vara ifrån sig så länge!!






Känns som att det är dags för uppdatering.

Vi tar det väl dag för dag?
Julafton;  Började med frukost i Svensbyn hos storebror Magnus tillsammans med farmor och morfar. Åt tomtegröt och drack kaffe. En bra start på julafton helt enkelt. Åkte därefter hem och pluggade en stund, åt lite godis och mandariner (visst är dom förbannat goda nu?). Brorsan och hans fjälla + morfar kom sedan och såg kalle och käkade middag. Efter maten gick jag och la mig för att stiga upp vid 20 tiden och åka iväg på jobbet. Är ni avundsjuka på min jul?
Juldagen; Vaknade vid 16 tiden och gick ner för att börja förbereda julmaten, gjorde mig i ordning och sen kom hela klanen (familjen Segerkarl & familjen Standar) vi käkade, öppnade julklappar och umgicks. Min vapendragare Picka kom och hon var mest sliten i världshistorien! Släkten drog sig hem och mina vänner kom hit, hällde i oss en jävla massa rom & cola samt öl. Träffade människor som jag inte träffat på flera år vilket alltid är jävligt roligt! Åkte efter det ut på krogen där jag blev lämnad av fan alla! Rebecka & Emma åkte på en annan krog, Malin åkte på efterfesten direkt, Micka ville också hem så jag gick med henne dit och sen då jag kom tillbaka på krogen så hade Jenny lämnat mig kvar ensam. Therese kom aldrig ens ut. Men jag hade roligt ändå och träffade många trevliga människor, fick dock nog till slut och gick även jag på efterfesten som höll igång till ungefär kl 8 på morgonen då jag small av i en säng! :D

Efter dom dagarna är det väl inte så mycket att berätta, har pluggat mest och umgåtts med familjen. Har precis kommit ut ur duschen nu så ska klä på mig och fixa mig lite för att sedan åka iväg att jobba. Ska lägga upp en låt med Sonata Arctica också då det inte uppskattas att jag spelar Slipknot och agerar dödsängel ;D Nej då, ikväll ska ingen dö, det har jag bestämt mig för! :D Btw, jag vill hem till Norpan.. nu! Men först ska jag hinna iväg till Micka och dricka sprit! Pussen






Slipknot ftw!!!



Bra-jävla-låt!





Ken leee



tulibu dibu douchoo





Work work!

Sitter på jobbet och har tråkigt, händer inte alls så mycket och ingen har dött än så länge. Har fått en massa skrivet på uppsatsen också så det känns jävligt bra och jag kan slappna av resten av natten. Finns hur mycket godis som helst här så jag lär väl käka till jag spyr. Nu ska jag ut och mysa med de 20 minusgraderna utomhus och ta en rök. Lev gott och god jul, senare idag ska jag supa.. hårt! :D





Dan före dopparedan

Sitter hemma i köket hos mamma och pappa, julstämningen börjar bli allt mer påtagligt men det känns ändå inte som att det är julafton imorgon. Mamsen står och bakar tekakor och pappa gör sillsallatn och rödbetssalladen, äckligt om ni frågar mig men jag är ju inte den enda som ska käka :)
Idag har jag träffat Jenny i stan, vi tog en lunch och tog igen lite tappad tid. Inhandlade lite kläder och julgrupper till farmor och morfar som jag har varit och lämnat hos dom. Morfar bjöd på likör, måste passa på att dricka mina idag då jag inte får dricka något imorgon :)
Och imorgon är planerna så att vi ska käka julfrukost hos brorsan tillsammans med morfar och farmor, därefter ska jag hem och plugga lite för att sedan se kalle och käka julmat. Blir att lägga sig relativt tidigt imorgon på dagen för jag ska ut och jobba natt sedan, hoppas som fasen att inget tråkigt inträffar!
Juldagen blir det att fira jul på riktigt, då kommer alla syskonbarnen + mina syskon och efter det kommer det massa folk hit, vi ska dricka sprit och sen gå ut på någon krog!
Har inte tid att skriva mer nu för nu ska jag ta tag i plugget och skriva om barn och ungdomar som far illa! God jul på er, vi får se om jag orkar skriva något imorgon!



Skön skit!





Första natten avklarad!

