En lugn första advent!

Fan va skönt det var att vakna upp idag utan att vara bakis! Nu låter det kanske som att jag är van vid att göra det men så är det inte. Slemman var ut igår men jag kände att jag inte pallade så jag stannade hemma och njöt av ensamheten :) Idag har jag hjälpt Emelie med julpyntet, jag visste att hon gillade jul men fyfan va saker hon har! Jag själv ska inte ha något julpynt eftersom jag åker hem snart och stannar till i början av januari, känns inte riktigt värt då :P
Fick besök ikväll också, räddaren i nöden som kom hit med godis och cigg, tack! Fick också en askkopp som jag verkligen behövde, tänkt köpa en i över ett år nu men glömmer alltid bort det :D Vi kollade genom några klassiska svenska filmer som 30 november, nattbuss 807 och sökarna, är det bara jag eller finns det någon liknelse mellan dessa filmer? Nu är jag ensam iaf så nu ska jag fan gå och lägga mig, får se vad som händer imorgon men alltid hittar jag något att fördriva tiden med!
Pratade i telefon med mamma idag, hon sa att dom var oroliga över att jag drack så ofta?! Jag som har tagit de lugnt senaste månaden och knappt druckit alls. Att jag dricker någon öl under vissa vardagar för att vi socialdricker en öl när vi är ut tycker inte jag är något att oroa sig över direkt? Nåja, jag vet ju själv att jag endast gör det för det sociala och för att jag är uttråkad ibland, inget jag känner att jag behöver eller att jag skulle sakna om jag inte gjorde det. Öl är gott!
Emelie har fortfarande inte lagt in bilderna sen i fredags så jag lägger ist upp några bilder från julpyntet idag!

   

Lägg märke till att hon till och med pyntar gardinstängerna!! och att Slem är ganska gullig som nissa ;D





Ge mig lite Captain Morgan

Idag är jag otroligt sliten (blir en nykter kväll idag), känner inte alls för att blogga men eftersom att mina vänner och familj vill veta vad som sker i mitt liv så får jag skriva lite snabbt om gårdagen.
Jag och Slem förfestade här en stund, satt och fånade oss i camen med Rebecca och min brorsa som sa att jag såg ut som Johan Palm nr 2, han syftade på mitt numera blonda hårsvall (Fuck you Marcus!). Efter att vi sänkt några öl hemma så åkte vi iväg till Gripen där Fredrik och Tobbex2 förfestade, lyssnade på lite gitarr-plinkande och diverse skitmusik och begav oss senare till Trappan. På trappan söp jag, vet dock egentligen inte med vem för det känns som att jag knappt träffade Fredrik eller Emelie på hela kvällen :( Dock grymt jävla bra band som spelade då jag kom dit, dessvärre var det deras sista låt för kvällen men är det någon som har en aning om vilka de var så måste ni berätta de för mig! Tung och skön hårdrock, jag älskar't!!
Drog förbi cromwell house där det blev en jävla massa captain morgan, vet inte hur många rom&cola jag drack under gårdagen men antagligen några för mycket! Träffade många idioter igår som jag ville döda men det är väl så det alltid är, träffade också en hel del sötnosar som fick känna på den norrländska charmen ;D
Slutade kvällen med en liten efterfest hos mig och jag lovar att det syntes i lägenheten då jag vaknade imorse! Förlåt Emelie, Fredrik och den sista personen, det var inte meningen att låsa ut er :( Hoppas att ni inte är allt för arga på mig :) Lägger upp bilder från kvällen senare då Emsan får tummen ur stjärten och lägger in bilderna på datorn!
Lyssnar också på sportradion nu, jag är så deppad att jag inte längre kan se matcherna på tv :(  Luleå är fan i form nu och jag gillar't! Skönt att de för en gångs skull kan gå relativt bra för laget före juluppehållet, annars brukar hösten vara en jävligt jobbig period för mitt älskade lag. De leder just nu med 3-2 iaf, och snart ska tredje perioden börja, Bartecko har hitills stått för alla mål, jag älskar den mannen!





Några timmar senare..

Nu har några öl åkt genom strupen, vi har båda fått oss en dusch och fått hjälp av världens bästa smink. Nu ska vi iväg, hoppas att ni får en rolig kväll!



Såhär ser jag och min bästa vän ut idag!





Bjuder på pics!

Tänkte lägga upp lite bilder eftersom att det är så vackert väder ute! Man måste fira detta och jag och Slem har aldrig varit vackrare. Nu ska vi klä på oss och springa till boolaget! Dricka öl snart, jag räknar minuterna!

  
  

Lägg märke till min snygga thirra och Slemelies stora bröst!





Bloody Emelie!

Inte igen, jag måste nog in på akuten! Den här gången är det en full och odräglig Emelie som skar upp ett millimeter-stort sår och det sprutade blod! Trodde inte att jag kunde se mer blod efter gårdagen men detta slog tamefan allt!! Skämt åsido, Emelie är full och har jobbat med att väcka mig hela kvällen, har varit och käkat hos henne nu och hållt henne lite sällskap, det slutade med att hon skar sig. Vad är det med människor runt mig och skärsår i foten?
Emelie ville iaf att jag skulle blogga om smsen som hon skickade ikväll samt lägga upp bilden som hon skickade, jag tror hon har saknat mig för jag har aldrig fått så många sms av henne under en sån kort period och jag har ju inte ens bevarat något av dom? Här har ni dom iaf!

 Slem: Du missar verkligen nå, värsta livereggaebandet på trappshit! Du ska inte komma? Vore ju så kul, tänk på Fredde!
En minut senare..
Slem: Jag päjjar en taxi hem!
Fyra minuter..
Slem: Känns som att du sover, men om jag skickar nog många sms kanske du vaknar ;)
Två minuter senare..
Slem: Nä nu ger jag upp! :'(
Vilken hon också gjorde, en stund!
Slem: Nu dricker jag öl med Fredde ;)
Slem: Har bytt frisyr! (lägger upp bild sen, HAHA!!)
Slem; Kulan säger att Luleå Hockey är topp 3 i Sverige Hoo! (detta faktum har vi råhånat/sågat ikväll ;D)
Slutligen..
Slem: Sover du? (Nej Emelie, jag ligger hemma för nöjets skull?)
Efter detta ringde hon och sälen hade vaknat..

Så här sitter jag nu och funderar på hur jag ska få tiden att gå snabbare! Imorgon ska vi på fest hos Fredde (Var det så Fredrik?) så jag måste på bolaget imorgon, längesen jag var där ^^ Nu ska jag lägga upp bilden på Emelie i hennes härliga frisyr, ja gillar't! Sov gott :)



Bob Emelie? Värsta tunga rastafarimannään!





Spenderat natten på akuten.

Haha min underbara fyllekväll slutade på akuten, inte jag som gjorde illa mig och jag kommer inte gå in på vem eller vad som hände heller! Fick iaf spendera natten där, åkte hem hit vid 14 tiden och hittade en lägenhet med blod överallt! Usch det var ingen trevligt upplevelse men nu har jag städat bort allt och lägenheten ser återigen ut som en lägenhet! Var tänkt att det skulle bli trappan ikväll men jag lär ju bli för trött med tanke på att jag inte sovit något i natt, iofs hade jag kunnat ta en snabb powernap nu men jag tror att jag har alldeles för många tankar i huvudet som snurrar. Lite mat på det här så kanske jag börjar må bättre och sluta skaka. Fortfarande i chock dock, äckligt sår och mycket blod. Usch och huvva! ;D





Full idag och full imorgon

så ser livet ut för mig. Det är underbart att vara student! Nu är jag full, ska sova. Lär inte skriva något imorgon men ha de fiiint! Tjo!





Förlåt mina piteåvänner..

det jag kommer skriva just nu känns inte alls roligt att skriva. Till er som hade hoppats på en storslagen och galen fest på nyår med mig får lov att tänka om, jag ska jobba den natten. Jag vet att jag är hemma sällan och att vi inte får så många chanser att träffas, bör egentligen umgås med er istället för att jobba men jag kan inte. En natt under en storhelg kan jag inte tacka nej till, jag är för fattig och det är för mycket pengar.. Den natten själv täcker nästan hela min hyra, det känns inte alls roligt men jag hoppas att ni förstår!
Har varit in till stan idag, köpt två slingsmorsel, lite sminkpennor och tätningslist till min ytterdörr. Emelie gjorde ena slingningen på mig innan hon åkte iväg, den här gången blev jag gul och det känns bra som fan. Det är enklare att jobba med gult hår än med oranget! Nu sitter jag iaf med håret fullt med silverschampoo och en platspåse över, måste vara otroligt gullig just nu :) Har haft schampoot i nu i ungefär en timme, de ska få sitta i 2 till! Bättre att de blir lite för grått än att de är gult! Får se vad som händer ikväll, gissar på att jag får hemligt besök!
Återigen, förlåt! Mest till dig Micka, har sjukt dåligt samvete :(


Här ska jag spendera mitt nyår, jag och spökena!





Mm, banan!

Jag fick mycket bra saker uträttat igår, mer än vad jag hade tänkt faktiskt. Jag tar det från början!
Mötte upp Slempa på skvaller efter det gick vi hand i hand mot gyllende måsen där de blev en frukost och en hink med kaffe, som vanligt skrattade vi som idioter och frukosten blev en mysig upplevelse! Efter det tog jag mig till infoteket där jag styrde upp lite skola, kollade vad jag behövde läsa för att kunna söka in på syrra till hösten + när högskoleprovet ska skrivas. Nu har jag i alla fall fått de iväg skickat så vi får väl se om jag får läsa de kurserna som jag sökt :) Slemelie är eld och lågor, inte för att jag ska gå på skolan och stanna kvar i norpan, hon är mest glad över att jag kan jobba på trappan med henne då i baren, inget jag sagt att jag vill men jag tror att hon redan bestämt på den punkten ;D Nåväl, det är väldigt avlägset och jag har ju en tendes att ändra mig fram och tillbaka!
Emelie hade skola vid 12 så då åkte jag hem och studerade lite, städade och pratade med min älskade Malin. Gick efter det till Jenny där jag städade, käkade banan, spydde upp bananen och käkade en mars! Emelie den lilla kattmånten vet precis hur känslig jag är mot lukter och äckliga saker, det behövs seriöst inte mycket så börjar jag hulka mig och ibland händer det även att jag kräks. Detta är något som min familj och vänner tycker är hysteriskt roligt, så även Emelie! Klockan var iaf runt 17-18 på kvällen, jag hade inte käkat något sen morgonen så mitt blodsocker var lågt och hade blodtrycksfall hela tiden, käkade då en banan (som är bland de äckligaste jag vet) så att jag skulle må bättre, när jag stod som bäst och skurade lådor i köket kommer Emelie med en ny skurtrasa som hon precis blött, luktar på den, ger av sig ett vrål och förklarar hur äcklig den är samtidigt som hon i stort sett trycker upp den under min näsa. Jag tar en rejäl sniff i trasan och sen ligger jag över toaletten. Jag kalvar först pga lukten av trasan men de går fort över till att jag dör pga bananen, inte roligt men det går över till slut. Jag går tillbaka till lådorna och fortsätter skura, givetvis hade inte Emelie fått nog av mitt kräks, hon börjar påminna mig om bananen och de jag precis upplevt. Jag vrålar någonstans att jag inte spytt klar och springer in på toaletten där jag nu också stannar en lite längre stund. Fyfan vilken upplevelse, nu kommer jag ALDRIG kunna käka en banan igen! Jävla Slem!!
Annars då? tryckte en pizza efter städande (tack Jenny) och åkte hem för jag skulle sova! Dock gjorde Slem slingor på mig innan, de blev gult och oranget :( Tryckte i silverschampoo som jag sovit med halva natten, ingen skillnad. Nu är jag mycket, mycket nära på att bli mörkhårig kan jag lova!
Nu ska min brorson se mig vinka i camen ;D Ha de bra!!





