Bränt sönder wuumpan!

Egentligen har jag inget att berätta för er men jag försöker hitta på saker att fördriva tiden med en stund medan jag tar en paus från solningen. Bränner fint på hela jävla kroppen så det kan nog vara rätt vettigt att jag tar mig en paus med en isglass!
Har inte hänt sådär fruktansvärt mycket sen sist måste jag säga. Har vart i Piteå och hälsat på vilket alltid är trevligt och efter de har jag jobbat ihjäl mig! Skönt som fan då man får in lönen men det hade varit roligt att vara ledig också, iofs så spelar det inte så stor roll. Jag kan lika gärna jobba för Vickan jobbar lika mycket som jag och mannen är fortfarande borta (fan en månad sen vi sågs nu). Men han kommer hem på lördag, ska bli så roligt att träffa han igen. Kommer krama sönder han! :)
Går bra på jobbet även om jag varit lite less nu den senaste tiden, men det blir väl så då man jobbar för mkt  :P
Har varit iväg och fixat mig två par glasögon också, jag får dom om ungefär 3 veckor och de ska bli skönt som fan att få glasögon och vila ögonen mellan linsanvändandet! Blev dock jä'ääävligt dyrt :/
I fredags var jag till Fredde och drack några öl, efter de drog vi till trappan och hällde i oss lite till. Vickan kom och joinade efter hon slutade jobba men eftersom hon skulle upp kl 6 så gick vi hem relativt tidigt.
Nej, nu måste jag ta tag i det här bättra på brännan lite mer!
Om 2 veckor kommer brorsan + familj, fan va roligt de ska bli! :)



Jag saknar min bästaste Mikaela!







Låt mig presentera..

ANTON!! :D


Befinner mig fortfarande i Piteå men åker hem på tisdag och jag kan inte ens beskriva i ord hur skönt det kommer blir att komma hem. Även om jag tycker om att va här så känner jag mer och mer för varje gång jag är upp hur lite jag egentligen hör hemma här! Men de har varit roligt att hälsa på familjen, idag är det tänkt att jag ska träffa några vänner och imorgon blir det en heldag med min älskade Jenny som kommer upp från uppsala.
Kanske sjukt egentligen att vi båda bor där nere men enda gångerna vi ses är då vi båda är upp hit och hälsar på.





På arlanda.

Jaha, här sitter man på arlanda och läser om flygkrascher osv. Känns väldigt bra det här måste jag säga.
Är arg som satan, skulle ha varit hemma snart men eftersom norweigan ansåg att jag inte hade bokat en biljett så bad jag dom dra åt helvete och bokade en ny med sas. Blev dyrt att åka hem den här gången. 
Nu går flyget 14:15 ist men det känns som att det kvittar, huvudsaken är att jag tar mig hem och efter det ska jag aldrig mer åka med norweigan.
Orkar inte skriva så mycket mer, bloggar bara i brist på annat medan jag väntar på att flyget ska gå. Köpte mig en bok också som jag tänkte att jag ska läsa ut. Aldrig fucka upp köpte jag, den andra boken av han Jens Lapidus ni vet. Älskade Snabba cash och har läst/lyssnat på den säkert 20 ggr. Nu har jag försökt lyssna genom aldrig fucka upp också men det har tagit mig ett halvår. Därför köpte jag boken så kan jag läsa den då jag ligger ute och pressar i solen.
Btw, jag är så jävla sönderbränd som man kan vara :D





Snabb uppdatering.

Måste bara berätta att jag blivit moster igen. Den här gången till en liten pojke som namnet inte riktigt är bestämt på än. Tur att min superhjälte till storasyster fick innan jag åker upp så att jag får träffa de nyaste tillskottet i familjen.
Åker upp imorgon, mitt tåg härifrån går vid halv 10 och jag landar på kallax runt 13:30-14-tiden.
Annars fortsätter jag som vanligt dvs jag jobbar, solar, festar, lever livet och träffar mina gullungar ;D
Nu ska jag återvända ut på balkongen.
Btw, Sonata Arctica 15 december i Estocholmo, blir grymt!






RSS 2.0