Shululuuu..

Tänkte bara säga att det just nu känns som att jag håller på att jobba ihjäl mig, jag hoppas som fan att jag får en fin lön i slutet av augusti! Har bokat resa till Piteå också, åker om en vecka och blir där i 2-3 dagar. Kommer va med på brorsans 30-års fest och det är också hela anledningen till varför jag åker upp!
Mors och fars ska komma hit och hälsa på efter så jag åker med dom ner, drygt att åka bil men bra för plånboken ;)
Nu blir det en dusch och sen ska jag stupa i säng, får sällskap där så småningom också. Fint dä! Ledig imorgon, de behövs!


Vickan, fuck you. Du är världens sämsta sambo just nu. Igår storstädade jag hela lägenheten efter att jag jobbat. I vilket skick var lägenheten i när jag kom hem idag från jobbet? Det är fan på tiden att du börjar greppa tag i diskborsten igen och sluta smutsa ner så förbannat, annars åker du ut med huvudet före över balkongen. Adjö.






Ensam igen!

Nu har brorsan, Erika och barnen lämnat Norrköping och börjat röra sig uppåt i landet.
Länge sedan det var såhär tyst i lägenheten, inte ens Vickan är hemma så jag är helt ensam just nu. Tack och lov får jag besök lite senare så då blir det nog några avsnitt av sopranos och lite mys.
Har verkligen varit jättetrevligt när jag haft familjen här, har jobbat lite men vi har hunnit med mycket ändå. Igår var vi i söderköping och spelade minigolf, eftersom jag är mer av en hockeytjej så gick det givetvis förjävligt och bollen åkte ofta utanför banan ;) Jag kom dock inte sist och det ska jag väl vara glad över!
Inhandlade också en tvättmaskin igår så det var tur att brorsan var här och kunde koppla in den och fixa ström till den, själv hade jag nog aldrig fixat det! Det är tur att jag har världens bästa bror som klarar av det mesta.
Köpte också en fototapet som är en bild på brooklyn bron så den åker upp då mamma och pappa kommer ner om ungefär 3 veckor :)
Annars har jag inte så mycket att berätta, jag är sjukt sugen på en ny tatuering men jag tror att det får vänta ett tag.
Hoppas att allt är bra med er mina vänner, nu ska jag gå och tömma min tvättmaskin så nu kommer det att hänga trosor över hela lägenheten, fräscht. :P
Jag lägger upp bilder någon annan gång från gårdagen! Ciao.





Precis såhär ser fototapeten ut, lär bli fint som en fondvägg tror jag :)





Får fint främmande!

Tänkte bara köra en snabb uppdatering, har inte mycket att berätta då jag spenderar mesta delen av min tid på arbetet. Men man ska inte klaga, sjukt roligt då lönen kommer!
Imorgon får jag fint främmande, brorsan + familj kommer och hälsar på mig! Dom var ju här förra sommaren men då var jag i Piteå så det ska bli roligt att vara här den här gången!
Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon ska jag iväg och hämta ut mina glasögon och ta en fika i stan. Brorsan dyker upp på eftermiddagen någon gång :)





RSS 2.0