Då drar jag!

okej boys and girls, nu är det dags för mig att ge mig ut i snön för första gången för den här vintern. Därför tänkte fira detta och bjuda på 2 bilder som jag precis tog med hjälp av min inbyggda webbis i laptopen, den är sämst men det får ni fan ta! Såhär ser jag ut idag iaf.. Ha en bra daaag :D

 

Ser ni att jag är vitare än snön? Gulligt va :P





Det märks att man är norrlänning..

Stod precis och tittade ut genom balkongdörren, jag tog min sista cigg för kvällen och jag insåg då att jag var norrlänning! Mätarn visar dock +1 så graderna är inte så speciellt låga men jag stod ändå enbart iförd en handduk och jag frös inte ens när kylan kom i lägenheten, tvärtom så tyckte jag att det var rätt behagligt.
Jag har sovit idag, fyfasen vad jag har sovit och det var behövligt! Vid 16 tiden idag hade jag den värsta svedan i ögonen som jag någonsin upplevt, kroppen var orkeslös och mina tankar var helt galna. La mig för att sova och trodde givetvis att jag skulle få sova tills jag vaknade självmant. Eller hur, mobilen har plingat och ring, någon har varit bakom min dörr och hemtelefonen ville aldrig bli tyst, vaknade där mitt i allt och fick för mig att någon stod och ropade i brevinkastet att tomten var tidig i år. Givetvis var ingen bakom dörren men jag var yrvaken och blev övertygad om detta!
Ska lägga mig och försöka sova några timmar till, ska sen upp relativt tidigt för jag ska möta upp Slem och käka frukost på McDonalds! Ska köpa deras älskade monsterjävlamegaas-kaffe, världens största kaffe och gott är det!
Har lite saker att utföra imorgon, ska bli skönt då jag fått det gjort faktiskt för jag har haft lite ångest över det! Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa en stund, jag skriver kanske mer senare! Puss



Frän bild på mig, eller hur? :D





Hej mitt vinterland!

Igår när jag tog min kvällcigg innan jag skulle borsta gaddarna och lägga mig i sängen insåg jag att vintern är här, jag har länge försökt att förtränga det men nu har snön kommit och med andra ord är vintern ett faktum. Hoppas dock inte att snön kommer ligga kvar så länge då jag anser att efter 21 år i Piteå så har jag fått min beskärda del av snö!
Eftersom att jag somnade igår någon gång mitt på dagen så sov jag också bort hela gårdagen, vaknade vid 20 och med andra ord har jag inte kunnat sova i natt. Efter ungefär 5 timmars suckande i sängen så insåg jag att det var förgäves och gick upp och duschade istället! Kommer ni ihåg reklamen  med herbal essences som gick på tv för några år sedan, det var en tjej som ofta stod under ett vattenfall och då hon tvättade håret började hon stöna som aldrig förr. Jag har fasen prövat varenda sort av de schampot OCH balsamet men inte fan har jag fått den effekten? Tror ni att man kan stämma dem för falsk marknadsföring?
Hade tänkt sätta mig och plugga nu eftersom att jag ändå inte kan sova, kom då fram till att jag inte har något att plugga i veckan som känns oerhört skönt! Har lite andra saker som jag tänkt styra och jag hoppas på att det kommer att ordna sig för mig! Blir inte Uppsala i helgen i varje fall och det känns relativt skönt!
Blir nog en hel del festkvällar i veckan, nu kanske jag inte kommer bli galet full varenda kväll men det lutar iallafall mot att det blir trapphäng tors, fre, lör.. Någon mer som ska dit? Annars, finns det något där ute som vet av en schysst förfest på fredag eller lördag? Hade vart fint om ni bjöd in mig isf :)  Nu ska jag lägga mig och läsa, adjö!



Här är jag och min förra inneboende, bilden är tagen i våras någon gång tror jag. Syns det att jag hade blivit dränkt med Bacardi Breezer melon?





Tamefan, jag älskar't!

Jag skrattar åt väldigt mycket, jag har låg och sjuk humor vilket de flesta vet. Det finns dock en man gör mig lycklig och då menar jag inte jag-skrattar-i-2-minuter-och-sen-glömmer-bort-det - lyckan, jag blir fan lycklig ända ner i själen då jag tittar på den här mannen. SVT har dock valt att omplacera honom till natten och med andra ord så kommer jag nu att följa nyheterna på tv4.



Rikard Palm - Jag tycker att han borde få ett eget program på bästa sändningstid!





Låt mig presentera..

Jag vet att min blogg är lite skev men det är sånt som ordnar sig då tid för det finns, jag tänkte iaf länka till tjejen som hjälpt mig med den, gå in och läs hennes blogg också vetja! :D
Så alla slapptaskar där ute, låt mig presentera Sofia ;)






Break up season i Sverige?

Vad är det som händer ute i vårt avlånga land, verkar som fan alla förhållanden sviktar och det tar slut mellan folk på löpande band. Är det inte nu man ska styra en karl så man har någon under denna mörka och deprimerande årstid? Tydligen inte! Nåja bättre att vara ensam än att vara i en relation som inte funkar.
Fick mitt första sms idag vid 6, sen har dom ramlat in hela tiden samtidigt som det har varvats med samtal. Inte fan tänkte jag stiga upp såhär jävla tidigt men jag hoppas på att få somna om snart igen. Lite avundsjuk på min kära vän Picka som fortfarande sitter och dricker sprit, jag vill också ha sprit men kanske borde ta det lite lugnt på den fronten då jag fick en fråga igår gällande vad jag pluggade egentligen, "Vad gör du egentligen Malin? Jag har som aldrig fattat de förutom att du är alkis.. och student" Jag som tycker att jag dragit ner en massa på drickandet den senaste månaden?
Sweden rock i sommar då, In flames (som gör sin enda sverigespelning under hela sommaren på SRF) och Picka är klara för den festivalen, fy satans i helvete va roligt det kommer att bli!!Världens bästa festival, massvis med öl, världens bästa Mikkis och Fredrico kan inte bli en dålig upplevelse, jag längtar't! Frågan är då bara om världens slemmigaste Emelie ska med, sure hope so!
Gårdagen bjöd på härlig lördagsunderhållning i form av stjärnor på is + en jävla massa avsnitt av life. Sjukt bra serie som jag snart kollat genom, några avsnitt kvar och de ska jag börja beta genom snart!



Sa jag förresten att Disturbed var på SRF förra året?
Då hojres vä!





Sonata Arctica och en sovkompis

Jag har haft en sovkompis i natt, aldrig fel när man får dela säng med en sån pudding som jag fått göra i natt, gurr ;D Vaknade iaf av en väckarklocka för ungefär en timme sen, min kära vän Slem klev upp och gick ner till sig, Emelies bror är nämligen här och hon skulle ner och säga hej då till dom. Jag skulle själv fortsätta sova, problemet var bara det att så fort jag stängde ögonen så hörde jag "she should not lock the open dooooor, spring iväg, spring iväg, spring iväg, fullmoon is on the sky ans he's not a man anymooore", Sonata-skadad som man är var det bara att kliva upp, öppna upp laptopen och starta igång winampen ;D
Har också lagt upp filmerna från spelningen på youtube, kändes som att det var på tiden eftersom att det ändå var 3 veckor sedan vi var och såg SA, däremot blev det bara två filmer då Slem i stort sett överröstar Tonys skönsång i de andra filmerna ;) I love you <3
Måste förövrigt säga att det är rätt skönt att vara nykter på helgerna och vakna upp pigg, jag är fortfarande fattigast i världshistorien så ikväll har jag inte råd att dricka, typiskt! Slemelie ska dessutom jobba och utan Slem är det ingen fest (om inte Micka är där såklart ;)) Över och ut, nu ska jag lyssna på sonata och duscha!



Kass kvalla men ljudet är väl ändå helt okej för att vara från en telefon?
Jasijasi, adjö.





Ursäkta röran, vi bygger om.

Som ni ser är det lite rörigt på bloggen just nu och det är för att en söt tjej vid namn Sofia hjälper mig med en ny bloggdesign, söt va? Har inte tid att blogga för jag sitter och pluggar men skriver mer sen och länkar till tjejen så ni får se vilken sötrumpa hon är ;D Ha de gott!





Öl ist för böcker

Blev massa öl ikväll, kom precis hem efter en lång jävla promenad i minusgrader :( Skulle egentligen plugga men strupen var torr och längtade efter öl så när jag blev erbjuden att dricka öl så kunde jag inte heller tacka nej (alkisvarning, någon?) men roligt har jag haft och jag ångrar inte mitt val även om jag kommer vakna upp med grym jävla ångest imorgon med tanke på att jag har sluttenta + en uppsats som ska skrivas :(
Har inte käkat något idag så nu är det dags för middag, har grymt stökigt också så borde nog städa men sängen känns mer lockande med tanke på att jag håller på att frysa ihjäl, skriver senare när jag vaknat istället, ha de guld!






Nu ger jag upp!!