Nå tjenare, då har jag precis kommit hem från en natt på arbetet! Har gått bra, konstigt hur snabbt man kommer tillbaka in i det, känns som att det var igår jag tackade för mig och tog flyget ner till Norrköping! Rätt händelsefattig natt vilket alltid är skönt. Huset hälsade mig välkommen tillbaka och 2 personer dog i natt, ja tack så mycket!
Nu ska jag ta en smörgås och sen ska jag krypa ner under täcket och sova några timmar för att sedan sätta mig och plugga i några timmar :P Så jävla tråkigt, har absolut ingen lust till det men har inget val :( Så det går då man skjuter fram det hela tiden! Snön faller ute, sjukt mysigt att sitta inne och titta ut, det är en annan femma när man ska ut i helvetet! God natt, den som ringer och väcker mig kommer inte att få uppleva julafton! Adjö.





Im back!

Nu är jag i Piteå, skönt som fan att träffa familjen och vännerna men fyfan va kallt det är! Tom håren i näsan fryser då man andas, jag hade fan glömt hur kallt det faktiskt kan vara här! Nu är det ändå bara runt 10 grader, ska tydligen bli kallare också :( Snö har vi dock och det känns bra att det blir en vit jul :)
Igår var jag som sagt med blöjvännen, eftersom jag kom hem så sent så drack vi bara här innan vi drog ut. Träffade på några gamla vänner vilket alltid är trevligt men det känns att vi har växt ifrån varandra, ordentligt. Men det blir väl så med åren som passerar! Gick på krogen också, skulle på statt men orkade inte med kön så vi slutade på valdino. Det var jag och Malin  + alla människor över 30 ;D Ska inte klaga, jag vet vad piteå har för krogliv så jag hade inte så höga förväntningar ;) Sluta kvällen hos gay-utropstecken, åkte dit och kastade en bricka på honom hahaha (detta är något internt och ni kommer inte förstå ett skit)
Nu är jag hemma, har träffat mina syskon + deras barn vilket alltid är roligt! Syrran har blivit en riktig tjockis, kan inte bara finnas en unge där inne :D Mat nu sen ska jag sova några timmar för att sedan börja jobba vid 21-snåret! Ha det guld.





Jag och blöjvännen.

Sitter och dricker öl och moonshine hemma hos mina föräldrar, ska snart dra ut men tänkte bjuda på bilder så att ni får se hur vackra vi är en kväll som denna ;D

 
 

Jag vet att ni vill ha oss!





Packar för fullt!

Håller på att packar för imorgon kl 6 på morgonen så börjar vi våran roadtrip upp till norrland! Ska bli så skönt att komma hem, längesen jag längtade så mycket som jag gör nu! Kan inte förstå att jag både ska få träffa MG och Jenny, träffade dom en gång i somras men det var bara en snabbis så det räknas inte! Imorgon får jag träffa Malin och på tisdag får jag träffa Jenny! Jag borde plugga men jag har fan för mkt resfeber för det så jag får ta det då jag kommer hem istället! Kanske kan plugga medan jag jobbar natt, vissa stunder finns det ju inte så mycket att göra så det ska nog gå bra! Slå 2 flugor i en smäll som man så fint säger.
Igår hade jag besök vilket alltid är trevligt. Nu ska jag fortsätta packa och kolla in något avsnitt av Oz, så skön serie! :D
Fick också världens sötaste julkort idag på två av mina syskonbarn, fick en chock då jag såg Lina för hon har blivit så himla stor, synd bara att jag inte hann få julkortet på de andra pruppisarna men jag får väl se det då jag kommer hem istället!
Jävla hyran har höjts också, snåljefla-graffan, när jag kommer tillbaka blir det definitivt att styra en lägenhet inne i stan :)



Inte världens bästa bild men söta är dom <3






Tack mamma.

