Snart flyttar vi!

Saker och ting börjar sakta men säkert ordna upp sig. Idag har jag fixat bort en sak med mitt abonnemang, fixat nytt internet och ordnat så att vi får nycklarna på valborgmässoafton. Vickan har också fått det ordnat att hon får ner hennes saker i början av maj, så nu slipper vi bo i en tom trea vilket känns jävligt skönt! :) Killen som ska flytta in i min lägenhet har också skrivit på kontraktet så nu är jag helt av med den, de ska komma och besikta den nästa onsdag så jag hoppas att jag inte får några anmärkningar på den. Det tror jag dock inte då min lägenhet är jävligt fräsch.
Nu är det bara adressändring och elen som ska sägas upp. Ska också höra om en liten lastbil som vi ska hyra och ta mina saker i, jag hoppas att de har öppet 1 maj för annars vet jag inte riktigt hur vi ska göra.
Skönt att ångesten inför allt börjar släppa, har varit mycket den senaste månaden som bekymrat mig men det har faktiskt ordnat upp sig till slut. Nu hoppas vi bara på mer jobb så vi har råd att åka iväg och handla en massa nytt till den nya lägenheten, ska bli så roligt att inreda och möblera den! Längtar som en tokas!





Underbara måndag!

Vi börjar väl i lördags då Jonathan, Patrik, Mattias och en kille till kom in i min lägenhet med 2 plattor öl, redan då visste jag att de skulle barka. Det gjorde det också, vi satt först hos mig och drack och kollade på sjukt roliga saker på youtube ;P (Var roligare än vad det låter) Hamnade sen hos nån torsk i hageby där vi fortsatte supa till jag blev less på att se dom och bestämde mig för att gå hem innan jag hamnade i en djupt depression. Folket följde med och vi fortsatte kröka, jag somnade först av alla (det händer fan inte ofta) Patrik och Vickan fick sova på golvet i köket (så går de frugan då du kör bruce lee på min madrass!)
Igår var jag sjukt jävla bakis, vaknade allihopa och satt och tyckte synd om oss själva. Gick till HC och tryckte lite pizza innan Jenny kom och hämtade grabbarna. Annars spenderades dagen mest i sängen, tvättade dock och jag lovar er att det var bland det jobbigaste jag gjort, någonsin!
Idag har jag varit och jobbat, 7-15 så det var roligt och efter de tog jag en promenad hem. Gick förbi graflunds på vägen och skrev på ett kontrakt, hon ringde nämligen idag och berättade att hon hade en person som ville hyra min lägenhet. Så jag blir av med den 4 maj, flyttar den 1 maj så det blir perfekt, hinner städa ut den och allt! Jag har alltså med andra ord betalat min sista hyra till graffe, känns lite sorgligt :P Jag kommer verkligen sakna hageby (ingen ironi, jag lovar!)
Nu blir det käk och en dusch, vickan fick jobb 14:30-21 så idag får jag äta själv!



Jag hade velat att den här hade vunnit mello! :D





Ändrade planer!

Jahaja, min och Vickans bakisdag ändrades väldigt snabbt då Jonathan ringde och sa att vi skulle komma på fest. Genast började alkistarmen att suga och vi bestämde oss för fest, Patrik ringde typ 10 min senare och tyckte att dom skulle komma hit istället för att jag och Vickan skulle åka ut till dom. Så fick det bli och nu väntar jag på herrarna, får se vad kvällen bjuder på för roligt.
Måste berätta att jag förändrat mitt utseende radikalt, min piercing och töjning är nu mer historia ;D






Bakis-Lördag!

Jahaja, igår blev det fest :P Vickan jobbade till 21 så mannen kom hit och drack några öl med mig. Han åkte när Vickan kom hem så jag och hon åkte till Fredde och drack några öl där. Blev en krogsväng och vi slutade på crompan. Hade en kort efterfest här med mannen, vickan och Fredde och sen slocknade jag och mannen medan Vickan gick och följde Fredde en bit på vägen då han skulle hem.
Känner verkligen va taggad jag var på att blogga idag, märks det kanske? ;)
Nu har mannen åkt så vi ska slå igång nån skön film och bara njuta av baksmällan!