Dags att sova, har suttit och pluggat socialpsykiatri men bokstäverna och orden  börjar flyta ihop och då känns det som att det är bättre att sova några timmar och fortsätta med det imorgon! :D Finns det förövrigt någon som är bra inom det ämnet så får ni jätte gärna säga till, jag har några saker som är oklart som skulle va fint om jag fick diskutera lite om det så att min förståelse blev något bredare :P
Jag måste helt ärligt sola, jag överdriver inte då jag säger att jag ser sjuk ut. Grisrosa/vit/genomskinlig är nog nyansen på min hud just nu och jag gillar't inte, någon som vet något bra brunutansol-smorsel som man kan använda sig av? Jag vill inte använda sånt som gör en fläckig, fyfan va fult de är!
Kan ju säga att jag än så länge inte trivs i ljust hår men jag antar att jag bara måste vänja mig, det är ju ändå inte så grymt ljust än men jag är ju van att ha mörkt hår :( Nåja, jag ska iaf ge det en chans och låta de vara ljust året ut, har dock en känsla av att jag kommer bli mörk 1 januari :D
Sov gott mina vänner, vi hörs av senare idag! <3





Just passion and rage.

Usch, jag har sovit bort hela dagen och med andra ord måste jag sitta uppe hela natten och skriva en uppsats inom socialpsykiatri, det känns inte alls roligt :( Måste nog käka middag innan de också, har en mellanblond färg i håret nu och jag hoppas som fan att det blir bra med den så att jag vågar mig utanför dörren imorgon :D
Fortfarande en upphakning i ena skuldran, vettefan vad som hänt men ont gör de då iaf! Haft det nu hela veckan så jag hoppas på att det ska ge med sig snart!
Nu ska jag gå och styra käk medan hårfärgen sitter i och sen blir den en dusch! Lyssnar på Sonata också, typiskt mig säger vissa, så jävla bra säger jag.



Btw, vad händer på juldagen i Piteå? Jag har ingen koll på det eftersom att det inte är så bra marknadsföring om Piteå när nere i södern, jag räknar med att ni styr upp det era sluttyhoes för då vill jag supa och sitta på alla stolar! Rebecka, styr du? Micka, styr du? Vem fan tänker styra?!





IQ-test!

Såg att Evve hade gjort ett IQ-test, givetvis var jag också tvungen att testa på detta :P Jag fattade inte ett skit men jag tror inte att resultatet blev så dåligt heller :P Testa ni också och se om ni har högre IQ än mig, vilket ni lär ha ;D Nu måste jag verkligen försöka få några timmars sömn!!
Vad är medel IQ i Sverige?
100 IQ. 50% av alla har mellan 90 och 109.

Yeeey, I'm above average!



Testet finns att göras på http://iqtestet.se







Insomnia och Johan Glans

Jag har inte somnat än, jag vet inte riktigt heller vad det beror på heller men antagligen kände väl min kropp för att ligga vaken och vrida sig i natt. Johan Glans är i norrköping idag och kör stand up, hade så jävla gärna velat se han men eftersom jag är fattigast i världshistorien (kryddar aldrig) så får jag missa det :( Sitter och kollar på youtube nu, det var riktigt längesen jag kollade på Johan Glans-klipp och därför har det också kommit upp en massa nytt :) Ska lägga upp ett, sen ska jag ta mig en dusch och en rök och efter det ska jag krypa ner under täcket igen. Om någon känner för de så får den personen gärna ringa och väcka mig om några timmar ;D







Penntroll?

Slemelie jämnförde mig med ett penntroll i hennes blogg, vettefan om jag skulle gå så långt men det är ju roligt att jag kan bjuda på mig själv och låta människor skratta åt mig. Färgen börjar ändå ta sig, trodde inte att den här sista blekningen skulle göra så mycket men faktiskt så blekte den upp rätt bra och jag tror att jag ska lägga på färgen imorgon redan. För även om mitt hår tål hur mycket blekningar som helst utan att bli det minsta nött så är det en annan femma med min hårbotten, ärligt så känns det som att någon hällt syra där, jag har sår ÖVERALLT!
Ska lägga mig nu och kolla de nya avsnitten av gossip girl och how i met your mother och sen ska jag sova, tänkte kliva upp relativt tidigt imorgon och plugga :) Haha lägger upp en bild så får ni väl avgöra om ni håller med Slemelie om att jag ser ut som ett penntroll ;D




Det tar sig ;D





Då fortsätter vi då!

Nu ska jag fortsätta med projekten att bli blond, Emelie har varit borta hela dagen men är påväg hem nu :P Jag hade dock lagt mig men jag vill verkligen inte se ut såhär längre så det vara bara att kliva upp igen ;)
Mannen fyller år idag, va rutten man är som glömmer bort sånt haha!! En fråga bara, varför i helvete funkar inte msn? Känner att jag blir lite förbannad nu! Det är rätt tragiskt hur besatt man kan vara av ett sådant program!
Annars då. inte så mycket som hänt idag, chefen från jobbet i Uppsala ringde mig och frågade om intervju osv, så jag ska väl mest troligt åka dit nästa vecka men vi får se vad som händer :)
Jag har fått en ny läsare som följer min blogg slaviskt, hon heter Emelie och kommer från Kiruna, hon är ganska gullig och fyllde 18 år för några dagar sedan ;D Grattis igen Emelie och nej, jag kan inte göra två saker samtidigt, har inte du lärt dig det? :)
Det blir verkligen tjorvigt med två Emelie nu, för att underlätta för er läsare så kommer "Emelie" från och med nu vara kiruna Emelie och jag kommer istället att kalla min kära vapendragare och granne för "Slemelie, Slem, Slempa, Hempa, Slemp-shit" då vet ni det! :D



Det här är kiruna Emelie och såhär såg hon ut för något år sedan under Luleåkalaset, visst är hon ganska gullig ;D (Förlåt Emelie om du inte gillar bilden men du får leva med den eftersom jag inte har någon annan :D)





Jag och min vapendragare Slemelie.

Jag gick genom lite bilder på min dator och insåg att jag och Emelie finns på en jävla massa av desa, undra varför? Iaf så tänkte jag nu bjuda på en liten bildkavalkad så att ni får se hur vi sett ut genom åren! På de flesta bilder har vi dock tagit till flaskan och då det händer brukar även ultramongona presentera sig, detta är något som ni säkerligen kommer att lägga märke till också ;D Ha de gott!

  
  
  
  
  

Har jag någonsin sagt att jag älskar dig? ;D





Telefonterror och ett brev på posten..

Blev väckt av ett samtal idag, det var Jenny som ringde och tydligen var hon pratsugen för hon surrade sjukt länge :) Det är dock alltid trevligt att prata med Jenny, hon är så gullig :D Vi pratade lite om jul om vad som händer juldagen, nyår osv, någon som har förslag på vad man kan hitta på? Jag är sugen på hemmafest på nyår iaf, så någon av mina piteåvänner får gärna styra upp en jävla barkfest i ett hus någonstans ;D
Fick ett brev på posten också, Emilia den lilla sötrumpan hade skrivit ett brev och skickat bilder till mig, sånt förgyller verkligen min dag, blev så jädra glad att det inte ens går att beskriva. Mer sånt Erika! :D
Nu ska jag sätta mig och studera, sen blir det att fixa håret också, ska lägga i en blekning för att se om det blir tillräckligt ljust för att lägga på den mellanblonda färgen :) Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra den här gången!!



Skitväder ute! Denna låt påminner mig om galna alanyatider! Jag måste utomlands snart!





Emelie och hennes funderingar ;D



Är det bara jag som skrattar sanslöst mycket åt detta? Kan iofs bero på tröttheten som kommer smygandes. Btw, jag älskar mitt orangea hår, inte..





Ni kan kalla mig apelsinhuvud.

eller så farligt är det inte men inte fan är det ljust heller. Hårbotten är dock bland de vitaste hårfärgerna jag sett någonsin, resterande av håret är i en nyans av orange, INTE fint! :P Men imorgon fortsätter detta evighets projekt och vi får väl se om jag blir ljus snart! Tror vi skippar att färga mer i hårbotten nu och koncentrerar oss på övriga håret, tror du att du klarar det Slempa?
Nu ska jag lägga mig, skulle väldigt gärna lägga upp några bilder på min otroligt sexiga hårfärg men jag tror att ni får klarar er utan de! Nya avsnitt av desperate housewives och entourage väntar nu, god natt :)





Nu fortsätter projekt blond!

Var på affären för jag skulle köpa en avfärgning + en till färgning, givetvis fanns det inte avfärgningar så jag köpte en till blekning som ska bleka mer, hoppas på att de hjälper :P Måste nämnligen få de rätt ljust innan jag kan lägga på den mellanblonda färgen i håret, efter de blir det enkelt att bli blond, bara att slänga på slingor eftersom :)
Ska ner till Emelie nu och fortsätta med detta projekt, jag hoppas som fan att det blir bra för jag vill bli ljus nu! Märks väl om jag passar i det eller om jag måste färga tillbaka det till mörkt. Men är blond ens naturliga hårfärg så bör man väl också passa i den? Nåväl, berättar hur de gick sen! :D





Måndag!

Hej folket! Idag har jag inte gjort så mycket, har sviiinont  i en skuldra så känner mig grymt handikappad just nu :P Ska gå och köpa en avfärgning men tänkte få prata med Emelie först för att höra om hon kunde göra de på mig idag, dessvärre rådissar den lilla tanten mig så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känns onödigt att köpa en om jag ändå inte kan använda den?
Igår fick jag och Emelie för oss att färga håret, hon är vanligtvis den blonda av oss och jag brukar stå för de något mörkare nyanserna, nu är det fan tvärtom :P Jag ska bli blond och Emelie är mörk, bara för att vi ska hitta på besvärliga projekt som tar tid :) Varför kan man inte bara nöja sig med den färg man har? Slemelie blev iaf grymt fin, vi la först in en kastanjfärg som var relativt röd, och efter de la vi på en moccabrun, blev bra och ni ska få bildbevis!
Jag är nöjd med min färg som jag har på håret nu, de är en mellanbrun nyans men jag har fan bestämt mig för att bli ljus så jag kan inte ge upp när jag just har börjat :) Nu ska jag göra något vettigt, puss



Vad föredrar ni?





drunk, drunk, drunk

inte bra att va full på en söndag men det är sånt som händer då mannen kommer med sprit ;D Nu ska vi lägga iss ha det guld!!





Projekt blond!