Dag nr 2 utan cigg, det är åt helvete med allt. Fan va röksugen jag och inte ens en snus har jag att njuta av! Men vad att göra, det är bara att härda ut och inte försöka låta humöret gå ut över andra.
Mamma fuckade fan allt igår, vet att hon menar väl men jag är så jävla less på att hon ska lägga sig i allt och tror att hon fixar. Tack vare henne kommer jag nu att få arbeta ensam på en avdelning jag aldrig jobbat på förr, det kommer bli världens bästa jul och nyårsnatt.. Såg fram emot att jobba, skulle jobba med Marie och det är alltid kul men jag skulle fan ha förstått de, så jävla typiskt att mamma ska förstöra allt.. Tack mamma!! Sen att hon ignorerar mig då jag ringer och pratar med pappa istället och sen avslutar med att skrika "JAG SKA SLUTA HJÄLPA" och klickar mig gör mig bara ännu mer vansinnig, speciellt nu när jag är utan cigg!!
Idag ska jag sätta i en slingning i håret, känns som att håret fått vila en stund nu så nu tar vi upp projekt blond på nytt. Sen ska jag plugga för heeela slanten, jag måste verkligen ta tag i det idag, hade vart fint med en cigg före det för att kunna koncentrera sig bättre men icke, jag får sitta och bita på naglarna och stampa med benet och hoppas på att niktoinbegäret ska avta.

  





Är jag inte söt?

Fyfan, jag har nog sovit för mycket för jag är så jävla trött att jag inte ens orkar röra mig. Tänkte bjuda på en sleten bild på mig, tog den precis och nu ska jag se simpsons!



Men visst börjar håret ta sig mot det blonda? :D





4 dagar till Pitä!

Hej! Först och främst, vad tycker ni om min nya bloggdesign? Eftersom den andra var så skev och det verkade inte bli bättre så var den en söt tjej som kunde tänka sig och göra en åt mig, jag tycker iaf att den är jättefin och vill ni ha hjälp med en design så kan ni höra med henne, hon heter Stephie och är jättesöt :) Check her out!
Sen så börjar mitt jobb inse att jag snart dyker upp, har fått fler dagar då jag ska jobba natt och det är alltid bra för extrapengar är det finaste som finns när man bor här och är fattig! Ska jobba den 21, julafton och nyårafton, jag vet.. skitroligt att jobba natt både på julafton och nyårsafton men de är sjukt bra betalt och så länge jag är ledig juldagen så är jag så jävla nöjd att det finns inte! :D
På tal om juldagen, ska bli så jävla roligt! Först ska jag ha jul med mina föräldrar, mina syskon + respektive och deras små söta barn! Förstår inte hur jag kunde uppskatta julen innan mina små stjärnor fanns, det är dom som gör hela julen värd. Att se deras miner och glädje i ögonen när de öppnar julklapparna eller ser tomten är det bästa som finns, den värmen man känner i kroppen då är helt otrolig! Efter det kommer massa folk till mig, vi ska ha typ ett knytkalas (alla tar med sig olika snacks eller typ drinkblandningar osv) Ska bli jätteroligt och jag ska dricka massvis med rom! Utgången blir antagligen på statt, hemvändarkvällen kommer bli så roligt! Alla här verkar chockade då jag säger att jag ska ut på juldagen? De senaste åren har jag varit på krogen julafton och juldagen och alltid har det varit fullsmockat med folk! Antar att Piteå är en liten alkisstad!
Idag har jag inte gjort mycket, har sovit bort hela dagen nästan (med undantag från de stunder då folk ring på min eller hans mobil) Amatörmässigt att stiga upp på eftermiddagen, men det har ändå vart mysigt!!
Nu ska jag köra videosamtal med Jenny på msn, fan va söt hon är min lilla skedkompis! Snart kommer jag hem till er mina sluttyhoes och vad jag saknar er, jag tror inte ni inser själv hur mycket ni betyder för mig.
Massvis med kärlek till er <3 



Jag tycker att det är fruktansvärt skönt att det är uppehåll i hockeyn nu och att Luleå ligger på en fin andraplats i tabellen! Första gången på väldigt länge så känns det bra, annars brukar ju Luleå ha det lite svårt innan juluppehållet och sen börja klättra. Jag vill inte ha det som förra året!






Your pretty face seduce me,

blinded me from how you used me. Känner mig konstig idag! Kanske var det fel på pastan jag åt, eller så kanske det har att göra med att jag inte rökt något idag?! Detta var iaf var jag såg då jag tittade mig i spegeln? LSD, någon?

  

Får besök ikväll, fint de! :D







En helg senare..