Visst glömmer ni inte att släcka ljuset ikväll 20:30 samt att ställa fram klockan en timme imorgon!





Känns mycket bättre!

Efter drygt en timme i telefon med både mor och far så känns det redan bättre. Jag ska få komma upp i maj då syrran fått, de sa att jag inte skulle oroa mig över det även om de skiter sig med pengarna, tack mina älskade föräldrar, ni är världsbäst!
Haft lite panik över flytten också men efter att ha talat med min kära far som hjälpt mig att se  på olika alternativ osv så känns det också bättre, ska framföra mina ideér för frugan då hon kommer hem så får vi se vad hon tycker om det.
Har kokat ägg och gjort en skagenröra nu iaf, det blir gott att äta till en film eller sådant då frun kommer hem.






Hemlängtan.

Igår var det som sagt internationella våffeldagen eller något dylikt och därför har jag lovat mannen att bjuda honom på våfflor. Så när jag och Vickan vaknade såg vi att det var underbart vårväder ute så vi klädde på oss och gick ut i solen. Jag skulle säga upp lägenheten men givetvis hade de lunchstängt så vi gick förbi och handlade de som vi behövde för att göra mat. Återvände hem och lagade en mycket uppskattad räkpaj.
Efter vi ätit så gick vi återigen till graflunds och den här gången så sa jag upp lägenheten, nu hoppas jag bara att det finns någon som vill flytta in i den 1 maj, blir dyrt att stå och betala 2 hyror isf och om jag måste göra det så måste nog min resa upp till norrland  vänta till efter sommaren.
Hade sökt efter ett våffeljärn tidigare på HC men hittade inget så jag och Vickster tog oss en promenad in till stan, köpte mig ett våffeljärn på Åhlens av märket OBH nordica, detta fungerade väldigt bra och våfflorna blev sjukt goda!
Vickan jobbade igår så jag och mannen käkade våfflor och kollade film, mös på lite allmänt och tog det lugnt, idag har hon också jobbat så vi har hunnit beta av några filmer.
Just nu är jag ensam, vickan kommer vid 21-tiden och då tänkte jag att jag skulle ha gjort något gott som vi kunde äta.
Annars har jag sjukt mycket hemlängtan idag, antar att det var för att jag pratade med syrran igår och insåg att jag kanske inte kan åka upp förrän efter sommaren. Ännu värre blev de då jag hörde att Lina sagt att jag kommer hem då snön försvinner, som jag gjorde förra sommaren. Jag saknar min familj, hade jag inte behövt spara så satans mycket just nu så hade jag åkt hem imorgon och stannat över helgen + mån, tis. Ingen som känner att de vill finansiera en resa till norrland åt mig? :)





Grattis morfar!

Igår var en trevlig dag. Jonatan kom för att han skulle hjälpa mig att fixa med s-video så att jag kunde kolla på film som jag har på datorn genom tvn. Iaf så hade jag hållt på i 3 dagar och med mitt tålamod är detta otroligt lång tid! Jag lämnade det iaf och ringde Jonatan som kom hit, jag skulle visa honom hur jag kopplat utan att få det att funka eftersom jag inte förstod varför det inte funkade. Jag kopplade in sladdarna, tryckte på s-video och helt plötsligt så var det färg på tvn`?!!! Tidigare då jag gjort på samma sätt så var det svartvitt, jag blev sur som fan men nu är jag glad att det funkar!
Efter att Jonte åkt så åkte jag och Emelie in till stan, hon skulle lämna in sin kamera, köpa träningsbyxor och kolla på mini laptops, vi passade också på att ta en lunch på paus vilket alltid är mysigt.
Vickan slutade jobba kl 17 och efter de skulle vi gå och skriva på kontraktet men då vi kom fram så insåg vi att pappret som vi behövde inte var i väskan så vi åkte och gjorde det idag ist. Så nu är det klart 1 maj blir jag ektorpsbo och sambo på riktigt :)
Igår när jag kom hem så kom mannen hit, vi drack nån öl. Skulle se på film men det slutade med att jag somnade i hans knä och han fick se filmen själv ;)
Grattis morfar på 80-årsdagen, tråkigt att man missar allt sånt. Födelsedagar osv, men det är sånt man får ta då man bor här :D
Våffeldagen imorgon, glöm inte att äta våfflor!