Idag har jag påbörjat mitt projekt att bli blond igen, blev sugen på det för ett tag sen men kände att det skulle bli alldeles för mycket jobb med det då jag är så mörkhårig just nu. Fick dock en utväxt och insåg att jag inte haft min naturliga hårfärg på flera år så nu ska jag fan ta tag i det iaf och bli ett blondhuvud :) Körde in två blekningar idag, dock blev det inte så stor skillnad förutom att utväxten blev ljusare och den mörkbruna nyansen på resten av håret blev mellanbrun :P Imorgon ska jag gå och köpa mig några avfärgningar, sen ska jag slänga in en blekning på det och avsluta med en mellanblond färg, efter de får jag slinga håret eftersom och till slut hoppas jag på att jag ska bli blond :) Mycket jobb men jag hoppas att det blir värt det i slutändan!
Får se vad som sker ikväll, lär få främmande så vi får väl se vad han vill hitta på. Lägger upp en skön låt som ni kan lyssna på när ni saknar mina inlägg allt för mycket, hörs imorgon!







Kung Pow Enter The Fist

Weuweuw, nu är jag hemma! Jädrans va vi flyttade saker igår, de hann ändå få i ordning relativt mycket och idag ska de ta en sväng till Ikea för att inhandla en massa saker. Blev jädra fint faktiskt, trodde de skulle bli tomt eftersom de flyttade från en tvåa till ett tvåvåningshus med fyra sovrum men det blev bra :) Blev några öl igår vilket aldrig sitter fel efter en lång dag ;D Kollade på en film också, jag har inte sett den på flera år och jag hade glömt bort hur jävla rolig den är, skrattade så tårarna sprutade (vilket de alltid gör för mig)!!
Idag blir det inte många knop, ska tvätta och städa lite men annars blir de lungt, ska ta en dusch nu och sen lägga mig och läsa en stund :P Lägger upp ett av de roligaste klippen från Kung Pow! Btw, de finns en uppföljare till den filmen, någon som vet vad den heter? ;D







Moving day!!

Hej allihopa, jag är vaken oförskämt tidigt på en lördag men så är det ibland. Ska dra på mig lite kläder nu och knata iväg till Jenny och Jonatan för jag ska hjälpa dom att flytta ut grejer till huset :) Ska bli kul att se hur de får i ordning och ännu roligare blir det då det är dags för inflyttningsfest! :D Blir inte så många uppdateringar idag men jag skriver då jag kommer hem. Hoppas att ni inte mår allt för dåligt ni som festade igår, tjo!





Min tatuering kan misstas för Chewbacca!

Nu kommer jag med de tredje och sista blogginlägget för idag! Har inte gjort ett skit idag förutom att jag då pluggat halva dagen, sen ringde en tjej och skulle ställa massa frågor, jag har ju för fan nixat min hemtelefon!! Blev arg där en stund men insåg att man var tvungen att göra det var tredje månad, naturligtvis har de gått 3 om inte ännu fler månader sen jag gjorde det! Sökt lite jobb i vanlig ordning men inget som jag vill ha egentligen men varför inte liksom, kan ju kanske vara något intressant :P 
Tog en dusch också och skulle göra en inpackning, när jag stoppat de i håret insåg jag att de skulle vara i håret i ungefär 20 min, dvs 15 min längre än vad jag brukar spendera i duschen! Jag insåg snabbt att jag var tvungen att fördriva tiden så jag bestämde mig att raka benen, jag har dock en sån rakhyvel där de sitter skum på hyveln, jag slipper alltså allt förtjafs med skum osv, med andra ord så tog de alltså två sekunder. Eftersom att jag inte kan raka utsidan av vänstra benet (har en ny tatuering och är allergisk mot den röda färgen, den läker inte) så gick det ännu snabbare, dock inte så nöjd med de då jag vill raka på min tatuering, den är helt läkt i övrigt förrutom de röda detaljerna. Jag ska ALDRIG tatuera in röd färg igen, iaf så kommer snart min tatuering se ut som Chewbacca eftersom att jag inte kan raka där :(.. trevligt!
Nu bär det av till Jenny och Jonte, Emelie ska dock inte med för hon har för ont i tatueringen, i know the feeling och jag förstår henne! 




Min tatuering/Chewbacca ;D Ser ni skillnad? Because I don't!





Vilken genialisk uppfinning!

Nu har jag pluggat klart så nu kan lite av den ångesten försvinna ;D Ikväll blir det mycket lugnt, kanske blir idol eller något annat spännande.. Tråkigt som fan men vad att göra då man är fattigast i världen? Ska ta och städa undan lite nu, bädda sängen osv, hatar verkligen då det är stökigt, kanske ska orka med att dammsuga också :P
Har börjat förstå hur bloggkoll fungerar nu, eftersom jag läser typ 10-15 bloggar varje dag så är detta helt otroligt bra för mig, nu slipper jag komma ihåg vad alla dessa bloggar heter utan jag har lagt till de på bloggkoll så nu behöver jag bara gå in där så finns alla nya inlägg på rad ;D Jag slipper dessutom bläddra fram och tillbaka bland sidorna, jag trycker bara på en knapp så kommer jag till nästa nya inlägg som kan vara av en helt annan bloggare, genialiskt!
Frågan är då bara varför det bara är en av alla mina läsare som lagt till den i bloggkoll, vore de inte enklare om läste allt nytt där istället för att gå in på min blogg 20000 gånger varje dag? Nåväl, det är ju inte jag som måste skriva min cpadress hela tiden, så det är upp till er mina vänner..
Nu till lite nostalgi!



Är det bara jag som gråter när jag ser musikvideon till den här låten?





Kan man gå på kullersten? -Nej!

Jag hatar kullersten!! Det går fan inte att göra något på kullersten, går man med klackar får man alltid räkna med att man kan bryta av sig vristerna, går man där nytatuerad så värker det i hela benet (om man tatuerat sig där ;D) och det känns som att de ska ramla av! Går man där i sneakers utan att vara nytatuerad är de blöta och halkiga som satans och man riskerar att ramla och slå ihjäl sig! Nu bor jag också i den staden där de älskar kullersten, var man än går här så hamnar man till slut på dessa jävla stenar, men jag är inte bitter och det var inte kullersten jag skulle skriva om.
En vän ringde mig nu som bor i Umeå, de satt i bilen påväg upp till Kiruna och de berättade att de var snö i Pite, fyfasen va glad jag är att jag inte bor där, jag HATAR snö och jag hoppas att de blir lika lite snö här i vinter som det var förra!
Annars då, kan bli så att jag flyttar till Uppsala, helst av allt vill jag bo kvar här men jag vet inte om jag har något val, det är är ju mitt hem och jag har ju rotat mig här, tror faktiskt att jag skulle sakna norrköping alldeles för mycket om jag flyttade, nåväl det tåls att tänkas på och vi får se hur jag gör.
Nu ska jag laga lite lunch och sen ska jag fortsätta att studera, har inte så mycket att göra men ska göra det som är kvar så att jag får ledigt i helgen, får se vad som händer ikväll om det blir lite öl på trappan eller om det blir en myskväll hemma med Emelie.



Ondskefulla jävla kullerstenar!





Äntligen hemma ;D

Nu har jag äntligen kommit hem, blev en dag full med spännande saker, eller inte. Var som sagt på House of Pain då Emelie tatuerade sig, Clara som tidigare också tatuerade mig var den som plågade henne! Den blev fin som fan faktiskt de byggde ut hennes tribal samt tatuerade dit lite cirklar och stjärnor som de fyllde med rosa färg, ska lägga upp bild senare då jag skrivit klart så att ni får se mästerverket!
Efter tatueringen så gick vi till trappan där de blev en kaffe och en macka med skagen på, gott som fan och välbehövligt i hungriga lunchtider! Vid 13 tiden kom Jenny till skvallertorget och hämtade upp mig, hon skulle iväg till Ingelsta och storhandla och jag kände inte för att va ensam så jag hängde på, storhandling blev det för Jenny, jag köpte en falu och en mjölkliter! Efter Ingelsta åkte vi raka vägen till Hageby där vi gick till Jenny för att plocka ner lite hyllor och gardiner, de flyttar ut i hus i helgen och Jenny kände nog att hon hade skruvat ner alldeles för lite saker. En sak är iaf säker och det är att jag HATAR skruvar!! Satan va vi har fått brottas med både gardinstänger, träpersienner och satans hylljävlar!
Nu är jag iaf hemma, ska ta och plugga lite och sen blir det en tidig kväll :)



Lite dålig vinkel då man inte ser hur den riktigt ser ut på foten, men visst blev den fin? :D





Tusans maränger!!

Oooh, har inte tid att skriva egentligen men kände mig ändå tvungen, det har börjat bli en del av min rutin på morgonen.. ehm.. :P Har varit och käkat frulle hos Emelie och är nu uppe hos mig för att klä på mig, hon ska som sagt tatuera sig idag och vi ska åka om ungefär 20 min. Måste verkligen springa nu men jag skriver mer då jag kommer tillbaka! Tjo





Graspop 2009?

Då hade jag kommit hem från min kära granne, har varit där och hälsat på henne och kollat på lite festivaler :P Som jag tidigare berättade så hade vi tänkt åka på wacken, kollade idag på graspop vilket är en metalfestival i Holland, de senaste åren har de haft jävligt bra band och jag känner att den lockar mer än Wacken just nu. Nu beror det ju på vilken av festivalerna som In flames och Sonata kommer åka på, den väger givetvis tyngst men åker de på båda festivalerna så tror jag att det blir Holland! ;D Kolla själv vilka band som var där förra året, http://graspop.be/pages/index.php?f=historiek&page=2&j=2008 ganska imponerande, right? Följa, någon? ;D
Har pluggat idag och det har varit riktigt skönt att få det gjort, nu kan jag släppa det och fortsätta på måndag! Imorgon ska Emelie tatuera sig, jag ska följa :P Ska bli kul, var längesen jag var på en tatueringsstudio då det inte var jag som tatuerade mig, hoppas att hon får ont! :D Hon är dock söt som ska bjuda mig på frukost imorgon, tack älskling!
Saker och ting börjar röra sig! Lägger upp en grymt skön låt med In flames!







Ta tjuren vid hornen!