Hej mina vänner, har haft bloggtorka så därför har inläggen blivit få! Nu har det gått en helg så lite har ändå hunnit hända! I fredags mötte vi upp Lasse och gick till trappan, där blev det mat! De andra drack öl, jag drack vatten för jag var inte så pigg efter torsdagens bravader! Bästa lasse bjöd iaf på en rom och cola och de går ju alltid ner ;D Åkte hem vid 23 och gick och la mig, var trött som satan så sömn var någon som jag verkligen behövde.
Igår hade jag tänkt vara hemma men insåg att alla andra skulle ut, så på en timme styrde jag upp mig från att sitta i pyjamas på sängen med ett fruktansvärt knullrufs till ett någorlunda utseende så att jag vågade mig utanför dörren! Förfestede hos Rebster och det var riktigt roligt eftersom de kom väldigt många vänner, folk som inte tidigare träffats utan bara hört talas om varandra då vi berättat historier, kul var också att Jonte och Jenny var med, längesen sist! :D Gick till trappan efter, var en jävla kö så alla banga och gick någon annanstans, vi (Emelie, jag, Rebster, Jenny) fick gå förbi kön så vi gick in och kollade läget! Min stora idol var och spelade på scen, CK heter han och han var skithet i piteå för ungefär 10 år sedan, lite nostalgi faktiskt och jag var tvungen att skryta om det för mina blöjvänner ;D Blev lämnad på trappan (cpjävlar) sen fick jag gå från stan till silver/guld?, ja någon ring iaf för att möta upp Slempa, långt som fan var det iaf och idag känns det att man hade klackar! Även skumma killar som rör sig i hageby under nätterna, obehagligt men tur att jag hade Emelie i luren!
Den här dagen har gått åt att kurera baksmällan, skulle tvätta men har inte så mycket tvätt att jag orkar ta tag i det! Nu ska jag diska och sen dö i sängen en stund. På lördag kommer jag till Piteå!!






ber om ursäkt för dålig uppdatering..

men har inte uppdaterat då jag haft besök sen igår :P Har inte tid med en sån lång uppdatering nu heller då jag sitter i handduk och ska göra mig klar för att åka iväg. Ikväll blir det en pizza på trappan och så får vi återse vår gamla vän Lasse! Har inte träffat han sen före sommaren så det ska bli så sjukt roligt! Hörs!





Dags för det dagliga inlägget då..

Idag har jag absolut inget vettigt att skriva eftersom att det inte hunnit hända så spektakulära säker än så länge. Igår var jag förbi trappan där Emelie hade något sorts möte, efter de käkade vi och pratade en stund innan vi drog hem. Inte så vidare spännande men jävligt skönt att komma ut eftersom jag suttit inne med ögoninflammation flera dagar!
Idag har jag lagat mat, varit ner till Emelie och träffat världens sjukaste Linda! :D Nu ska jag diska och ta mig en dusch, väldigt spännande liv just nu. Kul-shit vill ha iväg mig och dricka öl ikväll men jag orkar inte så han får nog klara sig utan mig ikväll!
Pratat och camat med min brorsas barn ikväll, så jävla söta dom är! :D Längtar till jag får träffa dom, 10 dagar kvar sen är jag i PITÄÄ!! :D



Det här är det mest underhållande som händer i mitt liv just nu :P





I kan it hajn skitbanan, snart knäck i dosan

HAHAHA!! Sitter och pratar med min bästa vän Malin i telefon, hon sitter och spelar tv-spel med sin systerson som är 4 år. Man kan inte låta bli att skratta för i bakgrunden hör jag honom säga "I kan it hajn skitbanan, snart knäck i dosan", "Ta nu skitborgen", "På dagis finns inga riktiga spel, vi har inget xbox eller dator". Skönt med barn, längtar hem till min stjärnor ;D
Igår gjorde jag och Emelie pepparkakor och drack glögg samtidigt som vi hörde någon skrika ut sin kärlek om Jesus och the newborn child! Vilken julstämning man fick, jag tycker att glögg är svinäckligt men jag tvingade ändå i mig en kopp för inte verka otacksam! Blev också många ficka peppisar vilket jag kommer bevisa för er nu ;D

   

Visst blev våra peppisar fina? :D

Sen har jag suttit i telefonen hela dagen, har ordnat lite med juldagen och annat skit. Juldagen blir iaf på stadshotellet, de är från 23 men det känns som att de kvittar. Jag är fan äkta hemvändare och jag har förköp så släpper dom inte in mig så kommer jag att förvandlas till Bruce Lee! Förkrök blir det på flöjtan 54 med min farsa, alla mina vänner avgudar min far och de tycker att han är den roligaste i världshistorien. Dock blir vi inte så många men de känns skönt att samla ihop mina tjejer igen och bara hälla i oss kapten!
Biljetter till bandit rock är också fixat, så nu är det bara hotellet kvar! Någon som vet av ett bra hotell i hufwudstadhen?