Sacred silence and sleep!

Åh Emelie, vad jag saknar våra förfester med SOAD!







Vad skulle du göra?

Få se då, igår jobbade jag och idag har jag jobbat. Nu är Vickan och jobbar så vi har inte setts så mkt i helgen :P Skönt att vi tjänar pengar för en gångs skull ist för att gå ut och supa upp dom!
Är galet trött för tillfället, inte sovit många timmar i natt, steg upp tidigt som fan och tog mig en promenad till jobbet. Nu kollar jag på tv och försöker hålla mig vaken så att jag kan sova i natt. Imorgon ska jag följa vickan till ungdomsmottagningen och sen ska vi åka och skriva på kontraktet för lägenheten! Känns konstigt att ta en lägenhet som man inte ens varit och tittat på, vet hur planlösningen är osv men har ingen aning om hur golven och tapeterna ser ut, är de dock för taskiga så får vi väl tapetsera om! :D
Vill att 1 maj ska vara här nu så att vi gjort bort flytten och allt som ska fixas till det!
Nu ska jag ta mig en dusch för att bli lite mer vaken, orkar inte skriva så mkt mer idag utan jag skriver någon annan dag då jag är piggare och har något spännande att berätta.
Adjö.





Ny tv + lägenhet!

Igår kom jag på att jag behövde en ny tv, så idag åkte jag till expert och köpte en! Det blev en samsung 40" LCD Full HD någon 100Hz, 6 serie, something :P Den är fin iaf och jag gillar den! Nu har jag en ordentlig tv och det behövdes, nu behöver jag inte köpa nya prylar på ett tag ;)
De med lägenheten har ordnat sig också, på måndag skriver vi kontrakt så nu är de definitivt. Jag lämnar hageby! Känns som att det kommer bli några månader med mycket utgifter men så är det ibland, får bara hålla tummarna om att jag får lägenheten uthyrd från 1 maj, annars sitter jag nog i skiten som man så fint kan säga :P
Nu är Vickan och jobbar, jag ska kolla kylen om det finns något och äta och efter det ska jag lägga mig i sängen. Har en huvudvärk som inte vill ge med sig! Börjar jobba kl 13 imorgon, skönt med sovmorgon!
Hur har eran dag varit? Hoppas den varit lika bra som min :)



En sån här blev det!





Kingdom for a heart!

I ain't got nothing to say. Så istället bjuder jag på en låt av SA, känns som att det var ett tag sen! Imorgon jobbar Vickster mellan 14-21, jag ska få besök. Gissa vad vi ska göra? :P






Lika smal överallt på kroppen?

Idag har jag jobbat, sen har inget spännande hänt! Har precis tagit ut middagen ur ugnen så snart ska jag och vickan äta. Vet att det blev lite sent idag men så är det då frugan jobbar sent! ;)
Har inget roligt att berätta förutom att en dam idag på jobbet frågade om en person var lika smal överallt på kroppen som det hon såg, om han var det så hade han minsann inget att erbjuda en kvinna! Äldre damer är mina idoler.
Brorsan ringde också idag vid 18-tiden, påtagligt berusad, fick höra skönsång av någon som var på festen. Brorsan berättade att de hållt fast honom i armar och ben och sedan tvingat i honom massa sprit, han ville egentligen inte. Jag tror honom, i min familj är vi ju kända för att vara nykterister som alltid bangar när det kommer till fest! :D Adjö.