Dags för dagens andra inlägg, har dock inte gjort så mycket än :P Har legat och myst i sängen och kollat på galna klipp med japaner som käkar mashmallows, har dragkamp och spelar fotboll med kikare fasttejpat för ögonen.. Japaner är galna men fasen vad man får skratta :)  Idag ska jag som sagt plugga men precis som alla andra så är jag en expert på att skjuta upp sådana tråkiga saker, dock är det på tiden att ta tag i det och jag ska göra det direkt efter några "jag ska bara". De Jag-ska-bara som jag ska göra är dock saker som inte tar så lång tid, ska diska bort lite för jag har precis ätit nudlar, ska slå igång kaffebryggaren, röka en cigg, bädda sängen och ta en snabb-dusch :P Sen har jag inga fler saker som jag kan göra, då är det bara sätta sig och slå upp böckerna!
Jag tänkte lägga upp ett av klippena på japanerna, jag garvade så jag tappade andan och jag hoppas att ni också gör det ;D Jag skriver mer ikväll då jag har pluggat färdigt!



Haha dragkamp i Japan ;D





Utvilda och lycklig!

Tänk vad sömn kan göra mycket för själen, jag känner mig som en helt ny människa nu efter drygt 12 timmars sömn! De timmarna var välbehövliga och jag tror aldrig jag sovit så gott tidigare. Vaknade för ungefär en timme sen, ska lägga mig igen och bara mysa i sängen, hade velat sova mer men det är omöjligt :)
Jätte många som läser min blogg även om jag tog ett litet upphåll ;D Så ruuligt, fortsätter det såhär så kommer jag aldrig lägga ner den här bloggen :) Idag står det studera på schemat, dvs att jag kommer stänga in mig i lägenheten och fokusera på sådant idag. Hoppas att ni sovit lika gott som jag gjort, nu ska jag mysa. Puss



OOOH AAHHH AAHHH AAHHHH AAHHH..
Haha, bästa låten <3





En paus för att lära mig sova ;D

Trött, frusen och i brejd vä koma passar in på mig nu. Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud nu att jag inte kan få ro i kroppen att sova. De senaste dygnen har jag sovit alldeles för lite för att min hjärna ska tänka logiskt, därför får pluggandet vänta till imorgon! Ska ta mig en lång varm dusch nu, det behövs efter att vi varit och krattat, självklart började det regna och även om jag tagit på mig torra kläder så får jag inte upp värmen igen, antar att det har att göra med att jag är så förbannad trött också. Efter vi varit och kratta åkte vi till Emelie, där bjöds det på kaffe! Trodde att det skulle göra mig lite pigg men koffeinet var verkningslöst och jag blev nog bara tröttare av värmen jag fick av drycken.
Så snälla ni, jag ber er som tänkt slå mig en pling idag att låta bli, jag har alldeles för många timmar att ta igen och jag har tänkt att börja ta igen dom efter duschen.
Återkommer imorgon då jag fått sova ut lite, ha en underbar tisdag! Adjö.





Jag hatar John Blund

Jag trodde verkligen att jag skulle få sova i natt, hur fan kunde jag tro något sådant? En till natt har passerat, förstår inte varför jag inte somnar? Jag är så trött att ögonen svider så snabbt de är öppna och jag gäspar ungefär var tredje sekund. Somnade till här på morgonsidan, tror sista gången jag kollade på klockan så var den runt 8.. Dvs så fick jag väl ungefär sova en halvtimme, tack för det.. enda den sömnen bidrog med var en jävla huvudvärk.
Nåja, ska iväg och kratta löv nu och efter de blir de raka vägen hem för att studera. Hoppas ni får en fin dag!





Tipsa mig om resmål!

Sitter och pratar med min kära vän Jenny i telefon vi planerar en kommande resa som jag och några tjejkompisar ska göra till hösten. Skulle va fint med tips på ställen som man kan åka på, det ska vara runt medelhavet någonstans eftersom vi vill ha värme, det får inte vara allt för dyrt och det ska vara ett bra uteliv ;D Vi vill absolut inte åka till alanya så har ni tänkt tipsa om det så kan ni behålla det för er själva ;D Alanya är färdigt för mig nu, har varit där alldeles för många gånger och skämt ut mig ;D
Har sökt en jävla massa jobb idag, känner att jag vill testa på något nytt så vi får väl se om det är någon som nappar, men vem vill inte ha en charmig norrländska på sitt arbete :)
Ska lägga mig nu för jag är jävligt trött eftersom jag knappt sovit något idag, ska upp tidigt imorgon också och åka iväg ut till jenny och jontes hus för att kratta lite mer löv, ska bli skönt att komma ut och göra något faktiskt eftersom jag behöver något som får mig att fokusera på annat än skola/jobb.
Picka; Vad tror du om att du, jag och Jenny styr ihop något nu när vi kommer hem? Jenny ska också hem över jul så skulle va roligt om vi kanske kunde komma till Luleå och parta loss med dig? Jag saknar sig massvis med överdrivet mycket och jag lääängtar tills jag kommer hem och får se ditt vackra nylle igen :D



Snyggve!





2 till läsare och jag sätter ett nytt rekord!

Så trevligt att människor vill läsa min blogg. blir bara fler och fler vilket resulterar i att jag vill skriva mer :D Fixade det där bloggkoll i natt, jag har faktiskt ingen aning om vad det innebär eller vad det är men alla andra har det och som en typisk svensk så följer jag med strömmen!
Har haft panik över mycket idag, haft en mkt jobbig dag där tårarna inte velat sluta spruta. Har skrikit på mamma även fast jag vet att hon bara bryr sig och vill hjälpa men ibland blir allt bara fel. Borde plugga idag men jag får absolut inget gjort sålänge det är såhär, något måste hända och det måste hända snart. Har drömt att jag och Blondinbella var på Kalles, där mötte vi Brody och Spencer från serien The Hills.. Jag vet, jag skevar.
Undra om man ska ta sig en sväng förbi Jennys idag så att jag får tänka på annat. hoppas iaf att 2 till läser min blogg idag så att jag får slå mitt gamla rekord som sattes i början av min bloggkarriär ;D
Blir att ta bort all tvätt från duschen nu och sen ska jag ta en lång dusch för att piggna till lite, ha de underbart!



Älskade, älskade Sonata Arctica!


Och 5 sekunder senare var rekordet ett faktum ;D





Bjuder på lite pics..

Ännu en natt passerar i vaket tillstånd, hostan blir bara värre då jag lägger mig ner och det är också den som håller mig vaken. I brist på annat vettigt att göra bestämde jag mig för att ordna bland mina bilder på min cåmputta, hade en jävla massa bilder som nu är väldigt fint ligger uppdelade i olika mappar ;D
Efter att jag gick genom flera olika fester osv började jag se likheter bland bilderna på mig.. Gör ni också det?

  
  
  

Det är ju tur att man kan se normal ut på bilder :P





Varför jag älskar Emelie!

När man tror att allt är åt helvete så kommer hon in och räddar dagen!!

Malin säger:

jag vill duscha

Emelie säger:

stackars dig

Emelie säger:

kom ner och duscha om du vill

Emelie säger:

bara du kommer nu

Malin säger:

JAAAA!!

Malin säger:

är de sant?!

Emelie säger:
men ta med schampoo, jag har slut!

Måste springa ner en trappa nu så att jag får duscha men jag får alltså sova nyduschad i nytvättade sängkläder, jag älskar't! ;D och Emelie, det går visst att säga dyker't och längtar't, hur briljanta ord som helst!

________________________________________________

Okej, nu har jag varit nere hos Emelie. Jag vet inte vad som hänt men Emelie är den av oss som brukar springa naken, trycka upp tuttarna i ansiktet på mig och dra ner och visa muffen + röven, detta kan ske närsomhelst och jag är rädd att detta är något som börjar smitta av sig. Varför? Jo för Emelie satt vid datorn då jag kom ner och skulle duscha, i vanliga fall brukar jag klä av mig lite i vardagsrummet för att sedan näcka mig helt i badrummet. Nu slet jag av mig allt i vardagsrummet varpå jag säger "hihi, nu är jag naken" så att Emelie ska titta på mig, vad är det för längtan efter bekräftelse jag har? Nåväl, vi är bra vänner, kanske lite för bra?
När jag ska gå kommer Emelie med sina gigantiska tits, självklart flashar hon dem för mig, jag blir lite skrämd och går ut mot ytterdörren, vad gör tjejen? Hon drar upp tröjan och trycker upp dom mellan/mot innerdörren? Jag är så skärrad att jag knappt kommer ihåg, enda som passerar i mitt huvud nu är ett par gigantiska tuttar, men jag gillar't!! ;D
Nu blir det sängen, fy fasen va gott jag ska sova i natt. Mest mys <3

Följ min blogg med bloggkoll





I en doft av apple blossom!

Vilken härlig dag, har som sagt varit ute och krattat löv idag och även om de var kallt, blött och luktade ruttet så var det riktigt skönt att vara utomhus och göra något. När jag kom hem så skulle jag och Emelie som sagt tvätta, jag hade 4 påslakan och en jävla massa örngott + kläder som jag använt nu under de två senaste veckor, dvs det var helvetes mycket tvätt! Hade dock inga planer på att tvätta allt utan bestämde mig från början att spara ungefär hälften och ta det under veckan någon gång, när det inte fanns någon tid förrän nästa söndag fick jag dessvärre lov att tvätta allt! Givetvis hann inte alls torka (hade bara 3 timmar i tvättstugan) så min lägenhet är nu fylld med tvätt, hela badrummet ser ut som ett enda kaos och det hänger fullt med sängkläder i duschen. Med andra ord kan inte jag ta mig en dusch innan jag går och lägger mig och detta gör mig fruktansvärt besviken!!
Jag kom också på att jag skulle byta påse till dammsugaren eftersom att jag tyckt att den sugit dåligt (ungefär som Emelie) under de senaste städningarna. Hade även köpt såna doftkulor som man häller i botten på dammsugarpåsen så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att använda dom! Öppnade dammsugaren och jag lovar att min lägenhet fylldes med damm, påsen hade fan gått sönder och allt damm som jag haft i min lägenhet de senaste månaderna låg nu återigen på golvet och mattan. Såklart fick jag lov att dammsuga, tog dock bara väldigt ytligt och på det som syntes, dammsugaren får stå framme över natten så får jag ta ett rally med den imorgon ist :P
Grattis(?) papput på farsdag, önskar att jag också hade kunnat va hemma idag hos mina kära föräldrar, det bjöds nämligen på palt och jag saknar mammas megapaltar!



Isnt she looovely.. Eller något sånt. Denna bild är tagen på toaletten på Harrys i torsdags, promillen i blodet var nog antagligen rätt hög här med tanke på att jag inte blev människa förrän idag. Eller kan det ha varit den suspekta spriten som fanns i en liten dunk på efterfesten? Hursomhelst så blir det nyktert ett tag nu, jag vet.. jag har sagt det förr men den här gången ska jag tamigfan hålla fast vid det också!