Vad händer annars idag? Jag vill ut men mitt öga är fortfarande inte som det ska va :( Tråkigt.
Auf wiedersehen!!





Dolphins, after x-mas och snabba cash!

Okej vi börjar där vi slutade igår, fortfarande inte rökt så röksuget är oändligt stort, dock så hjälper snusen som jag sitter och suger på just nu. Ögoninflammationen gör ont, är rött och rinner men precis som alla andra i min familj så uppsöker man inte läkare, allt ordnar sig med lite tid ;D I min familj är man alltid för frisk för läkarhjälp! :D
Om vi tar och tittar på rubriken så ska jag ta och förklara den. Jag har börjat drömma helt sjuka drömmar nu de senaste nätterna, är de inte om sprit & droger så är de om några föredetta pojkar och i natt drömde jag att jag var hem över jul! Inte så konstigt med tanke på att jag sitter och längtar hem efter min familj och mina vänner! Men sen när kan man sitta i bikini på stranden vid piteälven på julafton? För de gjorde vi, delfiner var det där också. Till slut så frös dom fast men givetvis lyckades vi rädda dom så att de fick komma ner i vattnet, en var dock halv eftersom en skoter hade kört över honom? Vi räddade dock han också, och alla delfiner började flyga?!! Den har jag drömt en massa om barnhem osv, sjukt sjukt men rätt roligt eftersom jag sällan brukar komma ihåg mina drömmer! Kan det ha att göra med att jag börjat sova åt andra hållet? Precis som pippi så sover jag med fötterna på kuddarna!
After x-mas då, har länge funderat på vi ska hitta på under juldagen, har pratat med några men ingen har vetat vad som skulle ske. Kollade upp after x-mas men de verkade inte som att de skulle bli något eftersom hemsidan var precis likadan som förra året. Dock så berättade min kära vän Emma idag att det visst är after x-mas så min fråga är då till er mina vänner, var vill ni ha mig på juldagen.. På after x-mas eller på stadshotellet?! Its up too you!
Nu ska jag fortsätta och lyssna på snabba cash, vet inte hur många gånger jag läst/lyssnat på den boken men jag kan inte få nog, jag gillar't! Nu blir det att ta bort all tvätt från duschen och sen ska jag ta mig iväg på HC och köpa cigg samt skicka iväg lite böcker!






All I ever wanted was to be what you needed.

Igår var det alltså rockfest på trappan! Jag hade lite svårt att bestämma mig igår vad jag skulle ha på mig eftersom de mesta jag äger är lite åt rockhållet, jag tror folk ser mig som en rockbrud men jag ville göra de lite mer extremt. Tänkte i twister sisters-banor och tuperade mitt hår som aldrig förr, det slutade dock som att jag såg ut som en version av Johan Palm så det kammade jag snabbt ner. Bestämde mig då att satsa på sminket, men det blev inte heller så rockigt, även om jag använde mig av 15 kg kajal! Nåväl, är det rockfest så är det rockfest och jag hade inte tänkt mitt misslyckade försök till att se rockig ut få stoppa mig och min enda öl!
Jag fick en kall kung av Slem som jag snabbt hällde i mig, efter detta tog vi bussen in till stan där vi mötte upp världens bästa gitarrplinkare och Rebecca! Vi gick iväg till en fest där det återigen var korvfest, vad är det med korvfesterna?! Nåväl, vi var väl iaf 3-4? tjejer så man kanske inte ska klaga så mkt! Där fanns det en bar och därför blev jag också rätt packad då jag var där, hade bara en öl med mig så jag vet inte riktigt hur det skedde? :P
Gick till trappan där det var dålig med folk, vet inte riktigt vad som hände med där stod jag plötsligt med 2 rom&cola, hur kunde ni veta att jag ville ha de? ;D Jag drack en, Emelie tog av mig den andra vilket också antagligen var ett bra val. Jag nöjde mig med detta en stund tills jag såg min rom&cola i fel hand, tog av henne den och svepte i mig den. Dåligt val.
Jag fick spendera resten av kvällen drickandes vatten, jag nyktrade till relativt mycket men var ändå tillräckligt full då trappan stängde. Vi hamnade på en efterfest, tror det var med ett av banden som hade spelat under kvällen, de såg iaf rockiga ut, direkt tagna från 80-talet! Dock så fanns det ingen öl så jag gick väldigt snabbt därifrån och knatade hem till hageby.
Idag har jag ögoninflammation, en rinnande näsa, massa tvättmaskiner igång och ett enormt röksug. Rock on!