I'm a winner!

Jag är så överlycklig just nu. Världens skönaste bög har utsett mig till vinnare av ett par Frank Dandy-kallingarna! Eftersom att jag aldrig vinner något så känner jag mig väldigt speciell och utvald just nu! Har kommenterat som en idiot men varje gång har han ignorerat mig och struntat i mina kommentarer! Detta har sårat mig väldigt mycket då jag trodde att vi norrlänningar i söder höll ihop ;) Nu är han dock förlåten och han är återigen min absoluta favoritbög. Jag ska aldrig missa något av Per-Robins inlägg och det tycker inte jag att ni heller ska göra.
Han är också kompis med allas vår älskade "jagärmedialladokusåporsomfinns"-Meral, detta mina vänner är stort!
Kolla in hans blogg här!



Kolla mina vänner, kändisar! ;D När jag ändå håller på så kan jag ju länka till Merals blogg också, jag har själv aldrig varit in på den så jag kan tyvärr inte säga något om den men kanske är det en fantastisk blogg som ni kommer älska!





Farväl norrland.

Nu har jag kapat min sista koppling till norrland (förutom familjen då & vännerna). Idag gick jag ur kommunal norrbotten och blev östgöting(?) på riktigt. Jag är nu mer medlem i kommunal östergötland! Känns bra, norrland är passé och det känns som att det är på tiden att jag börjar vänja mig vid tanken att jag jobbar, lever och har mitt liv här! Kan nog vara på tiden att jag inser det nu eftersom jag bott här i över ett år? :P
Idag har jag haft en skön morgon, steg upp vid halv 8 och åt frukost. Satte på kaffebryggaren och såg hur solen lös ute. Det påminde mig om då jag nyligt hade flyttat hit. Saknar morgnarna med Emelie då vi satt och lyssnade på pite visklubb, ifrågasatte varför i helvetet vi flyttade från underbara norrland samtidigt som vi dricker kaffe och drar slutsatsen om att norrland faktiskt inte är så bra som vi tidigare under morgonen fått för oss. Det var skönt att ha en av sina bästa vänner i lägenheten under, dock så har tiderna förändrats och det är bara att acceptera och leva vidare!
Idag är Vickan och jobbar så jag får lite tid för mig själv, tid som jag behöver då jag är en person som behöver otroligt mycket egentid för att fungera som en normal människa. Nu ska jag lägga mig under täcket och vila en stund, sen blir det att städa undan och sätta mig med studierna. Fick en inbjudan om att åka till universitet och plugga med världens bästa Vern, men kom fram till att jag inte skulle få något gjort då!
I helgen jobbar jag, 13-20 på lördag och 7-16 på söndag, så roligt :)



Älskade Piteå <3





Funderarn arn arn.

Jag skulle sova tidigt igår, var riktigt trött men mannen hörde av sig vid 12 och kom efter det. Det slutade med att jag och mannen var vaken till 9 på morgonen då jag typ svimmade av trötthet och han gick hem. Han ringde dock och väckte mig vid 15 tiden och kom efter det hit. Nu har han just åkt och jag och Vickan ska väl lägga oss snart. Vickan jobbar imorgon så jag tänkte att jag skulle få lite skolgrejjer gjort och njuta av ensamheten. Länge sen jag var ensam på riktigt och jag känner att behovet av det är stort just nu. Ska bli så skönt!!
Nu blir det dock sängen, ha de gott mina vänner.

Just det, om någon vet så behöver jag hjälp med en sak. Jag är medlem i kommunal norrbotten men jobbar ju nu här, måste jag byta och va med i kommunal här ist då? :P





You're on your own!

