Howard Stern

Brorsan ringde och sa att jag skulle kolla bloggen för han hade kommenterat. Han hade skickat en länk för han tyckte inte att Katla var speciellt roligt. Jag håller med dig, det här var fan så mycket roligare!!






Kommentarer
Postat av: Stephie

hehe tack :) Det är bara att höra av dig om du vill byta :)

2009-01-08 @ 18:29:21
URL: http://thismess.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Ha,ha,lite som med asiater som inte kan uttala r,.snuskigt värre! Så, du är på väg hem(eller bort?),bra tajming,snön är på väg att försvinna,plusgrader till helgen,hur skönt som helst. Apropå Norralundsgatan, du vill inte bo där, ligger borta i Haga,bakom Biafra(Marielund),jag skulle inte vilja bo där,men det klart,jag är ju inte du. Ha det Malin och ta hand om dina vackra ögon.

2009-01-08 @ 21:35:35
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: josefin

söta och söta. Nice as hell !

2009-01-09 @ 16:06:53
URL: http://missjosefin.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Det finns alltid plats för flera snygga Piteåtjejer här i Peking,alla är välkommna. Ang Haga, visst är Haga mycket bättre ställe att bo i än Hageby,det som jag inte gillar med det är att den ligger så långt från centrum,men du har kanske överseende med sånt? Självklart kommer du att få inbjudan när du dyker upp här igen,när exakt återstår att se,jag har ju lite spretiga arbetstider,kan komma när som helst med kort varsel. Ha det Malin.XOXO.

2009-01-09 @ 17:43:28
URL: http://deaddogdump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0