  




Lugn och skön musik idag.





Impulsfest..

Igår när jag låg som skönast i sängen och kollade på Kevins underbara framträdande på idol så ringde telefonen. Jag hade tänkt vara hemma och känna av lugnet men herren som ringde fick mig på andra tankar. Vet inte om det var hans sensuella stämma eller min torra strupe som fällde avgörandet men fest blev det iaf! Gjorde mig klar medan jag svepte en öl och begav mig sedan in till gripen, väl på gripen drack jag lite mer öl och en suspekt rom vid namn Captain Fred? ;D Det var iaf trevligt på gripen men eftersom att det var en korvfest utan dess like så saknade jag snabbt lite kvinnligt umgänge. Jag bestämde mig för att gå på krogen, trodde inte att någon skulle med men det visade sig att fler ville gå ut! Hamnade på Black horn, första gången jag var där och absolut inte den sista heller! Där blev jag jättefull och minnet sviker lite lätt, nu är det bara att tagga om för ikväll är det rockfest på trappan som gäller!
Nu ska jag städa bort lite i lägenheten och därefter sova i duschen en stund! Då hojres vä!



Då taggar vi till!





Fyfan vilken underbar dag!

Idag är verkligen en sån dag då allt känns bra! Mycket bra har skett under den första halvan av den här dagen och jag hoppas som fan att det fortsätter såhär! Ska ställa mig i duschen nu och sen ska jag knata iväg på Ica och köpa cigg och något att äta :) Har förövrigt på mig min the doors (rockbaren i alanya) t-shirt just nu så nu saknar jag Alanya ännu mer! Satans, jag trodde att jag var klar med alanya men tydligen inte, jag måste dit en gång till och röra om i grytan!
Min älskade vän Pickablea har åkt till tyskland idag men innan hon gjorde det så fick jag ett härligt samtal av denna dam, hon bokade upp mig den 30e januari för då skulle vi tydligen på bandit rock awards. Självklart kan jag inte säga nej till Micka så nu är biljetter dit också bokade, med andra ord bara sovplats eller hotell kvar att fixa :)
Ikväll blir det lugnt som fasen, ska kolla om det finns något pass ledigt i tvättstugan för isf blir det att tvätta hela kvällen! Imorgon är det rockfest på trappan, jag hoppas att de spelas rock hela kvällen också, blir väldigt väldigt besviken annars!



Idag är det In Flames som gäller <3





You either got it or you don't!

Idag är en sån dag då jag vill göra en massa saker fast jag får inget gjort. Idag har jag tvättid och det är ett måste att jag tvättar, tror fan det var 3 veckor sen sist och då kan ni kanske förstå mängden tvätt som måste tas hand om :P Om det finns någon som tycker att det är fruktansvärt underhållande att stå och tvätta samt befinner sig i norrköpings området så får ni gärna höra av er!
Saknar fortfarande Mallan hur mycket som helst, kanske mer än förr eftersom att vi nu pratar rätt mycket varje dag, var längesen vi gjorde det och nu inser jag också varför hon varit min bästa vän i snart 15 år! Fan inser du det Malin, 15 år sedan vi träffades på kullenskolan ;) Tänk om vi  skulle vetat att nu 15 år senare skulle bo i ett annat land och att jag skulle bo 110 mil söderut och att enda gångerna vi träffades vad vid juletid.. tråkigt att tänka på men man gör det till det bästa ;D Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag får se the fishface live och jag längtar som en tok!! Jag har många gånger skrivit och förklarat vad du betyder för mig så det känns inte som att jag än en gång måste göra det! Du vet och jag vet vad vi betyder för varandra. Du är min rockstjärna och du är den bästa människan i hela universum, glöm aldrig bort att du är värd allt det fina och underbara som finns här i världen! Du imponerar på mig, jag vet få som är så stark som dig! Seni çok seviyorum gullet.