Idag ska jag blogga om Vickans mens som är utebliven, när ska den komma? Jadu, vi väntar spänt och räknar dagarna!
Till lite mer relevanta saker. Gårdagen bjöd på öl i trevlig sällskap. Slutade med att jag låg på golvet under ett bord på mcdonalds och gömde mig för polisen, med andra ord så var det en lyckad kväll!
Idag har vi varit hos Fredrik och spelat rockband och druckit en öl, nu är vi hemma igen och ska väl sova så småningom. Ska ta mig en cigg nu och sen lägg mig på sängen och njuta av att jag är så jävla mätt att jag nästan vill ta livet av mig. Alla är på kravall ikväll men hade varken lust eller råd att gå på den, det kommer fler kravaller!






Hörde jag en skål?

Tänker inte gå in på hur det gick med kontrakt-skrivningen för jag blir bara arg då jag tänker på det. Förhoppningsvis så ska det väl ordna sig till veckan och gör det inte de så tar jag bort någon.
Mallan är i Sverige, fan jag vill åka upp och träffa henne men ekonomin tillåter inte det och jag måste jobba allt jag bara får och kan nu :P Nåväl, fått schemat och såg att jag var ledig under pdol, kanske åker upp då ;)
Nu ska vi till Emelie och dricka lite öl, världens bästa lasse kommer till norp ikväll så det får vi absolut inte missa. Märkte att det var länge sen jag bjöd på en bild på mig själv så jag tänkte bjuda på en så att ni ser hur jag ser ut en kväll som denna!

  

Oh så grant, skål då!





Två jobbiga dagar.

Igår kväll var bland de värsta kvällarna jag någonsin upplevt i hela mitt liv. Aldrig varit så rädd som då men som tur var så ordnade det sig till det bästa. Obehagligt var det iaf och det är ingen idé att ni frågar var som hänt för det är inget som jag kommer berätta. Tur är iaf att jag hade Vickan!
Mannen kom igår och sov här, jag fick jobb så var iväg och jobbade mellan 7-12, Vickan jobbade mellan 8-15 så när jag kom hem så tog jag en dusch och kröp ner i sängen där mannen låg och sov. Somnade några timmar så i natt lär jag väl ligga och vrida mig i flera timmar.
Han har precis åkt iaf, Vickan står och diskar och jag sitter bara här! Funderar på vad vi ska hitta på för roligt imorgon, pengarna börjar bli få så det får inte bli något som kostar allt för mycket kosing.
Imorgon ska vi iaf till hnab och skriva kontrakt, vi skulle ha med oss inkomstuppgifter men det är ju som svårt då man är timvikarie, vi har iaf med oss anställningsbevisen och jag hoppas på att dom nöjer sig med det!
Luleå åkte ut idag, vilken besvikelse. För en gångs skull så hade jag faktiskt hopp om att de skulle gå vidare, men man ska väl va nöjd att de kom med i slutspelet till skillnad från förra året då de slapp kvalserien pga bättre målskillnad.
Pappa ringde idag också och berättade att min moster blivit sjuk, hoppas att hon kryar på sig. Obehagligt att det kan svänga så snabbt, från att vara frisk ena dagen till att bli jätte sjuk den andra.





Grattis storebror!

Såååja, då var det en ny dag och med andra ord dags för ett nytt inlägg. Har dock inte så mycket att säga förutom grattis till storebror som klarade den sista uppkörningen idag. Visste att han skulle göra det då han är bäst i världen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Vickan har varit på en introduktion igen och jag har varit iväg på ungdomshälsan och skaffat mig ett gäng piller.
Blir nog inte så mycket idag, ska tvätta och sen ska jag plugga lite samt kolla hockeyn. Snälla hockeyguden, se till så att Luleå vinner idag! :D
Blir inte mycket mer än så idag, hoppas att ni nöjer er med detta. Adjö :)





There's a llama!