Julas räfsor för 29 kr är underskattade!

Är precis hemkommen, har varit ut till Jenny och Jontepontes hus och räfsat löv och löv fanns det. Vi höll på i 2 timmar och hann med kanske 20% av gården :P Julas räfsor för 29 kr är faktiskt grymt underskattade, dom är bra skit så länge man har en jävla massa eltejp att tejpa runt skaften, utan tejpen så lossnar skaftet var femte sekund ungefär och det skulle få vem som helst att bli vansinnig! Ska lägga upp lite bilder sen som jag tog när vi var där så att ni får se vilka sötnosar jag har till vänner ;D Jenny bjöd också på Max efter vi hade räfsat färdigt, hon är så söt ;D Jag tror att vi var/är de ruttnaste personerna som någonsin varit på Max, men vem fan bryr sig?
Ska tvätta idag så nu ska jag dra bort sängkläderna och kolla vad som behövs bli rent, eftersom jag inte vågade tvätta själv i början av veckan (vår tvättstuga är läskig) så har jag nu ett berg med kläder :P Ska göra de nu, Emelie har slagit på kaffe och jag är så genomfrusen och luktar ruttna löv, med andra ord så kommer en kaffetår sitta fint. Blir skönt med en dusch och rena sängkläder sen då man lägger sig :) Min tillfälliga sinnesförvirring som jag led av i natt är nu borta, i helvete heller att jag ska flytta härifrån!

  

Sötrövar var det här ja!





Jävligt jobbig natt..

Usch, här ligger jag i sängen och det känns som att mina lungor är påväg upp, fått en jävulsk hosta som inte ens vill ge sig, har halsat Mollipect som om jag vore en alkis på vinprovning men det vill inte verka. Vet inte om den vanliga höst-deppen är påväg också, jag hoppas som fan inte det. Ligger här och hostar och funderar på vad fan jag ska göra med mitt liv.. Var ska jag bo? Jag kan inte flytta tillbaka till Piteå även om jag egentligen nog helst av allt vill det.. Nu vill jag det iaf då jag ligger och funderar på min familj och mina vänner, jag går miste om så mycket just nu, speciellt mina fyra små pruppisar som växer upp utan att jag får vara en del av det. Imorgon när jag vaknar kommer jag inse att jag för tillfället svävar i någon sorts sinnesförvirring, för jag vill inte flytta tillbaka till Piteå, de om något skulle få mig att bli deprimerad!! Bästa livet vore om hela min familj och mina vänner flyttar hit ist, vad tror ni om det? ;D
Annars då? Annars är de rätt bra, livet fortsätter som vanligt utan att jag riktigt hinner med, har en uppsats som jag hade tänkt skriva imorgon också om jag orkar med det..
Ska ringa och prata med mamma imorgon tror jag så att hon får hjälpa mig och berätta hur jag ska göra. Dock så kanske inte det är en sån bra idé eftersom direkt jag skulle nämna orden "flytta hem" så skulle hon sitta fastspänd i bmw:n och vänta på kära far skulle komma ut så att de fick ta sig en roaptrip söderut!
Nej flytta till Piteå finns inte i mina planer än så länge, däremot så känns det som att jag vill flytta lite högre upp, vad tror ni om Uppsala? Eller kanske Umeå? Jag vettefan, jag gillar norrköping hur mycket som helst men börjar inte mitt liv ta vändning snart så har jag inget annat val än att packa ihop lägenheten och ta mig härifrån.



Googlade norrköping för att jag tänkte hitta en fin bild, enda bilderna som fanns var i stort sett på denna jävla byggnad som ligger i vattnet. Hade inte tänkt ta den faktiskt men eftersom att jag passerar den relativt ofta så kanske det var en bra bild att ta. På tal om kaffesump, jag skulle sakna norpan för mkt om jag flyttade härifrån. Nu blir det en Fis-Herman och lite desperata hemmafruar, hoppas på att få somna snart!!





The pride is not broken..

Äntligen funkar youtube och därför jag kan nu lägga upp låten :)








I miss your heart, I miss your lonely eyes.

I torsdags var som sagt jag och Jennys till Ingelsta och shoppade loss, i bilen påväg hem kom Takida helt plötsligt! Eftersom jag aldrig lyssnar på radio hade jag också missat att de börjat spela någon annan låt än den där jävla curly sue! Iaf så vaknade mina lite smått avslagna takida-öron till liv igen, jag älskar takida och inte lite heller men de har kommit i skymundan de senaste månaderna då Soad, In flames, Sonata, Disturbed osv har spelats ur mina högtalare. Nu är det på tiden att Takida kommer tillbaka, därför lägger jag upp låten de spelade på rix, jag länge gillat den här låten men jag förstår inte varför de bara släpper relativt lugna låtar? Kanske svenska folket föredrar det, jag vet inte. Vad jag vet är iaf att den här låten är precis lika underbar som alla andra låtar som Takida gjort! 
Nu blir det att lägga sig i duschen med en inpackning i håret, Schööönt! ;D

Eftersom youtube verkar ha lagt ner sin verksamhet för idag så kan jag inte bjuda på låten som jag tidigare hade tänkt, lägger upp en bild på bandet ist, de är ganska gulliga ;D Lägg också märke till Kristoffers (han till höger om Robban) skor, jag vill också ha såna ;D








Vingklippt ängel

Jag ber allra ödmjukast om ursäkt, hur kan jag ha prioriterat att ligga och läsa istället för att blogga. Shame on me, jag vet att ni har suttit och längtat hela dagen för att få veta vad som försiggår (Ja, det är ett ord!) i mitt otroligt spännande och fascinerande liv! Just nu sitter jag och spanar över mitt golv, i ett hörn av rummet ligger det ungefär 40 klädesplagg på varandra, jag ska inte tvätta för imorgon så vad ska jag göra med dem tills dess?! Jag tror att de får ligga där och va dammsamlare en stund till. Jag har inte vågat mig in i köket än, jag är väldigt pendant när det kommer till disk, jag hatar att ha disk och då jag har disk så går jag inte in i köket. Jag har inte diskat på 2 dagar, har inte ätit direkt något som ger mkt disk heller men jag vet att det står vinglas där med rött vin i.. Alla som dricker rödvin vet hur glasen blir och jag vill inte diska de jävlarna!!
Okej, till lite mindre relevanta saker. Jag har legat och läst en bok idag! Alla mina vänner har redan läst den för flera år sedan och jag har alltid tänkt på att jag ska ta tag i det och följa i deras fotspår! Nu har jag börjat och den är fan bra, riktigt bra! Ni märker ju, jag glömmer tom bort att blogga!! Vill inte blogga mer nu heller för jag ska lägga mig och fortsätta läsa, sen blir det nog städning :P Får se vad som sker ikväll, vad tycker ni att jag ska göra?

Så ser boken ut som jag läser, den handlar om tjejer på bilden som också skrivit boken. Det är alltså en självbiografi, som jag älskar (tipsa gärna om bra självbiografier). Den handlar om hennes kamp mot psykoser och olika former av missbruk. Läs den!! 


Btw, har en låt som cirkulerar i huvudet för tillfället.. den går ungefär såhär Bam-bam-di-dam-bam-bam-di-dam-dam. Någon som vet vilken låt jag syftar på ^^





Det är jobbigt att leva idag!

Därför orkar jag inte heller blogga :P Ska se hela idol nu, första gången.. Rocktema ikväll, kan ju bli mkt bra även om de flesta säkert kommer att sjunga Bon jovi låtar dvs, värdelöst. Nu börjar de, hör en tatueringsmaskin på tvn, fyfan nu är jag glad att min är färdig! God natt snuffisar!





En efter-tent-öl var det ja..

Fyfan, nu först har jag tagit mig ur sängen och det på grund av att Emelie kom hit. Huvudvärken är det värsta jag varit med om och lägenheten ser förjävlig ut! En öl blev snabbt flera igår, började hälla i mig sprit och rödvin efter 3-tiden då krogen stängde, antar att jag får skylla mig själv att jag mår som jag gör idag.Mannen kom också i natt, dock slockna vi båda relativt "tidigt", vid 6 tror jag att jag kastade in handduken och det är relativt tidigt för mig :) Nu ska jag ta en dusch för att bli människa, ta några piller och städa ihop i lägenheten. Förhoppningsvis mår jag bättre lite senare och kan skriva lite mer!





Shape is the shiiet!!

Hej kompisar! Nu har jag och Jennys varit iväg och gjort Ingelsta! Fyndade en jävla massa, fick t.ex. en ny glasbägare till min kaffebryggare helt gratis av kvinnan på Shape, tack för det! Fyndade också en massa andra saker som ni absolut inte är intresserade av och därför tänker jag inte heller nämna de sakerna här!
Pickablea; Var fan ska jag hitta rosvatten? Nu har jag kollat i både Linköping och här i Norrköping efter det, finns fan inte! :(
Emelie har skrivit klart sin hemtenta idag, med andra ord menas det att vi ska åka till trappan och ta en efter-tent-öl! Längesen man var där och sist var det så jävla tråkigt, hoppas att det blir bättre idag :) Ska även bjuda Emelie på mat idag, hon hade tänkt äta stekta ägg till middag och detta är inget man kan grunda på då man ska dricka öl, kände mig därför tvingad att bjuda och som tack står hon nu och lagar till skiten :P Ska börja sminka och fixa till mig lite, om man kanske ska köra på klänning ikväll, vad tror ni? Njaaae, kändes lite överambitiöst! Lyssnar på Northern kings - FAN va bra!
Hörs när vi kommer hem, nu är maten klar! Tjo!!





You don't know Dick!

Har precis kollat genom ett avsnitt med High Chaparall, den här gången var dom och intervjuade Andy Dick. Helt ärligt, har ni inte sett de programmet så tycker jag att ni ska göra det. Jag har skrattat oavbrutet i 44 minuter nu och jag kommer inte ens ihåg sist jag skrattat så mycket åt en människa. Nu har jag helt seriöst kramp i magen och jag hoppas att jag inte hållt mina grannar vakna med mitt diskreta skratt!! Nu så blir det en niko-kick på min gigantiska balkong och sen ska jag faktiskt lägga mig och sova! God natt sötrövar! 



 





Shut up and sing!

