You either got it or you don't!

Idag är en sån dag då jag vill göra en massa saker fast jag får inget gjort. Idag har jag tvättid och det är ett måste att jag tvättar, tror fan det var 3 veckor sen sist och då kan ni kanske förstå mängden tvätt som måste tas hand om :P Om det finns någon som tycker att det är fruktansvärt underhållande att stå och tvätta samt befinner sig i norrköpings området så får ni gärna höra av er!
Saknar fortfarande Mallan hur mycket som helst, kanske mer än förr eftersom att vi nu pratar rätt mycket varje dag, var längesen vi gjorde det och nu inser jag också varför hon varit min bästa vän i snart 15 år! Fan inser du det Malin, 15 år sedan vi träffades på kullenskolan ;) Tänk om vi  skulle vetat att nu 15 år senare skulle bo i ett annat land och att jag skulle bo 110 mil söderut och att enda gångerna vi träffades vad vid juletid.. tråkigt att tänka på men man gör det till det bästa ;D Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag får se the fishface live och jag längtar som en tok!! Jag har många gånger skrivit och förklarat vad du betyder för mig så det känns inte som att jag än en gång måste göra det! Du vet och jag vet vad vi betyder för varandra. Du är min rockstjärna och du är den bästa människan i hela universum, glöm aldrig bort att du är värd allt det fina och underbara som finns här i världen! Du imponerar på mig, jag vet få som är så stark som dig! Seni çok seviyorum gullet.






Haha kommer du ihåg då vi skulle starta en trailerpark i Piteå för allt white trash som finns där! Fy fan va briljanta och roliga projekt vi har haft under åren! 16 dagar raring, 16 dagar!!





Kommentarer
Postat av: Emmeli

Tänk om man visste hur livet skulle bli för tio år sen?Aldrig skulle jag kunna tro att jag skulle sitta här med en familj och fakstikt älska migg liv!:)



Jaha,så du har flyttat bort!Var det länge sen eller?Jag tror inte jag har träffat dig på hur länge som helst typ.

Lucas är född 23augusti,så han är väl typ 3,5mån.:)

2008-12-04 @ 13:52:33
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Ja just ja!Det hade jag ju nästan glömt bort!5kronor för en cigg!Men det är ju en tid att minnas iallafall!Man hade ju typ gymt kul då!Jag vet vad du menar.Jag umgås inte heller med någon som vi umgicks med förut.Ja,jannice men det är ju en annan sak.Vi är ju som syskon.Men inte med någon från "gänget".Om du förstår vad jag menar!Nu umgås jag typ bara med andra morsor.Fikar på stan,har parmiddagar.Haha!Sitter med ungarna och fikar på stan!I Love It!

Vem kunde tro att jag och Tony fortfarande skulle vara tillsammans efter 7år och dessutom bo i hus och ha barn?:)



Vad sysslar MG med nu för tiden då?Jag träffar typ aldrig någon!

Du har nog rätt,det var nog den sista gången vi träffades!Det är ju nästan 1 1/5 år sen!Tiden bara springer iväg!

2008-12-04 @ 14:12:01
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/
Postat av: sofiya

Sv: ja de är mysigt där =)

2008-12-04 @ 15:29:56
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Jaha,men jag har för mig hon sa det!:)Vi hade ju som sagt jävligt kul på solander!:)Inga bekymmer liksom!Allt kändes så jävla avlägset.Och nu är net ju snart 7-8år sen vi gick ut 9an!

Ja,det kan man ju lungt säga att våra liv är lite annolunda varandra!:)Fast i vanliga fall,när jag inte är mammaledig så jobbar jag ju som snickare på Lindbäcks.:)

Vi blev ju tillsammans i 9an,så det börjar bli ett tag.Men jag blir då bara kärare och kärare i den killen.Fast jag skulle vilja strypa honom någongång då och då!:)

Det kanske är därför jag inte träffat henne!Haha!

2008-12-04 @ 16:44:21
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Vad säger man,partners kommer och går, vänner är för livet. Ang musik jag länkar till, smaken är ju delad,så jag försöker variera innehållet så gott det går. Jag står för metal och rock/hårdrock, min gästbloggare länkar till pop och annat skit,(må djävulen ta henne)jag försöker ge en någorlunda heltäckande bild av Finsk musik. En del jag länkar till gillar jag, en del inte,precis som med mycket annat här i livet,eller hur? Ha det fint.

2008-12-04 @ 17:51:38
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Anonym

sockerkakan håller jag på att äta upp! du får skynda lite om du ska ha ;)

2008-12-04 @ 18:25:40
URL: http://komigenbejbi.blogg.se/
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Tycker du om att skratta? Vill du ha lite reklam för din blogg? Gå då in på denna blogg: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, läs alla de pinsamma historierna och skicka in en egen. Länkar gärna till just DIN blogg, om du skickar in en egen pinsamhet. Du får även vara anonym om du vill. Ta en kik!

2008-12-04 @ 18:26:11
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

"vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit" - Snook



annars kan du vandra till örebro

höhö

2008-12-04 @ 18:34:00
Postat av: Anonym

oj, sockerkakskvinnan var det som skrev det där

2008-12-04 @ 18:34:36
URL: http://komigenbejbi.blogg.se/
Postat av: Korven

vad heter den låten?? Den var skön.

2008-12-04 @ 21:52:09
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Korven

Jag har lyssnat på den 4 ggr nu.. (Y) haha

2008-12-04 @ 22:37:01
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0