Yff, jag har en massa saker att berätta, vet inte riktigt var jag ska börja!
Börjar iaf med att gratulera Erika och Jenny som fyller år idag, ingen av dom vill ha presenter av mig så jag antar att inte mina pengar duger ;D Nåväl, då vi talar om presenter så kan jag ju berätta vad min bror fick av Erika idag. Han fyller 30 i augusti men fick sin present redan nu, ACDC i göteborg i sommar. AS!!! Jag vill också!
Påtal om brorsa så har han sista uppkörningen imorgon, jag vet att det kommer att gå bra men lycka till iaf.
Om vi pratar om fiskmåsar då så kan jag tala om för er att vi idag fick veta att vi fick lägenheten, med andra ord så flyttar vi 1 maj och är ni sugna på att bära möbler och dricka öl så är det bara att höra av sig!

Igår kom mannen hit, var rätt lugnt. Han drog hem vid 12 och då gick jag och Vickan och la sig. Hon har varit och jobbat idag så hon skulle upp vid halv 7. Givetvis vaknade jag också då och kunde inte somna om :( Tur att mannen kom då och höll mig sällskap, han har varit här hela dagen och åkte hem för en stund sen.

Nu har jag och vickan precis ätit middag, det blev bullens i korvbröd idag och nu ska vi trycka lite chirre och mysa på. Kanske se nån film som vi påbörjat men aldrig avslutat.

Ektorp, here we come!



Cp-låt!





I'm still in love with you..

Inte hört något om lägenheten än men jag hoppas som fan att vi får den. Kanske hör dom av sig imorgon eftersom sista dagen att tacka ja till den var idag? Nåväl, det är spänt här! Jag vet inte vad jag gör om jag inte får det klart att vi ska flytta! Tack alla ni som håller tummarna för oss, ni är bäst :)
Just nu är Vickan på en kort intro, vet inte varför men hon får bara 1-2 timmar varje gång men jag hoppas att det blir fler snart, känns som att det behövs.
En av mina chefer ringde mig idag, mitt schema är klart inför sommaren så det ska jag åka och hämta på torsdag samt skriva på anställningsbeslut etc, skönt att man får schemat redan nu. Kanske kan jag planera in en tripp upp till Piteå i sommar :)
Idag har jag städat, lagat massa mat så att jag har matlådor till jobbet. Precis kommit ut ur duschen nu så nu väntar jag mest bara på Vickan så jag får höra hur det gått för henne och sen kommer mannen hit. Skönt, jag behöver kramar av honom idag.
Match ikväll mot fröllorna, kanal 9 visar matchen men självklart har jag inte den kanalen! Nåväl, sportradion är underskattad! Forza Luleå!!

Hur är det annars med er mina läsare? Syftar främst på min bror, Erika och barnen. Kul att Emilia börjat åka slalom, sötfis är hon! Kanske får åka med henne nån vinter! :)
Micka, du också, vad händer i ditt liv honey?






It's my life!

Är hemma en vända från jobbet, ska snart tillbaka då jag jobbar delad idag. Slutar vid 21 och då ska jag hem hit och färga håret på Vickan. Nu ska vi gå in till stan där vi ska hitta en hårfärg åt damen + att hon ska få handla hem lite saker. Blir nog en tidig kväll då jag är lite trött, det är slitsamt att stiga upp före 6 på morgonen, speciellt då man inte är van vid det! Har inte så mycket att berätta idag faktiskt förutom att en tant på jobbet hotade mig med att bryta av mig armarna idag. Dom är förjävla söta och charmiga ibland ;D
Nu kom Vickan ut ur duschen så vi ska väl börja röra på oss, imorgon får vi nog veta om vi får lägenheten eller inte! Håll tummarna för oss för helvete! :)





Hos min fina Slemelie!