Haha kommer du ihåg då vi skulle starta en trailerpark i Piteå för allt white trash som finns där! Fy fan va briljanta och roliga projekt vi har haft under åren! 16 dagar raring, 16 dagar!!





Northern Kings <3

Northern kings har släppt nytt album, de kom ut den 19 november och nu hittade jag den första singeln/video från det albumet på youtube och jag tänkte dela med mig av den. Jag har sagt det förr, jag säger det igen.. Marco Hietala, Tony Kakko.. Kan inte bli bättre!!








Maaaalin, fixa kaffe dååå!

Jaha, vad händer då? Här händer inte mycket, har haft främmande och det är alltid trevligt! Kollade på midnight express igår och kom fram till att jag saknar alanya hur mycket som helst! Inte för att jag upplever turkiet på samma sätt som det är i filmen men jag saknar bara att höra turkiska överallt ;D Måste verkligen ta tag i det och åka ner nu i vår/sommar/höst ?. Började fundera över den lilla bebisen som kommer i början av juni, inte fan kan jag spendera min sommar här i norpan då det kommer en ny medlem i familjen, jag vill också va med då bebisen kommer!! Sitta på sunderbyn och hålla knodden för första gången, faaaan de var längesen nu!! :)
Fick hem en tröja på posten idag, ska lägga upp bilder så får ni se vilken ni föredrar! Jag hade originalet och har nu fått en annan skön version av tröjan! Nu ska jag gå och klä på mig, har legat i duschen så länge att jag fått mormorhud på fingrarna :P Sen blir det en promenad in till stan, ska på bibblan men de har inte inne boken :( Ska iaf hämta upp min lånkort och resevera boken, fan bara inte bibban-kickers kommer och slår ner mig HAHA!

 

Vem är din homeboy? HAHA!! Jag hoppas att tomten är snäll med mig i år och kommer med massvis med pengar!





Vet inte vad jag ska skriva..

har inget direkt att berätta, fick besök igår som stannade till idag.  Kul med lite besök så man slipper vara så ensam :P Känner mig sjukt ensam just nu och saknar mina vänner i piteå hur mycket som helst. Antar att jag gör det bara för att jag vet att jag snart ska åka hem och träffa alla :) Hade behövt till bibblan idag men får ta det imorgon, de har öppet till 20 varje dag så det ska jag nog hinna med ^^ Ska ta och ringa min lärare imorgon, det får jag absolut inte glömma!!
Mår lite illa, antagligen för att jag inte ätit något idag men har man inga pengar så har man inte :P Va tragiskt det låter, har inte råd att äta HAHA! Nåväl, jag har pasta och ketchup, man klarar sig långt på det!
Saknar min Malin mest av allt, har träffat henne en gång på ett år typ och det är alldeles för lite med tanke på att vi spenderade i stort sett varje dag med varandra förr! Nu när jag kommer hem bor vi återigen relativt nära varandra och det ska bli så galet skoj!! Hemvändardagen på statt på juldagen, känns som att jag passar in där för en gångs skull, jag är ju hemvändare haha, sjukt det låter! Ska dit med Micka iaf, är det någon mer som vill hänga med? Frågan är bara när man ska köpa förköp? Kostar typ 150 spänn så det är ju jävligt billigt iaf!
Nu ska jag ringa mamma och pappa och surra lite, ha det gott!



tror inte att jag lagt upp den här låten förr, en jävligt bra låt med sonata arctica! Är ni chockade? Inte? San Sebastian heter den här iaf, bra som faaaan!

Fick även veta roliga nyheter, ska bli moster i sommar igen! Faaaaan va kul!! Tråkigt dock att jag bor här så att jag inte får lära känna den lilla knodden lika bra som mina andra små stjärnor!





Bilder från i fredags!

Nu har jag fått bilder från i helgen så jag tänkte att jag skulle lägga upp några, dock lägger jag inte upp så många då det tar galet lång tid att ladda upp bilder här! Idag händer inge särskillt så lär inte blogga så mycket heller, ska ta en dusch nu och smeta in lite silverschampoo, schöönt! :D

  
  
  
 
  

Brohoe klarade teorin till lastbil idag, grattis brorsan! DU är kung!





Världens bästa jullåt?

Tänkte att eftersom vi julpyntat idag och kommit i allmän julstämning så kan jag också bjuda på en jullåt som jag gillar ;D








RSS 2.0