Saudan saudan va mitt besöksantal har sprungit iväg idag, nästan dubblat vad det brukar vara och jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort? Kul iaf! Kul är också att någon vågade sig att kommentera i bloggen så tack till kjelleboooi, det glädjer mig att någon kommenterar och tack, jag vet att min tatuering är niice ;D
Nu har jag pluggat färdigt för idag, skönt som fan att jag fick det där inskickat, jag har varit så jävla slö på pluggfronten så nu får jag plugga som en idiot istället, men jag har bara en sak till att göra sen kan jag slacka med det ett tag till :P
Fick ett sms tidigare av en man "E du på trappan nu igen o super", förklarade snällt att jag satt hemma och dök bland studieböcker och tydligen satt han också hemma så varför i helvete skickar man ett sånt sms? Det slutade med att jag pikade han för att han var en sån kärring och bara satt och smygspanade på mig sist jag var där och vågade sig inte fram utan skickade senare ett sms då jag gått och frågade vart jag var och att jag skulle komma tillbaka. Jag kallade honom för kärring, fick till svar att han skulle komma nu och chocka mig ikväll om det var så? Jag får nog va kärringen idag för jag orkar inte med besök ;D
Såg på dokumentären med dixie chicks i natt, började se den då jag var hemma i pite då den visades på tv då. Såg dock bara drygt halva för jag skulle upp före fan så jag tollade lite och kollade genom den igår ist, jag gillar't! Inte riktigt lika bra som dokumentären om metallica men ändå helt sevärd, jag blev så imponerade att jag tom laddade ner deras album! Inte för att jag tror att jag någonsin kommer att lyssna på de men ändå!
Nu blir det en cigg, en dusch och så ska jag gå ner till Emelie och höra hur det går för henne! Jag älskar verkligen att jag har en av mina bästa kompisar i lägenheten under mig! Life is good!

Är det förövrigt någon som vet då säsong 8 av Scrubs börjar sändas? ;P Jag saknar Turkelton!







Jag är värdelös!

Runt åtta-tiden imorse låg jag och väntade på att klockan skulle bli nio så skulle jag gå ner till Emelie. Låg och kollade på tv och ställde klockan ifall jag skulle somna till. Vad händer? Jag somnar, vaknar inte av väckarklockan eller smsen som Emelie skickade. Stackaren har alltså ordnat frukost och jag dyker inte upp, vilket svin jag är :(
Plugga har jag inte heller hunnit göra, har boken hos Emelie men ska gå och hämta den när jag har skrivit klart här. Efter de blir det en dusch, linserna ska in + att jag ska äta middag. Sen blir det att logga ut från msn och enbart plugga idag, tråkigt men skönt då det är gjort!
Hade på mtv i natt då det var reklam på kanal5, en låt dök upp som jag hade hört talas om men aldrig hört. Har fortfarande på mtv och nu kom den precis igen. Beyonce har gjort det igen, jag vet att det inte är de jag brukar lyssna på men Beyonce är fan grym. If I were a boy är hennes första singel (tror jag) från sin nya skiva med samma namn, jag gillar't!








Cha-Chabada

Ligger i sängen piggare än på mycket länge och tittar på valvakan med Filip och Fredrik. Obama är påväg att ta hem det och det var väl rätt väntat? Finns det någon person i vårt avlånga land som inte håller tummarna för denna man? USAs första svarta president, stort ju. Det skrivs historia i natt ;D Lite oroväckande bara att jag ska upp och plugga om några timmar, kommer bli tungt att stiga upp men måste man så måste man.
Hittade iaf en skön låt på youtube idag, vad tror du om den här raring?



Den cirkulerar i mitt huvud hela tiden nu iaf :P





How i met your mother!

Nu har jag pluggat, eller pluggat kanske är att överdriva, fick en sida skriven med andra ord är det bara 6 kvar! Frukost med Emelie imorgon vid 9-tiden och efter det blir det att studera resten av dagen :) Förhoppningsvis blir det lite mer gjort då. Har också hunnit med att free-handa på Emelies ben, det är snart dags för henne att bygga ut sin tatuering och för att se hur den ungefär skulle gå fick jag ställa upp och rita. Blev ändå inte värst, vad tror ni? Om jag ska sadla om och bli en tatuerings-chick! Jag är ju en liten sadist och jag tror att jag skulle gilla att skada andra människor, vilket underbart sätt att få ut ilska. Är man arg så kör man bara nålen lite djupare än vad man ska, sen får man känna lite skadeglädje då tårarna rinner nerför kinderna på den man tatuerar.. kan fan inte bli bättre! Nu är jag tyvärr världs-sämst på att rita så det yrket är nog ändå inget för mig.
Ska ta en dusch och borsta gaddarna nu, sen blir det sängen och de ny avsnitten som kommit ut idag. Gossip girl och how i met your mother, jag har saknat Barney Stinson!



Vilket underbart sätt att avsluta en underbar dag på <3
Barney ftw!





Delar med mig av några sms..

Eftersom att jag har börjat få fler läsare för varje vecka så känner jag mig tvingad att blogga lite. Jag har dock precis vaknat eftersom jag inte kunde somna igår pga klådan, med andra ord så har jag inget spännande att blogga om, än. Ska plugga idag så lär inte skriva så mycket här heller :P Vet inte när jag kommer igång med studerandet men jag brukar alltid ha 1000 saker att göra innan jag kan sätta mig ner och koncentrera mig t.ex. laga middag, duscha, röka, ringa mamma osv.. känner ni igen er? ;D Hittade i alla fall en lista någonstans.

Vad har du för mobil?
SonyEricsson w760i, den röda modellen.

Något positivt samt något negativt om din telefon:
Bra minne dvs jag rymmer massa musik, jag gillar't inte att min telefon har en tendens att bli "tyst" i några sekunder medan jag pratar med folk eller lyssnar på musik!
 
Hur länge har du haft den?
Några månader, 3-4 kanske..

Tar du mycket bilder/filmar, skickar mms med din telefon?
Skickar aldrig mms, däremot tar jag bilder och filmar till bloggen ;D

Samtal eller sms?
Beror på vem det är jag konverserar med men jag gillar att prata.

Vad står det högst upp i din inkorg?
Eller om du vill får du komma nu. Eller kanske imorgon? ;) Hångel

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
Hej canim! hur ar det? Nar aker du fran pite? saknar dig! PUSS MALIN

Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
Jag super just nu för 10 pers och du är inräknad. Vi saknar dig ;D

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Skitskoj! Ha det dagis!

Vad står det i ditt 19:e mottagna sms?
Det e inte scrubs de e cheers :( logga in på msn då!

Vad står det i ditt 29:e mottagna sms?
Annars följer jag inte med världens bästa norrländska hem.

Vad står det i ditt 34:e mottagna sms?
Jag kommer hem vid halv4-4. Äta runt 5 eller vill du senare? Sugen på grovsalt i analen?

Vad står det längst ner i din inkorg?
Ja givet, men avsäger mig allt ansvar för eventuella drunkningsolyckor! Får jag slicka dig i röven samtidigt som jag har 2 fingrar i din anal?  

And that's that... Hoppas ni nöjer er med detta tills vidare, nu ska jag prata med min älskade Malin på msn! Tjoflöjt



Malin är finaste <3 Bästa vän i 13 år nu!





Den berömda klådan är tillbaka!

Jag kan inte sova för tatueringsjävulen har börjat klia nu, med andra ord så kommer den göra det i 3-4 dagar till. Pallar't int! Jag vill sova, är galet trött men direkt jag håller på att somna så kliar tatueringen till så mycket att jag blir vansinnig!!! Ligger och kollar på första säsongen av High Chaparall, jag är fan förälskad i Filip Hammar, vilken man! :D Ska återvända till det nu och hålla tummarna för att det slutar klia, någon som har några tips på hur jag ska få det att minska lite? Säg inte smörj för jag lovar att jag har 1 kg helosan på den just nu och det blir bara värre, iofs är klåda ett tecken på att tatueringen börjar bli läkt vilket är nice som fan. Godiset var förövrigt schjuuuukt gott!!



Sötnosar, visst då Emelie ;D





51 dagar kvar till julafton?!!!

Seriöst, är det så väldigt lite dagar kvar..? Med det menas alltså att jag bott här längre än vad de flesta trodde att jag skulle! Än är jag dock inte klar med den här staden så Norrköping, du får stå ut ett tag till!
Jag är sjuk uttråkad just nu, funderade på att laga middag till imorgon men insåg att jag saknar en sak för att kunna göra det.. Så vad gör man då? Går på affären, jag borde gå dit men mörkret stirrar elakt på mig och graderna är alldeles för låga för att jag ska ge mig ut för att köpa en påse pulver. Hade jag haft någon som följde med mig så hade jag gått men Emelie är för trött eller något, inte har jag någon att ringa heller då mina 2 callbuddies är utomlands, he er hem för satans! Håller på att få en otäck ögoninflammation känner jag så linserna fick åka ut och glasögonen fick åka på, hur skulle de gå när jag kom in på affären och glaggarna immade igen?! Jag ser marddröms-scenarion framför mig och det är inget jag vill riskera, inte kan jag ta av mig mina glls heller då jag är i stort sett blind utan dem :(
Jag känner hur allvarliga mina problem är då jag på toppen av det har de sjukaste cravingsarna efter snarra! Kommer inte ens ihåg sist jag åt godis men jag misstänker att det var alldeles för längesen, annars skulle jag väl ändå inte ha ett sånt här sug efter det?!



Nej satan, mina cravings är för stora. Nu ger jag mig ut i mörkret, hoppas att jag hittar tillbaka. Tjo!





Kolla kryssningar till Åbo

och det slog mig hur jävla billigt det faktiskt är att åka på en sån kryssning :P Finns det någon som varit på en sån och som kan berätta om de är värt och roligt? Isf känns det som att jag mycket snart kommer att åka på en sån! Jag är så less på det vanligt, i pite var de så att man satt på en förfest och söp sig så redlös innan man gick på krogen bara för att man slippa slösa pengar där (snåla jävla pitebor!!). Här i norpan är det så att antingen går man ut nykter och börjar dricka öl ute eller så dricker man någon drink hemma medan man sminkar sig, iaf så är jag less på det också.. kroglivet överhuvudtaget, jag vill göra nya saker! Så jävla roligt att göra nya saker som att åka och se Sonata eller typ åka till sthlm och kolla på hockey, lite andra saker än vad som sker i det vardagliga livet.
Var som sagt på jobbintervju idag, eller tjejen berättade om sig själv så skulle de höra av sig senare för enskilda samtal, får väl se om jag imponerade på dem ;P Vet inte om jag ska hoppas eller inte hoppas på de. Jag vill inte jobba inom vårdyrket längre, även om just det här jobbet innehöll väldigt lite "vård". Jag vill jobba med döda ting nu, fy och usch för äldre damer med insulinsprutor. Vill testa något nytt, jag antar att jag överhuvudtaget är less på livet. Inte livet, livet utan hur mitt liv utspelar sig, jag är less på detta och vill hitta på nya saker att göra! Jag behöver lite utmaningar känner jag!
Tvätta idag eftersom det inte fanns någon tid igår, har maaassa sängkläder som jag bör tvätta så jag får nog ta ett par idag :P Resten tar jag kanske på söndag, måste börja plugga också då jag varit dålig på de nu de senaste 2 veckorna, men det gör inget. Ska skriva om socialpsykiatri och det känns som att det kan vara relativt lätt då jag lever med ett psykfall dagligen (Jag älskar dig Emelie ;D)



Som jag sa, psykfall! ;D För att förklara bilden så sitter hon på golvet framför en fläkt, vi ville få den snygga blåsten i håret som Carola alltid får!