Idag gick jag till jobbet, det första jag såg då jag klev ut genom porten var 3 polisbilar, det var fullt med folk i baksätena också. Oh vad jag älskar att bo här i hageby. Drygt 20-25 minuter senare var jag framme på jobbet, där befann jag mig till kl 16 då Vickan kom och mötte upp mig. Vi gick till Emelie som bjöd på mat och trevligt sällskap! Sen färgade jag Emelies hår och hon gjorde slingor på mig, Vickan åkte hem till mig eftersom att jag ska sova här så att jag har närmare till jobbet imorgon. Jobbar delad imorgon, usch och fy men många timmar och det är värdefullt då lönen kommer!
Nu ska jag lägga mig och sova för jag fick knappt sova förra natten (som vanligt), faktiskt rätt less på att somna till antingen prat i telefon eller smattrande på tangenterna. Från och med nu så kommer jag stänga av internet då jag går och lägger mig, pallar inte att sova 2-3 timmar och sen jobba en hel dag.



På Sonata Arctica!





Naken-Fredde på besök!

Sitter hemma hos mig och har sänkt 3 öl, blir inte fler för jag ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp före 6 imorgon. Jobbar nämligen 7-16 och sen ska jag gå till Emelie och kolla hockeyn + färga håret på henne. Hon ska också slinga mitt hår. Får se om jag sover där eftersom jag börjar 7 på söndag också, blir närmare och jag slipper bussen. Kan va skönt med en prommis på morgonen. Nu ska jag vara social med naken-Fredde och världens mest osocila människa Victoria Pettersson! :D



Googlade naken Fredde och detta var träffen jag fick! :D





Forza Luleå!!

Såja, första av fyra vinster avklarat. Nu är det bara tre kvar och det tror jag också att Luleå fixar, vad tror ni mina vänner? Har tvättat nu så det är klart, vet inte riktigt vad vi ska hitta på för att roa oss men något kul ska vi väl kunna hitta på. Kommer sova gott i natt, rena sängkläder, luleåvinst och en sjuk trötthet! Längtar till jag får gå och lägga mig! :D






En snarkande fruga!

Nu har jag kommit hem från jobbet, var riktigt trött imorse då jag bara sovit en timme eftersom att frugan kände för att snarka som en karl hela natten. Jag har sparkat, skrikit och armbågat henne men inget har hjälpt!
Måste säga det igen, fan va jag trivs på jobbet! Idag har jag skrattat mer än vad jag gjort på väldigt länge! Har så sköna arbetskamrater, de är fan sjuka i huvudet så jag passar in rätt bra där! De som bor där är också helt otroliga, till er som känner min farmor så kan jag tala om för er att det är 13 st som bor där och alla är typ som farmor. Med andra ord blir de kaos ibland men fyfan va man får skratta åt deras kommentarer. Idag rymde en med rullstol från sjukhuset och tog bussen tillbaka till mitt jobb, håret stod åt alla håll men glad var han! :D
Har precis ätit så nu ska jag ta och diska undan, sen blir det tvätt ikväll! Ledig imorgon så det kommer att bli riktigt skönt. Fick också rätt glada nyheter idag, fick veta för vem och när jag skulle jobba i sommar + att chefen lovade mig jobb efter sommaren också. Hon frågade hur länge jag tänkt bo i norrköping och jag svarade att jag stannade så länge jag hade jobb så att jag kunde försörja mig. Till svar fick jag att jag inte skulle oroa mig och att jag skulle få jobba där så länge jag ville! :D
Tack för det chefen!





Farväl Hageby!

Yff, lång dag idag! Har städat så lägenheten har aldrig varit finare (inte sen Vickan kom iaf). Så nu luktar det gott och är ordning och reda, precis som jag vill ha det! Efter de gick vi på affären och storhandlade så att vi skulle klara oss ett tag, blev rätt dyrt men nu har vi iaf massor med mat!
Idag har jag lagat middag (som vanligt, jag lagar och vickan diskar) det blev nå jävla potatis och inbakad fläskfilé med vitlök, lök och champinjon-röra. Blev grymt gott, kanske ska satsa på kockyrket? :)
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag jobba. Ska bli roligt att komma dit och träffa alla, har saknat dom lite. Känns verkligen hur bra som helst att jag trivs så bra som jag gör, både med personalen och de som bor där. Imorgon jobbar jag till kl 13 och sen kommer en fastighetsskötare hit och ska byta ut mina eluttag för dom är trasiga. Har också sagt upp mitt internet idag, 3 månaders uppsägningstid och imorgon ska jag säga upp lägenheten. Har tackat ja på en lägenhet och om vi får den så flyttar vi in i den nya lägenheten 1 maj. Skulle va grymt skönt om vi fick den lägenheten! Hej då Hageby, hej Ektorp! :D






Ledigt från frugan idag!

