Äppel, päppel, pirum, parum!

Min ambitiösa sida sitter i, nu har jag precis kommit från affären där jag inhandlade ättika, rödkål, äpplen, kanel, vaniljsås etc. Jag ska baka äppelpaj idag :D 2 till och med, en med röda äpplen och en med gröna äpplen och sen ska jag bjuda min älskling på detta. Nej det ska jag inte alls, jag ska behålla allt för mig själv och trycka allt på en gång! ;D
Rödkålen, ättikan och kaffefiltret är till en labbgrej jag ska göra, vettefan hur jag ska göra eller vad som kommer hända (kanske mitt kök sprängs) men labbtönt ska jag leka ikväll, detta kommer att bli väldigt spännande!
Just nu spelar Chris Brown, han låter så jävla snäll på sin röst, håller ni inte med? Se bara hur söt han är också, hur fasen kan han vara en som slår sin kvinna. Chris Brown vs Rihanna - Fistferella <- haha, fan va tragiskt. Sötaste paret någonsin, enligt mig. Men skenet bedrar som med de flesta, tacka vet jag Anders Fridén och de andra metalsångarna, de l  låter onda as hell men herregud så gulliga ;) Håller ni inte med?
Nej nu ska det skalas äpplen! Hoppas att ni har en fin dag, min har varit förjävlig fram till nu pga förkylningen och hostan som inte verkar vilja ge med sig. Men jag blickar framåt och hoppas på att det blir en bra dag ändå.






Kommentarer
Postat av: ♥Jenny♥

i cant make love whit evryone hehe

2009-02-18 @ 17:24:18
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

haha na du får löva åt mej hehe

2009-02-18 @ 17:40:56
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

truu truu å inte vad mycke håår du skule mött på haha fan du skulle ha blivit nåt sånt där skutm döds fall typ hårstockining i strupen hehehe

2009-02-18 @ 20:30:09
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: Micka

I april flyttar jag mest troligt ner, då ska jag komma och hälsa på i norpan i sommar :)

2009-02-19 @ 11:33:29
Postat av: Söderlund

Åh, så du gillar den? :D

Det glädjer mig verkligen! :)

2009-02-19 @ 12:30:08
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Söderlund

Javisst!

Det är sådant bloggen kommer att samla på sig framöver! :D

2009-02-19 @ 14:04:15
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0