Nu är jag ledsen :(

Min första helg ensam i norpan blir verkligen ensam. Tanken var att jag skulle festa med Emelie men hon ska jobba lördag och va på nån jävla jobbfest under fredagen. Så jag blir sviken och ensam :( Önskar att någon kunde komma och hälsa på mig, så jag slipper va så ensam och mobbad :( Kvart i 7 ska jag iväg med bussen imorn till resecentrum, sen ska jag till Emelie och väcka henne sen får hon nog bjuda på frukost.
Har precis kollat på en film om en tjej som var Jehovas, helvetes så sjuk den "tron" är, jag skulle mer kalla den för sekt som hjärntvättar folk, men det är ju jag. Jag måste alltid ha min dörr låst här för annars kommer Jehovas-tanter och prackar på en massa tidningar. Jag öppnar aldrig för dom kommer alltid vid 12 snåret, kollar inte ens vem det är. Är det Jenny eller Emelie så vet jag att dom ska komma eller så vrålar dom genom brevinkastet :) Rebecca gjorde dock misstaget en gång då hon bodde här, hon trodde att de var posten som kom med ett paket åt oss men då hon öppnade dörren så stod två tanter där och började skrika om att vi sov mitt på dagen. Jag låg fortfarande och halvsov och hörde inte så mkt av vad dom sa men det var tydligen något om Jehova och världens undergång osv, massa tidningar fick vi också dock så åkte dom direkt i soporna.
Som sagt, skulle verkligen uppskatta om någon kom och spenderade helgen med mig, du får va vem som helst bara du är snäll ;D Gärna en man som kan komma och kramas med mig! Dock helst Micka men det tror jag inte går :(





Kommentarer
Postat av: Micka

Jag lever snålt just nu så jag kan komma ned till dej och supa å spendera....snart hoppas jag :)

2008-09-03 @ 17:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0