Yff va lång dag det var igår. Jobbade till 21 men hon jag jobbade med var så jävla gullig att jag fick gå hem lite tidigare för att jag hade jobbat så många timmar. När jag kom hem var mannen och Vickan hos mig, tog en dusch för jag kände mig äckligare än äckligast och sen åt jag jordubbpaj (tack pruppis) och drack kaffe för att vakna till. Vilket jag också gjorde, jag somnade inte förrän 5 på morgonen så jag var livrädd att de skulle ringa vid 7 och vilja ha ut mig på jobb.
Min chef ringde dock vid halv 9 och gav mig några dagar så i veckan ska jag jobba torsdag 7-13, lördag 7-16 och söndag 7-12 & 15-21. Skönt med lite arbetsdagar så det drygar ut min feta studentkassa!!
Idag jobbade Vickan så mannen stannade och var hos mig till hon slutade, haft en mysig dag måste jag säga. Skönt med såna dagar ibland!
Nu ska jag lägga mig och sova, är ganska trött då det inte blev så mkt sova. Vi vaknade vid halv 9 och var då vakna någon timme och slumrade sedan till och sov till runt 12. Jag behöver sömn och det är genast!

  

Jag och frugan!





Första dagen på jobbet!

Dom gillar mig, jag gillar dom och jag trivs som fan på jobbet. De är iaf vad jag hittills känner. Skulle egentligen haft introduktion till 16 idag, de tycker dock inte att jag behöver det eftersom dom tycker att jag är så duktig. Därför är jag hemma nu och ska iväg och jobba 15-21:15. Skönt att man imponerat på dom och att de fått ett förtroende för en. Gillar gamlingarna också, charmiga som tusan och de gillar min norrländska ;)
Nu ska jag äta som snabbast och sen ska jag slappna av en stund innan det är dags att återvända till jobbet. FAN va bra det här känns!
Vickan är också och jobbar, känns som att det går bra nu ;)





Njuter av en härlig baksmälla.

Igår hade Emelie inflyttningsfest så vi var där och festade innan vi gick på trappan. Hade roligt men det var ganska lite folk på trappan så jag lessnade vid 2-tiden och åkte hem ist. Måste berättade att vi norrländska tjejer imponerade på 2 sthlmkillar som var på festen igår. De var inte vana med tjejer som drack så starka groggar, snusade och kunde borra med slagborrar, inte heller hade dom vart med om att en tjej började hälla i sig öl med en procent på 7,2 för att baksmällan från dagen före skulle försvinna snabbare. Har sagt det förr och jag säger det igen, vi är så jävla rock n roll!
Idag har jag varit på stan och köpt en ny sladd till datorn, den andra hade blivit glapp så det laddades inte. Kollade också efter ett par jobbarskor men hittade inga så får ta något som jag har hemma. Hjälpt Emelie lite med att städa ur lägenheten här + lagat mat. Nu ska jag och Vickan kolla någon film och ta det lugnt, blir en tidig kväll idag för jag ska ju upp så tidigt imorgon. Är lite nervös, första dagen på nytt jobb men det ska nog gå bra! Kom på att jag inte jobbat dag på över ett år, vilken omställning. Jag kommer inte ihåg sist jag klev upp vid halv 6. Önska mig lycka till nu, jag hoppas att människorna på jobbet kommer att tycka om mig och att de som bor där förstår min härliga norrländska! :D
Haft en skön baksmälla idag, gillar såna här söndagar!

Skriver hur det gick imorgon!






RSS 2.0