Northern kings..

Måste bara meddela att en av finnarna/svennarna (vem av de 4 var vad?) berättade för Emelie att Tony Kakko spelar i ett coverband som heter Northern king, självklart var detta något som man skulle kolla upp och fyfan va bra. Det var förövrigt inte bara Kony Takko som var med utan de andra är också briljanta musiker från Finland som också de är väldigt kända! Säger namnen Marco Hietala, Jarrko Ahola eller Juha-Pekka Leppäluoto er något? Inte? Då gillar ni fan inte metal!
Ska inte sitta här och glorifiera de bandet, jag ska lägga upp ett smakprov på en av låtarna de gjort, som jag förövrigt tidigare lagt upp här i bloggen fast då i sitt original!
Nu blir det en dusch och sen ska jag förbi och skicka några böcker till en tjej som köpt de av mig, aldrig fel med lite extra pengar! Sen mina vänner, ska jag ta mig in till stan för att leta upp Pronovahuset och ta mig på en arbetsintervju eller något liknande. Håll tummarna, tjo!

 

Vad tycker ni?!





Slänger upp lite bilder

från spelningen, före, under och efter. Mycket slitet och vi ser ut som rövhål ibland men det gör inget, vi hade roligt och det är allt som spelar någon roll.

   
   
   
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 


Lägger upp en bild på gadden också, färgen har lagt sig lite och man ser bättre hur skuggningarna är. Hoppas ni gillar bilderna ;D God natt!





Wacken 2009!!

Jag vill bara avslöja för er mina kära pitebor att då ni går runt och ruttnar på pdol så är jag och Emelie i tyskland på världens största metalfestival!! Ha så roligt på pdol! ROCK ON!!
Wacken here we come!



Klipp från wacken, jag hoppas som fan att In flames ska dit 09 också!!





Misheard lyrics

Alla har vi gått runt och sjungt på en text som visat sig vara helt fel. Jag tycker att de är hysteriskt roligt att kolla misheard lyrics på youtube. Alla har vi sett den ryska nationalsången men den svenska texten. Dock är det här det roligaste jag sett på mycket, mycket länge! Sonata Arctica - Don't say a word, misheard lyrics



I'll always shave my son, trough the noble king! You'll have to feel Branislav and no matter what I'll sing what you learn! This is now the one you will leave, we hear the morons say "they'll keep your parking bill" So dont say a word, dont say a word!!





Jag blev utmanad..

Skulle skriva 7 saker om mig som ingen visste, dags att ta tag i det och bjuda på lite avslöjande och chockerande nyheter! Evve var den som utmanade mig, jag ska själv utmana 7 personer, men eftersom att typ ingen av mina vänner bloggar så får ni nog nöja er med 2, kanske 3 :P

1, När jag var fyra år så bröt jag båda benen i min vänstra handled för att en kille på 10 år sparkade omkull mig, jag fällde inte en enda tår. Jag vet, jag är så jävla hardcore att det finns inte!

2, När något gör ont så skrattar jag istället för att gråta, i know de är sjukt men thats me. Jag gråter väldigt, väldigt sällan!

3, Mitt skratt är väldigt originellt, man kan även kalla det ett mongoskratt. När jag skrattar så hörs det och jag har ärvt det av min kära far som många under min uppväxt kallade för Skrattet, därav mitt smeknamn Skrattet Jr! Men mitt skratt smittar av sig och det är alltid trevligt ;D

4, Jag är beroende av serier, jag säger inte det för att följer och ser avsnitt från vissa, jag är besatt. Just nu följer jag 16 serier, vet ni hur jobbigt det är att hålla reda på när nya avsnitt släpps?

5, Jag är alltid förkyld, mer eller mindre täppt i näsan. Året runt. Men jag är inte bitter för jag är van vid det och menthol nässpray är min tyngsta last! (Förutom kaffe och ciggbanas kanske)

6, När jag var yngre så tyckte jag att det var coolt med tatuerade tjejer som drack öl och lyssnade på metal. I guess i'm cool ;D

7, Jag har just nu ett blåmärke och märken från tänder på min axel. Kan någon gissa hur jag fått det?

Jag orkar inte utmana, eller jag utmanar två. Emelie och Jenny så nu är det fan bara att ni gör det här också! http://emhoe.blogg.se och http://gossipchick.blogg.se






Jag vet inte hur jag ska börja

eller vart heller för den delen. Antar att jag börjar här där vårat äventyr höll på att ta slut lika snabbt som det började igår. Jag glömde biljetterna! Tur att Emelie har koll och frågade efter dom just innan vi skulle gå in i hissen :P Hur arg tror du Emelie hade varit på mig om vi kom fram till Huskvarna så insåg jag först då att jag hade glömt biljetterna? Haha jag vill inte ens tänka på det! Tog iaf tåget till Tranås där vi skulle byta, tror ni vi hittade tåget? Nej. Tror ni vi hade lång tid på oss? Nej. Satan vi sprang runt där som små Månsar och var förvirrade. Ungefär 1 minut innan tåget skulle gå så hjälpte iaf en tant oss, så ett stort tack till tanten, du räddade vår spelning!
 Väl framme i Huskvarna gick vi och tryckte lite mat, egentligen var det nog öl och inte mat vi var ute efter men i Sveriges näst sämsta stad så gick inte det att få tag i. Bittra och kalla gick vi in på en kiosk och köpte en kaffe ist innan vi gick och ställde oss i Sonata-kön, som förövrigt var vid en helt annan ingång än den vi trodde var den rätta ;D
In kom vi iaf och direkt bar det av till puben för att dricka våra efterlängtade öl. Tjejer lyste med sin frånvaro vilket var rätt väntat och vi fick mycket uppmärksamhet av det manliga släktet. Trevligt var det iaf och där stod vi till ungefär 21:45, 22 började Sonata spela. Vart stod vi då? Längst fram givetvis, eller vi hade några mongisar framför oss men det gjorde inget, vi rockade som idioter och skrek oss hesa!
Underbart var det, Sonata är så jävla bra att det finns inte. Tony, vilket stämma han har, jag förstår mig inte på det. Sjukt jävla bra iaf, jag var grymt lycklig då jag stod där. Hade jag fått se Sonata varje dag så hade jag inte haft några bekymmer här i livet. Tamefan ja älskar't!!! Dom körde en bra blandning på låtar, även om jag hde föredragit vissa andra och lite mindre från Unia, att dom skulle spela mycket från Unia var dock relativt väntat :) De körde ändå av sköna låtar som t.ex. Paid in full, Replica, Caleb, Gravenimage, Last drop falls, 8th commandment och givetvis Don't say a word! Spelningen var med andra ord helt jävla fantastisk!!!

Efter då.. Jo, vi skulle på krogen. Fanns det någon krog i Huskvarna? Nej det gjorde det så fan inte så vi åkte till Sverige absolut sämsta stad, Jönköping! Där hamnade vi på Harrys där det var en salig blandning mellan 14 åringa flickor och gråhåriga män som dansade till Brotney Spears hits. Jag och Emelie köpte varsin öl och gömde oss längst in i ett hörn och kände oss väldigt missplacerade! När skit-Harrys stängde vid 2 på natten tänkte vi oss ta någonstans där man kunde köpa något att äta med tanke på att vårat tåg inte gick förrän halv 8 på morgonen så behövde vi göra något för att fördriva tiden och för att få värme. Fanns de? Gyllende måsen stängde kl 3 men de hittade vi inte, däremot hittade vi värsta turrestället där vi fick lite värme till kl 3 ungefär. Efter detta vandrade vi runt i Jönköping, det var kallt. JÄVLIGT KALLT! Jag trodde helt ärligt att vi skulle dö. Aldrig varit så genomfrusen i hela mitt liv, vi frågade fan ALLA om de fanns någonstans man kunde gå in och värma sig, typ shell, statoil osv. Alla nekade och erkände att de bodde i en jävla skitstad efter hot från mig och Emelie, jag tror helt allvarligt att ingen vågade säga emot oss ;D Efter att vi gått runt och frusit sönder i typ 2 timmar så kommer Mr Påtänd, han tycker att han ska joina oss vilket han också gör i flera timmar.. Jag ville slå han på käften men jag var så jävla kall att jag orkade inte ens prata för jag ville spara energin för att få värme ist ;D Vi dumpade iaf av han på 2 killar från linköping senare, vi kutade i från honom och hoppade in i en taxi, som berättade för oss att de fanns shell. Dit åkte vi och drack kaffe för att få upp värmen och där stannade vi till tågstationen öppnade. 7:35 satte vi oss på tåget och lämnade skitstaden bakom oss, jag kommer ALDRIG återvända dit. Vid 10 var jag hemma och fick lägga mig, jag kan inte beskriva den lycka jag kände då jag la mig i sängen och drog täcket över huvudet.

Även om huskvarna och jönköping är bland det värsta jag varit med om så var det ändå så jävla värt. Sonata Arctica är värt allt och nästa gång kommer jag bokabiljetter i sthlm ist för huskvarna. Emelie, nöjd? ;D

Jag gör fan en Stefan Holm! -Aj, min rygg!!

Tack för igår gumman, du är ganska gullig ;D



Bild från min skitmobil, Emelie har alla bilder på sin kamera så jag lägger upp mer sen.





Hemma igen!

Jag är hemma, i natt kändes det jävligt avlägset då jag och Emelie vandrade runt på Jönköpings tomma gator i minusgraderna. Nu ska jag sova för det är ett dygn sen sist..
Jag säger som Tony Kakko, shut the fuck up and don't say a word!
Berättar om spelningen och de andra senare, samt bjuder på bilder och videoklipp. God natt.





RSS 2.0